𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

Da LigethyRebeka

369K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... Altro

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

39.

4.3K 210 7
Da LigethyRebeka

       Az embernek fogalma sincs ,hogy mennyire jelentéktelen életet élt addig amíg nem történik vele valami olyan amitől átformál magában mindent , vagy legalábbis dolgokat és ráeszmél arra , hogy az amit eddig csinált nem járható . Nem az ő kitaposott útja .
         Hallottam hangfoszlányokat a fejemben ,de nem tudtam ,hogy hallucinálok vagy valójában megtörténik . Próbáltam a levegő vételre koncentrálni , s reménykedni abban , hogy segít rajtam valaki . Tudtam ,hogy az ami velem történik az nem minden napi dolog.
-Nem hoztam a kulcsot .Basszus mit csináljunk?
-Ha betörjük ,holnapra nem lesz a házból semmi .-szólalt meg Alfredo . -Basszus nem látok be ,hogy egyedül van e .
-Nat ! Nat bent vagy ? Kitudod nyitni az ajtót ? -várt egy kicsit ,majd folytatta . -Nat szólalj meg kérlek.
-Na jó, megnézem a hátsó ajtót . - dörmögte,ekkor hatalmas autó gumi csikorgás, majd ajtó csapódás .
-Mi folyik itt? Miért nem mentetek még be ?
-Nem hoztam kulcsot és be van zárva .-motyogta Fan. -Nat hallasz engem ? -szólongatott megint .
Kilincs zörgés , majd olyan mintha valaki próbálna vállal bejönni.
-Állj hátrébb!-szólt Fabiana-ra Alexander .
Egy hangos dörömbölés, majd egy robaj ami az ajtó megadását jelezték .Hallottam ahogy Fana oda fut hozzám , de nem tudtam reagálni.
-Nat . -csuklott el a barátnőm hangja.-Itt vagyok ébredj fel kérlek . Hívjatok mentőt .-pityeredett el a barátnőm.
-Mit mondott mikor beszéltetek ?-simította ki a hajam az arcomból. Tudtam ,hogy Alexander ért hozzám.
-Alig tudott beszélni , azt hittem egyedül berúgott azok után ami történt vele .- csuklott el a hangja megint . -Baszki az orra is vérzik .-sírta el magát. '
-Hívok mentőt.-járkált körülöttünk Alfredo.
-Ne ,mi hamarabb beérünk! -motyogta Alex,majd alám nyúlt és felemelt.-Mindjárt jobban leszel kiscsillag .Hallod ? Vigyázok rád ! - Úgy lógtam a karjába mint egy rongy baba .
-Hozd az iratait Fabiana! -parancsolta Alexander ,majd sétálni kezdett velem . -Hívd Garcia-t ,hogy három perc és ott vagyunk!-parancsolta meg ordítva valakinek.
Hallottam ahogy nyílik az ajtó, majd  becsúsztattak a hátsó ülésre . Felnyögtem . A bőröm is fájt ahogy hozzá ért valami . Zokogtam legbelül ,mert tudtam ,hogy nagy a valószínűsége annak ,hogy nem élem meg a reggelt. Az arcomon végig folyt a könnyem .
-Fájdalmai vannak. -dörmögte Alexander . -Nem sokára jobb lesz és újra az idegeimre mehetsz! -majd becsukta az ajtót.
Az izmaim fájtak  sőt olyan volt mintha égetnének élve . Vert a víz és azt éreztem ,hogy ordítani tudnák a fájdalomtól ami a testem minden egyes pontján jelen volt . Bepattant mellém valaki, majd az ölébe helyezte a fejem , majd indultunk is .
-Nat mindjárt ott vagyunk tarts ki ,rendben ? Te vagy a legerősebb ember akit ismerek , te nem adhatod fel. Minden rendben lesz ,ígérem. Erős vagy ,ki kell bírod!Hallod amit mondok?-simított végig Fabiana az arcomon,bárcsak tudtam volna jelezni valahogy ,de hiába próbáltam kinyitni a szemem vagy felemelni a kezem nem tudtam .
-Szerintem hall minket ,de nem tud reagálni!-dörmögte Alexander .
-Te tudod mi lehet ?-kérdezte meglepődött hangon Fana.
-Van sejtésem .-dörmögte Alexander .
-Láttál már mérgezett patkányt?-szólalt meg Poyo.
-Hangosítsd ki !-parancsolta.-Kettő perc és ott vagyunk !
-Lőtt seb?-kérdeztek vissza a telefonba .
-Szerintem mérgezés ,de nem vagyok orvos bazdmeg !-idegeskedett . -Egy perc .
-Kint állok egy csapattal!-majd bontották a vonalat .
Mérgezés? Ki a fene akarhat engem megmérgezni? Eluralkodott  rajtam a pánik. Elkezdtem kapkodni a levegőt és éreztem ,hogy valami meleg folyik végig az arcomon.
-Alexander egyre jobban vérzik az orra és zihál ,mintha nem kapna levegőt .
Hatalmas fékezés . Fabiana úgy szorított ,hogy le ne essek .   Kivágódott az ajtó , s valaki elkezdett húzni a lábamnál fogva , majd megéreztem a teste melegét . Tudtam ,hogy Alexander .  Sétálni kezdett velem ,majd rengeteg ember kezdett körülöttem beszélni és lefektetett .
-Tudtok az esetről valamit ?-kérdezte egy idegen hang .
-Nem olyan rég hívott ,de alig tudott beszélni , előtte lemondta a programunkat, mert rosszul érezte magát . Annyit mondott ,hogy szédül és hányingere van. -szólalt meg Fabiana .
Elkezdte tapogatni a nyakam ,majd felnyitotta a szemem és bele világított .
-Vigyük !Készenléti kocsit is hozzatok gyenge a pulzus . Menj . -parancsolta valakinek.
Ahogy megcsapott a kórházi fertőtlenítő szaga még hallottam pár mondatot , de egyre jobban azt éreztem ,hogy nem bírom tovább , s el kell hogy aludjak. Tudtam ,hogy itt már azon lesznek ,hogy megmentsék az életem. Nem kellett tovább tartanom magam.
-Mennyi idő telt el a két hívás között?-kérdezte miközben toltak tovább.
-Két ,három óra azt hiszem.Nem tudom pontosan.
Egyszer csak az egész testem remegni kezdett , megfeszült minden izmom . Hallottam a saját szívverésem ahogy gyorsan ver , majd fokozatosan lassul. Nem tudtam levegőt venni.
-Összeomlik!-ordított el magát az idegen ,majd minden elsötétült és nem volt fájdalom többé .

*

𝗙𝗶𝗴𝘆𝗲𝗹𝗲𝗺 𝘁𝗿𝗮́𝗴𝗮́𝗿 𝘀𝘇𝗮𝘃𝗮𝗸𝗮𝘁 𝘁𝗮𝗿𝘁𝗮𝗹𝗺𝗮𝘇!

𝑨𝒍𝒆𝒙𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓 𝒔𝒛𝒆𝒎𝒔𝒛𝒐̈𝒈𝒆

-Összeomlik !-ordította el magát Garcia. A következő percben már ugrott az ágyra és kézzel kezdte el újra éleszteni , s iszonyatos tempóval kezdték el tolni őket . Amint elértünk egy korteremig nem engedtek be senkit . Egyre több és több ember rohant be a szobába és bennem már amúgy is tomboló feszültség még jobban kezdet érlelődni . Mi a fasz történt ? Ki a fasz akarhatja őt megmérgezni és miért ? Letöröltem a homlokomról a verejtéket ,majd elsőnek a mellettem álló zokogó lányra ,majd a testvéremre néztem . Egy hosszú pillantással tudatta ,hogy érti mire gondolok. Legszívesebben szét vertem volna az egész kibaszott kórházat . Régóta elfeledett érzés kezdett magával ragadni . Azt hiszem ilyet akkor éreztem ,mikor életem első emberét lőttem fejbe . Féltem . Az igazat megvallva az idegeimre megy , viszont szórakoztat is . Soha nem találkoztam olyan nővel ,mint ő . Vannak percek mikor az egyikben a puszta kezemmel tudnám megfojtani ,viszont a másikban pedig legszívesebben addig dugnám míg már menni se tud . Hülyeség az egész. Egyszer ez a nő fog a sírba vinni szerintem ,mert amikor mellettem van akkor ,csak rá tudok figyelni. Viszont ,ha nincs mellettem akkor hiányzik a kibaszott nagy szája .
-Gyere szívem üljünk le !-invitálta Alfredo Fabiana-t a székhez . Oda sétáltam velük , de nem tudtam leülni . Járkáltam és közben kattogott az agyam. Honnan a fenéből szerezte meg ilyen gyorsan a pénzt és ki a fene akarta megmérgezni? Lehet bele ment valami hülyeségbe ? Mondjuk , nem gondolnám ennyire naivnak . Jobban vág az esze, mint sokan gondolnánk. Mikor megláttam elsőre azt hittem lefordulok a székről. Ez a nő nem azok a lányok közé tartozik akik a zsánereim , viszont csodaszépnek gondolok , s az ,hogy ennyire nincs tisztába azzal mit vált ki egy férfiból a puszta megjelenésével még jobban beindította a képzeletem . Persze ,ez az egész macska egér játék a mi kis játékunk még jobban felcsigázta a vadász ösztöneimet és egyre jobban meg akartam szerezni. Az már csak mellékes ,hogy mennyi ideig nem volt együtt senkivel , s az amit az arcán látok amikor hozzá érek azonnal növeli a férfi hiúságom .
Egyetlen egyben biztos vagyok . Ki kell derítenem mi történt itt. Nem azért,mert annyira fontos lenne számomra , de valaki megmérgezte az orvosunkat ez rohadt nagy bal lépés volt az életében .Megesküszöm ,hogy azt is megbánja ,hogy megszületett .Ha túléli pedig őt is számon kérem a pénz végett .

Continua a leggere

Ti piacerà anche

705K 25.9K 23
DEAR ENEMY - Kedves Ellenség Blair Rom egy öt csillagos életből egy hármasat él. A volt pasijával pár hete szakított, amiért arra kényszerült, hogy...
182K 8.4K 21
𝐝𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐭 - kit mindenki gyengének gondol, miközben erős; 𝐚𝐜𝐞 𝐥𝐨𝐫𝐞𝐧𝐭 - kit mindenki erősnek gondol, de közben gyengének érzi mag...
114K 4K 37
Damon Parker mindig is tudta, ha felnő nyomozó szeretne lenni. És amit Damon Parker akar, azt meg is szerzi. Sarah Monteiro soha nem tervez, a mának...
11.8K 223 36
Rebeka Clark egy 16 éves lány akinek nagyon szürnyű a múltja és egy barátja sincs. Depressziós és míg a többiek buliznak ő soha nem járt ott. Egészen...