𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

369K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

38.

4.3K 203 13
By LigethyRebeka

Újabb adag kávé mellett beszélgettünk a tegnap estéről Dona-val . Tudtam ,hogy arra kiváncsi én,hogy vagyok. Próbáltam a legőszintébben elmondani mit is érzek vagy legalább is körül írni.
-Látom ,az arcodon lányom ,hogy nem vagy jól.
-Őszintén nem tudom mi az amit érzek . Rengeteg érzés kavarok bennem . Düh , öröm , csalódottság,reménytelenség és elveszettség a legjellemzőbb .
-Teljesen megértelek . A tegnap az egy nagyon érdekes este volt.
-Ez végett dühös vagyok. Annyira jól éreztem magam annak ellenére ,hogy mennyire távol áll tőlem ez a világ. Mégis egy akkora adrenalin löketet adott ,hogy pörögni tudtam volna ,mint egy búgó csiga . Az egész estét elrontotta és nem csak az enyémet .
-Tudom .-mosolyodott el . -Viszont hihetetlen voltál Fabiana-val együtt. A testi adottság is hozzá adott , de nem mindenkin állt volna így a ruhák többsége . Úgy mozogtatok fent mint a vér profik . Büszke voltam rátok.
-Legalább te .....Talán tinédzserként hallottam ezt a szót utoljára. Tudod annyira össze zavarodtam . Alig aludtam pár órát . Kattog a fejem folyamatosan . Futni voltam és edzeni is ,de nem tudok másra gondolni . Hazudott nekem anya . Apámról ne is beszéljünk .Na mindegy . Nem szeretnék itt panaszkodni .
-Nem panaszkodsz !-figyelmeztetett . -Beszélgetünk.-simított végén a kezemen .
Elmosolyodtam . Jól esett ez az anyai törődés . Elfancsalodtam . Anyai törődés olyan régen volt az életemben ,hogy már szinte azt se tudom milyen ez a féltő pillantás . Persze mikor anya józan volt , akkor próbált ő az életem része lenni ,de amikor ittas volt, akkor egyáltalán nem volt önmaga .
-Mi jutott eszedbe ? -tette fel nekem a kérdést .
-Á inkább ne beszéljünk róla ,mert pityeregni fogok .-szorítottam össze az ajkaimat .
-Iszunk még egy kávét ?
-Persze .
-Natalia !-szólított meg a teraszon állva Alex,majd bement a dolgozó szobájába .
Bólintottam ,majd elkezdtem felállni.
-Csináljam ?-neztem Dona szemeibe .
-Nem , majd én lányom.
-Rendben .
Elmosolyodtam , majd elindultam Alexander-hez . Szerettem volna minél hamarabb lezavarni ezt az egészet .
-Mi a dolog ?
Elhúztam a táskám , majd kivettem belőle a borítékot .
-Tessék , a festmény ára . Számold meg !
Elvette a kezemből, de láttam ,hogy értetlen arccal nézegette ,majd a két ujja közé fogta , s kopogtatni kezdte az asztalon . Egy ideig csak nézte ,majd hátra dőlt a székében .
-Honnan lett ennyi pénzed?
-Ez az én dolgom. Megoldottam , téged pedig kifizettelek ,így nem tartozom semmivel se .
-Babám még nálam van talonban a Rio-s ügyletből származó money is .
-Tudom nagyon jól. -válaszoltam ,majd megcsörrent a telefonom . Láttam ,hogy Fana így kinyomtam .
-Miért nem veszed fel ?
-Mert nincs közöd hozzá ,hogy kivel telefonálok.
-Óhhh.-huppant fel a székből ,majd felém sétált . -Minden ami veled kapcsolatos , ahhoz kurva sok közöm van !
-Ó valóban ? -néztem rá kérdően .
-Iszonyatosan jól nézel ki édes ! -simult végig a keze a derekamon, majd egy laza mozdulattal magához rántott .
-Kösz...-motyogtam hirtelen ,mert nem tudtam mit mondani. Néztük egymás száját ,majd mikor a testünk egyre -egyre közelebb került a másikéhoz , akkor úgy lángolt a bőröm , hogy felnyögtem kínomba. Egy pár centi választotta el a szánkat ,ám mikor már majdnem teljesen elgyengültem akkor kopogtak az ajtón. Alexander morgott egyet ,majd vissza sétált az asztalához.
-Akkor rendben vagyunk? -szólaltam meg halkan .
-Ja .-vágta rá. -Igen?!-kiabált ki az ajtón túlinak , amit Poyo tépett fel . Bólintottam ,majd Poyo mellett elsétálva távoztam a kertbe , ahol Dona-val még beszélgettünk egy jó darabig . Kezdett sötétedni így elköszöntem , s haza indultam .
Az úton furcsa dolgokat észleltem magamon . Néha szédültem , s izzadt a tenyerem ,úgy ,hogy alig bírtam tekerni a kormányt . Amikor sétáltam a verandára , akkor úgy éreztem magam mint aki totál másnapos és egy igazi világra szóló after partiról tér haza . Az első dolgom , hogy lezuhanyozzak ,biztos csak a sok ideg miatt éreztem rosszul magam . Így úgy döntöttem lemondom a csajos estét és inkább kialszom magam egyszer végre . Folyamatosan új dolgokat tapasztaltam . Vert a víz és a szívem is egyre gyorsabban vert . Mintha benyomtam volna egy nagy adag kábítószertől. Lefeküdtem a hátamra , s próbáltam aludni. De mindig pityegett a telefon. Lenémítottam ,hogy tudjak egy kicsit aludni. Fogalmam sem volt mennyit szundíthattam , de arra keltem,hogy iszonyatosan forog velem minden még ha csukva is van a szemem . Egyre jobban kezdett hányingerem lenni, s fel is ültem . Elakartam indulni a fürdő szoba felé , de rengeteget láttam a szoba ajtóból. Olyan volt ,mintha 3D-ben látnám a világot . Szép lassan mindenen támaszkodva elpróbáltam jut az ajtó félfáig. A lábaimat olyan bizonytalanul pakoltam egymás elé ,mintha most tanulnék meg járni. Nem tudtam gondolkozni , csak azt éreztem ,hogy valami nem jó . Valami nem stimmel velem . Eszembe se jutott ,hogy mi okozhat ilyen tüneteket . Az ajtó félfánál időztem egy jó darabig mire azt éreztem képes leszek eljutni a célig ,ami nem volt más mint a vécé . Sietnem kellett ,mert egyre jobban ki akart belőlem jönni minden amit az nap elfogyasztottam . Négykézlábra ereszkedtem és átmásztam a fürdőszobáig , ott pedig ahogy elértem a csészét már köszönt is a róka . Iszonyatosan rosszul éreztem magam . A testem olyan volt, mintha nem az enyém lenne . Bizsergett minden porcikám . A fejem zsongott és sípolt a fülem . A szám kiszáradt és forgott minden körülöttem . Miután hatodjára köszöntem a vécének , valahogy átkúsztam a 3D -s szobába a telefonért . Fogalmam sem volt mennyi időbe telt kikeresnem a barátnőm számát ,aki nem vette fel. Pánik jött rám az érzéstől ami számomra furcsa volt . Azt éreztem , hogy meg fogok halni . Feküdtem ott a padlón , s megpróbáltam ismét a telefonján felhívni Fabiana-t ,mire nagy nehezen fel vette .
-Nat miért nem alszol? -szólalt meg suttogva.
-Fannnn..-nyeltem egyet .-Valam..-motyogtam.
-Baszki te berugtál?
-Neem..-nyögtem , majd azt éreztem ,hogy nem bírom tovább .-Valami baj van..-sírtam el magam , miközben olyan volt ,mintha vagy négyen a mellkasomra ültek volna .
-Hol vagy ? -kérdezte ijedten .
Nem tudtam beszélni. Nem tudtam artikulálni . Az kezem ökölbe volt szorulva , mintha húzna egy görcs egyszerűen nem tudtam kinyújtani.
-Otthon vagy Nat? -kérdezte, de hallottam ,ahogy Alfredo kérdezi álmosan ,hogy ki az .
-Segíts...-zokogtam és nyögdécseltem a fájdalomtól .
Olyan volt mintha égne minden belső szervem . Soha nem éreztem ilyet . Tudtam ,hogy valami nagyon nem jó dolog történik éppen velem ,ezért úrra lett rajtam a pánik . Azt éreztem , hogy meg fogok halni. Nem hallottam már semmit csak azt ahogy ezerrel ver a szívem . Egyre jobban gyengül a testem . Egyre jobban csukódik a szemem . Próbáltam kikúszni valahogy a konyhába . De valahol utol ért a sötétség .

Continue Reading

You'll Also Like

14.3K 441 24
Cassie és Jack utálják egymást, Szüleik mégis nagyon jóba vannak. Egy nap minden megváltozik mikor szüleik bejelentik hogy házasodniuk kell, a két f...
26.8K 1.1K 11
Alexandra Davis és Sebastian Miller története folytatódik ebben a kötetben. Lexa tűkön ült a fogadóórai napon és idegesen várta, hogy találkozhasson...
5.3K 269 18
Gyűlölöm, ha megmondják mit tegyek, ő pedig pontosan ezt teszi. Ő sikeres. Engem még a szülővárosomba sem ismernek el. Ő milliárdos üzletber. Én egy...
83K 3K 67
A nevemből kiindulva gyanítom nem kell bemutatkoznom. A gyerekkoromat figyelemmel kísérhettétek így arról se kell sokat mesélnem. Arról viszont semmi...