Maybe I Just Love You (Niall...

By DirectionerNatt69

10.9K 601 7

Aria Stoner je 16-ti letá dívka, které se najednou obrátí život naruby, když se její rodiče rozhodnou odstěho... More

První kapitola
Druhá kapitola
Třetí kapitola
Čtvrtá kapitola
Pátá kapitola
Šestá kapitola
Sedmá kapitola
Osmá kapitola
Devátá kapitola
Desátá kapitola
Jedenáctá kapitola
Dvanáctá kapitola
Třináctá kapitola
Čtrnáctá kapitola
Patnáctá kapitola
Sedmnáctá kapitola
Osmnáctá kapitola
Devatenáctá kapitola
Dvacátá kapitola
Dvacátá první kapitola
Dvacátá druhá kapitola
Dvacátá třetí kapitola
Dvacátá čtvrtá kapitola
Dvacátá pátá kapitola
Dvacátá šestá kapitola
Dvacátá sedmá kapitola
Epilog...

Šestnáctá kapitola

339 20 0
By DirectionerNatt69

*O 2 MĚSÍCE POZDĚJI - VÁNOCE*

,,We wish you a merry Christmas and the happy new year!" Zpíváme si se ségrou a bráškou při zdobení stromečku. Během těch uplynulých dvou měsíců jsem si uvědomila, že nesmím být takový slaboch a srab. Musela jsem svou roli děvky vzít vážně. Musím se chovat profesionálně. Pořád je mi z toho na zvracení, ale když si vždycky řeknu ,,za mámino štěstí", nějak to přežiju. Kluci mi chybí, ale opravdu strašně. Aspoň mi každý týden volají, ale s každým z nich si povídám asi tak 10 vteřin, nejsem jediná, komu chtějí volat. Taky holkám -mimochodem, s těmi se teď vídám obden, nakupujeme, bavíme se, pijeme a užíváme si spolu- a rodinám. I tak jsem ráda, že na mě nezapomněli. Konečně už zase běhám! Je to super pocit být zase ta nejrychlejší. Mamka dělá oběd a taťka zdobí zbytek domu. Odpoledne se se sourozenci dívám na pohádky. Nejradši máme Grinche! Večer jdeme ven, na procházku po sněhem zabaleném Londýně. Je bezva užívat si tak příjemné chvíle s rodinou. Co asi dostanu pod stromeček? Letos jsem si nic moc nepřála. Když se vracíme domů, Jake a Ema jdou spinkat. Chtějí, aby už byl zítřek ráno a oni si mohli rozbalit dárečky. Jsou tak roztomilí! Poté pomáhám rodičům dávat dárky pod stromeček. Přidávám tam i ty za mě. Pro tátu mám nové hodinky, i když si je nezaslouží. Pro mamku mám novou voňavku. Pro ségru mám tričko Little Mix a osobně podepsaný plakát. Bude šílet. A nakonec pro Jaka, pro něj mám celou novou sadu jeho nejoblíbenějšího komiksu. To zdaleka není všechno, také mám dárek pro mojí partu! Pro Joshe mám velkého medvídka s nápisem ,,All I Want For Christmas Is You!", pro Louiho mám tričko, na kterém je znak Supermana, ale místo toho S uvnitř diamantu -či co to má- je tam mrkvička a celé tričko je do oranžova. To mi připomíná, že mu musím napsat zprávu k narozeninám! Pro ostatní kluky mám to samé - Loui je výjimka, když má ještě k tomu ty narozeniny, tak dostane ode mě dva dárky-, je to takové přáníčko, kde píšu: ,,Přeji veselé Vánoce a šťastný Nový rok! Doufám, že turné vám jde jak má. Už se na tebe těším, Zaynie/Daddy/Tommo/Hazzo/iroušku miloušku! (-podle toho, komu píšu)Opovaž se rozejít s Sophií/Perrie/Eleanor. Mám štěstí, že jsem si před dvěma měsíci narazila tu nohu a Josh mě našel! Jste nejvíc fajn lidi na světě! Love you so much! xx Aria:)"

Já vím, já vím, slabý, ale já na takové věci moc nejsem. No a konečně, co jsem dala holkám. Poukázku na jeden celý den v těch nejluxusnějších lázních, co v Londýně jsou. Masáže, zábaly, ošetření těla a tak podobně. Naštěstí jsem měla v zásobě pár těch peněz od babičky, takže jsem na ty dárky měla. Uf.


V pokoji beru laptop a chci napsat Louimu, ale přijde mi to málo. Beru tedy do ruky kytaru, laptop si dávám na stůl, zapínám kameru a jedu: ,,Happy birthday to you, happy birthday to you! Happy birthday dear best, funny and nice Loui! Happy birthday to yooou!"

Vypínám kameru a přehrávám si to video. Docela to ujde. Ten konec, kde si beru laptop do ruky samozřejmě vystříhávám. Na začátek dávám ještě titulky: ,,To my best friend! Love love love and love you Loui! xx Aria:)"

Tak. Upraveno a posláno Louimu na TT. Jdu do koupelny, kde si dávám rychlou sprchu, čistím si zuby, odmalovávám se a jdu zpátky do pokoje. Ti fanoušci jsou šílení, hned to všechno musí komentovat. Pak mi zvoní telefon. Je to Louis.

,,Ahooj mrkvičko!" Zdraví mě.

,,Ahoj, tak co Vánoce a narozeniny?"

,,Paráda! Děkuju moc za přání k narozeninám! Moc se mi to líbí!"

,,To jsem ráda, ty jsi doma?" Ptám se.

,,Jojo, právě se chystám ještě zavolat El a půjdu spát, co ty?"

,,Jo, já taky," pak mu ještě jednou přeju všechno nejlepším hodně dárků a hovor končí. Ještě píšu Joshovi SMS na dobrou noc a lehám si. Přichází mi SMS, od Joshe: ,,To video pro Louise bylo krásný! Úžasně zpíváš, miss u darlin'! :("

Rychle mu odepisuju a pokouším se usnout.


Ráno mě budí brácha se ségrou: ,,Ario! Ario! Vstávej! Už tu byl!! Už tady u nás byl!"

,,Kdo zas?" Říkám rozespale.

,,No Santa přeci! Pojď dolů, honem, rychle!!" Ani se nestačím probudit a oni už mě vláčí za sebou dolů. Je 8?! Oni se snad zbláznili! Vidím, že oni už si svoje dárky rozbalili. Oba jsou nadšení z dárečků a to je pro mě nejdůležitější.

,,Máma s tátou ještě spí?" Ptám se jich. Přikyvují.

,,Otevři si ten ode mě jako první!"

,,Ne! Ten ode mě!!"

,,Nechcete mi je otevřít vy?" Usmívám se. Berou mi dárky a trhají z nich papír. První si beru dárek od Jaka. Je to obrázek, kde jsem já, on a nějakýho jeho hrdina. Chvilku mi obrázek popisuje a já mu děkuju a říkám, že je to opravdu nádherné! Pak si beru dárek od Emy. Vyrobila mi hrneček z keramiky, kde je napsáno: ,,Best sister!"

Také jí děkuji a pak se společně objímáme. Budíme rodiče, ať si jdou pro dárky, moc se jim nechce vstávat, ale nakonec se přemáhají a jdou. Jo, neřekla jsem vám, co mi dali rodiče. Dostala jsem spoustu nového oblečení, několik párů bot a prstýnek od Pandory.


*31.12.*

Všichni slavíme, voláme příbuzným, pijeme, jíme a všechno ostatní, co se na zakončení roku dělá. Píšu klukům i holkám všechno nejlepší do nového roku, oni mi přejí to samé.

,,3..2..1..HAPPY NEW YEAAAAAR!!!!!!" Petardy a rachejtle jsou slyšet po celém Londýně. Ohňostroj je famózní. Bráška s Emou samozřejmě už spinkají, ale my tři jsme dole a povídáme. Naši si nalévají víno a mě dávají taky trochu. Ve 4 ráno ještě píšu zprávu na TT: ,,Happy New Year everyone! Hope 2014 will be better than 2013!"

Převlékám se do pyžama a jdu spát.

Continue Reading

You'll Also Like

8.8K 1K 22
Každý svatý má minulost a každý hříšník má budoucnost.
20.6K 1.4K 42
„Všichni~" příraz, „tě nenávidí, Jimine~" příraz, „Budou tě vždycky~" příraz, „nenávidět~" příraz, „Nikdo tě nebude~" příraz, „nikdy milovat, ty~" př...
683K 47.6K 61
Jestli si myslíte, že používání magie je hračka, pak jste na omylu. Chereen Croix pochází z ušlechtilé čarodějnické rodiny, která je plná mágů zaseda...
1.6M 49K 56
„Co tahle udělat dohodu ?" Naklonil se k mému uchu a já ucítila jeho teplý dech na své kůži. • Beth (16) nastoupila do prváku na střední školu. Není...