[Tamamlandı] Çılgın Mucidin K...

By mozoreis23

27.1K 4.3K 253

Ruhani Kılıç Hanesinin genç efendilerinden Orkun Ruhani Kılıç doğuştan yetenekli biriydi. Öyleki her çocuk gi... More

1. Bölüm: Dahinin Düşüşü
2. Bölüm: Sürgün
3. Bölüm: Yeni Yönetici
4. Bölüm: 'İlahi Hazine'den Üstün Bir Hazineye Sahip Olmak!
5. Bölüm: Büyülü Dünyaya Girmek
6. Bölüm: Para Kazanmak
7. Bölüm: Ast Edinme
8. Bölüm: Yardım Etmek
9. Bölüm: Dev Kuyruklu Mor Kaplan Yavruları
10. Bölüm: 5. Seviye Ruh Lordu
11. Bölüm: Gözlem
12. Bölüm: Patlama
13. Bölüm: Yeni Bir Büyülü Dünya
14. Bölüm: Lav Kökeni Armudu
15. Bölüm: Büyülü Dünyaya Girme Planı
16. Bölüm: Büyülü Dünyayı Yağmalamak
17. Bölüm: Altın Ruh Hapı
18. Bölüm: Geri Dönüş Bileti
19. Bölüm: Yolculuk
20. Bölüm: Kıvılcım
21. Bölüm: Kaynak Toplamak
22. Bölüm: Beyaz Nilüfer Pınarı
23. Bölüm: Geri Dönmek
24. Bölüm: Ruh Kralı Alemi
25. Bölüm: Kim Bükük Kral Olacak?
26. Bölüm: Turnuva Etapları
27. Bölüm: Canavar Üstadı Yarışması
28. Bölüm: Nitelik Duvarları Yarışması
29. Bölüm: Sahte Elmas Papatyası Hapı
30. Bölüm: Havlayan Köpekler Hanesi!
31. Bölüm: "Yeniden anlatmamı ister misin?"
32. Bölüm: Basit Galibiyet
33. Bölüm: Kral Aşık Eden Zilli Gök Balığı
34. Bölüm: Asıl Hedef
35. Bölüm: Üstün Teknikler
36. Bölüm: Tek Saldırı Sonucu Belirler!
37. Bölüm: Bükük Kral Belli Olur.
38. Bölüm: Deli Çıldırtan Kuşburnu Tozu
39. Bölüm: Yıldız Ruhu Seviyeleri
40. Bölüm: Bıyıklı Ejder Sazanı Denizi
41. Bölüm: Kazı
42. Bölüm: Bıyıklı Ejder Sazanı
43. Bölüm: Sazan Özü
44. Bölüm: Gizli Büyülü Dünya
45. Bölüm: Sazan Özü Çiftliği
46. Bölüm: Otorite
47. Bölüm: Tarikat Yolunda
48. Bölüm: Rekor
50. Bölüm: Görev Tamamlandı
51. Bölüm: Uçurum
52. Bölüm: İlahi Yıldırım Bölgesi
53. Bölüm: Son Gülen İyi Güler!
54. Bölüm: Büyük Patron
55. Bölüm: Kan Dostluğu Birliği
56. Bölüm: Yıldız Tarikatları Toplantısı
57. Bölüm: Yıldız Ruhu Savaşçıları
58. Bölüm: Tabuları Yıkan Yıldız Ruhu Savaşçısı
59. Bölüm: Azure Lav Çilekleri
60. Bölüm: Adaletin Menfur Adımları
61. Bölüm: Ölüsü Daha Çok İşe Yarıyor
62. Bölüm: Gerçek Otorite
63. Bölüm: Evlilik
64. Bölüm: Hasat Vakti
65. Bölüm: Avcı
66. Bölüm: Kral Canavarlar Ormanı
67. Bölüm: Devasa Cesetler
68. Bölüm: Korkunç Bitki
69. Bölüm: Mor Renkli Sazan Özleri
70. Bölüm: Amaç
71. Bölüm: İhtiyar Köpek
72. Bölüm: Cevapsız Sorular
73. Bölüm: Suikast
74. Bölüm: Başarısızlık Ölüm Getirir!
75. Bölüm: Sonunda
76. Bölüm: Büyülü Dünyanın İçinde
77. Bölüm: Egemen
78. Bölüm: Temizlik
79. Bölüm: Sona Doğru
80. Bölüm: Egemen
81. Bölüm: Son [Final]

49. Bölüm: Katkı Puanı Hesapları

308 52 1
By mozoreis23

O gün Orkun tarikatın temel kurallarını öğrendi. İlk olarak tarikat sınırları içerisinde dövüşmek yasaktı. Ancak kamp yöneticilerinin gözetmenliği altında ya da dostane dövüşler yapılabiliyordu.


Kaplan Kampında herkes kendi binasına sahip olabilirdi ya da ortaklaşa binalar yapılabilirdi. Ruhani Kılıç Hanesinden gelen eski tarikat öğrencileri büyük bir köşkte yaşıyorlardı. Tarikatın bir diğer kurallarından biri başkasının mülküne izinsiz girmenin yasak olduğuydu.


Tarikatın kuruluş amacı, gençlerin nihai uğraşları da görevlerdi. Tarikat her ay birçok görev belirler öğrenciler bu görevleri tamamlarlardı. Bu görevler karşılığında Katkı Puanı kazanırlardı. Üzerlerinde görevlere denk gelen puan rozetleri öğrencilere verilirdi.


Bu puanları kazanmak için görevleri tamamlayan öğrenciler puanları daha sonra çeşitli ödüllerle takas ederlerdi. Bu ödüller onların 4 Altın Öz Ruhlu Ruh Kralı seviyesinde Yıldız Ruhu alemine geçmek için yardım almaları, çeşitli hapları elde etmeleri gibi farklı seçeneklerden oluşuyordu.


Tarikata dışarıdan katılan birçok kişinin nihai amacı 4 ya da 5 Altın Öz Ruhlu Ruh Kralı olarak Yıldız Ruhu alemine geçiş yapmaktı. 4 Altın Öz Ruhlu Ruh Kralının bir Yıldız Ruhu Savaşçısı olmak için alacağı yardım tam tamına 100.000 Katkı Puanı ediyordu. 5 Altın ÖZ Ruhlu Ruh Kralının atılım yaparken yardım alması için ise toplaması gereken puan 800.000 idi.


Her öğrencinin aylık belirli miktarda katkı puanı toplaması gerekiyordu. Bu sınır 100 Katkı Puanıydı. Bu sınırı aşamayan öğrenciler ilk ay uyarılıyor daha sonraki ay yine aynısı gerçekleşirse 1 milyon altın haraç vermek zorunda kalıyordu.


Kişinin aldığı görevi tamamlaması da zorunluydu. Görevi tamamlayamayan ya da tamamlayacak kaynak bulamayan öğrenciler elindeki kaynakları tarikata teslim etmek zorunda kalıyor, katkı puanı da alamıyordu.


Tarikatta öğrenciler bir araya gelip birlikler kurabiliyorlardı. Bu birlikler en az 10 kişiden oluşurken üst sınır yoktu. Birliklerin Elmas Şehrinde dükkan açma izinleri oluyordu ve bol katkı puanı kazanabilinen özel görevleri de alabiliyorlardı.


Tarikat öğretmenlerin ders verdiği bir kuruluş değildi. Bir avcı birliği gibi ne kadar ekmek o kadar köfte misali işleyen yapıydı. Tarikatın ana amacı Büyük Gökyüzü Hanesinin kaynak akışını sürdürmekti.


Her öğrenci aylık katkı puanını doldurduktan sonra istediğini yapabilirdi. Bu birliklerin değerini daha da arttırıyordu.


Tarikat hakkında yapılan bilgilendirme gerçekten işe yaramıştı. Orkun tarikatta neler yapabileceği konusunda bir fikir sahibi olmuştu.


Kaplan Kampından daha üstte olan Ejder Kampındaki her öğrenci 4 Altın Öz Ruhlu Ruh Kralı seviyesindeyken Yıldız Ruhu Savaşçısı olmak istediğinde tarikat onlara daha düşük ücret ve yardım sunuyordu. Bu tarikattaki eşitliğin dengesiz olduğunu gösteriyordu.


##### ##### #####


“Ben birlik lideri olarak yeni bir karar almaya karar verdim. Bugünden itibaren Ruhani Kılıç Birliğinin özel hep birlikte güçlenmesi için daha önce almadığınız zor ve tehlikeli özel görevleri alacağız. Ancak bu sayede birliğimizi hızla güçlendirebiliriz.”


“Kardeş Orkun, tarikata katılmanızın üzerinden henüz 1 hafta geçti. Biraz bekleyip birliğimizin biraz daha güçlenmesini beklememiz daha doğru olmaz mı?”


Eski birlik lideri Emin endişeliydi. Zor ve tehlikeli görevler yüzünden geçen yıllarda birçok öğrenci ölmüştü. Henüz daha ilk görevlerini bile almamış yeni öğrencilerle birlikte zor bir göreve çıkmaları tehlikeli olabilirdi.


“Emin Abi, alacağımız görevin tehlikesinin çok yüksek olmayacak. 5 Altın Öz Ruhlu Ruh Kralının gücüne denk olan Alevli Gök Maymununu ve astlarını yok edeceğiz, koruduğu Alev Kökeni Ağacının meyvelerini ele geçireceğiz.”


“Nee! Alevli Gök Maymununu mu yok edeceğiz? Orkun Kardeş şaka yapıyor olmalısın. O canavarı saymasak bile yanında 4 Altın Öz Ruhlu Ruh Kralı seviyesinde 2 tane genç Alevli Gök Maymunu ve 50 ye yakın 3 Altın Öz Ruhlu Ruh Kralı seviyesinde daha maymun var. Onları yenmek için mevcut gücümüz yeterli olmayabilir.”


Eski Birlik Lideri Emin duyduklarına inanamadı. Yeni liderin söyledikleri cahil birinin sözlerine benziyordu.


“Emin Abi, lider Alevli Gök Maymunu ile diğer 2 tane genç Alevli Gök Maymunu ben engelleyeceğim. Sizin yapmanız gereken şey geriye kalan maymunları engelleyip Alev Kökeni Ağacının meyvelerini ele geçirmek.”


“Bu…” Eski lider Emin bir an konuşamadı. “Orkun Kardeş eğer dediklerini yapacağından eminsen ve kardeşlerim bunu onaylıyorsa bu görevi alabiliriz.”


“Emin Abi, kardeşimin söylediklerini yapacağından eminim. Sazan Özlerinin ne gibi etkisi olduğunu biliyorsun. Kardeşim binlerce Sazan Özünü bize verdi. Bu durumda o da kendi vücudunu güçlendirmiştir.” Burak her zaman olduğu gibi soğuk tavrını koruyarak konuştu. Kardeşinin dediklerini yapacağını biliyordu.


Onun herkesten sakladığı birçok sır olduğunu da biliyordu. Birkaç gün önce onun korumalarında biriyle antrenman dövüşü yaptığında yenilmişti. Kendisinden 5-6 yaş küçük çocuğun vücut gücü bir 3 Altın Öz Ruhlu Ruh Kralına denk idi. Kardeşinin vücut gücü hakkında bir çıkarım yapmak isterse gerçekten zirvede olmalıydı.


“Sazan Özü? Kardeş Orkun sana güveniyorum. Bu görevi alacağım. Bu görevi başarıyla tamamlar ve Alev Kökeni Ağacının meyvelerinden 10 tanesini ele geçirirsek 12.000 Katkı Puanı kazanacağız. Ayrıca fazladan vereceğimiz her meyve bize 2.000 Katkı Puanı kazandıracak.


Alevli Gök Maymununun cesedi ise tam tamına 10.000 Katkı Puanı ediyor. İki genç Alevli Gök Maymununun cesedi de bize 5.000 Katkı Puanı sağlayacaktır. Diğer maymunların cesetleri de 1.000 Katkı Puanı ediyor.


Ancak önceliğimiz 10 tane Alev Kökeni Ağacı meyvesi elde etmek olacaktır. Daha sonra yeterli fırsatımız olursa tüm canavarları öldürebiliriz. Ama ana gücümüz olarak sana güvenmek zorundayız. Eğer başarıyla lider Alevli Gök Canavarını engelleyemezsen hepimiz yok ediliriz.”


Burak’ın sözleri ve yeni gelenlerin özgüvenli bakışları Emin’i Orkun’a güvenmeye zorladı. Eğer gerçekten bu görevi başarıyla tamamlarlarsa elde edecekleri katkı puanlarıyla içlerinden biri 4 Altın Öz Ruhlu Ruh Kralı seviyesinden bir Yıldız Ruhu Savaşçısı olma fırsatı elde edebilirdi.


“He he he. Emin Abi, bu görevi elbette kayıpsız tamamlayacağız. Bu görevi tamamladıktan sonra artık birinizin 4 Altın Öz Ruhlu Ruh Kralı seviyesine yükselmesi gerekecek. Siz kimin atılım yapması gerektiğine karar verin, gerisini hep birlikte halledeceğiz.”


15 dakika geçmeden Emin elinde görev kağıdı ile geri geldi. Görev kağıdını Orkun’a uzattı ve detayları okumasını bekledi.


[Görev: Lider Alevli Gök Maymununun koruduğu Alev Kökeni Ağacının 10 tane meyvesini ele geçirin.


Görev Ödülü: 12.000 Katkı Puanı


Yan Görevler:


*Lider Alevli Gök Maymununu öldürün.


Ödül: 10.000 Katkı Puanı


*Genç Alevli Gök Maymunları öldürün.


Ödül: Tane başı 5.000 Katkı Puanı


*Geriye kalan maymunları öldürün.


Ödül: Tane başı 1.000 Katkı Puanı


*Fazladan Alev Kökeni Ağacı meyvesi toplayın.


Ödül: Tane başı 2.000 Katkı Puanı  


*Alev Kökeni Ağacının etrafında yetişen Alev Parlayan Ot toplayın.


Ödül: 1 tane Alev Parlayan Ot 100 Katkı Puanı]

Continue Reading

You'll Also Like

7.7M 450K 84
Fantastik #1 Siz hiç bir ruha aşık oldunuz mu? Gülüşünden bihaberken ya da öfkelendiginde nasıl baktığı bilemeden sonsuz bir melankoninin içine düştü...
171K 12.7K 91
Türkçe adı; Kötü Adamın Üvey Annesi Olarak Yaşamak Yıllar süren çocuk istismarından dolayı bir tiran olarak geri dönecek olan erkek başrolün ellerind...
20K 5.5K 200
Zhen Feng'in yeni maceraları
23.8M 1.4M 79
Doğum gününden sonra, kardeşiyle eğlenmek için konsere giden bir genç kız... Fırtına yüzünden iptal olan konserden eve dönmeye çalışırken, kendini bi...