𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

369K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

37.

4.1K 180 6
By LigethyRebeka

    Reggel iszonyatos fejfájással keltem ,mintha totál berúgtam volna tegnap este .Bár  ezt tettem volna , lehet nem zsongana ennyire a fejem . Kimásztam az ágyból és úgy döntöttem ,hogy le zuhanyzók.
     Kicsit felfrissültem . Szerettem volna valamit kigondolni , de egyszerűen nem tudtam gondolkozni , s tudtam mi kell nekem .  Mikor felöltöztem , akkor valaki kopogott az ajtón.  Morcosan nyitottam ajtót , mert azt hittem Alexander lesz . Mikor kinyílt az ajtó akkor meglepődtem . Alfredo állt a verandán .
-Szia!-vettem elő a kedvesebbik formám.
-Szia , felkeltettelek?
-Nem , dehogy ,épp edzeni készülök .-mosolyogtam. -Gyere be .-nyitottam kintebb az ajtót.
-Tulajdon képen a képet hoztam el neked , úgy volt ,hogy Fana is jön , de még alszik.
-Rendben . Beteszem a kocsiba és akkor elviszem Dona-nak.
-De hát...-kezdett volna bele ,s kisé értetlenül állt előttem.
-Igen az övé volt ,viszont tudom ,hogy mennyit jelent neki , szóval megvettem neki , vagyis tulajdonképpen ...-nyeltem  egyet .-Alexander és én vettük meg .
-Érteeem.-húzta el egy kicsit a mondatot .-Natalia ami a tegnapit illeti ...-tette zsebre a kezeit .-..hogy vagy ?
-Őszintén ? Nem tudom . Dühös vagyok és csalódott viszont ugyan akkor örülök ,hogy él . Össze vagyok zavarodva .
-Ez szerintem érthető is ,viszont egy dolgot tudnod kell amit Alexander nem fog neked elmondani és figyelmeztetni szeretnélek .
-Mégpedig ? -csodálkoztam el .
-Matheus apád embere . Ő adja a drótot mindenről amit csinálsz . A másik pedig ,hogy akár mennyire is tagadja én ismerem Alexnader-t , s tudom ,hogy azért nem avatott be ebbe , mert megakart védeni attól amivel tegnap szembesültél .
-Oké.-nyeltem egyet ,majd egy percre lesütöttem a fejem. -Látod pont ő a másik ember aki teljesen össze tud zavarni . Olyan kettős érzéseket táplál belém amitől kisülnek  az agysejtiem.  Ez is például...-sétáltam el az edzős táskámért ,majd a vállamra tettem és folytattam. -Miért akar megvédeni mikor semmit nem akar tőlem ?
-Ha ez így lenne akkor rég nem lennél az élete része hidd el . Viszont ...-nézett az órájára.-... most mennem kell. Elvigyelek?
-Nem kell köszönöm .-mosolyogtam felé, majd mikor hátat fordított akkor eszembe jutott valami . -Alfredo !
-Igen?-fordult vissza .
-Köszönök mindent !
-Ugyan már .-legyintett,majd kisietett a kocsijához , bepattant és elviharzott . Felkaptam a cuccaimat és elindultam az edzőterembe . Miután betettem a táskám a szekrénybe neki iramodtam a futópadnak ,hogy ki tudjam kapcsolni az agyam . A zene tőhangerőn szólt a fülemben . Egyszer csak eszembe jutott a két arany medál az arany nyaklánccal ami otthon pihen az ékszeres dobozban . Lefutottam ami jól esett ,majd elindultam haza . Lezuhanyoztam , majd megszárítottam a hajam , s felöltöztem úgy ,hogy Alexander nézzen egy nagyot . Egy testszínű kellemes anyagú trikót vettem fel ,hozzá egy világos kék tépet farmert ,s Fana szekrényéből elő vettem egy világos barna magassarkú cipőt. Kiengedtem a hajam, majd begöndörítettem.Az oldal táskám vettem elő amibe bele fért minden szerencsére . Beültem a kocsiba és addig mentem a zálogházak között míg azt az ajánlatot nem kaptam meg amit nekem tetszett . Vettem egy fehér borítékot ,majd hívni kezdtem Fabiana-t .
-Haló.-szólt bele álmosan .
-Bocsánat ha felkeltettelek , csak szólni akartam ,hogy kölcsön vettem egy cipőt .
-Bármit ,tudod jól. -ásított . -Jól vagy ?
-Alakulok . Kattog folyamatosan a fejem . A futás se kapcsolta ki ,szóval valószínű este bevágódok egy klubba és taccsra vágom magam , persze reménykedek ,hogy egy csajos parti lesz és velem tartasz.
-Oké.-örült meg .-Akkor később találkozunk otthon. Puszi .-bontotta a vonalat. Hallottam ,hogy még nem igazán tudja melyik bolygón tartózkodik , így nem akartam tovább ragozni. A kocsiban a borítékba tettem a pénzt ami Alexander-nek jár , s elindultam a házukhoz.
Kiszálltam , s elindultam befelé a képpel a kezembe . Láttam az örök arcát akik ledöbbentek a kinézetemen , ebből tudtam ,hogy jó megközelítést választottam . Poyo akkor jött ki a házból és mintha tudta volna ,hogy kit keresek . A ház felé bólintott . Óvatosan kinyitottam az ajtót és pont szembe jött velem Dona a lépcsőről mosolyogva felém.
-Lányom ,mit cipelsz ?Claus vedd már el tőle ne csak ott állj.
-Óvatosan ! -szóltam rá a csávóra .
-De csinos vagy ! -jött közelebb . -Egy kávé a kertben ?
-Benne vagyok . Viszont hozzam neked valamit .  Oldalra fordultam és a festményre néztem ami  papírba volt bebugyolálva . Dona mellém sétált ,majd óvatosan oda nyúlt a képhez és elkezdte kibontani .
-Ez...az ..-kezdett bele .
-Nem hagyhattam ,hogy eladd a családi örökséget ,azt meg pláne ,hogy valaki más otthonát díszítse ,így megvettem , hogy vissza kerüljön oda ahova való. Hozzád.
-Uram isten lányom ..-csuklott el a hangja . Nézte  , majd a kezével végig simított rajta és sóhajtott egyet . -Mindig meg tudsz lepni .-állt fel ,majd parancsot adott az emberüknek .-Tedd vissza a helyére . Óvatosan!
-Értettem . -emelte maga elé a képet és felsétált az emeletre vele .
-Mit is mondhatnék ,annyira hálás vagyok neked .
-Semmit nem kell mondanod Dona . Örömöt akartam szerezni .
Letörölte a kigördülő könny cseppet ,majd erősen magához húzott .
-Nagyon szépen köszönöm Nat . A szüleidnek meg kell köszönnöm ,hogy ilyen csodálatos lányt hoztak létre . -puszilta meg az arcom . -Na gyere főzök neked egy erős feketét , és leülünk beszélgetni .
Besétáltunk a konyhába , majd amíg beszélgettünk a tegnap esti bemutatóról bizseregni kezdett a testem , éreztem ,hogy a közelben van Alexander . 
-Anya ,hol van a nyaraló kulcsa ? -hallottam meg a dörmögő hangját .
A testemet kirázta a hideg és ő is azonnal más hangszínt váltott .
-Vezethetek én ? -nyávogott a barátnő szerepet eljátszó díva .
Megforgattam a szemem,majd bele kortyoltam a kávéba .
-A széfbe . -válaszolta Dona .
-Anyuka de jól nézel ki .
Azt hitten menten megfulladok a kávéba ahogy meghallottam ezt a szót . Köhögni kezdtem ,és láttam ahogy Dona felém fordítja a fejét .
-Eszed ágába se jusson mégegyszer így szólítani! Világos ? -derogálta meg azonnal a nyafka kisasszonyt.
Miután a kávém egy része kiborult ahogy köhögtem felálltam és a papírtörlőért mentem .Nem akartam közbe szólni , de szerintem az a fulladásom mindent elmondott erről a szóról. Mikor felnéztem láttam mind a kettőjük arcát. Alexander elképedt arccal nézett engem , amitől dagadt a májam .Lucia gúnyos arc kifejezése mindent elmondott számomra .
-Te mindig itt vagy ?
-Van bármi közöd is ehhez?
-Hát... -kezdett bele , de bele szóltam . Kezdett már nagyon elegem lenni belőle .Magamra vettem egy jó fej arcomat ,hogy ne tűnjek teljesen bunkónak .
-Akkor most figyelj cicám...-kezdtem bele . -Tedd már magad üresbe ,mert nagyon unom ezt a folyamatos pattogást a semmire . Itt vagyok és pont , ha tetszik neked ,ha nem .  Egyéb kérdés ?-álltam meg egyhelyben. -Nincs ? Remek. -kezdtem törölni az asztalt ,majd kidobtam a szemetesbe , s folytattam tovább a kávézást.
Dona elmosolyodott , ahogy én higgadtan folytattam a kávézást .
-Alexander nem akarsz mondani valamit ?
-Nem! -vágta rá lazán ,majd fogta magát és elindult kifelé .
-Lesz két perced ?-kérdeztem nyugodtan meg tőle ,mire ő vissza fordult .
-Mire ?
-Négyszemközt.-utaltam arra,hogy van itt olyan személy akinek nem kell róla tudni .
-Majd lesz.-vágta rá , én pedig bólintottam .
Dona megingatta a fejét felhúzott szemöldökkel ,majd megkérdezte ,hogy folytatjuk e a kertben kint .
Természetesen igen mondtam , mert nem volt kedvem Lucia-val egy légtérben tartózkodni. Kint a kertben fújdogált enyhén a szél ,így kellő nyugodtsággal tudtunk beszélgetni a friss levegőn Dona-val.

Continue Reading

You'll Also Like

53.1K 2.8K 43
Minden lány kislány kora óta arról álmodik, hogy majd jön a szőke herceg akivel szerelmesek lesznek. Ezt követi a házasság és az örökké tartó boldogs...
191K 5.1K 50
Egy átlagos lány átlagos élettel. Legalább is azt hitte. Életét fenekestől ferforgatja egy hivatlan vendég. Még tudatában sincs, hogy ki szemelte mag...
14.3K 441 24
Cassie és Jack utálják egymást, Szüleik mégis nagyon jóba vannak. Egy nap minden megváltozik mikor szüleik bejelentik hogy házasodniuk kell, a két f...
104K 4.2K 37
Holly átlagos lány. Az anyjával él, iskolába jár, és legtöbb idejét a barátaival tölti. Mint minden gimnazista lány, ő is vágyik a szerelemre, de nem...