𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

369K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

36.

4.3K 194 7
By LigethyRebeka

       Fogalmam sincs hova menjek , ebben a ruhában nem lenne szerencsés sétálgatni . Így elszerettem volna indulni haza , de ekkor Poyo elém állt és a kocsi felé biccentett . Nem volt erőm harcolni és hiába is hadakoztam volna . Tudtam ,hogy nem nyerhetek vele  szemben .
      A ház előtt kiszálltam . Elmormoltan egy kösz-t és elindultam befelé . Bezártam az ajtót , majd elindultam a szobába ,hogy levegyem a ruhát és egy kényelmes ruhát vegyek magamra . Felvettem a tépett csőszárú farmert nadrágom egy fekete toppot  és egy kapucnis felsőt , majd  felkötöttem a hajam . Kinéztem az ablakon és láttam ,hogy Alexander emberei kint várakoznak. Tudtam ,hogy követnének én pedig nem akartam senkivel se beszélni. Egyedül akartam lenni. Kiadni magamból mindent és tisztán látni. Kimentem a hátsó kertbe és egy vödörre ráállva felmásztam a fa kerítésre és a másik oldalon pedig leugrottan .Elindultam arra a helyre ,ahova mindig menekültem ha egyedül akartam lenni . Hallgattam a zenét a telefonomon ,hátha nem kattog addig az agyam  . Fogalmam sincs mennyi idő alatt de oda értem a kis dombra ahol régen apával néztük a csillagos eget . Egy kisebb erdő van a domb lábánál és a magaslatról elég sok mindent belátni . Leültem és néztem az éjszakai város fényeit . Folyamatosan az a mondat járt a fejemben ,amit Humberto mondott. Ezek szerint az egész életem egy hazugság volt . Folyamatosan kérdések kavarogtak a fejemben . Biztos voltam benne ,hogy anya se tudott arról ,hogy apa él ,hiszen láttam azt ,hogy mennyit sírt és mennyire szenvedett . Együtt temettük el ,viszont akkor se értem hiszen nagyon jó gyerek koron volt . Nem nagyon veszekedtek a szüleim . Boldogok voltak . Azt mondta nem akart gyereket , de aki nem akart gyereket az nem foglalkozik ennyit a lányával . Nem viszi el kirándulni . Nem fogócskázik a kertben a másikkal . Nem sátoroznak a csillagos ég alatt ,miközben nézik a hulló csillagok . Olyan mintha az egész gyerek korom nem lett volna valóság . Örültem neki ,hogy nem halott , viszont iszonyatos nagy hátba szúrás volt ez , és jelenleg olyan ember árult el akibe feltétel nélkül megbíztam. Dühös voltam anyára , apára és Alexander-re amiért cseszett beavatni abba aminek az én életemnek van köze . Nem volt joga egy ilyen dolgot eltitkolni . Mondjuk miért is csodálkozok ezen ? Néha azt érzem ,hogy tényleg akar tőlem valamit viszont az ilyen dolgaival nem igen azt támasztja alá , hiszen kartell főnök . Neki  nem jelent az semmit ,hogy esetleg valakit megbánt . Letöröltem a könnyeimet , s vettem egy mély levegőt . Azt hiszem ,nagy hibát követtem el ,hogy azt hittem egy percig is ,hogy Alexander akar tőlem valamit , ezért ezt az egész bohóckodást le kell zárnom . Bár ha igaz , hogy anyát sikerül idehozatnia akkor tartozom neki annyival ,hogy dolgozok neki ,de ezen kívül semmilyen más kapcsolat nem lesz köztünk ez biztos . Nem szeretnék egy olyan viszonyba bonyolódni amibe én fogok sérülni.
Ránéztem  a telefonom kijelzőjére ,hogy mennyi az idő és meglepődve láttam ,hogy harminchat nem fogadott hívásom van .  Megnéztem a hívás listám és a legtöbbször Fana utánna pedig Alexander hívott . Lezártam a telefont és elindultam gyalog haza . Már majdnem a háznál jártam mikor észre vettem ,hogy Fabiana és Alfredo ott állnak a ház előtt és beszélgetnek. Alfredo Alexander embereivel veszekedett . Mikor Fabiana meglátott oda futott hozzák és a nyakamba ugrott és csak ölelt . Tudta ,hogy erre van most szükségem . Persze a könnyeim ismét utat törtek és Fabiana annál jobban ölelt magához . Egy autó gurult el mellettünk ,majd leparkolt . Kiszállt Alexander belőle ,majd az embereihez ment és ordítani kezdett . Letöröltem az arcomról a könnyeimet , majd oda sétáltunk Fabiana-val a fiúkhoz.
-Hol a faszban voltál? -emelte a hangját fel azonnal.
-Nem tartozom elszámolással . -motyogtam ,mert se kedvem ,se erőm nem volt veszekedni. Fabiana felé fordultam . -Én most bemegyek ,menjetek haza ,pihenjetek,majd holnap beszélünk.-öleltem magamhoz,majd elindultam a házba .
-Hogy a faszba tudott megszökni a szemetek elől egy nő?-ordított az embereivel miközben a verandához sétáltam .
-Gyere szívem menjünk.-mondta Alfredo a barátnőmnek .
Kinyitottam az ajtót , és becsuktam . Lehúztam a cipzárt a felsőmön ,majd a konyhába mentem ,hogy igyak egy pohár vizet . Alexander nyitott be a házba .
-Mi a büdös faszomért nem veszed fel a telefont ? Talán dísznek van? -ordítozott .
Felültem a pultra , s vártan ,hogy kitombolja magát.
-Mond már meg mire volt ez jó? Szétbassz az ideg . Egyszer agyvérzést kapok a szarságaidtól!-dörzsölte a homlokát ,majd leült a kanapéra . A térdeire könyökölt , s a szőnyeget kezdte el bámulni .
-Befejezted ?-kérdeztem halkan .
-Három kibaszott órája keresünk bazdmeg.
-Minek Alexander? Mi a fenéért keresel te engem ? A pénzed végett ? Szerinted nem adom oda ?
-Ki a fasz beszél a pénzről ? -ordít hangosabban .
-Akkor miért tajtékzol itt ,mint egy felbőszült bika ? -kérdeztem még mindig halkan .Elnyúltam a poharamért és ittam egy kortyot .
-Mert ideges vagyok! -pattant fel .
-Te vagy ideges ? Tényleg ? Mindjárt elkezdelek megsajnálni . Bárcsak fele ennyire lenne tökéletes életem ,mint neked ! Bárcsak annyi problémám lenne , mint neked . Sajnálom , ha az én szarságaim fárasztanak , talán nem velem kellene foglalkoznod ! -pattantam le a pultról és én is megemeltem a hangom
-Á tényleg ?
-Tényleg . - vettem le a kapucnis felsőm ,mert iszonyatosan melegem lett . Ledobtam a pultra. -Mit akarsz tőlem Alexander? -fordultam felé és a szemébe néztem.
-Ugyan mit ? Semmit .
-Akkor pedig ,ha ezt így gondolod tedd már meg ,hogy nem mászol bele a magán életembe és békén hagysz végre az isten szerelmére .
-Eddig se másztam bele !-mutatott rám az ujjaival .
-Kurvára nem volt jogod eltitkolni apámat . Azt gondoltam , hogy én hülye ha őszinte vagyok veled és fair alapon játszok akkor te is ezt teszed , de te nem tudsz őszinte lenni , hiszen csak úgy viselkedsz velem ,mint bármelyik kurváddal . Nekem pedig elegem van ebből úgyhogy fogd meg magad és menj haza , a napokban megkapod a festmény árat . Ezek után pedig azon kívül ,hogy a munkámmal kapcsolatban tárgyaljunk ,másról nem vagyok hajlandó . Elegem van mindenkiből aki csak szórakozik velem . Kurvára többet érek ennél .-tártam szét a kezem mikor kiordítottam magam ,elindultam a szoba felé. -Gondolom kitalálsz .
-Ezt akarod ?
-Ezt !-válaszoltam , de már csak az ajtó csapódást hallottam magam mögött . Odasétáltam bezártam az ajtót ,majd mint egy hulla bedőltem az ágyba és álomba sírtam magam.
      Nem ezt akartam , de nem hagyhatom tovább ,hogy mindig valaki parancsai szerint éljem az életem . Tudtam ,hogy anyával is egy hosszas nagy beszélgetést kell megejtenünk , ha megérkezik , mert úgy gondolom vannak olyan dolgok amik még nem teljesen tiszták ,s valahogy neki is benne van ebben a keze .


Egy újabb résszel készültem nektek így vasárnap 😍 néha elúszok a teendőkkel , de próbálom időben írni nektek a részeket :)
Imádom olvasni a kommenteket csodálatosak vagytok ,mindig feldobjátok a napom ❤️hagyjatok nyomot magatok után nyugodtan írjatok véleményeket is :) ❤️
Puszi R

Continue Reading

You'll Also Like

705K 25.9K 23
DEAR ENEMY - Kedves Ellenség Blair Rom egy öt csillagos életből egy hármasat él. A volt pasijával pár hete szakított, amiért arra kényszerült, hogy...
191K 5.1K 50
Egy átlagos lány átlagos élettel. Legalább is azt hitte. Életét fenekestől ferforgatja egy hivatlan vendég. Még tudatában sincs, hogy ki szemelte mag...
32.1K 885 65
Lloyd Hansen! Aki hallja ezt a nevet abban egyből meghül a vér, hisz mindenki nagyon is jól ismeri őt. Egy valakit viszont ő nem ismer! Ezt a szemé...
954K 40.3K 30
Alexander Jack Holder tervéhez csak egy lány kell, aki nem habarodik bele az első percben. És erre a makacs és iskolaelső Tori Ecery tökéletesnek biz...