Pre:Debut [Hwarang Short Stor...

By sweetberrxy

72 22 1

Egy gyakornok és menedzseréről illetve produceréről szóló történet. Ha megjön hozzá a kedved vagy érdekel olv... More

Chapter 1
Chapter 2
Chapter 3
Chapter 5
Chapter 6
Chapter 7
Chapter 8
Chapter 9 (End)

Chapter 4

4 2 0
By sweetberrxy

Az utóbbi hetekben rengeteg forgatás vette kezdetét és szinte mindenért én voltam a felelős. Byungho bár sokat segített a papír munkába, meg közvetített a kollégák közt. Euiwoonggal és Jaewonnal akkor találkoztam utoljára mikor közösen zenét írtunk, nem sikerült befejeznem, mert dolgom akadt a díszletekkel és ruhákkal így kitűztünk még egy időpontot. Kora délután kicsit késésve lassan benyitottam a stúdióba, ahol a két fiú beszélgetett.

-Elnézést a késésért. - hajoltam meg.

-Semmi baj, noona. - mondta Euiwoong.

-Kezdhetjük? A main tracknél tartottunk. Itt vannak az ötleteim a dalszöveggel kapcsolatban. Viszont szeretném, ha titeket ábrázolna a szám. Szóval csak kicsit fogok segíteni. - erre összenéztek ijedten, de egyben izgatottan.

Tele voltak jó ötletekkel és szinte tényleg csak ketten csinálták az egészet.

-Euinwoong. Kitudnál jönni egy kicsit. - nyitott be vigyorogva Byungho.

-Ennek mi baja? - könyököltem az asztalra. Jaewon erre felnevetett. Ketten maradtunk a terembe csendben. - Nem vagy fáradt? Keményen edzettek? - kérdeztem. Bólogatott.

-Aki fáradtnak tűnik az te vagy. - csúszott közelebb.

-Hát...nem könnyű, ha te vagy a rendező, producer és mondhatni menedzser is.

-Miért vállalod túl magad? - sóhajtott.

-Mindenki más elcseszi. Jónak kell lennie a promotálásnak az elejétől kezdve. - mondtam. - Nem tudom, mivel dobhatnám még fel. A coverekkel hogy álltok?

-Kész vannak, jól mennek. - mondta.

-Ezt jó hallani. - mondtam.

-Noona, ha kell segítség, itt vagyok. - mondta. Csúszott megint közelebb. Hátrébb csúsztam volna de mivel sarok asztalról beszélünk így nem tudtam nagyon hova.

-Csak legyetek jók. - mondtam. - Ne csesszétek el.

-Jól van már~ - nagyra nyíltak a szemeim.

-Tessék? - kérdeztem vissza.

-Bennünk is benne van az ideg és a legjobbat akartuk nyújtani, azért jól is akarom érezni magam.

-Ha nem akarod csinálni egy szavadba kerül és kiraklak. - mondtam.

-Nem úgy értettem. - fogta meg a kezem. - Te is tudod. Fáradt vagyok. - mondta. Eldobtam a kezét.

-Én is az vagyok. Mégis szerinted megtehetem, hogy neki állok pihenni?

-De most ne haragudj rám. - bújt hozzám. Haragudni se bírtam tovább rá.

-Vedd komolyan és csak mert kedves vagyok veletek nem azt jelenti, hogy szórakozhattok. Más idol sem teszi.

-Tudom, Byunghotól úgy is mindig megkapjuk a poklot. - bújt nyakamba. Ekkor eszembe jutottak Byungho szavai az utolsó telefon beszélgetésből. Lassan én is átöleltem, de egyből a bűntudat kapott el. Így le is vettem a kezem róla. - Noona, ölelj meg. - lassan visszaraktam a kezem hátára mire ő az ölébe húzott, így hátulról ölelt át. Lehelletét éreztem a nyakamon. Kicsit összébb húztam magam.

-Jaewon... - haraptam be a szám. - Inkább... - elcsuklott a hangom. Azt akartam mondani, hogy haladnunk kéne, de ahogy a szemébe néztem mindent elfelejtettem...

-Igen? - hajolt újra ajkaimhoz. Az agyam kikapcsolt és hagytam, hogy azok súrolják egymást. Kezébe vette az arcom, majd elkezdett csókolni. Gyorsan mozgatta ajkait, minden lángolni kezdett körülöttünk. Én hajába csúsztattam a kezem és kicsit meghúztam, mire a csókba belenyögött és közelebb is húzott magához. Nyelvét átdugta a számba, nyelveink egyből megtalálták egymást és kényeztetni kezdték egymást. Mikor már fulladás szélén álltunk elválltunk egymástól. Félve a szemébe néztem. Neki viszont csillogtak a szemei, mint mikor egy gyerek a kedvenc édességét látja.

-E-ezt nagyon nem kellett volna. Ugye? - bújtam én a mellkasába.

-Nem bántam meg. Sajnálattal hallom ha te igen. Bár ha nem akartad volna, nem tetted volna. Tudom, hogy okos vagy. - ölelt magához.

-Olyan hülye vagyok. Össze kell szednem magam. - szálltam ki az öléből. Az üvegen láttam magam, elrendeztem a hajam sóhajtva, majd megint a kezembe temettem az arcom.

-Noona.. - szólt bizonytalanul. Ránéztem, megláttam a kócos haját, majd közelebb mentem megigazítani.

-Jaj, sajnálom. Nagyon összetúrtam a hajad. - mosolyogtam rá. Levette a kezem magáról, majd összekulcsolta az ujjaink és elmosolyodott.

-Bocs, hogy sokáig tartott. Tea partit tartott velem Byungho. - nézett értetlenül.

-Nem számít. Maradt még egy fél óram. - néztem az órámra. Még értetlenebb arccal leült.

-Mi történt? - kérdezte rám nézve, majd Jaewonra.

-Semmi, mi lenne? - kérdeztem.

-Olyan boldognak tűnsz hirtelen. Az előbb még olyan fáradt voltál. - mondta.

-Idő közben, megittam egy kávét. Ennyi az egész. - Jaewon próbálta visszafogni a mosolyát.

Ez az egész napomra kihatott. Minden sokkal gördülékenyebben ment és könnyen. Bár mindig láttam magam előtt Jaewont sosem zavart be a koncentrációmba.

-Na? - kérdezte Byungho a munka végeztével. Be sem állt a szám míg a parkolóba értünk. Megálltunk az autómnál és folytattuk a beszélgetést. - Tudtam, hogy ez kell neked. Látod? - állt meg előttem boldogan megfogva a vállaim. - Jaewon is ezerszer jobb volt a próbákon mint általába szokott lenni. Szívből énekelt és szenvedélyesen táncolt. - mondta. Elmosolyodtam.

-Komoly? - kérdeztem.

-Igen, Euiwoong mesélte. - mondta, előkészítve kulcsom jött volna az elköszönés.

-Noona! - állt meg lihegve előttünk Jaewon. A meglepődöttség kiült mindkettőnk arcára.

-Mit keresel itt? - kérdeztem.

-Beszélni akartam veled. - mondta.

-Én megyek. - mondta Byungho közbe vigyorogva. Rosszalóan megráztam a fejem.

-Nagyon átlátszó vagy, szia. - integettem neki, aki elnevette magát és a kocsijához rohant nevetve. - Még ő is csak egy gyerek. Igen? - szenteltem minden figyelmem felé.

-A délutánról lenne szó. - hajtotta le fejét mosolyogva. Én is felkuncogtam zavaromba. - Most ezután mi lesz? Nem akarom, hogy gyerekesnek higgy, de nem tudom...

-Umm...gondolkoztam ezen, de...csak annyit tudnék mondani, hogy térjünk vissza rá később. Annyi minden van a fejembe és képtelen vagyok még valamit vállalni úgy érzem.

-Szóval nem állsz készen egy kapcsolatra.

-Valahogy úgy. De ha lenne belőle valami komolyabb, akkor is nagyon titkokban kéne tartanunk. - bólogatott csalódottan. - Jaewon-ah. - fogtam közre arcát. - Debütnál tovább nem fogom húzni. - körülnéztem alaposan, majd nyomtam a szájára egy csókot.

-D-de... - hajtotta le fejét. - Nem értem. - mondta.

-Folytatódjon így ahogy eddig.

-Ha kettesben vagyunk becézhetlek? - kérdezte. Erre teljesen kipirultam.

-Inkább ne mert azt nem élem túl. - mondtam tenyerembe temetve arcom.

-Jagiya~ - erre átöleltem halkan visítva.

-Ez olyan cuki. - mondtam. Felkuncogva átölelt.

-Merre van az autód? Elkísérlek. - mondta.

-Ah, nem kell ne fáradj vele. - legyintettem.

-De, én tényleg- ahogy meglátta, hogy a mellettem lévő autót nyitom ki, leesett az álla. -Noona. Ez a tiéd? - nézett be.

-Miért meglepő? - kérdeztem.

-Nem tudom. - kuncogott zavartan. - Wow. Elektromos. Gyönyörű. - járta végig. - Hyundai. - felkuncogva megvártam, ahogy végig nézi. - Beülhetek? - kérdezte csillogó szemekkel. Kinyitottam neki a kormánynál az ajtót. Egyből behuppant és a kormányra rakta a kezét. - Túl gyerekes vagyok, megint?

-Ennyi bőven kell...yeobo. - fülig ért a mosolya. Kiszállt, majd adott egy ölelést.

-Óvatosan az úton. - puszilt a hajamba. - De tényleg. - figyelmezetett.

-Rendben. Aludj jól. - mondtam.

-Te is. - állt arrébb, majd becsukta utánam az ajtót. Vissza pillantóba vetettem még rá egy utolsó pillantást aztán elhagytam a kiadó területét.

Continue Reading

You'll Also Like

4.1K 316 76
Olivia Grey, de ismert nevén Olivia Hill emberfeletti erővel rendelkezik. Kiváló ügynökké vált Nick Fury kezei alatt. Sokszor segített be a Bosszúáll...
630K 31.6K 47
Egy fiatal lány, kinek élete cseppet sem mindennapi, találkozik egy gyilkossal. Érzelmek kavalkádja lepi el mindkét fél életét, de végül ki győz? Egy...
46.1K 4.2K 53
Te mit szólnál hozzá, ha egyszer csak egy lakatlan szigeten találnád magad egy rakás veled egy idős kölyökkel? Nyugodt maradnál, és kezedbe vennéd az...
19.4K 1.1K 5
Elizabeth White olyan, mint bármelyik 17 éves lány. Csak úgy falja a könyveket, filmeket és sorozatokat, minden érdekli, szereti halogatni a teendőit...