𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

370K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

35.

4.3K 189 4
By LigethyRebeka

     Egy ideig nem szólaltunk meg csak próbáltuk fent tartani a látszatot , mikor a tömegben megláttam Alexander ,,barátnőjét,,. Úgy nézett rám ,mint aki menten megölne .
     -Miről beszéltetek?
-Nagyjából arról ,hogy félt és nem hiszi ,hogy te meg én együtt vagyunk .
-Miért is lennénk? -dörmögte miközben szorosabbra fonta körülöttem a karjait .
-Mert azt mondtam . -válaszoltam úgy ,hogy a szemébe nézek ,majd ismét szorosan hozzá bújtam . -Sajnálom Alexander, nem akartam balhét .Nem akartam megvétózni azt amit te mondtál neki ,hogy veled vagyok . Kérdezgetni kezdett . Ezért csókoltalak meg.
-Szóval nem hiszi el ,hogy az enyém vagy . -horkant fel idegesen.
-Nem vagyok a tiéd .-néztem rá ismét ekkor pedig  véget ért a zene . A tenyerével megfogta a kezem , s vissza sétáltunk az asztalunkhoz . Fabiana kérdően nézett rám én pedig egy hosszú pillantással tudattam vele ,hogy ,majd elmesélem .  Dona végig simított a kezemen ,majd a kezembe adta a poharamat .
-Koccintsunk Alfredo estélyére.-mondta ,majd megszólalt a mikrofon , akkor esett le ,hogy Alfredo nincs mellettünk.
-Hölgyeim és uraim ,mint tudják a cégünk az mellett ,hogy a divat világában is próbál betörni az egyik főbb mozgató rugója a hulladék mentes gyártás és a jótékonykodás . Ezért kérek mindenkit ,hogy aki szeretné támogatni az árva gyerekeket azok jöjjenek közelebb . Jó szórakozást . -mondta , majd átadta egy hölgynek a mikrofont .
Felkínáltam Dona-nak a karom , s együtt sétáltunk oda ,hogy végig nézzük az aukciót . Leültünk szembe a színpaddal . Szép sorban ,majd foglaltam egy - egy helyet a barátainknak is . Keresztbe tettem a lábaimat , majd beszéltünk még pár szót Dona-val , s miután abba maradt a mozgolódás el is kezdték egyesével bemutatni a tárgyakat . Az egyik kép széle iszonyatosan ismerős volt . Mikor megláttam , tudtam ,hogy ezt már láttam valahol. Pörögtek a képek a fejemben . Ránéztem Alexnader-re aki nem értette miért vagyok így elképedve . Dona-ra néztem aki egy halvány mosolyt villantott felém .
-Dona ez a te képed !-jelentettem ki meglepődve .
-Igen lányom.-mosolygott felém kedvesen .
Mikor elkezdték a licitet akkor feszengve ültem ,mert tudtam ,hogy Dona-nak ez a kép egy fontos emlék viszont ,azért válik meg tőle ,mert jó célt szolgál. Szerettem volna tenni valamit . Kíváncsian vártam mennyire megy fel a licit .
-Pszt..-piszegett valaki mögöttem .Elsőre nem foglalkoztam vele ,míg nem pisszegett vagy háromszor akkor hátra néztem.
-Nat gondolkoztál már az ajánlatomon? -dugta közénk a fejét Matheus . Alexander arcát néztem ami megfeszült ,s láttam ahogy össze szorítja a fogait . A jobb kezemet a lábára tettem ,amire ő lenézett .
-Matheus szerintem sem az idő sem a hely nem megfelelő ahhoz ,hogy erről beszélgessünk !-suttogtam hátra . Mikor felhorkant előre fordultam , s ismét Alexander-re néztem aki az én arcomat vizslatta . A füléhez hajoltam .
-Kérhetek egy szívességet ?
-Az attól függ!
Vártam egy kicsit ,majd körül néztem , s ismét a fülébe kezdtem el suttogni.
-Nem szeretném ,hogy anyukád képe rossz kezekbe kerüljön . Meg szeretném venni .
-Hogy jövök én a képbe ?-tolta közelebb az arcát mire a bőrünk össze ért .
Nyeltem egy nagyot ,s elmondtam az ötletem .
-Van még félre tett pénzem egy kevés . Viszont ha kipótolnál akkor ledolgozom nálad valahogy .Elhajoltam mire össze néztünk. Egy kis időre a licitre kezdett figyelni .Vissza fordult ,majd oldalra biccentette a fejét. Hozzá simultam.
-Szeretnéd ,hogy könyörögjek?
-Khmm.-krákogott.-Rendben angyalom .
-Köszönöm!-mondtam ,majd elhajoltam . Elvettem a kezéből a táblát, majd amikor kimondták a licitet felnyújtottam a kezem. Egy ideig próbált versenyezni velem egy férfi ,de túlságosan akartam ezt a képet ahhoz ,hogy kihátráljak . Megnyertem a képet és hatalmas mosollyal az arcommal bólintottam . A tábla számát mondták és azt ,hogy a piros ruhás hölgy . Fabiana kérdően bólintott rám én pedig kacsintottam neki tudatván vele ,hogy később beavatom . Amikor vissza fordultam Dona meleg keze érintése. Felé fordultam és láttam ,hogy örül neki ,hogy megvettem .
Végig ment az összes tárgy és utánna vissza álltunk az asztalunkhoz beszélgetni.
-Remek helyen lesz a családi festmény .
-Ebben biztos vagyok .
-Kitartó vagy és szerintem ezzel sikerült felmérgelned a férfit .-nevetett fel Alfredo .
-Amit akarok azt megszerzem .-mosolyodtam el felé.
-Segíthetünk ?-kérdezte meg Dona valakitől .
-Natalia Martinez ?
-Igen?-fordultam kérdően hátra . Mikor megláttam apám egyik testvérét . Leesett az állam . Mosolyogni kezdtem ,majd mikor kitárta a kezét .
-Édes drága keresztlányom azt hittem ,soha többet nem látlak már.
-Omar bácsi!-szóltam el magam ,majd a kitárt karjaiba vetődtem .Hihetetlenül meglepődtem .
-Nem tudtam ,hogy vissza jöttetek .Mutasd magad . -engedett el egy percre . -Gyönyörű nővé értél . -szorított ismét magához.
-Omar menjünk!-szólt rá egy dörmögő férfi amire mindenki szinte egyszerre nézett a hang forrásához. Amikor oda néztem azt hittem  ,hogy tettek valamit az italomba. Biztos voltam benne ,hogy az akit látok nem a valóság .Lefagytam . Egymást néztük és láttam rajta ahogy ő is ledöbben . Láttam ,ahogy a homlokán elkezd gyöngyözni a verejték . A szívem ezerrel vert . A fülem csengeni kezdett ,majd mikor abba maradt csak a saját szívverésemet hallottam . Az egész testem remegett . Egy pillanatra elnéztem Fabiana-ra és láttam az arcán ahogy ledöbben . Ebből tudtam ,hogy ő is látja így nem halucinálok. Vissza fordultam és azt éreztem ,hogy a lábaim nem fognak megtartani menten össze esek . Drámára ,veszekedésre és verekedésre számítottam ma este nem arra ,hogy az eltemetett apám áll velem szemben . A könnyeim kezdtek el folyni az arcomon és alig kaptam levegőt . Becsukta majd újra kinyitotta a száját és láttam ahogy Omar bácsi felé fordul és mond neki valamit . Hátat akart fordulni , de ekkor Dona megkérdezte Alexander-től ,hogy ki ez a férfi és kibukott belőlem.
-Az apám ! Az ...-nyeltem egyet .-Az aki állítólag meghalt.
Erre a mondatra vissza fordult és bűnbánóan nézett rám .
-Nat. -kezdett volna bele ,de megingattam a fejem .
-Natalia!A család becézhet csak .
-Hé lányom szerintem hétvégén üljünk össze egy családi ebédre . -próbálta enyhíteni a kínos csendet az apám öccse.
-Család? -fordultam Omar bácsi felé . -Milyen család ? Eltemettem nyolc évesen ezt az embert . Nyolc évesen . -szipogtam.-Anya tönkre ment benne . A poklot jártuk meg , és ő élt és él boldogan . Milyen apa képes erre ? -húztam össze a szemöldököm,majd elfordultam , hogy elvegyem a táskám a pultról.
-Natalia én nem akartam gyereket . -lökte oda nekem ezt a mondatot ,mire ismét a vérszerinti apámhoz fordultam .
-Menj a jó büdös fenébe !- nyeltem egy nagyot ,hogy vissza tartsam a belőlem kitörő sírást , majd hátat fordítottam , s Alexanderre néztem .
-Te tudtad igaz?-néztem Alexander-re .Aki nem szólt csak össze szorította a száját . Ez bőven elég volt . Elindultam és menet közben megálltam Fana és Alfredo mellett .-Köszönöm az estét ,de én most haza megyek ! -elcsukott a hangom. Így el indultam  azonnal ,mert éreztem ,hogyha tovább maradok akkor megfolytok valakit .
     Ott hagytam csapot papot és elindultam a tömegen át kifelé .  Ekkor persze mintha megérezte volna Matheus és elindult ,hogy minden rendben van e ,de leintettem . Nem akartam senkivel se beszélni. Fogalmam sincs mit éreztem , de az egész testem zsibbadt . Becsapva és átverve és elárulva éreztem magam.

Continue Reading

You'll Also Like

5.3K 269 18
Gyűlölöm, ha megmondják mit tegyek, ő pedig pontosan ezt teszi. Ő sikeres. Engem még a szülővárosomba sem ismernek el. Ő milliárdos üzletber. Én egy...
104K 4.2K 37
Holly átlagos lány. Az anyjával él, iskolába jár, és legtöbb idejét a barátaival tölti. Mint minden gimnazista lány, ő is vágyik a szerelemre, de nem...
32.3K 885 65
Lloyd Hansen! Aki hallja ezt a nevet abban egyből meghül a vér, hisz mindenki nagyon is jól ismeri őt. Egy valakit viszont ő nem ismer! Ezt a szemé...
11.8K 223 36
Rebeka Clark egy 16 éves lány akinek nagyon szürnyű a múltja és egy barátja sincs. Depressziós és míg a többiek buliznak ő soha nem járt ott. Egészen...