𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

34.

4.4K 182 2
By LigethyRebeka

Ahogy lesétáltam a színpadról a legjobb barátnőm hatalmas mosollyal és pezsgővel a kezében várt rám . Mintha tudná mire van szükségem . Megöleltük egymást , s elmeséltük egymásnak mit éreztünk a kifutón sétálva .
-Van még valami amiről nem tudsz.-mosolygott rám , majd elindult be az öltözőbe én pedig követtem .
-Ugyan mi vár még rám?-horkantam fel.
-Másik estélyit kaptál, s a hajadat is megcsinálják ,hogy be tudjunk vegyülni .
-Milyen ruhát ?
-Ezt. -mutatott maga mögé a tűz piros szűk estélyire .
-Na ne szórakozz. Ez nem az én stílusom.-horkantam fel , majd bele kortyoltam a pezsgőkbe .
-Egyet elfelejtesz ,hogy én vagyok a divat szakértő. -sétált mellém,s együtt néztük a ruhát . Utáltam a pirost. Annyira figyelem felkeltő ,hogy szinte a fehérneműkön kívül nincs is piros ruha darabom , pont ez végett . Nem szerettem a feltűnést .
-Ez aztán kilépés a komfort zónából.
-Bizony.-nevetett fel. -Na öltözzünk át . -tette le a pezsgőt az asztalra .
Segítettünk egymásnak felvenni a ruhát . Majd miután a fodrász megigazította a hajunkat együtt kisétáltunk a backstage-ből . Kint Alexander emberei vártak minket . Úgy kisértek minket mintha az elnököt kísérnek. Rengeteg ember nézett minket . A férfiak pajkos pillantásokat és kacsintásokat imitáltak felénk , amin én csak mosolyogni tudtam , mert szánalmasnak gondolom az ilyen férfi viselkedést . Egyszer megláttam egy ismerős arcot . Matheus-t . Aki hatalmas mosollyal az arcán oda jött hozzánk .
-Sziasztok! Gratulálok .
-Köszönjük Matheus . -motyogtuk szinte egyszerre .
-Még jó ,hogy ezt nem hagytam ki . -simított végig a kezemen,mire én elkomolyodtam . Rossz érzés volt ,hogy hozzám ért . Kisé arrébb húzódtam . - Nat tudunk beszélni négyszemközt kicsit ? -kérdezte kedvesen .
Épp elakartam kedvesen utasítani , már pont szóra nyitottam a számat , mikor Alexander és Alfredo megjelentek a velünk szemben . Alexander válaszolt miközben felém nyújtotta a kezét .
-Nem .-válaszolta lazán , miközben a tenyerébe helyeztem a kezem , s mellé sétáltam .
-Nem téged kérdeztelek Alexander. -nézett rá gúnyosan .
-Matheus ez az este nem erről szól , szóval viselkedj vagy húzz innen .-szólította fel Alfredo.
-Mitől is lettél ilyen elszánt ?-kérdezte cinikusan Alexander .
-Miért ne lennék? Azt hiszed az ,hogy kiadtad parancsba miszerint ne menjek Nati közelébe ,majd számít bármit is ?-nézett gúnyosan.
Felnéztem Alex-re ,majd vissza Matheus-ra . Valamiért egyáltalán nem zavart az ,hogy ezt tette.
-Pedig jobban tennéd !-jelentette ki ,miközben a keze végig siklott a derekamon.
-Nati az egyik barátom , semmi köze a kettőnk dolgához.
-Natalia...-tette nyomatékosan . -Azért csak van hozzá köze ,hiszen velem van és téged ez roppant módon zavar . Viszont nem érek rá ilyen kis pitiáner szarokkal foglalkozni , szóval élvezd az estét vagy szívódj fel . -mosolygott rá gúnyosan , majd elindult volna .
-Nat egy táncra az enyém vagy!-szólt ránk . Vissza fordultam kérdően nézve rá , de már éretem ,hogy Alexander keze csúszik le rólam . Gyors mozdulattal megfogtam mire ő kérdően nézett rám. A mellkasára tettem a kezem , s próbáltam a szemeimmel meggyőzni arról ,hogy ne csináljon semmit . Ez a legjobb haverjának az estélye . Nem szerettem volna ha végettem egy konfliktus kerekedik ki.
-Kurva nagy szerencséd van ,hogy Nat itt van öreg ! Húzd meg magad vagy kidobatlak !-lépett oda Alfredo , majd mellénk léptek. -Azt hiszem ide pia kell . -sétáltak el mellettünk ezután . Egymást néztük még egy darabig ,majd mikor Alex kezei ismét a derekamra csúsztak megnyugodtam . Így kisért oda az asztalhoz,s adott a kezembe egy újabb adag pezsgőt . Dona gratulált mind a kettőnknek , majd elkezdett kérdezhetni minket .
Az este folyamán több ember sétált oda a fiúkhoz mi meg beszélgettünk Fabiana-val . Hiszen nem nagyon tudtunk hozzá szólni a témához. Épp egy üzleti partnerrel diskuráltak a férfiak mikor ismét feltűnt Matheus . A bal oldalamhoz sétált . Alexander arca elkomolyodott .
-Szabad egy táncra?
Mivel nem szerettem volna balhét ránéztem Fabiana-ra aki ugyan úgy gondolta ,mint én  , s egy hosszú pillantással tudatta ezt velem. Alexander keze ösztönösen a derekamra csúszott jelzés képen ,hogy ne tegyem . Ezért a füléhet hajoltam .
-Legyél jó fiú , ne rontsuk el az estét . -suttogtam ,miközben Alexander szorítása szorosabb lett ,majd elengedett .
-Ha hozzád ér megölöm!-suttogta vissza.
-Nem fog !
Láttam rajta ,hogy nem szívesen teszi , ahogy én sem ,viszont Alfredo nem érdemli meg ,hogy elrontsuk a partiját .
Bólintottam Matheus-nak ,majd elindultunk a táncparkett felé . Matheus úrember módjára viselkedett .
-Mi ez a kakaskodás köztetek?-kérdeztem miközben Alexander szemébe néztem ,akinek fekete tűz lobogott a szemében . Dona egy aranyos mosollyal tudatta velem ,hogy minden rendben .
-Semmi  extra csak a szokásos .
-Valóban ?
-Mióta is vagytok ti együtt?
-Egy ideje , de miért is kérdezed ?
-Nem tudtam ,hogy az ilyen faszik jönnek be .
-Milyenek Matheus ? Amúgy is miért érdekel ez téged ? -kérdeztem megdöbbenve .
-Tudod én nem akartam ajtós-túl berobbanni , de látom neki sikerült .
-Matheus tisztázzunk valamit . A gyerekkori barátom vagy , de kurvára semmi közöd ahhoz ,hogy kivel vagyok vagy kivel mit csinálok .
-Féltelek Nati. -csúszott a derekamra a keze .
-Nagy lány vagyok . -néztem az arcára . -Eltudom dönteni mit akarok!-álltam meg. -Köszönöm a táncot . -mosolyogtam felé ,majd mikor indulni akartam folytatta.. Iszonyatos nagy hülyeséget mondtam . Miért mondtam ,hogy együtt vagyunk? Mi a fenének csináltam ezt . Hatalmas slamasztikába kerülök megint a szám végett amit nem tudtam időben befogni. 
-Tudom ezt én nagyon jól,viszont nekem az a furcsa ,hogy máshogy tudom a sztorit .
-Te most hazugnak nevezel?
-Eszem ágában sincs Natalia ,csak valahogy nem tudom elhinni ,hogy te és Ő...-nézett Alexander-re .-.... együtt lennétek.
-További jó mulatást Matheus.-erőltettem magamra egy mű mosolyt ,majd elindultam vissza felé Alexander végig a szemembe nézett , s elindult ,mintha érezte volna ,hogy valami baj van. Fogalmam sem volt mi tévő legyek . Láttam ,hogy támadásra kész és úgy is sétál felém ,hogy most megöli ,így ki kellett találnom valamit . Amikor oda értem gondolkozás nélkül a két kezembe  fogtam az arcát , s magamhoz húztam. Nem éreztem tiltakozást így nem volt mi eltántorítson. Amikor össze csapódtunk a szájára tapadtam ,s próbáltam türtőztetni magam annyira amennyire csak bírtam . Alexander azonnal kapcsolt . A kezei a derekamra fonódtak. Egy kis idő után szétváltunk ,majd megnyalta a szája szelét ,s egy apró mosoly jelent meg az arcán . A fekete tűzet felváltotta egy mélyről lobogó kéjjel teli tűz mely a derekamon pihenő kezeit is felforrósította.
       A Dj pont jókor tett be egy ismételt lassú számot ,így megfogta a jobb kezem ,s lassúzni kezdtünk.  Össze ölelkezve ,mint két szerelmes  lépkedtünk együtt , majd megjelentek mellettünk a párok , s már sem volt annyira kínos az egész.  Örültem ,hogy cinkosra leltem a kisded játékokban .

Continue Reading

You'll Also Like

56.5K 4K 23
Eve Hampton élete nem tökéletes, de nem is borzalmas. Van fedél a feje felett, szerető családja és egy színes baráti társasága, melyben remekül érzi...
15K 1K 18
FINISHED STORY! Shippek: → MinSung → HyunLix → ChanMin → ChangIn
27.3K 790 32
A történet egy megcsalt, átvert, elárult nőről és férfiról szól akik egyezségük által akarják elérni a célt. De vajon a végéig ugyan az marad a cél? ...
225K 11.8K 84
🦋 Az egész világomat felgyújtotta, egy szempillantás alatt 🦋 +18-as részek‼️ Cover made by Abeth98