Scandalos

By hellya777

14.8K 1K 408

N-ar trebui sa se simta atat de atrasa de el, are 25 de ani, iar ea abia 18. Nu încape indoiala ca Jeon Jung... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Epilog

Capitolul 22

861 53 59
By hellya777

-Cred că e mai bine să vă las singuri.

Nora mi-a făcut cu ochiul şi s-a ridicat de pe scaunul ei cu zâmbetul pe buze. Jungkook s-a apropiat de pat cu paşi nesiguri, prietena lui l-a bătut uşor pe umăr înainte să iasă şi să rămânem singuri.

Eu şi soţul meu ne privim unul pe celălalt fără să ne spunem vreun cuvânt. Răsuflarea lui începe să revină la normal, iar părul ciufulit îl transformă într-un nebun proaspăt evadat.

- Ar fi trebuit să fiu lângă tine, a şoptit. Cuvintele lui mi-au format un nod în gât şi nu am putut decât să aprob din cap. Mâinile mele sunt împreunate în poală, transpirate şi tremurătoare.

-Sunt un eşec în calitate de soţ.

Am pufnit în râs, dar nu am avut curajul să mă uit în ochii lui. I-am auzit paşii aproape de mine, urmați de sunetul strident al metalului pe podeaua din gresie. Brunetul s-a aşezat pe scaun și i-am văzut mâinile întinzându-se spre ale mele.

Pielea lui e rece, şi mi-a produs un fior care mi-a trecut pe şira spinării, în timp ce degetele sale s-au arcuit în jurul mâinilor mele şi le-a tras spre buzele lui.

-Copilul e bine?

Am aprobat din cap fiind complet cuprinsă de emoții puternice. Emoții care stârnesc în mine tot felul de temeri şi neîncredere.

-Slavă Domnului!

Şi-a unit fruntea cu mâinile mele, şi a oftat adânc şi cu putere. Am înghițit cu putere şi mi-am făcut curaj să pot vorbi.

-Suntem bine amândoi, am reuşit să spun. Te poți întoarce oricând la eveniment şi să...

-Taci din gură!

Buzele mele s-au presat una de cealaltă şi am continuat să îmi ţin privirea departe de el. Bărbia mea a fost capturată de degetele sale și privirile ni s-au întâlnit când m-a întors cu fața la el.

- Te iubesc!

Întregul meu sistem s-a oprit.

Orice gând rational s-a oprit într-o parte ascunsă.

Plămânii mei nu au mai avut parte de aerul vital timp de câteva secunde.

Am simţit cum sângele începe să se scurgă din obrajii mei.

-Ieşi afară!

În momentul în care aceste cuvinte au ieșit pe gura mea, lacrimile au început să se prelingă pe obrajii mei.

-Hellya, nu...

-Vreau să pleci, am spus ridicându-mi vocea.

Am încercat să îmi retrag mâinile, dar strânsoarea lui devenea din ce în ce mai puternică cu fiecare încercare de a scăpa de atingerea sa.

-Nu o să fac asta.

Am început să mă mişc pe pat şi să îl îndepărtez de mine, dar cu o singură mişcare m-a țintuit pe saltea. S-a aşezat pe marginea patului şi s-a aplecat deasupra mea.

-Nu o să plec de aici decât cu tine în braţele mele.

Hotărârea din privirea sa ar trebui să îmi facă inima să sară în sus de bucurie, dar singurul sentiment pe care mi-l stârneşte în acest moment e amuzamentul.

- Poți să te duci la dracu, asta poți să faci, am mârâit.

Mi-am smuls una din mâini şi l-am lovit peste umăr.

- Eşti un ipocrit şi un făţarnic şi nu te mai vreau în preajma mea!

-Ce păcat că ești măritată cu mine!

Am pufnit nervoasă și m-am ridicat mai sus pe pat, simţind cum sarcasmul lui îmi ajunge până la os. De data asta furia a luat locul plânsului şi mi-aş fi dorit să pot arunca cuţite din ochi.

- Nu pentru mult timp. În clipa în care copilul meu o să se nască, o să plec cât mai departe de tine şi nu o să te mai văd niciodată.

O sclipire furibundă s-a aprins în ochii săi şi niciun muşchi nu i s-a mişcat pe chip.

-Ai grijă cum îți alegi cuvintele, m-a avertizat încercând să îşi stăpânească temperamentul.

- De ce? Ca să mă ignori şi să te prefaci că nu exist? Ca să îţi găseşti altă femeie cu care să mă faci geloasă? Dar stai, că tu deja ai făcut asta, am spus ironică. Așa că poţi să te duci naibii cu atitudinea ta de doi bani și cu toată averea ta.

A sărit în sus şi l-am auzit înjurând în barbă. Gestul lui m-a făcut să tresar şi pentru o crezut că o să devină violent. Dar îl cunosc perfect pe Jeon Jungkook şi niciodată nu ar fi în stare să ridice mâna asupra mea.

-Ai perfectă dreptate. Am fost un nemernic şi un soţ de nimic, dar acum sunt aici şi vreau să fiu alături de tine. Vreau să devin persoana de care ai tu nevoie.

-Minţindu-mă?

M-a privit uimit, şi mai mult ca sigur şi-a dat seama la ce mă refer. A început să râdă şi şi-a dat sacoul jos, aruncându-l fără grijă pe spătarul scaunului.

-Crezi că mint când spun că te iubesc?

Am aprobat din cap ştiind că aşa o să îl enervez şi mai tare. Și-a lărgit nodul cravatei, începând să se plimbe prin salon și să își calmeze furia.

-Albastru e culoare ta preferată, urăşti petrecerile şi ai prefera să stai acasă cu o carte în mână la căldura șemineului. Îți place vinul roşu şi bei tone de cafea cu lapte, a continuat aruncându-şi cravata după sacou. Juho și Lisa sunt cei mai buni prieteni ai tăi, dar nu ştiu cât de mult tânjeşti după iubirea lui Luke.

Ascult cuvintele lui, iar inima mea începe să bată şi mai tare cu fiecare aspect al vieţii mele pe care îl conturează la perfecție.

S-a oprit în faţa patului şi a cuprins bara de metal, arcuindu-şi degetele în jurul ei.

-Nimeni nu ştie de câte ori te-a bătut Diane. Sau de câte ori ai plâns când Luke pleca şi nu îţi aducea niciun cadou când se întorcea. Nici faptul că timp de zece ani bona ta, te-a tratat ca pe un gunoi și ți-a ars de mai multe ori hainele.

Mi-am închis ochii şi toate acele amintiri urâte, pe care am încercat să le uit, reveneau puţin câte puţin.

- Crezi că doar tu m-ai iubit de când ne-am cunoscut pentru prima oară?

Mi-am deschis ochii şi i-am întâlnit privirea amuzată şi zâmbetul superior.

-Nu ți s-a părut ciudat că în timpul şcolii primare niciun băiat nu a râs de tine? Sau în generală nu şi-a bătut nimeni joc de tine?

Mi-am trecut limba peste buza de jos şi simţeam că argumentele mele cad unul câte unul.

-Nu te-ai întrebat niciodată de ce prima şi singura întâlnire ai avut-o cu mine? Sau de ce te-ai dus la balul de absolvire cu fratele meu?

Privirea lui sălbatică îmi omoară orice replică la care aş putea să mă gândesc.

-Ai fost mereu a mea, Hellya, a spus cu o privire hotărâtă. Din momentul în care mi-am pus ochii pe tine.

Am înghiţit în sec, şi dacă nu m-aş fi aflat pe pat, probabil aş fi fost întinsă pe podea. Bărbatul s-a desprins de bara metalică şi s-a apropiat de mine cu paşi agili, ca un prădător foarte abil.

-M-am ţinut departe de tine pentru că erai interzisă. Tatăl tău aproape că l-a omorât pe al meu. Mama ta a atacat-o pe mama mea. I-am urât mereu pe cei din neamul Donovan, dar niciodată pe tine.

Şi-a sprijinit brațul de peretele din spatele meu şi s-a aplecat spre mine. M-am uitat în ochii lui şi nu am făcut altceva decât să îmi ţin gura închisă.

-Am încercat să mă țin departe de tine, Dumnezeu îmi e martor cât de mult am încercat, a spus dezaprobând din cap. Dar am dat greş în mod mizerabil.

-Toate şcolile tale?

A pufnit în râs şi a dezaprobat din cap.

- Încercări patetice.

- Sarcina?

Mâna lui liberă mi-a mângâiat obrazul şi mi-a zâmbit.

-Cea mai mare realizare a mea.

S-a aşezat lângă mine şi a continuat să mă mângâie cu blândețe.

-Nu te-am folosit niciodată ca să ajung la Luke. Te-am lăsat însărcinată pentru că mi-am dorit asta. Eşti soţia mea pentru că te iubesc şi eşti singura femeie pe care mi-o doresc.

Trebuie să recunosc că ştie să îşi aleagă cuvintele. Ştie cum să ajungă la inima mea şi cum să mă destabilizeze.

I-am îndepărtat mâna şi m-am abţinut cu greu să nu plâng.

-Am nevoie să fiu singură un timp.

Probabil se aştepta la asta din partea mea pentru că a oftat cu putere şi şi-a întors capul.

-Hellya, hai să nu mai facem asta. Trebuie să ne construim o căsnicie adevărată.

-Mereu mi-am dorit asta, dar tu ai fost cel care a fugit de mine.

Maxilarul lui s-a încleştat, dar nu a mai spus nimic. S-a ridicat în picioare şi a încercat să zâmbească, când tocmai a primit o lovitură sub centură.

-Mă duc să îmi iau o cafea şi mă întorc. Mi-am deschis gura ca să protestez, dar înainte să pronunţ vreun cuvânt, replica lui acidă mi-a luat-o înainte.

-Nu dau doi bani pe timpul de care ai tu nevoie. Nu o să plec de aici decât alături de tine.

A părăsit salonul, şi am tras aer adânc în piept înainte să mă aşez confortabil în pat.

Nu mă aşteptam să am parte de o asemenea confesiune din partea lui. Credeam că o să se intereseze de copil şi apoi o să plece acasă. Dar totul s-a întâmplat complet pe dos și m-a luat prin surprindere.

Nici măcar nu ştiu ce să fac mai departe. Toată viaţa mi-am dorit să aud cuvintele „te iubesc" din gura lui şi acum că am avut parte de ele, simt că nu merită să le accept atât de uşor.

-Hormonii chiar mă dau peste cap, mi-am spus cu un oftat.

A fost un adevărat nemernic, şi nu a făcut altceva decât să mă chinuie şi mai tare. Mai ales în aceste ultime opt luni, când aveam cea mai mare nevoie de el

Nu pot să îl iert atât de uşor.

Dar pe de altă parte copilul urmează să se nască foarte curând şi trebuie să fie primit cu toată dragostea și afecţiunea. Nu vreau să aibă parte de experiențele mele îngrozitoare.

În trecut:

-Nu îți mai dau nici măcar un ban, Diane.

Am deschis usa dulapului și am văzut-o pe mama încă mahmură şi complet furioasă.

- De ce? Curvele tale vor din ce în ce mai mult? Nu mai reuşeşti să ne întreţii pe toate, dragule?

Tata e mai preocupat de hârtiile din mâinile lui decât de noua criză de gelozie a betivei nebune.

-Credeam că taurii tăi sunt destul de puternici ca să îți cumpere un bordel întreg. Sau nu mai eşti tu în stare să fii un taur?

A început să râdă şi s-a aşezat pe marginea birou lui, reușind să atragă atenția soțului ei. Tata nu a mai putut să o ignore de data asta. Și-a lăsat hârtiile pe masă și s-a dat câțiva pași în spate,
privind-o complet dezgustat.

- Eşti patetică.

Femeia a început să râdă din nou, aplecându-se periculos de mult spre podea. Pentru câteva secunde mi-a fost frică că o să se prăbuşească, însă s-a îndreptat şi l-a pălmuit pe tata fără să clipească.

- Eu sunt cea patetică?! a început să țipe. Când tu treci prin patul fiecărei târfe din oraşul ăsta? Când fiica ta te aşteaptă acasă şi tu nu dai doi bani pe ea?!

Mi-am apăsat pumnul pe piept, fiindu-mi frică să nu se audă bătăile puternice ale inimii mele.

Tata şi-a înfipt pumnul în părul beţivei şi a apropiat-o destul de mult de el.

-Crezi că Hellya e proastă? a continuat să îl întărâte. Crezi că nu îşi dă seama că o urăşti?

-Știi foarte bine că nu e adevărat!

-A pufnit în râs, şi după felul în care s-a încruntat tata, probabil l-a improșcat cu salivă.

-O urăşti, Luke. O urăști pentru că te-a despărţit de iubirea vieţii tale. Pentru că te-a împins la o viață nefericită alături de mine.

Bărbatul s-a desprins de ea complet dezgustat şi şi-a curățat chipul.

-Du-te şi fă un duş. Încă duhneşti a băutură.

-Hellya nu o să plece nicăieri, Donovan, a spus fără să fie perturbată de comentariul său. O să fie mereu fiica ta și o să îţi amintească mereu de cea mai mare greşeală din viața ta.

În prezent:

Această parte din viața mea îmi doresc să o uit definit. Dar oricât de mult îmi doresc asta, Luke Donovan nu o să mă lase niciodată să o uit. Iar Diane Donovan a avut grijă să îmi lase cicatrici adânci în suflet. Atât mie, cât şi tatălui meu.

Continue Reading

You'll Also Like

269K 8.6K 50
𝘕𝘶 𝘴𝘵𝘪𝘶 𝘥𝘢𝘤𝘢 𝘢𝘮 𝘧𝘢𝘤𝘶𝘵 𝘭𝘶𝘤𝘳𝘶l 𝘤𝘦𝘭 𝘮𝘢𝘪 𝘣𝘶𝘯, 𝘴𝘢𝘶 𝘮𝘢𝘪 𝘤𝘰𝘳𝘦𝘤𝘵. Î𝘯𝘴ă, 𝘦𝘶 𝘤𝘰𝘯𝘴𝘪𝘥𝘦𝘳 𝘤𝘢 𝘵𝘳𝘦𝘣𝘶𝘪�...
114K 4.5K 72
Ea este medicul veterinar, el este fiul șefului ei. Ea emană bunătate și modestie, el are o inimă rece și domină cu cruzime. Atunci când pășești pe...
41.9K 2.9K 60
- Măi măi. Nu te așteptai sa ma vezi, așa-i? Am doua opțiuni: Tac din gura și rămân întreaga, sau ii răspund cum știu eu mai bine și mi-o iau. - Sinc...
204K 7.5K 66
În adâncurile vibrantei lumi a Greciei, unde secretele întunecate se împletesc cu pasiuni interzise, se naște o poveste care sfidează limitele loiali...