𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

369K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

32.

4.8K 193 6
By LigethyRebeka

Folyamatosan azon gondolkoztam ,hogy hogyan kellene cselekednem ,hogy az életem abba az irányba haladjon ahova szeretném. Egyáltalán miért kerültem én egy kartell főnökhöz közel .Az már csak hab a tortán ,hogy nem csak lefeküdtem vele , de vonzódok is hozzá . Valamiért mindig itt kötök ki , persze ebben ő is hatalmas szerepet játszik.
Hallottam ahogy az emberek Spanyolul beszélgetnek körülöttem , de én csak lógattam a lábam a medencébe , s vártam ,hogy elálmosodjak végre . Folyamatosan cikáztam a gondolataim között . Sose jutottam egyről a kettőre . Olyan ,mintha teljesen felpörgött volna az agyam .
-Szóval itt vagy . -szólalt meg mögöttem dörmögő hangon Alexander .
-Ugyan hol lennék? Mondjuk gondolkoztam ,hogy felmászok valamelyik fára és onnan nézem a csillagokat. -motyogtam miközben a szemeim ugyan úgy az eget pásztázták.
Alexander felhorkant ,majd leült mellém .
-Jobban vagy ?
-Mert rosszul voltam ?-kontráztam vissza .
-Hát eléggé kibukott belőled minden .
-Csodálkozol ?
-Nem. -vágta rá lazán . -Az első lövésemnél ugyan így reagáltam , s majdnem pánik rohamom lett .
-Tuti kamuzol. Láttam az arcodat , úgy lőttél ,hogy oda se néztél.
-Az a rutin , de az elején nekem se volt könnyebb ,mint bárkinek . Nem hobbiból teszem amit teszek .
-Nekem nem menne . -mondtam miközben a szememmel rápillantottam .
-Hozzá lehet szokni hidd el .
-Én nem tudnék. Én soha többet a műtő közelébe nem megyek pont ez végett .
-Miért embert öltél ?-horkant fel ,mert azt hitte viccelek ,majd mikor látta az arcom ,hogy komoly maradtam akkor folytatta .-Nem viccelsz? Mi a sztori .
-Erről nem akarok beszélni. Nekem is kellenek a magam kis titkai Alexander .
-Akkor miért is jelentkeztél a kórházba ?
-Csak ápolónak jelentkeztem ,úgymond adminisztratív feladatokra .
-Te azt akarod nekem mondani ,hogy boldog leszel egy kis vacak irodában üldögélve papírokat töltögetve .
-Miért olyan hihetetlen ?
-Mert te aki pörögsz ezerrel ,nem gondolnám ,hogy jól leszel egy olyan közegben .
-Ki tudja . Lehet lenyugszok egyszer .
-Na jó ne nevettess .-horkant fel .-Miért nem volt jó amit én ajánlottam neked ,hogy legyél az orvosunk?
-Mert nem vagyok kuruzsló?-néztem rá. -Nem tudok mondókákkal és gyógynövényekkel meggyógyítani egy lőtt sebet Alex.
-Szerinted nem szereztem volna meg mindent ami kell neked ?-ült fel .
-Hogyan?
-Ezzel nem kell foglalkoznod . Elhiheted ,hogy az embereimért bármit megtennék ,ha egy egész műtőt kell berendezni azt is elintézném .
-Persze .-vágtam rá szkeptikusan .
Felhorkant .
-Na jó fogadjunk!
-Miben? -ültem fel én is .
-Ha megérkezik Valeria ...-mondta ki anya nevét amin meglepődtem.-....akkor adsz nekem egy lehetőséget ,hogy bebizonyítsam itt a helyed köztünk.
-Neked miért érné ez meg ?
-Az előbb elmondtam .
-Azt akarod ,hogy hívjam fel a kórházat ,hogy bocsi ,de inkább a kartell főnök orvosa leszek ?!
-Valahogy így ,csak hagyj ki a sztoriból .
-Miért vagy abba ennyire biztos ,hogy anya sikeresen idejut ? -néztem a barna szempárba ami elsötétülve engem vizslatott.
-Mert ha nem hinnék az embereimben akkor nem jutok oda ahol most tartok.
-Jogos . -mondtam ,majd felálltam ,majd mögé sétáltam, s mikor hátat fordított akkor egy merész ötlet alapján fogtam , s neki estem ,hogy be lökjem a vízbe . Arra viszont nem számítottam ,hogy ő elkapja a kezem ,s ránt engem is magával . Felúsztam a víz felszínére és néztem , ahogy szúrós tekintettel közelebb úszik .
-Ezt azért kaptad ,mert bele hazudtál a szemembe .-motyogtam kisé félve ,mert láttam a szemeimben ,hogy nagyon nem volt ínyére a dolog . Addig -addig jött én pedig hátráltam míg a medence széléhez nem ért a hátam . Ekkor eszembe jutott ,hogy még talán van esélyem előle kimenekülni, s így gyorsan megfordultam ,hogy felnyomjam magam . Olyan gyorsan ugrottam ki a medencéből ,hogy már csak azt vettem észre ,hogy a bű kellemesen csiklandozza a talpam . Elindultam a házba ,hogy minél hamarabb felérjek a szobába,s levehessem a fehér pólóját. Magam előtt keresztbe tettem a kezeimet ,hogy a mellemet ne pillantsa senki , hiszen tudtam ,hogy valószínű átlátszódik minden. Feljutottam a teraszig ahol utolért Alexander ,s erős határozott mozdulattal elkapta a derekam két oldalról,majd magához rántott . Azonnal éreztem ,hogy beindult ,ám én próbáltam azt játszani ,hogy rám nincs hatással a közelléte .
-Kurvára átlátszik a felső.-dörmögte a fülembe .
-Igen és?Szerinted miért igyekeznék a szobába ,ha te nem fognál le ?!
A mondatom hallatán a szorítása megenyhült , s én ezt kihasználva elléptem . Halkan felsétáltam a szobájába, ám éreztem magamon folyamatosan az égető pillantásait .  Beértem a szobába , majd a komódjához sétáltam , s a tetejére kitettem egy száraz felsőt ,majd áthúztam a fejemen a vizes pólót. Hallottam , ahogy becsukja a szoba ajtót . Nem volt félelem érzetem , hogy ne tegyem . A vizes ruhadarabbal a kezembe elindultam a fürdőbe és hagytam ,hogy végig nézzen rajtam , majd besétáltam a fürdőbe , s a szennyesbe dobtam az pólót.  A kezembe fogtam egy törölközőt , s elkezdtem a hajamat dörzsölni vele ,miközben a tükörbe néztem ahogy Alexander besétál , majd levetkőzik és elindul a zuhanyzó felé , de előtte  megállt a hátam mögött , s a hatalmas kezei végig csúsztak a derekamon , majd felkúszott a hasamig . A szája azonnal lecsapott a szabadon heverő nyakamra , amitől én tetőtől talpig libabőrös lettem .Meg kellett volna szólalnom , vagy valamit tennem kellett volna az ellen ,hogy ez a dolog folytatódjon ,de nem tudtam . Nem tudtam gondolkozni. Az egyik keze az egyik mellem felé kezdett kúszni , akaratom ellenére egy olyan kéjes hang kúszott ki a torkomon ,hogy én is meglepődtem . Puszta közelsége is frusztrál , de mikor hozzám ér , akkor az eszem elmegy szabadságra , s teljesen átadom neki magam. Ő az egyetlen aki ilyenfajta érzéseket váltott ki belőlem valaha , s ő ezt pontosan tudta és tudja is , mert élvezi ,hogy teljesen kikapcsolja az agyam annyira ,hogy nem tudok racionálisan gondolkozni. Letettem a pultra a törölközőt ,majd megfordultam , s felnéztem rá.
-Ez nem jó ötlet .-motyogtam határozatlanul .Alexander azonnal ki hallotta a bizonytalanságot a hangomból,s a kezei a fenekemre csúsztak ,majd felkapott , s felültetett a két kézmosó közé.Még mielőtt reagálhattam volna lecsapott a számra. Mohó csókkal kezdődött ,hogy éreztette a birtoklási vágyait . A kezem ösztönösen besiklott a pólója alá,s az ujjbegyeimet bele vájtam a bőrébe . Mély hörgő hangot hallatott miközben a számról a nyakamra , majd a kulcscsontomra tévedt forró szája . A kezei erő teljesen megmarkolták a melleimet és épp feléjük tartott a szájával , mikor meghallottuk ,hogy nyílik az ajtó . Alexander szúrós szemekkel nézett a fürdő ajtó felé ,majd elindult kifelé én pedig magamra tekertem gyorsan a törölközőt.
Szétnéztem a fürdőbe mikor eszembe jutott ,hogy a komódon hagytam a pólóját . Próbáltam csöndbe lenni ,hogy halljam ki lehet ,de csak motyogást hallottam , majd miután Alexander megkérdezte ,hogy mit akar , akkor tudtam ,hogy valami nő. Azonnal kitisztult az agyam , tudtam ,hogy felkell öltözzek.Oda vissza kapkodtam a fejem ,s akkor megláttam az összehajtott cuccaimat a másik kézmosó mellett .Gyorsan odasétáltam ,majd elkezdtem roham tempóban felkapkodni a cuccaimat magamra . Amikor végre a női hang megszólalt ,majdnem dobtam egy hátast . El kellett onnan tűnnöm.

Continue Reading

You'll Also Like

79K 4K 23
Amara Collins egy sikeres és igen népszerű cégnél dolgozik. Az élete simán, gördülékenyen haladt mindig is. Ám a cég ahol dolgozik egyik napról a más...
35.6K 1.4K 43
Mindenki ismeri már a tipikus maffiás sztorikat. A rosszfiúk elrabolják a jó kislányt, fogvatartják, megkínozzák aztán jön happy. De vajon, akkor mi...
2.3K 152 65
Mivan akkor ha egy fiatal lányt el kap a Hydra és be zárja? A történetem ott kezdődik mikor 15 voltam. Az életem mindig is a pokol volt soha nem volt...
117K 5.6K 55
Amy White családi okok miatt, egy új városba költözik. Ahol az osztályába könnyen beilleszkedik. Mindenki nagyon kedves és befogadó volt vele. Kivév...