𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

31.

4.6K 192 4
By LigethyRebeka

Felálltam a vizes földről és próbáltam magam össze szedni , s lefolytatni a belőlem kitörő sírást . Folyamatosan a képek villogtak a szemem előtt és a sikítás csengett a fülembe .
Nyeltem egy nagyot és miután megtöröltem az arcom elindultam a kocsihoz . Alexander nem szólt , csak beszállt a kocsiba pont ,mint én . Ő fortyogott a dühtől ,én pedig kavarogtam az érzéseim tengerén . Rengeteg mindent éreztem , csak azt nem mit is kellene most tennem . Megölte előttem az embert , s a lánynak szét roncsolta a kezét ,ezért félnem kellene tőle , de valamiért nem tudok . Hogy a viharba tudja ezt elérni nálam , hogy tudván tudom ki ő és mit csinál én mégsem rettegek jelen helyzetben . Sőt inkább halál nyugodt vagyok. Olyan mintha bevettem volna egy nyugtatót . Kifelé bambultam a kocsiból pedig semmit se láttam , csak a feltűnő majd azonnal el is tűnő fákat és házakat . Alexander leparkolt a ház előtt ,majd kipattant . Mentem utánna halál lassan mintha éppen világgá készülnék sétálni . Amikor a kapuhoz értünk Alexander megtorpant és felém fordult .
-Magyarázatot akarok .
-Jó.-mondtam a szemébe nézve halál nyugodtan .
Grimaszolt ,majd elindult a tuják mellett a medence felé , majd nem a ház felé vette az irányt  hanem a kert hátuljába , ahol  egy kisebb épület volt . Berontott  az emberei egy része utánna be haladt  a többiek pedig kint maradtak . A kis fészer szerűségben bútorok voltak letakarva . Egy asztal és dobozok . Alexander felült az asztalra fél lábbal ,majd a kezeit az ölébe helyezte .  Ott álltam előtte , majd megjelent Rio is . Megállt mellettem ,majd egymásra néztünk , s láttam az arcán ,hogy sajnálja a dolgot .Engem ez sem hatott meg , olyan nyugodt voltam ,mint mikor futni szoktam . Teljesen kikapcsolt az agyam és hagytam ,hogy a dolgok úgy történjenek ahogy szeretnének .
-Próbálok nyugodt maradni ,de legszívesebben ...-fújt egyet ,majd bele ivott egy pohár whisky-be . -Kezdjük a legelején szóról szóra . -rám mutatott azzal a kezével amelyikkel a  poharat fogta .
-Haza indultam ,Rio felajánlotta ,hogy haza visz , őő ...a többit folytasd . -motyogtam Rio-nak.
-Utasítottad ,hogy arról a címről hozzam el a pénzt , de mikor megálltunk ,s  megláttam kinek a háza berezeltem . Ahogy beteszem a lábam golyót kapok a fejembe .
-Ez még most is opció. -dörmögte Alexander .-Folytasd !-parancsolta.
-Nat felajánlotta ,hogy be jön velem mikor már látta , hogy nem tudom mihez kezdjek ,de én megkérdeztem nem e bemenne egyedül ,hiszen sima ügy mindig.Tudtam ,hogy őt nem ismerik ,de mivel tud eléggé elszánt és veszélyes lenni , elmondtam mit mondjon ha kell , én pedig kint várom . Elvileg sima ügy lett volna .
-Én a csaj végett mentem utánuk ahogy kérted, de mikor megláttam ,hogy a kiscsaj bemegy akkor tudtam ,hogy ebből gáz lesz. A többit tudod .
-Mond már meg nekem ,hogy miért is gondoltad azzal a nagy fejeddel jó ötletnek ,hogy ő menjen be ?
-Mert mindig vannak új embereid , Nat meg tud meggyőző lenni .
-Mit mondtál neki ,hogy meggyőzted ?
-Semmi extrák . Te küldtél a pénzért . Mikor megkérdezte ,hogy kerültem hozzád és mióta . Elmondtam ,hogy az adósságaimat akartam kifizetni és így most tartozok neked .Ennyi.
-Elmondtam neked annyiszor ,hogy veszélyes , erre besétálsz egy ilyen helyre ? Neked tényleg elment az eszed .
-Nem volt kedvem a kocsiban ücsörögni arra várva ,hogy eldönti Rio mi legyen . Haza akartam menni . Ennyi .
-Natalia kifelé . -parancsolta,mire és fújtattam egyet .Fogtam magam és elindultam .  Becsuktam magam után az ajtót , s megálltam . Hallottam ,ahogy Alexander ordítozni kezd és nem volt kedvem meghallgatni . Elkezdtem vissza sétálni a ház felé ,hogy  haza  megyek  .Ám eszembe jutott ,hogy mennyire kell pisilnem , így nem tudok elindulni , mert minden bajom lesz akkor út közben . Alexander szobájába mentem ,ahol tudtam ,hogy eltudok menni mosdóba .Megmostam az arcom , majd átfésültem a kezemmel a hajam , majd kisétáltam . Pont akkor lépett be Alexander ,mikor a táskámat felkaptam a vállamra .
-Örülök ,hogy nem kellett veled harcolnom ,hogy fel gyere .
-Csak pisilni jöttem fel . Már megyek is .
-Dehogy mész !-dőlt neki a falnak és zsebre tette a kezét.
-Alexander ne kezd el könyörgöm .
-Úgy gondoltam ,hogy felfogtad ennyi idő után ,hogy az van amit én mondok,de látom nem esett még le ,hogy teszek arra amit akarsz .
-Ahogy én is arra amit te szeretnél ,szóval mivel elég volt a hülyékből mára , le akarok fürdeni és végre  és lefeküdni ,hogy aludjak valamennyit az interjú előtt .Most megyek , ha szeretnél valamit majd beszélünk holnap a haverod rendezvényén . -indultam volna el ,de ekkor sem állt el az ajtó elől.
-Lefürdeni itt is tudsz  és aludni is . Még amúgy is beszélnünk kell .
-Miről Alexander?  -kérdeztem vissza .
-Matheus ,állásinterjú,édesanyád, Rio, a hazugság.
-Á a hazugságok .-horkantam fel . - Na ezt meghallgatom.
-Kezdjük sorban .
-Remek.-vágtam rá.
-Hogy kerültél Matheus közelébe ?
-Nem tartozok elszámolással.-huppantam le az ágyra,s keresztbe raktam a lábam.
-Vegyél vissza Natalia eléggé penge élen táncolsz.
-Csak ugyan ? Hát te is ! Kezd a hócipőm teli lenni .
-Fogalmad sincs milyen ember Natalia és te meg randizgatsz vele ?
-Randi?.-kérdeztem vissza .-Hát ez jó . -mosolyodtam el . -Azt csinálok amit akarok azzal akivel akarok és akkor amikor akarom . Egyet felejtesz el , hogy semmi közünk egymáshoz  azon kívül ,hogy egymás agyára megyünk. -néztem szúrós szemekkel rá . -Mi van anyával?
-Elindultak érte a srácok.-váltott normál hangnemre ,majd leült a karos székbe .
-Nem azt mondtad ,hogy ahhoz ,hogy eltudd  hozatni hozzád kellene ,hogy menjek?
-Máshogy oldottam meg .
-Azért küldtél mást ,hogy én ne menjek el? -kérdeztem meg félelem nélkül.
-Nem. Nem akarok bonyodalmat . Anya megölne ,hogyha hagynám ,hogy elmenj .
-Persze anyukádra fogod mint a házasságot .
-Miről beszélsz?-dőlt előre , s megtámaszkodott a térdén.
-Arról ,hogy hazudtál Alexander ,csak tudnám miért . -dőltem én is előre . Letettem a lábam , majd az egyik kezemmel megtámaszkodtam a combomon , s próbáltam össze szedni magam ,hogy rákérdezzek valamire . -Nézd  fogalmam sincs mit akarsz tőlem ,de bele fáradtam  a játékokba . Egy normális életet akarok végre . Húzogatjuk egymás bajuszát teljesen feleslegesen . Te nem akarsz tőlem semmit és én se  akarok olyantól semmit aki nem tudja mit akar azon kívül ,hogy megdugjon .
-Szerinted erről szól?
-Mi másról szólna? Két oldalad van és már bele fáradtam arra figyelni mikor melyiket veszed fel az nap. Most haza megyek ,s lefürdök .Alszok egy kicsit ,majd elmegyek az állás interjúra , s remélem sikerülni fog ,mert ha nem állhatok be pillangónak ,hogy eltartsam magam. Elfáradtam. Mindig olyan dologba vagyok benne amibe nem is akartam . Hazudozik nekem mindenki össze vissza Fabiana-n és Dona-n kívül. Úgyhogy azt kell tenni ,hogy kitöröljük az életünkből a másikat .
-Ezt akarod ?-állt fel .
-Nem ..-kezdtem bele mikor kopogtak .
-Főnök! -nyitott be Poyo.
Alexander elindult kifelé és pedig motyogva fejeztem be a mondatot .
-Tudom mit akarok.- fújtattam . Legjobb lenne elindulnom , de gondolom az embereinek is megmondta ,hogy nem mehetek haza . Így elindultam lefürdeni miután vettem ki egy pólót magamnak .
  Nagyon meleg volt fent a szobában így miután felöltöztem  lesétáltam a medencéhez . Leültem a széléhez és csak élveztem a meleg szelet, ami az eső után elég fülledt ,párás volt . Megtámaszkodtam a kezemen , majd néztem a csillagokat és néha -néha egy  repülőt ahogy elszáll felettem .

Continue Reading

You'll Also Like

833 56 6
Az ember gyakran összekeveri az utálatot a szerelemmel és ennek olyan következményei vannak, amit sokszor már elmagyarázni is nehéz. Én egyszerűen az...
69.6K 3K 27
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
26.1K 1.1K 40
Betty egy szürke kisegér az iskolában. De az iskola falain kívül már nem annyira. Ha érdekel Betty története az új helyzettel akkor olvass bele és re...
28.9K 879 65
Lloyd Hansen! Aki hallja ezt a nevet abban egyből meghül a vér, hisz mindenki nagyon is jól ismeri őt. Egy valakit viszont ő nem ismer! Ezt a szemé...