𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

30.

4.5K 196 6
By LigethyRebeka

     Egyre jobban feszengtem , mivel már a lábammal is doboltam  az egyik faszi rám morgott ,hogy fejezzem be .  Én pedig miként tehettem volna befejeztem .
     -Mire kellett a pénz amivel tartoztál a főnöknek ?-biccentett felém Juan.
-Hát az adóságaim rendezésére ,mert rossz emberben bíztam meg .
-Ilyen ez csöcsike ,ez egy körforgás . Mind tudjuk . De hé én tudok adni neked melót  amivel simán kitudod fizetni a nagyfejnek a zsét .
-Kedves tőled , de jó ez így . -kedvesen próbáltam vissza utasítani nehogy elpattanjon az agya .
-Te tudod ..-kezdett bele , de ekkor egy hatalmas nagy csapódás majd egy csomó ember jött be az ajtón . Volt köztük ismerős is ,majd besétált Alexander aki olyan feszült volt ,hogy lesütöttem a fejem azonnal. -Á itt van a nagykoponya . -intett a fejével az orgiázó lányoknak akik a terasz felé távoztak.
-Mi a faszt képzelsz magadról Juan? Kurva gyorsan pakold ki a pénzem ,mert a kibaszott fejedbe eresztek egy golyót . Ide kell jönnöm a pénzem végett ? Elszívtad a maradék eszedet is te nyomorult ?-fortyogott a dühtől.
-Nem lenne probléma ha nem az egyik embered lopott volna tőlem és ülne kint a kocsiba  testvér .-hajolt előre és a térdére támaszkodott . -Vázold fel a helyzetet csöcsike . -húzta fel a szemöldökét miközben rám meredt .
-Rio..-kezdtem volna bele .
-Te fogd be a szád !-mutatott rám ,majd vissza fordult a terítőhöz. -Juan szépen elmondja mi a problémája . Kurvára ajánlom ,hogy valami nyomos indokod legyen ,mert mindenki kibaszott fejébe egy golyót eresztek .
-Nem érted a helyzetet szerintem testvér .
-Én nem értem? -horkant fel ,majd elő vette a fegyvert és a bal oldali ember felé nyújtotta a kezét , s úgy lőtt egyet ,hogy oda se nézett . A fickó has falát találta el , amire én is megrezzentem .
-Ember ez mire volt jó?-vonta kérdőre a kartell vezetőjét ,ám megbánást az embere szenvedése végett nem láttam az arcán.
-Arra ,hogy kezd el lökni a dolgot ,mert sorba megyek!-parancsolta neki feszülve . Akkor vettem észre , hogy egy világos kék árnyalatú trikó és egy hófehér úszónadrág szerűség van rajta . Az izmai megfeszültek és a nyakán lévő erek kidudorodtak olyan mértékűen ideges volt . A mellettem lévő srác elő vette a fegyverét és a fejemhez nyomta olyan erősen ,hogy az már fájt . Alexanderre néztem aki nem szakította meg az ellenfelével a szemkontaktust . Alexander emberei elő vették a fegyverüket és mindenki másra tartotta a fegyverét . -Jó lenne ha rászólnál a kutyádra !-sziszegte a fogai között . Juan intett egyet az ujjaival ,mire a faszi elvette a fejemtől a stukkert és leengedte a kezét ,tartva attól ,hogy lövöldözés lesz a vége .
-A probléma az ,hogy az embered lóg nekem és tudod ha én ezt a pénzt oda adom , akkor ő eltiplizik ismét . Tudod te ,hogy megy ez . Fogat fogért .
Alexander idegesen felnevetett ,majd a mellette ülő tátott szájjal néző lány felé fordította a fegyvert ,majd lőtt egyet . A lány karját találta el amibe nem olyan rég még a tűt szúrta . Olyan gombóc keletkezett a torkomban ,hogy tudtam ,hogy még egy ilyen látvány és elhányom magam . Csengeni kezdett a fülem . Azt kívántam ,hogy mentem nyíljon meg a talaj alattam és nyeljen el . A lány sikoltozni kezdett ,majd remegni a sokktól.
-Tudom nagyon jól viszont egyet felejtettél el , hogy te is csak egy csicska vagy , akinek a pénze abból ered ,hogy az én anyagomat teríti , szóval , ha azt nézzük az én pénzemet lopta el . Kezdjed el leszámolni a pénzemet öreg ,mert elfogyott a türelmem . -fordította a fegyvert Juan felé , aki gondolkozó arccal bámult rá . Intett az egyik terasznál álló csajnak aki odament az egyik szekrényhez , majd kinyitotta azt , s elkezdett számokat beütni a széfbe . Elővette a pénzt , majd odatipeget Alexander-hez. Leszámolta a pénzt ,mire Alexander egy heves mozdulattal kikapta a kezéből,s zsebre vágta. -Gondolom az én cuccommal lőttétek be magatokat .
-Igen , de ennyivel kevesebbet vettem ki a fizetségből .
-Szerinted elhiszem egy szavadat is azok után ,hogy megpróbáltál kijátszani?
-Ugyan már tesó ...-kezdett volna bele .
-Még egy tesó és kiloccsantom az agyadat bazdmeg!-ordította el magát . -Indulj kifelé !-parancsolata nekem ,mire én felálltam , s kisé tántorogva elindultam megkerülve Alexander .
-Hé csöcsike az ajánlatom áll ! -mondta nekem mire én vissza fordultam .
-Miféle ajánlat ?-ordította el magát úgy ,hogy én is össze rezzentem azonnal , de Juan tűrte a dühét tovább mozdulatlanul.
-Tudnék neki adni munkát ,hogy kifizessen téged, s neked és nekem is jó lenne .
Alexander egy mozdulattal a gatyájába dugta a fegyverét ,majd szép lassan megkerülte a dohányzó asztalt .
-Arra gondolsz ,hogy megdugod úgy ahogy neked tetszik és házi pornóra kényszeríted ?
-Ismersz ez a gyengém , ez a lány meg a kinézetével felállította a farkam .
Undor járta át a testem a hallottak után , mire Alexander elkapta Juan -t ,s ütni kezdte. Nem állt le addig ,amíg a csávónak a feje nem úszott vérben . Eszméletlenné vált ,majd Alex lökött egyet rajta , s elindult kifelé, ám megállt a fegyvert nekem szegező férfi mellett , s bele törölte a pólójába a főnöke vérét , majd megfogta az egyik kezén egy - egy úját majd hátra törte . Ordítás töltötte meg ismét a házat , majd elsötétült tekintettel sétált kifelé, s elkapta a kezem . Nem erősen de szorította ,majd húzni kezdett kifelé . Nem mertem megszólalni , féltem ,hogyha olyat szólok én is kapok. Amikor kiértünk akkor elkezdett szakadni az eső ami annyira jól esett ,mint egy hideg zuhany .A ház előtt mutatni kezdett Rio-nak ,hogy szálljon ki , majd a késes beült a vezető ülésbe . Rio pedig az anyós ülésre . Engem húzott tovább magával ,majd oda lökött az ajtó felé , s megkerülte a kocsit . Bepattant , s én is így tettem ,nem is mertem volna máshogy tenni. Elindult és olyan lendülettel indult meg ,hogy bele tapadtam a székbe .
-Alex...-kezdtem volna bele , hogy mentegessem magam , de ahogy kinyitottam a számat éreztem ,ahogy az eddigi gombóc elkezd fentebb jönni.
-Ne!Most ne! -fordult be egy nagy lendülettel .
-Állj meg ! -nyögtem ki mire rám kapta a tekintetét . Hatalmasat fékezett .Mire én a műszerfalba kapaszkodtam ,majd mikor azt éreztem ,hogy nem bírom tovább ,akkor már pattantam is ki a kocsiból és megálltam egy bokornál és mindent kiadtam magamból. Ahogy abba bírtam hagyni leguggoltam és próbáltam nem szédülni. De annyira rosszul éreztem magam ,hogy potyogni kezdett a könnyem . A kezeimbe temettem az arcom , s próbáltam mély levegőket venni ,hogy megnyugodjak .
-Hoztam zsebkendőt . -tartotta felém a kiscsomagot .
-Kösz.-motyogtam ,miközben elvettem és megtöröltem a szám ,majd az arcom . -Alexander kérhetek valamit ?
-Mit ?-kérdezte feszültem .
-Hagyj magamra .-motyogtam miközben éreztem ,hogy még jobban el fog törni a mécses .
-Nem gondolom ,hogy ez jó ötlet . -mondta .
-Csak pár percet akarok egyedül!-zokogtam ,miközben felálltam . -Olyan sokat kérek?-sétáltam el a fa irányába úgy ,hogy Alexander ne lássa az arcomat . Leültem a fa tövébe háttal mindennek és a térdeimet magamhoz húztam ,majd zokogni kezdtem . Hallottam ahogy Rio kiszállt ,s elindult volna felém ,ám Alexander vissza parancsolta az autóba ,de én csak sírtam és sírtam minden eddigi stressz és fájdalom ami belül felemésztett most kitört , s nem akart alább hagyni. A bőrig ázott testem remegni kezdett .
Fogalmam sincs meddig ülhettem ott , csak azt tudom ,hogy teljesen élettelené váltam . Alább hagyott a szédülés és a hányinger ,viszont azt éreztem ,hogy olyan mértékűen elegem lett ,hogy nem akarok senkivel se beszélni csak eltűnni a föld színéről , s nem érezni ezt amit most érzek.

Continue Reading

You'll Also Like

69.6K 3K 27
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
56.7K 4K 23
Eve Hampton élete nem tökéletes, de nem is borzalmas. Van fedél a feje felett, szerető családja és egy színes baráti társasága, melyben remekül érzi...
383K 24.4K 115
"Alig tudtam elhinni, hogy ez velem történik." "Miért kellett ennek megtörténnie velem?" ******************************* Leni az előző beteltével új...
49.9K 2.1K 61
Új hely új én. Gondoltam én. De vajon mit hoz a jövő? ....miért pont német nyelv?! csak töröm. Legalábbis ezt adom be. jól kicseszett velem a világ...