𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

369K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

28.

4.2K 169 2
By LigethyRebeka

Dona épp ágyneműt húzott mikor beléptem . Ezért magától értetődött ,hogy beálltam segíteni. Elsőre semleges dolgokról beszélgettünk , de éreztem ,hogy rá fog kérdezni miért nem tartok a többiekkel.
Éppen lehajoltam az egyik paplan sarkáért mikor Dona felszisszent , én pedig olyan gyorsan felegyenesedtem ahogy tudtam . Kérdően néztem rá.
-Mi a baj ? Fáj valamid?
-Nem dehogy . Te veled mi történt lányom?-sétált közelebb.
-Semmi mié...-kezdtem bele mikor Dona felemelte a kötött felsőm és megláttam az oldalamon ékeskedő szivárvány színű oldalamat ami kisé átfutott már a bordáim felé is . -Ó,ja ez . -csodálkoztam rá. Kicsit kellemetlen volt mikor úgy mozdultam , de fájni nem fájt . Észre se vettem mind eddig. -A diszkóba véletlen ellöktek és amíg a földön feküdtem addig valaki véletlen belem rúgott.
-Le jegelted szívem? -nézett rám ,majd vissza az oldalamra .
-Dehogy , el is felejtettem már. -próbáltam egy kajla vigyort erőltetni magamra .
-Akkor ezért nem fürdesz ?-nézett a szemembe .
-Nem csak nem vagyok most jó hangulatban . -engedtem le a felsőt .
-Igen ezt látom .-simított végig a kezemen.-A fiam csinált valamit ?
-Nem vagyis nem éppen . -folytattam tovább a dolgom.
-Szóval benne van a keze neki is .
-Valamilyen szinten , de nem ő a gondom . Én csak ...-keletkezett egy gombóc a torkomba . -... annyira ...-próbáltam megfogalmazni ,hogy ne törjön ki belőlem .
-Édesem tudod ,hogy bármit elmondhatsz .
-Tudom én csak...-nyeltem el a mondat végét , s már gördült is a könnycsepp az arcomon.-Tehetetlen vagyok . Cserben hagytam anyát. Elbuktam ,mint gyerek . Vissza akarok érte menni ,de Alexander hajthatatlan . Felvetette azt amit mondtál ,hogy házasodjunk össze . Egyszerűen nem megy . Ha házasodnék is akkor is csak szerelemből . Nem tudom . Annyira elegem van,az egész életem egy káosz.-törölgettem a könnyeimet .
-Gyere üljünk le és beszélgessünk.-fogta meg a meleg puha kezével a kezeimet , s kihúzott a teraszra ,hogy leüljünk a két székbe , s olyan halkan beszéltünk ,hogy odalent ne halljak.
-Bocsánat nem is értem mi ütött belém. Nem szokásom pityeregni .
-Miért szabadkozol ?
-Utálok sírni ,főleg mások előtt .
-Miért szívem ettől vagy igazán ember .
-Mert gyengének mutat .
-Te aztán nem vagy gyenge . Ha van aki gyenge az az a lány ott lent . -motyogta kisé mosolyogva ,mire elmosolyodtam én is .
-Tudod Dona ezen jár folyamatosan a fejem . El akarom menni anyáért , de ha elindulok nem érek vissza az állás interjúra és akkor ezt is elbukom és lehet velem se jön anya . Egyszerűen nem tudom mi tévő legyek .-töröltem szárazra az arcom. A jobb oldalon a fülem mögé tűrtem  a hajam ,s hátra dobtam.
-Állás interjú?
-Igen a kórházban ,közben az egyik gyerekkori barátom is ajánlott egy munka lehetőséget .
-Mi lenne az ?
-Az asszisztensi feladatokat kellene el látnom otthonról.
-Hogy hívják a barátod ?
-Matheus.
-Értem . Menj el az állás interjúra a kórházba , s addig kitalálunk valamit ,de abban igaza van Alexander-nek ,hogy egyedül veszélyes.Viszont én esküvőről nem beszéltem vele , csak azt ,hogy más nem lehet a menyem .
-Tessék? Nekem azt mondta ,hogy te mondtam egy ötletnek .
-Nem . De ezek szerint a fiam forgat valamit a fejébe .
-Velem kapcsoltban biztos nem , inkább azzal ott .
-Zavar a lány ?
-Nem . Miért zavarna ?-néztem le a rácsok között ,majd vissza Dona-ra .
-Hazudsz lányom. Igen is zavar a szőkeség és ezért is öltöztél vissza . Anyukád benned van folyamatosan , de még is megpróbáltál elmenni kiengedni a gőzt és még mosolyogtál amíg Alexander be nem jött a házba.
-Én...-kezdtem volna bele .
-Vén tyúk vagyok ,de a szemem és a megérzéseim még jók .-kuncogott .
-Hogy látsz te belém ennyire ? -nevettem el magam , majd kisé zavarba is jöttem .
-Nagyon hasonlítasz a leánykori énemhez .-mosolygott felém.
-Na jó elég volt a siránkozásomból menjünk ágyneműt húzni . -pattantam fel ,s vissza sétáltam befejezni az ágyneműt .
-Az előbb azt mondtad ,hogy anyukád nem biztos ,hogy eljönne .
-Igen így van . Nagyon fél . -dobtam fel a takarót,majd meghajtottam a felére és szépen leterítettem az ágyra . -Azt gondolja ,hogy utánunk jön és akkor megöl minket .
-Ide ? Hát jöjjön aztán meg felkopik az álla .
-Miért ?
-Mert a fiam nem hagyná annyiban.
-Miért nem ? Azért ,mert volt köztünk valami...-motyogtam mikor Dona bele szólt .
-Van.-javított ki.
-Azéért nem fog ő az én problémáimmal foglalkozni és ne is tegye .-mondtam miközben szépen felhelyeztem az utolsó párnát , majd megálltam Dona előtt aki bólintott a fejével az ajtó irányába ,hogy menjünk le . Követtem a konyháig ,ahol a fagyasztóból elő vett egy fagyasztott zöldséget és bele tekerte a konyharuhába. Leültünk a nappaliba ,majd folytattuk a beszélgetést ,miközben az oldalamon pihent a fagyasztott zöldség.Mikor megállt mellettünk Alexander ,s kérdően nézett rám ,majd az anyjára .
-Ez mi?-hajolt le ,s a kezével elvette a kezem onnan ,hogy megnézze a saját szemével.
-Semmiség , de anyud azt tanácsolta ,hogy jegeljem .
-Ez a klubban történt ?-váltott mély dörmögő hangra .
-Igen gondolom.
-Rendbe jön , így majd nem terjed tovább a véraláfutás .
-Azt mondtad jól vagy!-derogált .
-Jól is vagyok. -néztem rá miközben a fejemet a tenyerembe helyeztem.
-Akkor ezért nem fürdesz velünk?
-Nem .
-Akkor?-nézett rám kérdően .
-Valami végett . Menj szórakoztasd a vendéged .
Alexander arca ellágyult , s kacsintott , majd távozott ,mi pedig beszélgettünk tovább.
Mikor már láttam ,hogy Dona is elálmosodott elköszöntem ,majd kisétáltam ,s vissza ültem a megszokott székbe .Mikor vissza néztem a lány nem volt ott . Alexander ült a medence szélén és Alfredo-val beszélgetett ,majd egyszer ránk néztek . Fana tartott kifele ,s megállt mellettem .
-Nem jössz be ?
-Nem tudom ,jót ülök itt .
-A reggeli igaz ?-kérdezett rá miközben végig simított a hátamon .
-Igen . -néztem a szemébe .-Lehet haza megyek ,fáradt vagyok.
-Rendben  ,holnap találkozunk?-ölelt meg hátulról ,majd elindult a víz felé.
-Persze .-motyogtam ,majd magamra vettem a táskám , s felkaptam a gatyámat , s elindultam kifelé . A poharamat megfogva sétáltam fel a teraszon és elég furcsa dolgoz láttam . Két pezsgős pohár , de a szőke csaj csak az egyikbe szór valami cuccot . Halkan kihátráltam , s az egyik kis asztalra letettem a poharamat ,majd elindultam a medence túl felére , de a szőke a kisajtón jött ki ,így ő előttem tipegett . Alexander kezébe adta a kérdéses poharat,s mikor a szájához emelte volna kimondtam hangosan a nevét mire kérdően nézett rám.
-Bocs ezt elkérném . -vettem ki a poharat Alex kezéből mikor oda értem . Persze a szőke leányzó azonnal megpróbált kérdőre vonni , de én csak a fűhöz sétáltam , s kiöntöttem a pohár tartalmát . Vissza fordultam ,s a kezébe nyomtam a poharat .
-Máskor ügyesebben próbálj meg bárkit is bedrogozni.-mosolyogtam felé ,majd sarkon fordultam , s elindultam a tujáknál a kapu felé. Ahol ott állt a barátnőm bátyja , s épp rágyújtott .
-Hova hova ?
-Haza megyek elég volt mára .
-Haza viszlek.-dobta el a cigit az út felé ,majd elindult a kocsihoz , s mivel túlságosan elegem volt mindenből nem volt kedvem hadakozni.      
       Beszálltam ,s elindultunk. Út közben mondta ,hogy meg kell állnia egy helyen ,így arra felé visz haza én persze csak bólintottam .  Megálltunk egy ház előtt ahol szólt a zene . Nők és férfiak sétálgattak vagy éppen egy csoportba verődve röhögtek valamin miközben kézről kézre adták a füves cigit . Ránéztem Rio-ra aki nem volt túl boldog a látványtól én pedig nem értettem a helyzetet .

Continue Reading

You'll Also Like

26.8K 1.1K 11
Alexandra Davis és Sebastian Miller története folytatódik ebben a kötetben. Lexa tűkön ült a fogadóórai napon és idegesen várta, hogy találkozhasson...
705K 25.9K 23
DEAR ENEMY - Kedves Ellenség Blair Rom egy öt csillagos életből egy hármasat él. A volt pasijával pár hete szakított, amiért arra kényszerült, hogy...
114K 4K 37
Damon Parker mindig is tudta, ha felnő nyomozó szeretne lenni. És amit Damon Parker akar, azt meg is szerzi. Sarah Monteiro soha nem tervez, a mának...
32.2K 885 65
Lloyd Hansen! Aki hallja ezt a nevet abban egyből meghül a vér, hisz mindenki nagyon is jól ismeri őt. Egy valakit viszont ő nem ismer! Ezt a szemé...