𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

LigethyRebeka tarafından

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... Daha Fazla

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

26.

5K 184 5
LigethyRebeka tarafından

          Illedelmesen megköszönte a kávét ,majd vissza ült , viszont kisé felém fordulva . Elmesélte ,hogy is jött fel az anyukája és közte ez a téma én pedig pislogtam ,mint egy hal a szatyorban .
Tudtam ,hogy azt gondolja , hogy én számításba fogom venni ,mint opció , de nem . Nem akartam össze házasodni vele ,hiszen semmilyen érzelmi kapcsolódás nincs közöttünk . Neki csak egy újabb szórakozási lehetőség vagyok ,de izgalmasabb ,mint akik  eddig a lába elé borultak .
-Na mit mondasz édes?
-Semmit . Mit mondhatnék erre Alexander ? Nem akarok veled össze házasodni.
-Nézz a szemembe és úgy mond ,hogy az este után nem mozdult meg benned semmi .
Össze szedtem az összes erőmet ,majd a szemébe néztem .
-Nem .
Össze szűkültek a szemei és egy halvány mosoly jelent meg az arcán.
-Hazudsz aranyom . -jelentette ki enyhén közelebb hajolva .
-Miért tenném? -horkantottam fel . -Jaj tényleg .-csaptam a combomra . -El is felejtettem ,hiszen én rajtad akarok felkapaszkodni . A fenébe elfelejtettem a szerepemet játszani . Bocs .
-Igazam lett . Megbántottalak. -jutott az eszébe .
-Áááh.-horkantam fel . -Dehogy ,mivel tetted volna Alexander ?
-Na jó . -nézett a szemembe szúrós tekintettel.-Fogadjunk .
-Miben?-röhögtem el magam.
-Hogy belém fogsz szeretni . -húzta össze a szemöldökét , s tudtam ,hogy az arcomat vizsgálja .
-Na hagyjál Alexander a hülyeségeiddel létszíves. -pattantam fel a kanapéról ,majd elvettem tőle a bögrét . -Kérsz még egyet?
-Szerinted nem így lesz , szerintem meg igen . Igen kérek.-nyalta meg a szája szélét .
-Hogyan is tudnád te ezt elérni ? Egy kő szenvedélyesebb,mint te. -motyogtam miközben elkészítettem a kávét .
-Egy kő? Na akkor figyelj . Adj fél évet és elérem ,hogy oda legyél értem .-mondta ki olyan magabiztosan ,hogy elnevettem magam .
-Miért is akarnád ezt elérni? Ugyan már Alexander hónapok óta az idegeimen táncolsz , szerinted ezt visszájára tudod fordítani?
-Miért gyanakodsz egyből ? -horkant fel .-Tudom ,hogy már elindult benned valami .
-Isteneeem .-kiáltottam fel megvilágosodva . -Te azt gondolod ,hogy azért ,mert lefeküdtünk én oda és vissza vagyok érted ? Álmodozz csak Alexander , de hidd el nem egy ilyen kaliberű férfira vágyom .
-Ezt kifejtenéd ?
-Nem .-vágtam rá,majd átnyújtottam az újabb adag kávét .
-Milyen kaliberű fickók jönnek be ?
-Nem mindegy ez neked?-horkantam fel . -Az ,hogy volt testi kontaktunk nem azt jelenti ,hogy a zsánerem vagy .
-Tényleg ? Azért van az , hogy a tested úgy reagál ahogy ,amikor hozzád érek .
-Nem reagál sehogy . -motyogtam mikor megszólalt a telefonja . Szúrós tekintettel nézett rám ,majd beleszólt a telefonba . Beszélt pár szót ,majd felpattant . Felálltam én is ,felé tartottam a kezem ,hogy elvegyem a poharakat tőle , s letettem a konyhába .Mire vissza fordultam már az ajtó becsukódott . Megforgattam a szemem amiért egy köszönésre se méltatott . Miért van az ,hogy a vesémbe lát ? Honnan a fenéből tudja ,hogy milyen hatással van rám . Rettentően jó volt a szex és valószínű ,hogy újra lefeküdnék vele , de biztos nem bonyolódnék vele semmilyen kapcsolatban ,hiszen érzem és tudom ,hogy neki ez az egész egy játék . A miközben teregettem megcsörrent a telefonom , egy idegen szám volt ,ezért félve vettem fel .
-Haló Natalia .
-Szia . -ismertem meg a telefonban a hangot .-Mi a helyzet ?
-Azért hívtalak ,hogy lenne e kedved össze futni este ? Össze ülhetne este a régi csapat valahol .
-Megkérdezem a többieket , én benne vagyok Susu. -mosolyogtam el ,miközben eszembe jutott,hogy honnan is jött a bece neve . Mikor bemutatkozott és pösze volt az S nagyon megnyomta és valamelyikünk elnevezte Susu-nak. Sokan azt hitték ,hogy gúnynévként szolgál ám mi négyen tudtuk ennek a történetét .
-Vissza hívhatlak ezen a számon?
-Persze mentsd is el . -bontotta a vonalat .Felhívtam Fabiana-t ,majd Rio-t , szerencsére mind a kettő igen mondott , így vissza tudtam hívni Matheus-t , hogy találkozzunk. Fabiana mondta ,hogy Alfonzo-nak egy kikötése van ,hogy az ő klubjába menjünk ,így megkértem Matheus-t ,hogy ott fussunk össze . Fana egy fél óra múlva beesett , s neki álltunk készülődni . Leengedtem a hajam , majd Fafa begöndörítette enyhén ,majd ezt fordítva is megcsináltuk . Ruhának egy fekete rövid nadrágot választottam egy ejtett vállú kék felsővel . Nagyjából este nyolcra elkészültünk ,majd megvártuk Rio-t ,aki iszonyatos jókedvvel lépett be az ajtón. Elmondta ,hogy csak azért jöhetett el ,hogy felügyeljen minket . Felröhögtem ,majd Fabiana-val összenéztünk ,s tudtuk ,hogy valószínű a két férfi is megfog jelenni a klubban. Elindultunk a klubba ,majd a klub előtt találkoztunk ,majd a klubban egy box-ban kezdtük , s ivás közben nekiálltunk beszélgetni.
-Emlékeztek mikor focizás közben kirúgtuk a szomszéd zsémbes öreg ember ablakát ? -horkant fel Matheus .
-Persze,futnunk kellett ,mert a botjával kergetett minket .
-Igen ,de Fabiana-t szerette és mikor elkapta akkor csak leszidta ,mi tuti kaptunk volna.
-Jó szöveg , de kijelenthetjük ,hogy elvittem a balhét . Két hétig kellett neki a szemetet kihordanom , ti meg kint játszottatok. Fú de utáltalak titeket .
-Tudjuk , mert csúnyán néztél ránk. -nevettem fel.
-Engem otthon meg is vert .-horkant fel Rio ,majd megivott még egy felest . Én még mindig csak egy koktélt iszogattam . -De nem ő járt pórul mikor fára másztunk és leszakadt .
-Hát nem . A két kezed gipszbe került nekem meg a lábam .-nevetett fel Matheus .
-Mert mikor anyukád összes tusfürdőjét kilocsoltuk a medencébe ?-nézett rám Rio.
-Fu milyen mérges volt , aztán meg ,hogy nevetett mikor úgy csúsztunk ,hogy nem tudtunk a medencéből kiszállni.
-De jó volt , ezek olyan jó emlékek.-nevetett fel Fabiana .-Na mit mondtam?-hajolt a fülemhez. Nem egyből néztem fel ,csak egy picivel később ,s láttam , ahogy a fiúk leülnek ,majd minket néznek . -Szerintem menjünk táncolni. -jelentette ki Fabiana . Nagyon jókat táncoltunk , mikor egyik férfi megjelent mellettem ,majd a fülembe kiabált ,hogy Alexander kéret . Vissza ordítottam a fülébe ,hogy mondja meg neki dolgom van . Miért is mennék . Most kicsit se érdekel ,hogy ő mit akar . A barátaimmal vagyok szórakozni. Hihetetlen egy faszi , ha már nem róla szól minden akkor egyből magához kéretne . A tömegben egyszer csak feltűnt két régi osztálytársunk is . A régi padtársam és Rio legjobb haverja . Daria szinte semmit nem változott csak annyit ,hogy szőke lett a haja . Mindenkit megöleltem , majd csatlakoztak hozzánk. Faro azonnal témázni kezdett , mi lányok pedig vissza tértünk a táncparkettre és hát táncoltunk . Amikor belendültünk akkor a fiúk arca megnyúlt , s tátott szájjal néztek minket . Egyszer csak egy kéz csúszott végig a derekán Daria-nak
-Gyere bébi táncoljunk.-dörmögte a fülébe .
-Kösz ,de nem !-mondtam ,s kisé arrébb álltam a fickó pedig nem akart leállni, láttam a barátnőnk arcát aki kezd kétségbe esni.
-Gyere már mit kéreted magad . Ez csak tánc .-fogta meg a csuklóját ,mire totálisan elszállt az agyam.
-Ha nem engeded el a kezét biztos lehetsz benne ,hogy leszakítom a golyóidat , s megetetem veled .Érthető voltam ? -kiabáltam a srác felé ,kire ő szúrós szemekkel nézett rám.
-Biztos lehetsz benne ,hogy bele taposunk a betonba .-szólalt meg Fabiana mellettem .
Megjelent mellettünk Matheus ,Faro és Rio , majd dühös szemekkel néztek a faszira . A csávó farkas szemete nézett Matheus-sal , s tudtam , hogy ebből balhé lesz,ha nem engedi el . Daria-nak jeleztem a szememmel ,hogy a kezét rántsa ki kezéből , majd álljon mögénk. A padtársam így is tett . Rio mögöttünk állt , ám amíg mi a barátnőnkre figyeltünk addig a fiúk dulakodni kezdtek . Mikor vissza akartam fordulni akkor valamelyik srác meglökött és borultam ,mint egy krumplis zsák és Matheus rám esett . Felkelt ,majd neki iramodott a faszinak . Én pedig ott maradtam amíg próbáltam nem bepisiltem ,amiért valaki a tánc közben bele nem rúgott az oldalamba, mind addig amíg két kéz alám nem nyúlt és fel nem emelt .
-Jól vagy? -ordítozva kérdezett Alfredo .
-Igen .Köszi. -utaltam a felnyalábolásra .
Bólintott ,majd védelmi ölelésbe vette a barátnőjét . Daria-ra néztem aki megfogta a kezem,majd elnéztem a férfiak fele . Alexander a ott állt a két csapatt között . Mivel magas is volt és széles kidolgozott háta,nem láttuk a faszit ,csak ,hogy Alexander int az őröknek, akik felemelik a támadót ,s elviszik. Egymással beszélgettek ezek után,ám Alexander azonnal engem keresett a szemeivel,majd vihar sebességgel odasétált . Félre söpörte a hajamat ,majd a szemembe nézett .
-Jól vagy ?
-Igen ,kicsit sajgok ,de megvagyok.-motyogtam.
-Te pont azért vagy itt ,hogy rájuk figyelj!-mutatott az ujjaival Rio feléy
-Hé Alexander megnyugodnál?
-Jól vagytok lányok? -kérdezte Faro ,majd átkarolta Daria oldalát .
-Persze. -válaszolt Daria . -Nat-ot féltem ,ahogy ráesett Matheus és utánna egy faszi bele rugott az oldalába.
-Jól vagyok tényleg, semmi bajom. -mosolyogtam feléjük. Igaz ,hogy fájt ,de nem volt annyira rossz ,hogy szóra méltassam .
-Mutasd . -jött oda Matheus ,s a hasam felé nézett ,majd a kezei a kezemre csúsztak , amitől rossz érzés támadt bennem így egy kényszer mosolyt lejtettem , s egy kicsit hátrébb léptem.
-Mi a faszt csinálsz?-lett még dühösebb Alexander,s lesöpörte a kezeit rólam . Mintha érezte volna , hogy nekem ez nem jó.
-Megnézem ,hogy minden oké e vele . -fröcsögte Alexandernek.
-Majd én megnézem !-jelentette ki kihúzva magát .
-Elég ! Jól vagyok . -komolyodtam el .-Ne velem foglalkozzatok.
-Ti együtt vagytok? -nézett rám egy percre ,majd vissza Alex-re.
-Mi a fasz közöd van hozzá Matheus ? -kérdezte a kartell főnök .
-Elég sok. -szűkült össze a szeme Matheus-nak.
-Ó tényleg? -fordult felé.-Mond már meg nekem miért lenne bármi fajta közöd bármihez is ami Natalia-val kapcsolatos?
-Na jó ez röhejes . -mondtam a fiúknak ,majd vissza mentem az asztalunkhoz,had rendezzék le ők. Daria és Faro mondták ,hogy nekik így a kedvük is elment , ezért ő haza mennek , de fussunk össze valamelyik nap, de utánna megálltak ,hogy megvárják mi lesz ebből. Alfredo szorosan ölelte magához a barátnőmet a derekánál fogva ,én pedig Rio-t néztem. Alexander egyre -egyre idegesebb lett , s kezdett bele hajolni Matheus arcába . Elakartam indulni , hogy leállítsam ezt a ki pisil nagyobbat dolgot ,de ekkor Rio megfogta a kezem.
-Hagyd őket ,majd lerendezik Nat.
-Nem!-válaszoltam , majd vissza tolakodtam oda ahol ők állnak. -Hé srácok elég . Gyere  menjünk . -tettem a mellkasára a kezem . Rám emelte a tekintetét egy pillanatra ,majd vissza .
-Tudd ,hogy hol a helyed !-mutatott az ujjával Matheus-ra mire ő csak bólintott . Alexander keze végig siklott az enyémen ,s leengedte ,majd az ujjaink össze fonódtak. Akkor nem figyeltem erre a jelenségre ,mert egy jól eső érzés volt.
-Add a kulcsod . -mondtam .
-Minek?
-Mert ittál és én vezetek. -kiabáltam a fülébe ,ám valaki meglökött , s az ajkaim hozzá értek a nyakához .Az ujjai megfeszültek , s szorosabban fogta a kezem. Egy apró mosoly hagyta el a szám .
-Gyertek haza viszünk titeket .-hajoltam a másik oldalamra , s kiabáltam Daria fülébe . Ő bólintott ,mire én Alexanderre néztem akinek tűz és düh lobogott a szemébe . -Haza visszük őket ,oké?
       Alexander komoran bólintott ,majd elkezdtünk kifelé sétálni . Megbeszéltük ,hogy mi négyen még medencézünk és beszélgetünk kicsit , így ha elvittük az osztálytársakat akkor első utunk az otthonunk . Alfredo és a barátnőm beszálltak a kocsijukba ,én és a többiek pedig beszálltak Alexander kocsijába.

Okumaya devam et

Bunları da Beğeneceksin

701K 25.7K 23
DEAR ENEMY - Kedves Ellenség Blair Rom egy öt csillagos életből egy hármasat él. A volt pasijával pár hete szakított, amiért arra kényszerült, hogy...
161K 11.1K 52
Egy álarcos bálon találkoztam a férfival, aki megváltoztatta az életem. Titokzatos álarca alatt csillogott a tengerkék szeme. A szabályos arcéle, és...
97.6K 7.1K 29
Ki szereti a zombikat? Nos... Én régen szerettem őket... De aztán megjelentek a valóságban is, és felfalták a tanáraimat, meg az ismerősöket. Hirt...
56.7K 4K 23
Eve Hampton élete nem tökéletes, de nem is borzalmas. Van fedél a feje felett, szerető családja és egy színes baráti társasága, melyben remekül érzi...