𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

24.

4.8K 191 7
By LigethyRebeka

Reggel arra keltem ,hogy próbál valaki bejutni . Aztán pedig kiabálta az én drága barátnőm a nevemet . Tudtam ,hogy benne hagytam a kulcsot így nem tudott bejutni.
-Jövök már Fafa.-mondtam miközben az ajtóhoz sétáltam,s kinyitottam neki az ajtót .
-Hallooood .-kezdett bele nyomottan.
-Igen ,ha elmondod miért vagy ilyen izgatott ,mikor totál másnaposnak kellene lenned .
-Alexander iszonyatosan fos kedvel ébredt . Alfredo és ő külön vonultak , de az ajtó résnyire volt nyitva..-kezdett bele .
-Hallgatóztál.-mondtam ki lazán .
-Persze.-nevetett fel ,majd rám mutatott az ujjaival ,hogy maradjak csöndbe és folytatta . -Szóval hallottam , hogy elmesélte ,hogy eljött este és hát történt miegymás ,de persze te megsértődtél egy dolgon ,így eléggé felhúztad.
-Aha értem. -ültem le a kanapéra .
-Szóval mesélj csak ,mert úgy bezsongtam ,hogy valami tök hülye szöveggel leléptem .
Bólintottam ,majd török ülésbe ültem , s elkezdtem beavatni  mindent ,hogy értse az egészet .
-Hát akkor értem ,hogy miért küldted haza a fenébe .Na és volt khmm..?
-Fabiana ...-nevettem fel.-Miért is nem számítottam arra ,hogy ez lesz a legfontosabb kérdésed .-horkantam fel.
-Szóóval?-ült le a kezébe egy csésze kávéval mellém.
-Igen.-mosolyodtam el ezer wattos mosollyal.
-Ez az!-örvendezett hirtelen. Ahogy felugrott az ölébe löttyintett egy adag kávét .-Na basszus .-nevetett fel.
-Nem is te lennél.-nevettem fel hangosan .
-Ez a te hibád !-nevetgélt miközben törölgetni kezdte magát . -Na vissza a témához. Akkor most mivan veletek?
-Mi lenne ? Semmi.
-Nem ezt látom rajtad !
-Mire is vagy kiváncsi pontosan?-húztam fel a szemöldököm ,miközben Fabiana felé fordultam ,s a jobb kezemmel a kanapé háttámlájára könyököltem így támasztottam a fejét .
-Bele zúgtál?
-Nem!Ezzel a mondattal rájöttem ,hogy totál felesleges kedvelnem ezt a faszit .
-Natalia ügye tudod kivel beszélsz ? Tudom nagyon jól ,hogyha csak kedvelnéd nem esett volna ennyire rosszul ez az egész dolog tőle .
-Tisztában vagyok vele ,hogy nekünk nincs jövőnk egymás mellett . Teljesen máshogy látjuk a világot ,nagyon különbözünk.Na szóval megyek öltözök. Neked mi a terved mára ?
-Konkrétan ? Semmi ,ma nem dolgozunk.
-Akkor nem jössz el velem?Vásárolunk egy két dolgot is .
-Oké benne vagyok,csak had zuhanyozzak le és ígérem emberi formában térek vissza .
-Menj nyugodtan , csak egy két helyre beadom az önéletrajzomat , aztán vennem kellene egy két cuccot ,mert unom ,hogy mindig te adsz valamit ,ezért kell ,hogy velem gyere te vagy a divat szakértő.
-Ó hát megtisztelsz .-mosolyodott el ,majd belibbent a fürdőbe ,én pedig felvettem egy fekete rövid farmer gatyát , és egy világos kék apró virágos ejtett vállú felsőt .  Begöndörítettem a hajamat , majd felkötöttem , s elől kint hagytam a kis babahajaimat .  Felvettem egy fekete sarut mellé , meg a kistáskába bele pakoltam ami kellhet . Leültem a kanapéra kávéval a kezembe ,s megvártam amíg a barátnőm teljesen elkészül .  Beültünk a kocsiba és ahova mondta Fabiana ,hogy hova menjünk be ,ki milyen feladat körre keres embert .  Miután pár helyre bementünk , s a főnököknek leadtam a papíromat elmentünk vásárolni. Fabiana akkor mesélte el ,hogy Alfredonak lesz egy partija a vállalat miatt , így arra is kerestünk egy megfelelő ruhát. Én simán elintéztem volna egy olyannal ,ami kicsit szolidabb ,de az én drágalátos barátnőm leszavazta . Amikor sétáltunk a kávézóhoz találkoztunk az egyik régi osztálytársunkkal Matheus-al .
-Rég volt . -mondta kivillantva a fehér fogait . Matheus tipikusan az a fiú volt az iskolába akit mindig piszkáltak. Akkoriban még szemüveges volt és persze ő volt a legkisebb . Mivel ő is inkább a számkivetettek közé tartozott befogadtuk magunk közé . Majdnem minden délután kint voltunk játszani mi négyen.
-Nagyon rég. -mosolyogtam felé , majd a szemkontaktust megtörve végig néztem rajta . Markáns borostás arc kék szem. Széles váll és kicsit átlagodnál több izom tömeg volt rajta . De fele akkora volt, mint Alexander . Elég laza mégis jól volt felöltözve , s az illat aki körbe járta az erős fűszeres parfüm volt. Fabianat felhívta Alfredo így ő kisé távolabb sétált .
-Vissza jöttél végleg vagy csak nyaralni jöttél a mi drága Fabianank-hoz?
-Vissza költöztem végre . Hiányzott már .
-El is hiszem . Örülök ,hogy vissza tértél közénk te nőszemély.-villantotta ismét ki a fogait .
-Na és veled mi a helyzet Susu?
-Na ne,év tizedek óta nem hívott senki így .-nevetett fel.- Velem minden rendben .-tette zsebre a kezeit .-Van két vállalkozásom úgyhogy dolgozok éjjel -nappal .
-Feleség ?Gyerekek?
-Á nem. Tudod ,hogy van ez . Először minden szép és jó aztán bekattannak.-horkant fel .
-Nem tudom én ilyet soha nem csináltam .-nevettem el magam.
-Viszont mennem kell. Add meg a számod ,fussunk össze valamikor .
-Jó.-egyeztem bele . Nem szokásom megadni a számomat ,de a régi barátság tekintetére megtettem.
A szám csere után elköszöntünk egy öleléssel ,majd ő tovább sétált én pedig megvártam míg Fabiana befejezi a telefonálást . Leültünk kintre a csomagjainkkal együtt , s rendeltünk egy finom kávét . Elmeséltem mit beszéltünk a régi cimboránkkal .
-Akkor most megpróbálod távol tartani magad tőle ? -kérdezett utalva Alexanderre .
-Nincs miért távol tartanom magam ,mostmár itt az ex-e is vagy kicsodája .Ő majd lefoglalja .-mosolyodtam el miközben  megkavartam a kávém.
-Én azt nem értem miért akadt ki azon ,hogy elküldted . -húzta fel Fana a szemöldökét .
-Gondolom ,mert erre még nem volt példa ,hogy egy nő küldje el .
-Tényleg igazad lehet .-kortyolt a kávéjába .
Ezek után elindultunk kaját vásárolni, majd haza mentünk , s mindent bepakoltunk a helyére ,s neki álltunk főzni. Annyira jól éreztük magunkat ,hogy elröppent az idő és már be is esteledett .

A mostani napok elég lazán teltek ,mind addig amíg fel nem hívtak egy állás végett .A kórházban kaptam egy állás lehetőséget ,így be kellett mennem elbeszélgetésre ,majd Fabiana-val az edző teremben kötöttünk ki , hogy levezessük a feszültséget . Ott meséltem el neki mi volt a kórházban . Én a futópadon sétáltuk a bemelegítés gyanánt mikor megjelent mellettünk Alfredo . Fabiana azonnal ráfigyelt , de én nem bántam ,mert jó volt boldognak látni. Bedugtam a fülhallgatót ,majd épp futni kezdtem mikor megjelent mellettem Alexander .
-Szia .-köszöntem .
-Szia. Gyere megtanítalak egy két dologra.-jelentette ki.
-Alexander..-kezdtem volna bele , ahogy leállítottam a futógépet .
-Gyere !-parancsolta . Sóhajtottam egyet , majd leszálltam a gépről és követtem .
Nem értem mi a fenét akar még tőlem . Valamit beszélt az ismerősünkkel , majd megállt és megvárt . Bementünk a belső terembe , s beálltunk a zsák mellé . Mondta , hogy tartsam ki a kezem , majd hagytam ,hogy befáslizza a kezem . Elsőre a kezemet néztem , utánna az arcát néztem,s próbáltam kitalálni ,hogy mi járhat a fejében .

Continue Reading

You'll Also Like

69.7K 3K 27
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...
65.6K 1.2K 26
-Gyere menjünk be, hideg van. -De csak akkor ha velem alszol.-húzza huncut mosolyra száját. -Az én ágyam kényelmesebb.-kuncogok fel. -Tehát arra célz...
289K 7.6K 38
,,A szerelem sokkal nagyobb örömet okoz, mint amekkora szenvedést a vágyakozás. "
947K 40.3K 30
Alexander Jack Holder tervéhez csak egy lány kell, aki nem habarodik bele az első percben. És erre a makacs és iskolaelső Tori Ecery tökéletesnek biz...