𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

23

5.2K 206 8
By LigethyRebeka

       Azt gondoltam , hogy miután végeztünk felöltözik és elmegy , de nem így lett .Egész éjszakára maradt , s újra és újra a csúcsra jutottunk.
       Eszembe jutott valami . Hiszen én az végett jöttem el , hogy az ex barátnője fellopódzkodott a szobájába .
-Várjunk .-fordultam oldalra ,miközben magam elé fogtam a takarót .-Akkor Lucia-val mi lett ?
-Fogalmam sincs .-mondta komolyan. -Miért ?-értetlenkedett .
-Miközben ott vártalak a konyhába ő akkor settenkedett felfelé kiöltözve a szobádba.
-Tényleg?-kérdezte.-Akkor mostmár értem mire értetted azt amit mondtál.
-Akkor szegény lehet ott vár az ágyadban .-horkantam fel félig röhögve , de próbáltam nem kimutatni milyen jót szórakozok ezen.
-Kellemetlen ,majd csak volt annyi esze ,hogy nem maradt ott .
-Vagy nem?!-nevettem el magam.
-Akkor megnézném ,hogy mit kap reggel anyától. -Nem szeretik egymást ?
-Anya és Lucia ? Ki nem állhatják egymást . Volt már rá esett ,hogy Lucia hiszti rohamot tartott a terasz alatt és anya meg egy vödör hideg vizet zúdított a nyakába .
Hahotázni kezdtem ,még a szememből is folyt a könny olyan jóízűen nevettem .
-Két napig hallgattam a siránkozást.
-Hát ez nagyon jó . Esküszöm imádom anyukádat . -vallottam be őszintén miközben felültem az ágy szélére. Ledobtam magamról a takarót ,majd felvettem egy bugyit és egy nagyobb méretű pólót .
-Natalia te szedsz bármilyen tudod ...-kereste a szavakat.-...olyan izét?
-Izét ?-horkantam fel . -Izét tulajdonképpen nem. Miért ?-ugrattam.
-Bassza meg. -ült fel hírtelen, s olyan ideges lett ,hogy azt hittem nyomban felrobban . Iszonyatosan dühösen nézett rám,s tudtam ,hogy ez rossz poén volt .
-Vicc volt !Atya úristen ,csak vicceltem .-tekertem meg a szemeimet,mire Alexander az arcomat kezdte el vizsgálni , s látta ,hogy komolyan mondtam az előbbit,s megkönnyebbülve  fújtatott egyet . -De csak szólok ,hogyha bármit is elkaptam tőled levágom a micsodádat és megetetem veled !-kacsintottam ,majd otthagytam.  Kint a konyhában felkaptam a kosarat ,majd a ruhákat szépen kirakosgattam a szárítóra .
-Most megtudnálak fojtani. -motyogta a mosdóba menet boxer alsóban sétálgatta.
-Már ismerős érzés ez számodra .Mondj valami újat. -motyogtam kisé elmosolyodva. Nem is értettem ,hogy gondolja ,hogy hagyom ,hogy elmenjen ,ha tudom ,hogy teherbe eshetek . Elég klisé lenne .
-Soha nem találkoztam még ilyen nővel ,mint te pedig jó párral volt dolgom. -motyogta odabent .
-Elég unalmas lenne ,ha mindenki ilyen lenne ,mint én.A másik része a dolognak ,hogy nem akarom tudni hány nőt kezeltél le ez idáig. -csíptettem fel a zoknikat a szárítóra . -Várjunk csak milyen nővel?-kérdeztem vissza kíváncsian.
-Akit egyszerre akarok szét dugni úgy ,hogy járni se tudjon ,de legszívesebben megfojtanám mikor nem tudja ,hol a határ amit átléphet .-dőlt neki a boltívnek.
-Szóóval...-tettem le a kosarat a szárító alá ,majd elkezdtem felé sétálni. -Nem tudom hol a határ ?
-Nem . Akaratos egy nő személy vagy te .
-Ez meglehet . -kacsintottam rá ,majd elsétáltam melle a szobába ,majd befeküdtem az ágyba , s megvártam amíg ő is ezt teszi.
A hátára feküdt , s a feje alá tolta az egyik kezét ,majd a plafont kezdte el bámulni.
Mikor évekig nem tapasztalsz ilyen fajta gyönyört akkor a tested telhetetlenné  válik ,pont ,mint egy rossz diétánál .Szerintem pontosan velem is ez történt . Azt akartam ,hogy újra átélhessem ezt a fantasztikus érzést amit magamnak sem tudtam okozni. Egy laza mozdulattal az ölére ültem , s a póló  széléért nyúltam ,s áthúztam a fejemen. Alexander egyik keze azonnal a combomon kezdett el siklani,s mélyen beszívta a levegőt ,miután egy pici laza kört írtam le a csípőmmel.
-Kielégíthetetlen vagy?
-''Soha nem tudom hol a határ''.-idéztem őt . Az a feszültség ami hónapok óta közöttünk rezeg ,már nagyon ki akart törni mind a kettőnkből.

Hajnali két óra volt és mi még mindig nem aludtunk. Ő a hátán feküdt én pedig a hasamon, s beszélgettünk ,ami nekem azért volt furcsa ,mert soha nem volt még ennyire nyitott . Mindig annyira merev és karót nyelt.
-Kérdezhetek valamit ?-kérdeztem halkan miközben hátra söpörtem a hajam.
-Az attól függ,hogy miről.
-Eddig azt mondtad ,hogy nem bízol bennem, főleg miután elmondtam a rendőrös sztorit .
-Mire akarsz kilyukadni?
-Most itt fekszel az ágyamban és hát ha én valakiben nem bízok , s közel sem vagyok benne biztos ,hogy nem ő a tégla nem bújok vele ágyba .
-Azért tudom ,hogy igazat mondtál meg van sejtésem ki a tégla ,sőt tudom ,hogy igazat mondtál ,mert van emberünk a DEA-nál ,s tudom ,hogy amit elmondtál igaz.
-Szóval bízol bennem ?
-Azt azért nem mondanám ,inkább fogalmazzunk úgy ,hogy még nem adtál okot arra ,hogy kételkedjek benned .
-Mi okom lenne neked hazudni?
-Én senkiben nem bízom ,főleg egy nőben nem. Tudod a legtöbb nő arra született ,hogy romba döntsék a hasonló férfiakat ,mint én. Ha egy gyönyörű nő van kiszolgáltatva egy nagyhatalmú férfinak ,mint én ,akkor tudja ,hogy ez a nem szerelem . Hiszen a könyörtelen férfi senkit nem enged közel magához .
-Te azt gondolod azért feküdtem le veled ,mert kiszolgáltatott helyzetben vagyok?
-Mondhatni.-válaszolta könnyedén,miközben végig simított a mellkasán.
-Miért is lennék?-csendültem fel.
-Ugyan már ,nemrég jöttél  vissza Tihuanaba,s senkid nincs itt Fabiana-n kívül. Az ,hogy megismertél engem , s nem azt az oldalamat kaptad ,mint esetleg a prostik szokták , neked azt mutatta ,hogy esetleg elindulhatsz ezzel az életben ,s ezzel megoldod az életed .
-Hogy mondod ?-ültem fel. -Tudod , eddig is tudtam , hogy tudsz bunkó lenni , de most sikerült bebizonyítanod , hogy tévedtem .Te egy igazi vadparaszt vagy. Én most elmegyek zuhanyozni , de mire kijövök szeretném ha elmennél .
-Natalia te tényleg megsértődtél?
-Megsértődni?Nem dehogy, viszont azt hiszem ismét bebizonyosodott ,hogy te sem vagy más mint a többi hülye faszkalap , akik azt hiszik azt tehetik egy nővel amit csak akarnak , mert mi nők csak a lábtörlőitek vagyunk. Na látod ezért nem volt másfél évig senkim . Mert elértétek ,hogy undorodjak minden egyes férfitől. -vettem fel a ruhámat a földről. -Gondolom kitalálsz egyedül is . -mondtam ,majd bevágtam a fürdő ajtót . Rosszul estek a szavai ,viszont nem ez az első ,hogy egy férfi egyed ilyen gondolkozási módjával találom szemben magam. A második kapcsolatom hasonló elveken alapult . Ő valami kisfőnök volt egy nagymenő vállalatnál,én pedig orvostan hallgató. Az a mértékű lenézés ,hogy én csak egy ápoló vagyok. Semmit nem fogok tudni felmutatni, hiszen ez nem munka , ezt minden második nap a fejemhez volt vágva . Aztán mikor kiborult a bili és elé tettem a doktori diplomámat ,akkor pedig csak az volt a válasz ,hogy biztos odaadtam magam a tanároknak ,hogy sikerüljön. Utálom mikor ennyire lenézően és lekicsinylően néznek egy nőre ,azért ,mert nő.  Bevettem magam a forró zuhany alá,majd reméltem ,hogy mire kiérek eltűnik,de ahogy kisétáltam a pólómban még csak öltözött .  Nem akartam ,hozzá szólni. Megfogtam a telefonomat állítottam ébresztőt ,majd leültem török ülésbe az ágyra .
-Ami a DEA ügynököket illeti ..-kezdett bele , de én bele szóltam.
-Nem kell ez a szarság Alexander . Ahogy elsőre elintéztem , elfogom ezt is ,még ha esetleg azt gondolod ,hogy képtelen vagyok rá.
-Mi a faszért vetted ezt ennyire magadra?
-Azt gondolom ,hogy mindent megbeszéltünk.
-Natalia ezt annyira röhejes ...-kezdett bele , s láttam ,hogy felmérgelte magát.
-Valóban? Szerintem is az , de mostmár megkaptad amit akartál szóval menj haza vár a barátnőd .
Alexander felvette a pólóját ,majd fogta magát és távozott . Akartam és nem is hogy elmenjen ,viszont megsértett. Teljesen megsemmisülve éreztem magam. Vettem egy mély levegőt ,majd miután hallottam ,hogy becsapta maga után az ajtót fogtam magam , s ismételten bezártam az ajtót ,majd lefeküdtem aludni.

Continue Reading

You'll Also Like

49.9K 2.1K 61
Új hely új én. Gondoltam én. De vajon mit hoz a jövő? ....miért pont német nyelv?! csak töröm. Legalábbis ezt adom be. jól kicseszett velem a világ...
28.9K 879 65
Lloyd Hansen! Aki hallja ezt a nevet abban egyből meghül a vér, hisz mindenki nagyon is jól ismeri őt. Egy valakit viszont ő nem ismer! Ezt a szemé...
4.6K 253 14
𝑩𝒆𝒙𝒍𝒆𝒚 𝑲𝒆𝒏𝒔𝒊𝒏𝒈𝒕𝒐𝒏-𝑯𝒂𝒓𝒓𝒊𝒔 sosem vágyott másra, mint egy boldog, kiegyensúlyozott házasságra, családra és egy saját házra. Amolya...
701K 25.7K 23
DEAR ENEMY - Kedves Ellenség Blair Rom egy öt csillagos életből egy hármasat él. A volt pasijával pár hete szakított, amiért arra kényszerült, hogy...