Tabăra Pry Hills

By Iss-Isabelle

35.4K 2.5K 1.1K

"Milioane de stele sclipesc pe boltă, parcă întrecându-se în frumuseţe. Una mai strălucitoare că alta şi totu... More

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitol 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 8
ANUNT DUPA... Mda
ANUNT- video facebook cu explicatie
I'm back and so are you. GO to 8.
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Povestea mea
O noua poveste

Capitolul 7

2.7K 205 124
By Iss-Isabelle

Imi pun pensulele intr-un borcan cu diluant si le duc in baie, apoi ma spal pe mainile imbibate in vopsea si ma sterg cu un prosop din bumbac.

- Hei, Clary! Hai sa mergem jos, in regula?

Fetita isi intoarce capul de la tablourile mele si imi arunca un zambet gigant. Imi deschid larg bratele, ea sarindu-mi imediat in ele. O pozitionez pe soldul stang si imi fac drum spre scari. Alyssa a trebuit sa plece cand a auzit un zgomot puternic de la parter, probabil facut de Amy. Ma gandesc ca poate exagereaza, adica daca este de varsta noastra nu are cum sa fie chiar atat de nebuna.

Cel putin sper.

Clipesc pentru a ma acomoda cu lumina puternica din parter si imi rotesc ochii in cautare de miscare.

- Amy, nu avem hamburger! S-au terminat.

- De unde stiu ca nu ma minti ca sa ii mananci tu singura? se aude o voce noua din spatele usii frigiderului incorporat in mobila.

- Pentru ca sunt vegetariana! exclama exasperata, punandu-si mainile in cap.

Ma uit in living si nu imi e mare mirarea cand o vad pe Kim cu o revista in mana, tolanita pe una dintre canapele. De ce nu o ajuta si ea pe Aly?

- Ea este, ma face sa tresar Lynn cand imi sopteste in ureche aceste cuvinte, utilizand o voce care ar trebui sa te bage in sperieti. Eu am taiat-o!

Imi rotesc ochii si o pun pe Clary pe cel mai apropiat scaun. Ma duc langa Aly care ofteaza incontinuu, masandu-si tamplele si ii fac semn ca poate pleca pentru cateva clipe. Imi zambeste, apoi mimeaza pe buze 'bafta' si se tranteste in fotoliul de langa pisicuta blonda.

O bat pe Amy cu degetul aratator pe umar, captandu-i atentia.

- Alyssa, ti-am zis ca nu ma las pana nu sunt sigura ca nu ma pacalesti.

Se intoarce cu fata spre mine si isi increteste abia vizibil nasul, apoi fata i se lumineaza si inchide rapid usa frigiderului.

- Buna, omule! Eu sunt Amy Winchester, iar tu cum te numesti? ma intreaba, facand in continuu cu mana.

Okaaaay. Putin ciudata. Dar oricine are o doza de ciudatenie nu-I asa? Asta ne face originali pana la urma. Ii zambesc larg si întind mana, spunandu-mi numele.

- Ce nume fain! Si de unde esti? Imi place accentul tau!

- Din Bucuresti, capitala Romaniei. Tatal meu a fost angajat de curand la firma si m-am mutat in Manchester, ii explic, pastrandu-mi colturile gurii ridicate in sus. Dar sunt si jumate irlandeza.

Amy bate din palme si ma imbratiseaza pe neasteptate, eu ramanand fara aer.

- Da esti firava, nu gluma! rade si ma apuca de mana. Hai sa stam pe canapea.

Nu mai apuc sa spun nimic, caci sunt trasa cu forta spre living. Bruneta ma asaza pe canapea - da, ea ma asaza, nu eu; eu nu stiu sa ma pun pe una - si se pune in stanga mea, incepand sa ma priveasca ca pe un experiment. Profit de momentul de liniste si o analizez putin. Are parul saten inchis, aproape de negru si trasaturi fine, ea fiind intr-adevar frumoasa. Ce ma captiveaza in mod special sunt ochii acesteia, ce au o nuanta incredibila de albastru-gri, albul ochilor fiind aproape invizibil cand zambeste. Este imbracata in niste blugi negri taiati, bocanci, o geaca de piele si Dumnezeule! Nu pot sa cred asa ceva!

Poarta un tricou cu: "Viata este scurta si asa este si penisul tau" . Izbucnesc intr-un ras colorat, fata privindu-ma cu semne de intrebare in loc de ochi.

- Scuze, doar ca...tricoul tau! reusesc sa zic printre chicote.

- Ooo. L-am luat acum din Rosedale! Am avut de ales intre asta si...

- "Clipeste daca ma vrei", o intrerup si isi mijeste ochii la mine. Un prieten m-a sunat acum cateva ore ca sa imi ceara parerea in legatura cu pe care ar trebui sa il aleaga.

Face ochii mari ma apuca de maini.

- Serios?! Cine e? Cum il cheama? E dragut?

- Umm...balmajesc pe nepregatite. Il cheama Casper si banuiesc ca e dragut...

- Cum adica banuiesti? Nu il cunosti? E un tip anonim de pe vreun site de vorbit cu strainii? Nu ti-e frica sa nu fie vreun criminal in serie sau...

- Nu, nu, nu, o opresc cu un semn al mainii. Este de aici, din tabara. Nu stiu daca e dragut pentru ca fiecare are gusturi diferite, eu...nu e genul meu, deci nu il consider...Adica arata bine, dar, incerc sa ii explic rosie in obraji, gandul zburandu-mi la Cole fara sa realizez.

- Iti place de cineva! exclama, batand din palme. Din nou.

Fac ochii mari si neg de mai multe ori, pana se da batuta si oftez usurata.

- Celeste! striga Clarissa, sarindu-mi in poala. Isi asaza mainile micute pe umerii mei si ma priveste cu ochii sclipitori. Poti sa ne faci ceva bun-bun de mancare? Te rooooog!

Incep sa rad si o sarut pe frunte, apoi incuviintez printr-o miscare a capului. Ma ridic de pe canapea cu ea in brate si o privesc pe Amy, ce se uita ganditoare la mine.

- Stii sa gatesti? intreaba dupa cateva secunde in care probabil a procesat informatia. Ma priveste serioasa, in spatele ochilor sai furtunosi gasindu-se speranta.

- Da, stiu, admit cu un zambet.

Bruneta sare ca arsa de pe canapea si se asaza in genunchi in fata mea, ca si cum ar vrea sa se roage. Inchid ochii, jenata si ii spun sa se ridice.

- Daca imi faci shaorma si hamburgeri, atunci da! Aveau chestiile astea intr-o clatita in Rosedale si am vrut si eu neaparat, dar nu mai aveam bani la mine, pentru ca i-am dat de tricou si pe niste pantofi pentru Festival.

- Pai, nu am mai facut de multe ori lipie, dar stiu reteta. Asa se cheama, nu clatita. OK! Sa trecem la treaba, exclam si Clary bate din palme, apoi imi ia fata in maini si ma saruta pe obraji, marturisindu-mi ca sunt cea mai buna prietena a ei.

O pun pe blatul bufetului pe Clary si scot trei sorturi din dulap, dar cineva ma bate pe umar, facandu-ma sa ma intorc.

- Vrem si noi sa ajutam, spun la unison gemenele, Lynn zambindu-mi vinovata, ca si cum se asteapta sa nu accept. Le zambesc larg si mai scot inca doua bucati de material.

Imi scot din buzunar telefonul si ma duc rapid in living, punandu-l intr-un suport special, alegand un playlist din memorie. Muzica rasuna prin boxe si incep sa chicotesc. Ma intorc cu fata spre ajutoarele mele si dau din solduri in ritmul melodiei latino, toate izbucnind in ras. Imi pun sortul albastru pe cap si incep sa cotrobai prin dulapuri, dandu-le indicatiile pentru ingrediente, fericita pentru ca gatim impreuna. Pentru prima data, m-am simtit bine primita si... ca acasa.

* * *

- Amy, da-mi faina, te rog! Nu ti-o mai pune in par, nu vei arata ca o fantoma, exclam razand. Okay, fetelor, deci lipiile se fac asa si le intindeti ca pe o coca. Sunt originare din Turcia, iar shaorma tot de acolo. De obicei au diverse nume in functie de zone si se mananca cu ayran, un fel de iaurt special. Noi nu avem si habar nu am cum se face, insa cred ca merge si suc de portocale. In Grecia se cheama Gyros. Oricare ar fi numele, este cea mai delicioasa bomba calorica! Cu ce vreti hamburgerii?

- Cu ce vrei tu, exclama bruneta, atand din palme. Parca ai fi profesionista.

Spre marea mea surprindere, oamenii astia au o mini vatra in bucatarie! Ceea ce este excelent! Bag lipiile pe gratarul special si o intreb pe Ally cum sta cu taiatul cartofilor.

- Perfect! Sunt gata, de fapt.

- Si eu am bagat la cuptor painea pentru hambugeri! exclama Lynn.

Blonda a inceput sa se comporte mai frumos cu mine, ceea ce ma surprinde. Apreciez ca se straduieste.

- Clary, am taiat portocalele, acum poti sa faci tu sucul, o aud pe Amy vorbind cu sora sa vitrega si zambesc.

Alyssa se apropie de mine si imi spune la ureche:

- Esti nebuna? Ai lasat-o cu un cutit?

- Bineinteles ca nu. Am rugat-o pe Amy sa taie portocalele, doar nu o lasam pe Clary.

- Ma referam la Amy, nu la Clary, tipa soptit blonda, buzele mele spunand un "ooo" . Inainte, ea obisnuia sa se taie, Celeste.

- Este fericita acum, nu are de ce sa o faca, o asigur. Linisteste-te, Lyssa! Nu se va inampla nimic rau. Ba chiar e draguta.

- Datorita tie e asa, zambeste fata. Nu stiu cum, dar parca le rezolvi pe toate.

Chicotesc si sunt surprinsa cand sunt trasa intr-o imbratisare. Nu stiu daca ti-am mai spus, dar ma bucur ca ai ajuns aici.

* * *

- Si punem lipia desfacuta, apoi adaugam cartofi, carnea de vita, salata si ce nebunii mai vrem si o rulam, le explic. Voila! O shaorma! exclam, ridicand in mana dovada. Randul vostru, fetelor!

Toate se pun pe treaba, cu exceptia lui Clary care ma va ajuta cu hamburgerii. Aranjez pe insula cele treizeci de chifle taiate si ii explic micutei pasii, apoi ne punem pe treaba. Prin boxe rasuna Yo Te Lo Dije, melodia lui J. Balvin. Incep sa dansez fara sa imi dau seama in timp ce prepar hamburgerii, fetele chiotind in spatele meu.

- Te misti bine, Celeste, admite Alyssa. Esti cam sexy in blugii astia, ce pot sa zic, completeaza. Sa nu mai adaug sutienul ala dragut de la Victoria pe care l-am vazut cand te-a controlat doctor Millow. Ce cupa porti? Saptezeci si cinci C?

Rosie ca un rac, ma intorc cu fata la blonda, aruncandu-i o privire care ar putea ucide. Incepe sa chicoteasca ca o nebuna, dar se opreste la comanda cand privirea ii cade in partea dreapta. Ii urmez privirea fixa si dau cu ochii de...

Mda, unicul Cole.

Ne priveste amuzat la maxim, tinand mainile incrucisate la piept. Poarta un tricou albastru ce ii scoate muschii in evidenta si ma face sa vreau sa ma holbez la el, dar aleg sa nu o fac. De o parte si de alta a sa se afla Devon si Josh, care au mainile la gura si se abtin sa nu se prapadeasca de ras. Ii sagetez din priviri si, spre uimirea mea, tac malc, ambii inghitind in sec.

- Ce se intampla aici? intreaba Cole, dregandu-si glasul. Ochii ii cad pe mine si isi ridica o spranceana.

Imi pun o mana in sold si ii copiez gestul cu spranceana, fetele scotand niste 'o'-uri.

- Tensiune sexuala, sopteste Josh, incercand sa mascheze replica cu o tuse falsa ce se transforma intr-una adevarata cand desteptul de Devon ii da un cot in burta, facandu-l sa se indoaie la nouazeci de grade.

In mod normal as imbujora la remarca brunetului, dar prefer sa nu imi schimb expresia fetei, privindu-l fix in ochii albastri, in timp ce el ma sfredeleste din priviri.

- Aici se gateste, ii raspund cu acelasi ton superior utilizat de el, fetele dandu-si coate.

- Si ce se gateste? continua si face cativa pasi spre mine, ajungand in fata mea.

Inima mi-o ia la galop si simt cum tensiunea dintre noi creste, dar nu las sa se vada acest lucru. Imi musc buza inconstient si ranjesc.

- Nu se vede? intreb cu un zambet malitios.

Cole mai face inca un pas spre mine, privirea lui cazandu-i pe buzele mele. Isi musca la randul lui buza si spune:

- Oh ba da, insa as prefera sa imi spui tu, cu accentul tau.

- Si daca nu vreau? zic, pastrandu-mi ranjetul.

Chicoteste si micsoreaza din nou distanta dintre noi, despartindu-ne acum aproximativ douazeci de centimetri.

- De ce sa nu vrei? intreaba pe un ton sexy.

- De ce sa vreau? i-o intorc folosind un ton seducator.

- Nu inteleg de ce nu vrei sa ii spui! Sunt doar niste hamburgeri si shaorma! exclama Clary inocenta. Toata tensiunea dispare, izbucnind cu toti in ras. Cand ne potolim, blondul vorbeste iar.

- Sha...ce?

- Shaorma, rad, batandu-l jucaus in umar fara sa realizez. Un mic val de electricitate imi strabate corpul, dar dispare imediat. E...un preparat turcesc, dar care a ajuns sa fie cunoscut in mai multe tari. Se mai cheama si gyros sau kebap.

Cole incuviinteaza si trece prin spatele meu, soptindu-mi:

- Pot sa mananc si eu, nu?

Respiratia sa imi atinge ceafa, facandu-ma sa tremur usor.

- Depinde. Trebuie sa spui cuvantul magic, il cicalesc.

- Si care este acela? Mi-l poti reaminti? face pe nestiutorul.

Ma intorc brusc cu fata la el si ii zic folosindu-mi sarmul:

- Si mie ce imi va iesi?

- Un pachet din Manchester, raspunde cu un ranjet.

Fac ochii mari si procesez informatia. Daca este ce cred eu, atunci se merita din plin. Plus, ma distrez.

Spontan, il apuc de tricou si il trag spre mine. Buzele mele se apropie de urechea sa, atingand-o usor. Cativa fiori imi strabat sira spinarii, dar ii ignor.

- Cuvantul magic este "te rog", ii soptesc.

Fara sa realizez, blondul imi inconjoara talia cu una din mainile sale, aproape lipindu-ma de el.

- Celeste, pot manca si eu, te rog? ma intreaba pe un ton jos, gutural.

- Mmmm... Pai nu sunt sigura daca...Simt cum se tensioneaza usor si chicotesc. Sigur ca poti. De fapt, puteai oricum, il instiintez si maraie jucaus.

- Scumpule, ce e cu pachetele din birou? se aude acea voce enervanta ce nu ne-a deranjat pret de cateva ore, in care s-a dus sus, caci muzica ii face greata.

Imi dau ochii peste cap si fac un pas in spate, Cole departandu-se mai mult decat mine. Inchid ochii sa ma calmez si ma intreb ce tocmai s-a intamplat si de unde atata tensiune sexuala - caci Josh avea dreptate - intre noi?

- Sunt pentru cei din tabara. Josh, adu-i pachetul lui Celeste. Probabil e nerabdatoare.

Ma intorc spre masa plina cu burgerii si observ uimita ca toti sunt gata. Privirea imi cade pe Clary ce zambeste satisfacuta si o iau in brate, sarutand-o pe frunte, apoi laudand-o pentru cat de harnica este.

* * *

Furtuna s-a domolit, desi ploaia nu s-a oprit. Imbracata in pelerina de ploaie, dupa masa, am fost la Hyacinth. Nu am fost surprinsa cand sa aflu ca nu s-a petrecut nicio schimbare in starea sa, insa speram. Doctor Millow mi-a dat rezultatul analizelor venite de la laborator. Sunt sanatoasa tun. Asadar, de ce am scuipat sange? Oh, si cand ma gandesc ca a trebuit sa suport monstrul ala pe pielea mea degeaba...

Masa a fost delicioasa si am ras pe tot parcursul sau. Bineinteles ca Auria a plecat, zicand ceva referitor la carbohidrati, dar de-abia mancase o punga cu pufuleti si una cu floricele de porumb, deci probabil I-a fost scarba sa manance ceva facut de mine. Toti m-au laudat, desi eu tot le-am spus ca si fetele au gatit, ele erau pregatite sa imi sara pe cap, zicand ca doar au urmat instructiunile. M-am simtit importanta si asta m-a facut sa zambesc intruna. Cat despre Cole... mi-a zambit si el pe tot parcursul mesei, uneori ranjind de fapt. Sper ca mi-am ascuns bine imbujorarea, fiindca este destul de bizar sa se holbeze cineva -asa dragut ca el - la tine si tu sa nu dai importanta. Din nou, am fost surprinsa cand el a ales acelasi tip de burger si de shaorma ca a mea si Aly mi-a dat coate din cinci in cinci minute, iar Amy spunea neincetat ca gatesc uimitor si ca sunt draguta. M-am simtit coplesita de situatie pe interior, dar nu am lasat sa se vada acest lucru, parand imaginea calmitatii, ceea ce m-a surprins inclusiv pe mine .

Strang mana dreapta intr-un pumn si o lovesc de bucata maronie de lemn, in timp ce strang pelerina in jurul meu. Usa se deschide in mai putin de cinci secunde, Annie poftindu-ma inauntru. Imi las pelerina intr-un cuier din micul hol si intru in camera cu doua paturi si trei noptiere. Ma asez pe cel nederanjat, al lui Cindy, si ii zambesc brunetei.

- Nu ai fost la pranz. Am stat singura, afirma, plescaind nemultumita. Nici la cina.

- Stiu si imi pare rau. Mi s-a facut rau fara motiv si a venit doctor Millow, apoi am pictat si dupa a aterizat Amy Wichester, care dupa ce s-a holbat la mine si m-a intrebat daca Casper e dragut, s-a asezat in genunchi sa ii gatesc shaorma. Asa am ajuns sa...

- Usor, cowboy, ma intrerupe. Se asaza turceste in patul sau si isi propteste capul in maini si coatele pe genunchi. Ce treaba are ea cu varamiu si ce e o shaorma?

Imi rotesc ochii la comanda si incep sa ii explic cum a fost treaba si la sfarsit, cand isi sterge balele de la gura, scot de la spate o casoleta de mancare, in interiorul caruia se afla un hamburger si o shaorma cu de toate. Annie scoate un tipat entuziast si cand cred ca vrea sa ma imbratiseze, imi smulge din maini cutia imaculata si o strange la piept, apoi ii saruta capacul. Ca un animal nemancat si hamesit, o deschide mai repede decat credeam ca este omeneste posibil si dupa ce saruta lipia, incepe sa o devoreze pe nerasuflate.

- Stai putin. Tu imi ascunzi ceva. Ce s-a mai intamplat?

Prinsa in fapt, ii spun ca nimic, insa, cu gura plina, isi mijeste ochii la mine si spune:

- Scuipa tot. Acum.

- Nimic important, jur! A inceput o melodie si am inceput sa dansez pe ea, apoi fetele radeau si ziceau ca sunt sexy, apoi Aly m-a intrebat cat port la sutien si mi-a zis ca ii place modelul, pentru ca il vazuse cand m-a controlat doctora...Iar Cole a auzit tot, fiindca era in spatele meu, adaug rapid ultima parte.

Bruneta striga un "ce?!", cateva bucati de mancare cazandu-i din gura. Isi cere scuze, eu ma stramb, apoi continua discutia.

- Si ce s-a intamplat? Ce a zis?

- Parca ar fi o telenovela si tu ai fi o bunicuta obsedata, oftez. Am inceput o discutie...nu prea inteligenta, Josh a balmajit ceva legat de tensiune sexuala, ne-am tachinat reciproc si cam atat... relatez rosie in obraji.

- Doar atat?! Doar atat?! Pentru numele tuturor Sfintilor! Intre tine si Al... Aladin bara Adonis,bara Cole, bara viitorul sef e o tensiune sexuala?! tipa si ii pun mana peste gura.

- Te poate auzi cineva, Annie! La cat de tare ai tipat, ma rog sa nu fi auzit cabanele apropiate, o mustrez iritata. Nu e nimic si, inainte sa zici ceva, nu imi place de el, ok?

- Mda, sigur. Negarea este primul pas, canta ca o nebuna.

Oftez nervoasa si ma las pe spate, inchizand ochii.

* * *

Apas pe clanta metalica de gheata si intru in hol, gasind un intrerupator, astfel incat sa aprind o mica aplica de langa scara. Imi las pelerina in cuier si ma descalt pentru a nu aduce in casa tot noroiul de pe cizme, apoi ma duc in bucatarie pentru a lasa in chiuveta caserola goala. Tresar surprinsa cand il vad pe Cole la bustul gol, in doar niste pantaloni de yoga, luand un hamburger din frigider.

- Hei, soptesc cu un zambet.

Inchide usa frigiderului si imi imita gestul.

- Vrei si tu? Au mai ramas, adauga, aratand spre chifla.

- Mhm. Cu chifla cu susan, spun, iar el redeschide aparatul menit sa pastreze la o temperatura optima alimentele.

Iau burgerul si ma asez pe un scaun, Cole stand in fata mea.

- Cum te simti?

- Nu am nimic. Nu stiu ce s-a intamplat. Analizele mi-au iesit bune, adaug dupa o inghititura.

Blondul incuviinteaza si stam in liniste pana ne terminam gustarea. Nu, nu am putut sa ma abtin. Am tras cateva ocheade spre abdomenul sau si am remarcat cu stupoare -desi stiam - ca are opt patratele perfecte. Oh, si mi-ar place sa-l zgarii... CE TOT INDRUG AICI?

O iau razna, asta e problema mea. De aia mi-au iesit bune analizele. Eu am ceva cu capul, nu cu sangele!

- Ai uitat sa iti iei pachetul de la ai tai, ma informeaza Cole si dispare cateva secunde pentru a se intoarce cu o cutie cubica din carton. Nerabdatoare, rup scoch-ul cu mainile goale, uimindu-ma chiar si pe mine si deschid pachetul. O husa de forma unei vioare se zareste printre bilutele menite sa protejeze obiectele fragile si o scot cu un zambet larg pe chip.

- Stii sa...canti? intreaba dupa cateva clipe.

Incuviintez si strang in brate instrumentul muzical. Exact valiza cu el nu am luat-o si mi-a venit sa ma omor cand am remarcat asta. Cant la vioara de la opt ani si am fost invatata intr-o scurta tabara de muzica. M-am indragostit de ea din prima clipa in care am pus arcusul pe corzile sale fragile si am stiut ca trebuie sa devin experta in manuirea ei.

O asez cu grija pe blat si mai arunc o privire prin cutie, gasind aparatul meu de fotografiat si cateva obiective de diferite marimi. Zambesc satisfacuta si pun cutia pe masa, reasezand vioara in ea.

- Iti place si fotografia?

- Da, e un hobby descoperit recent, cand m-am mutat cu ai mei intr-o casuta din mijlocul unui camp de la tara. Iubesc natura si mi-a placut sa capturez imagini cu anotimpurile si sa le si pictez.

- Dragut. Si mie imi place, dar de mai mult timp. Celeste, tu...

- Ce este, Cole? intreb cand observ ca nu mai spune niciun cuvant. Poti sa ma intrebi, e in regula, zic facand un pas inconstient spre el.

Fluturii din stomac isi schimba dansul lin intr-unul putin mai rapid cand blondul ma ia de mana.

- Voiam sa te intreb de ce esti buna cu toata lumea si sa iti multumesc pentru Amy.

- Eu... asa sunt, raspund confuza. Imi place pur si simplu sa ajut oamenii si e in firea mea. Ador sa ii vad fericiti. Cat despre Amy, inteleg ca a trecut prin momente grele, insa daca evaluam situatia, si tu si Clary ati trecut. Poate chiar mai grele, adaug in soapta. Cred ca se afla altceva pe langa pierderea tatalui ei si recasatorirea mamei. E ceva ce nu vrea sa spuna si probabil nu va zice. Este diferita, dar nu ciudata si nici nebuna. Pana la urma toti suntem ciudati si toti avem o doza de nebunie in noi, dar asta ne face speciali. Nu crezi?

Blondul face inca un spre mine, punandu-si mainile in jurul taliei mele. Un alt val de electricitate imi strabate trupul, facandu-ma sa tresar. Cole ma imbratiseaza strans, pieptul sau gol facand sa ma imbujorez, insa ma bucur ca este destul de intuneric incat sa nu fie vizibil.

- Asta cred si eu. Esti minunata, Celeste, sopteste la urechea mea. Declaratia sa ma face sa tremur, asa ca il strang si eu in brate pentru a face cat mai nedectabil acest lucru. Apropo, mi-a placut cum le-ai adunat pe toate sa faceti treaba. Cand v-am vazut, aratam cu totii ca o familie si asta nu s-a mai intamplat de la... de mult.

Zambesc, insa mintea mi se limpezeste ca prin minune si realizez ca nu este bine ceea ce fac sau ceea ce facem. El are o iubita si imi spune ca sunt minunata, apoi ma imbratiseaza. Eu nu sunt asa. Nu sunt o distrugatoare de relatii si nu imi place sa fac rau. In plus, nu simte nimic pentru mine in afara de acea "tensiune sexuala", iar mie nu poate sa imi placa de el. Oh, si ce am zis in prima zi cand l-am vazut?! Ca ii cunosc tipul si ca nu ii cad in plasa, dar se pare ca se petrece exact pe dos. Nu e normal si eu nu sunt asa. Si nu trebuie sa imi placa de el sub nicio forma, fiindca mai mult ca sigur sta cu Kim cu un motiv si acela ar fi ca o iubeste sau macar simte ceva pentru ea. Probabil sau...Mai mult ca sigur eu sunt un fel de mini-distractie pentru el si vrea sa ma amageasca, nu?!

- Cole, nu putem sa... Tu ai o iubita, soptesc si cu ultimul gram de vointa pe care il am, desi stiu ca fac lucrul corect, imi pun o mana pe piepul lui dezgolit si, in ciuda scanteilor, il imping usor si ma departez de el, straduindu-ma sa imi mentin lacrimile aparute fara motiv in ochi.

- Celeste, eu nu... Nu pleca...

Dar nu mai spun nimic, fiindca pana la urma, nici el nu are cuvinte. Imi iau cutia de pe insula si plec, lasandu-l in spate.

Iar el nu ma urmeaza.

N/A Acum este gata capitolul, castorilor! Stiu ca v-ati uitat unii dintre voi si m-ati suparat! Dar mi-a trecut. Wow, postam din doua in doua saptamani si acum am postat la patru zile. In orice caz, nu va obisnuiti, caci incepe scoala. Pup si ACUM va astept parerile. Nu uitati de votulet :D
                 XOXO Iss

Continue Reading

You'll Also Like

15.4K 1K 46
Cu doar trei săptămâni de vacanța de vara, Nora și prietenii ei au decis sa meargă intr-o zona retrasa, cu un lac frumos, in regiunea de nord-vest a...
9.4K 555 52
Elisa este un rougue . Care va trece prin multe întâmplări fie ele bune sau rele . Fiecare avem un drum în viață, iar ea va trebui să meargă sau sa...
288K 18.7K 87
Heaven Hale este fiica puternicului Alpha Suprem Derek Hale. Este o fire uneori timida, firava dar a mostenit si cateva trasaturi de la tatal sau mai...
181K 11.5K 37
▶"Ce cauta doi Rogue fara armata pe teritoriul meu?" Nici eu si nici Ethan nu aveam de gand sa spunem nimic. Nu facusem nimic grav, dar preferam sa t...