Tabăra Pry Hills

Tabăra Pry Hills

24.6K Reads 1.9K Votes 19 Part Story
~ Bells ~ By Iss_Issabelle Updated Jun 05

"Milioane de stele sclipesc pe boltă, parcă întrecându-se în frumuseţe. Una mai strălucitoare că alta şi totuşi nu este niciuna mai frumoasă ca cealaltă. Fiecare are ceva aparte, care te face să o priveşti timp îndelungat şi să reflectezi asupra vieţii pe care trebuie să o trăieşti intens, bucurându-te de orice an, lună, zi, minut, secundă, pentru că odată trecute nu te mai întâlneşti cu ele niciodată. Totuşi, nu te poţi bucura de orice clipă, oricât de mult ai încerca, pentru că în viaţă intervin anumite obstacole, care te pun la încercare şi te fac să te maturizezi. Trebuie să înveţi ceva din fiecare cumpănă pe care o ai de trecut şi să nu te dai bătut, orice ar fi." 
   Celeste este o adolescentă atipică de şaptesprezece ani. Iubitoarea de natură, idolul ei fiind însuşi cerul nesfârşit, este anunţată înainte cu o săptămână că se va mută în Anglia, părăsindu-şi pentru o perioada nedeterminată meleagurile natale. 
   Ajunsă în mohorâtul Manchester, Celeste primeşte vestea că va pleca într-o tabără cu copiii celorlalţi angajaţi ai noului şef al tatălui său. După o călătorie lungă ajunge în Yorkshire, aproape de Rosedale Abbey, în tabăra Pry Hills. 
   Este fericită că poate sta trei luni în natură, bucurându-se de tot ceea ce iubeşte mai mult, însă lucrurile iau o întorsătură neprevăzută. Vede nişte ochi asemănători cu cei care o priveau acasă. Copiii din tabăra o evită, ea neştiind motivul. Totuşi, ce se întâmplă când apare un băiat care o atrage inexpicabil? Va afla ce se ascunde în spatele acelor ochi? Vor înceta ceilalţi să îi facă farse? Şi mai ales, va face faţă veştii că este înconjurată de vârcolaci?

 • alpha
 • beta
 • dragoste
 • luna
 • minciuni
 • natura
 • pereche
 • tradari
 • varcolaci
LiaCiobanu LiaCiobanu Jun 22, 2017
Doamne am crezut ca este vorba de iubitul sau , cand am citit ca este vorba de telefon , parca ma palit unul cu tigaea in cap
TynaJune2001 TynaJune2001 Apr 02, 2016
Ideea e repetată de 2 ori sau mi se pare? Ziceam şi eu. 👌👍☺
lippalippalippa lippalippalippa Apr 07, 2015
probleme cu telefonul? no problemo, vodafone o sa-l faca si mai rau;)
Iss_Issabelle Iss_Issabelle Feb 05, 2015
@TheMockingjayOfPanem waaa =)) hei, eu am zis la v&p -- o sa vezi mai incolo -- girafa schizofrenica soo loooooool
ShadowEscence ShadowEscence Feb 05, 2015
omg
               soc soc
               aaaaaaaaaaa
               ochi ciudati
               telefoane schizofrenice
               aaaaaaaaaa
               =)))
Iss_Issabelle Iss_Issabelle Jan 24, 2015
@Deea47 Vin! Vine si mama coperții, nu sora cucu? Ma bucur ca iti place, iar la nunta putem sa fim eu si Carmen naşe?