𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

369K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

19.

5.3K 190 10
By LigethyRebeka

        Feltűnt egy furcsaság ahogy a teraszról néztem kifelé. Eltűnt mindenki , csak az emberei járkáltak föl le fegyverekkel a kezükben. Voltak akik asztalt vittek a kertbe az éppen készülőben lévő sátor mellé . Hova lettek az öröm lányok?
-Köszönöm !-nyögte ki iszonyat nehezen.
-Szívesen. -mondtam,s bámultam ugyan úgy a kertbe .
-Kérdezhetek valamit?
-Igen.-vágtam rá szűk szavúan.
-Miért jöttél ilyen ruhában?
-Futottam.
-Natalia elfelejtetted milyen veszély leselkedik rád ?
-Ugyan már . -horkantam fel.-Hagyjuk a mellé beszélést . Tudom jól ,hogy kifizetted a másik csávónak vagy nőnek a pénzt.
-Gyorsan fecsegni kezdett Rio,de ebben tudod mi a durva ?
-Na mi?-néztem rá felhúzott szemöldökkel .
-Te el is hiszed minden szavát?
-Tudod Alexander ...-nyeltem egyet ,majd folytattam. -Hamarabb hiszek és bízok meg benne bármikor , mint benned valaha is fogok. -ellöktem magam a korláttól magam , s vissza sétáltam a szobába . Leültem Dona mellé az ágyra ,s elkezdtem felpumpálni a vérnyomás mérőt miután a sztetoszkópot alá helyeztem . Vártam és vártam ahogy egyre kisebb értéknél kezdett el ugrálni a mutató a szívem öröm táncot járt . Halkan letettem a műszeremet az éjjeli szekrényre ,majd óvatosan felálltam. Alexander kérdően nézett rám ezért elé sétáltam .
-Alacsonyabb sokkal. Lassan vissza tér a rendes értékhez , addig megyek , s megkönnyítem az anyukád feladatait ,hogy neki ilyenekkel ne kelljen foglalkoznia .
-Mitől lehetett rosszul?
-Őszintén? Alexander hatalmas ez a ház , rengeteg ember után kell pakolnia és nem mellesleg főznie . Túlhajtja magát . Ahogy elkezdett rosszabbul lenni pedig pánik roham tört rá ami nem segített a vérnyomásán . El kellene gondolkoznod azon ,hogy fel veszel e valakit , mert anyukádnak pihenésre lenne szüksége .
-Soha nem panaszkodik,mindig azt mondja ,hogy imádja ezt csinálni.
-Persze , mert rend lesz . Ő egy rend szerető ember ,de az más dolog ,hogy meg is kell csinálnia ,mert az embereid trehányak. -vágtam rá kendőzetlenül suttogva.
-Ez fájt .
-Ami igaz az igaz. -léptem el előle.
-És te ?
-Mi én?-néztem rá kérdően.
-Nem maradnál itt pár napig mellette az állapota végett én pedig találok egy megfelelő embert aki leveszi a terheket a válláról.
Elgondolkoztam,s Dona-ra néztem,majd vissza Alexanderre .
-Nem miattad vagy azért mert megkértél,hanem anyukád végett . -mondtam neki ,majd ismét elindultam volna .
-Natalia !-szólt ismét utánam , s kisé grimaszolt arccal fordultam megint vissza ,felhúztam a szemöldököm ,mintha azt akarnám üzenni ,hogy remélem nyomos ok végett állított meg ismét . -Nem lehetne ,hogy felveszel valami normálisabb ruhát?
-De mindjárt haza szaladok átöltözni , mert valami nem tetszik .-mondtam cinikusan ,majd megfogtam a kilincset ,s ott hagytam . A folyosón elő vettem a telefonom ,s Fabiana-t kezdtem hívni .
-Segítened kell!-szóltam bele a telefonba ,majd levágtattam a lépcsőn. Benéztem a nappaliba ,mindenhol cigi csikkek és rágcsálni valók. Ekkor Poyo jött be az ajtón .
-Kérnem kell egy szívességet!
-Miféle szívességet gringa?
-Hol vannak a lányok?
-Az kurvára nem a te dolgod .-lépett az arcomba.
-Tudod mit felejtsd el.-mosolyogtam undorral az arcomon , majd otthagytam , s vissza siettem az emeletre . Dona szobájához sétáltam , s nagyon óvatosan lenyomtam a kilincset ,majd benyitottam . Alexander ott ült a fotelbe ,s felém kapta a fejét ,majd felhúzta a szemöldökét.
-Vehetek ki egy trikót a szekrényedből.
Bólintott . Motyogtam egy ,,kösz,,-t ,majd ismét technikásan vissza matekoztam az ajtót és a kilincset konok állásába . Alexander szobájába siettem , s kivettem a legelső fehér trikót , ami lógott rajtam ,de a derekam felett megkötöttem egy csomóval. Így nem érzem olyan kellemetlen módon az árgus szemek előtt . A kukát felkaptam a konyhában , majd a nappaliban széthúztam a függönyöket , s sarokig kitártam az ablakokat . A füstöt odabent vágni lehetett volna , s szerettem volna olyan csodaszéppé varázsolni Dona számára az otthonát ,mint ahogy leírta nekem . Rio állt meg a nappaliban , s engem követett a szemével .
-Ne csak állj és bámulj! Segíts !
-Mit csinálsz?
-Á semmit , tudod úgy gondoltam , hogy kötök az egész kartellnek egy karácsonyi szarvasos vagy mikulásos pulcsit meg ne fázzanak .
-Vicces vagy .
-Ugyan minek látszik? -szedegettem ugyan úgy tovább a szemetet az asztalról.
-Még mindig haragszol .
-Igen .
-Mit tegyek hogy jóvá tegyem?
-Menj el a boltba , kellene pár dolog .
-Jó . Mond mi és hozom .
Rionak lediktáltam a fontos dolgokat ,majd én megállás nélkül folytattam . Felnéztem a nagy fali órára ,s láttam , hogy lassan egy órája csinálom . Ezért elmentem kezet mosni , s vissza mentem Dona szobájába ,hogy megmérjem újra a vérnyomását. Ismét levezettem egy egész hadi feladat sort mire benyitottam . Alexander árgus szemekkel nézett végig , majd mikor végeztem bólintottam . Normál értékű. Örültem . Felálltam az ágyról ,majd vissza mentem a nappaliba , ahogy eddig is neki álltam a szemetet össze szedni . Egy kis idő után nyílt az ajtó ,s Fabiana jött be Alfredoval. Alfredo megkérdezte hol a barátja én pedig Dona szobájába invitáltam.
-Huh na akkor mihez kezdjek?
-Szerintem menjünk kezdjünk el főzni , aztán folytatjuk .-néztem rá derékra tett kézzel .
-Szerintem is , azért mondjuk sokat haladtál Nat .
-Rio-t elküldtem füstölőért.
-Legalább valami hasznosat csinál. Neki mondtad ,hogy jövök ?
-Nem . Nem tartozok beszámolóval neki.
-Még szép .-mosolygott. Átsétáltunk a konyhába , s neki álltunk ott is rendet rakni ,hogy megtudjunk főzni . Tudtam , hogy a barátnőm mennyire ügyes hiszen szakácsnak tanult , viszont nem dolgozott benne , mert nem talált munkát egy jo ideig ,ezért elindult más munkakörben és sikerrel járt .
Nagyon gyorsan telt az idő , mikor felnéztem az órára már delet mutatott , ezért megtöröltem a kezem és felmentem ismét Dona szobájába ,hogy megnézzem minden rendben van e . Mikor benyitottam halkan Dona mosolyogva nézett rám .
-Gyere csak nyugodtan .
-Hogy érzed magad ?-sétáltam oda mellé .
-Mint akit kicseréltek . Nagyon jót aludtam , nem álmodtam semmit , csak pihentem .
-Ennek nagyon örülök ,mert már rád fért. Szeretnék beszélni az orvosoddal , ugyan is az egyik gyógyszered üti a vérnyomás csökkentődet .
-Jövő héten megyek hozzá  , elkísérsz?
-Természetes .-mosolyogtam felé . -Viszont  van egy dolog amiről beszélni szerettem volna és remélem nem haragszol meg rám.
-Baj történt ?
-Nem . Én úgy gondoltam ,hogy leveszem a válladról a terheket egy kicsit és hívtam erősítést is .  Szóval a földszint , már majdnem kész ,most éppen Fabiana süti a húst .
-Annyira aranyos tőled Mia ,de nem kellett volna fáradnod .
-Nekem ez nem fáradság.-mosolyogtam rá. -Ha jobban vagy lejössz hozzánk a konyhába ?
-Igen már megyek is . -ült fel .
-Anya pihenned kellene még .
-Dehogy kell . Reggel óta pihenek ,megyek és segítek a lányoknak .
Alexanderre néztem aki úgy nézett rám ,mint valamelyik este . Eszembe jutott utánna mi történt úgyhogy az anyukájára néztem ,majd vissza rá.
-Lemegyek segítek Fana-nak , te pedig csak szép lassan gyere le .
-Rendben lányom.-motyogta ,miközben a fia kezébe kapaszkodott .
Ahogy lementem a lépcsőn épp megérkezett Rio a kért cuccokkal . Odamentem hozzá elvettem a szatyrokat .  Bele néztem , s gyors átfutott rajta a szemem .Szerencsére mindent hozott amit kérte , így még boldogabb lettem .
-Köszi .-mondtam majd elvettem a virágot is , amihez a komódról elvettem a vázát , s engedtem bele vizet .
       Hallottam ahogy a két testvér köszön egymásnak , majd Rio kiment a medencéhez.  Az egyik doboz illatosítót körbe fújtam az egész épületen ,majd ahol tudtam gyújtottam füstölőt. Fabianaval kapcsoltam halkan a telefonról zenét , s úgy beszélgettünk,miközben én létrán állva töröltem a polcokról a port . Eszembe jutott ,hogy anya mindig egy nagyon pici öblítőt tett a fertőtlenítős  vízbe .

Continue Reading

You'll Also Like

954K 40.3K 30
Alexander Jack Holder tervéhez csak egy lány kell, aki nem habarodik bele az első percben. És erre a makacs és iskolaelső Tori Ecery tökéletesnek biz...
71.2K 2K 44
"- Ha akarnám megölnélek. - Akkor tedd meg - parancsoltam rá. - Mondom, ha akarnám! - mondta" Folytatás: Ha újrakezdhetném
53.3K 2.8K 43
Minden lány kislány kora óta arról álmodik, hogy majd jön a szőke herceg akivel szerelmesek lesznek. Ezt követi a házasság és az örökké tartó boldogs...
11.8K 223 36
Rebeka Clark egy 16 éves lány akinek nagyon szürnyű a múltja és egy barátja sincs. Depressziós és míg a többiek buliznak ő soha nem járt ott. Egészen...