𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

17.

4.7K 173 1
By LigethyRebeka

Ott álltunk egymással szemben ,s kezdtem azt a bizonyos feszültséget érezni ami Alexander testéből áradt . Melegem volt még a szervezetemben lévő alkoholnak köszönhetően .
-Na mi a baj édes ? Mostmár nem vagy annyira vagány csaj?-dörmögte miközben egy percre se szakította meg a szemkontaktust .
Beharaptam a számat , majd egy nagyon rossz mondat hagyta el a számat.
-Ha ennyire nem bízol bennem  vedd le te .
Alexander szeme elsötétült ,s beszívta mélyen a levegőt ,majd közelebb lépett . A jobb keze a cipzárért nyúlt majd felfelé húzta ,s mikor a cipzár végig ért akkor a másik kezével kezével széthúzta és hagyta ,hogy le essen  a földre . Amikor a két keze a topphoz ért akkor az ujjai hegye a bőrömet súrolták , s ettől elállt a lélegzetem . Esküszöm elfelejtettem lélegezni is , ahogy a szemembe nézett.  Egy laza mozdulattal felhúzta mire én felemeltem a kezem , hogy lehúzza rólam ,s mikor a melleim szabaddá  váltak Alexander azonnal megtörte a szemkontaktust , s rájuk nézett . Morgott egyet ,majd felrántotta a felsőt a kezemen , s kisé távolabb lépett . Mutatta  az ujjával ,hogy forduljak meg . Én pedig így tettem.
-Tessék ,most örülsz?
-Nem éppen . -ráncolta a homlokát .
-Miért is ? -tett kíváncsivá. Oda léptem elé , hogy kivegyem a felsőmet a kezéből,mire ő mordult egyet ,majd a nyakamra tette a kezét . Nem kelltet bennem félelmet , ugyan is nem szorította a nyakamat , csak lazán megfogta ,s össze érintette az ajkunk ,majd erőszakosan megcsókolt . A nyelve bebocsátást kért a számban én pedig azonnal beengedtem őt. A nyelveink táncot kezdtek járni miközben az egyik keze a derekam köré fonódott a másik pedig a fenekembe markolt .  Kisé elszakadt tőlem ,de csak annyira ,hogy beszélni tudjon.
-Ha mégegyszer úgy táncolsz bárkivel is ,hogy nincs rajtad melltartó esküszöm ,hogy megöllek.
-Nem va....-kezdtem volna bele , de ekkor kopogás nélkül benyitott valaki .
-Főnök...-kezdet bele  a tőlem jobbra eső férfi . Ahogy hallottam az ajtó nyitódását kiléptem Alexander karjaiból , s mögé bújtam. Ő pedig teljes hátával takarni kezdett . Felvettem a felsőm,de a szoknyámat elfejtettem felvenni.
-Takarodj ki!-ordította el magát kikelve magából Alexander . Iszonyatosan mérges lett,s miután becsukódott azt ajtó lehajolt a szoknyámért,s felém fordult ,mire én kikaptam a ruha darabot a kezéből .
-Fel ne öltözz, 5 perc és itt vagyok . -siklott a keze a derekamra .
-3 percet kapsz utánna felveszem a szoknyám .-motyogtam .Az előttem álló félisten pedig morgott egyet , s kiviharzott a szobából .Ott maradtam egyedül a gondolataim hadával , hogy mi a fenéért várok én egyáltalán rá. Mivel féltem ,hogy valaki bejön így a fürdőbe mentem , s megengedtem a zuhanyzót ,majd levettem a ruháim megint . Az alkoholnak nyomát sem éreztem . Tisztán tudtam gondolkodni . Miután megfürödtem törölközőt tekertem magam köré és Alexander szekrényéhez mentem ahonnan a múltkor kivett egy felsőt nekem . Ahogy kinyitottam a fiókot meglepődtem . A felső alatt volt egy fegyver , ékszerek és pénz. Mikor be nyúltam a fiókba , akkor épp benyitott Poyo .
-Mi a faszt csinálsz Gringa?
-Pólót veszek ki .-vágtam rá ,majd kivettem a legfelső pólót , s felé mutattam kisé cinikusan
-Öltözz fel haza viszlek.
-Tessék?-fordultam felé magamon szorosabban fogva a törölközőt.
-Süket vagy ?
-Nem , csak nem értem . Alexander azt mondta..
-Alexander azt mondta ,hogy vigyelek haza .
-Oké, két perc és felöltözök .
Bólintott ,majd becsapta maga után az ajtót . Értetlenül álltam a történtek előtt . Fogalmam se volt mit akarhat most ezzel Alexander ,de jobb is lesz így , mégha kissé csalódott is lettem .Akartam őt , s esküszöm az égre ,hogy most nem ellenkeztem volna úgy tombolt bennem a szexuális feszültség amit ő okozott . Sóhajtottam egyet ,majd a fürdőben gyorsan magamra kaptam a holmik , s a szobából felkaptam a cipőm  úgy sétáltam le fel ne keltsem esetleg Dona-t.  A lépcsőn leérve ahogy sétáltam a nappaliban ,láttam ahogy egy csaj smárol Alexanderrel . Rosszul esett .  Tényleg ennyire rossz nő lennék ,hogy inkább egy kurvát dug meg ,mint engem? Elkaptam a fejem az ajtó felé ahol Poyo már toporogva várt . Miután haza értem gyorsan bezárkóztam , s átvettem egy kényelmes ruhát , majd végig dőltem az ágyon , s  a plafont kezdtem el bámulni. Csalódott voltam , s kisé megalázva éreztem magam ,de a rosszban a jó ,hogy biztos nem szedtem legalább semmi nyavalyát. Miközben gépeltem az SMS-t Fabiananak ,megcsörrent a telefonom . Alexander hívott . Kinyomtam . Nem volt kedvem sem magyarázkodást ,sem a hülye szövegeit meghallgatni . Elég volt mára belőle . Ahogy kinyomtam megláttam a hívás lista között anya nevét ,s iszonyatos fájdalom mart a szívembe. Hiányzott .Hiányzott ,hogy leszidjon amiért hagyom ,hogy ennyire irányít egy pasi . Hiányzott a hangja , a mosolya és az ölelése . Könny gyűlt a szemembe . Az ujjammal véletlen rányomtam a hívásra ,de nem  tudtam kinyomni.  Ahogy ránéztem az órára rájöttem ,hogy ott már reggel van így reménykedtem ,hogy felveszi .
-Natalia ?-remegett meg a hangja .
-Anyu.-szóltam bele nagy boldogsággal.
-Hol vagy lányom? Jól vagy ?
-Anya annyira sajnálom ...én csak ...-csuklott el a hangom.
-Hé! Ne sírj ! Hol vagy?
-Tihuanában Fabianánál lakom.
-Jól vagy?
-Igen anya ,persze és te ?
-Szokásos ,de most le kell tennem . Mindjárt itthon van . Hívlak ha tudlak ! Te ne hívj! -mondta ,majd bontotta a vonalat . Zokogni kezdtem . Egyszerre voltam nyugodt és elkeseredett.  Elküldtem Fananak az üzenetet ,majd magam mellé dobtam a telefont , s  az ablak felé fordulva valamikor álomba merültem . Alig tudtam aludni rosszat is álmodtam , nyomott a mellkasom is ,így hétóra fele felöltöztem , s fülessel a fülembe elindultam futni egyet ,hátha sikerül kikapcsolni az agyamnak .Megkerültem az iskolát és a focipályát kétszer ,majd haza felé mentem .Megnyugvással töltött el ,hogy hallottam anyu hangját , de egyszerűen hibáztattam magam ,amiért ott hagytam . Folyamatosan azon járt az agyam ,hogy mit csinálhattam volna máshogy . Amikor haza értem még a füles a fülemben volt , de láttam ,hogy egy terepjáró áll a ház előtt . Mikor befordultam a ház felé kiszálltak az autóból ,de én nem foglalkoztam vele . A tegnap este rámutatott arra , hogy akár mennyire is vonzódom Alexanderhez nem szabad testi kapcsolatba bonyolódnom vele .
-Nat velünk kellene jönnöd .-hallottam meg Rio hangját. Megfordultam ,s kérdőn néztem rá.
-Miért ?
-Dona nincs jól és téged kér.
-Azonnal jövök , csak átöltözök . -mondtam , s indultam volna befelé.
-Ne Nat,sietnünk kell !-mondta , mire én sóhajtottam , s  megfordultam ,majd beszálltam a kocsiba .  A fülest a felső zsebébe dugtam a telefonommal együtt ,majd a kocsi elindult . Gyorsan haladtunk ezzel a tudatomba vésődött ,hogy nagy gond lehet . -Jól nézel ki .
-Persze ,izzadtan milyen jól nézhetek ki . -motyogtam az ablakon kifelé bámulva .
-Nat sajnálok mindent ,rendbe hozom . Törlesztem az összes pénzt Alexandernek , s szeretném helyre hozni veled és Fanaval is .
-Milyen összes pénzt?-csodálkoztam rá.
-Hát amit kifizetett és amivel neki is tartoztam.
-Kifizette a másik bandának?
-Igen .-fordult hátra . -Nem tudtad ?
-Nem ,de mindegy is .
-Szóval megbocsátasz?
-Rio először a húgoddal való kapcsolatot rendezd ,mert őneki fáj a legjobban ,majd ha ez sikerült , akkor talán beszélünk .
-Rendben! Megígérem ,hogy jóvá teszem és bebizonyítom ,hogy számíthattok rám .
-Persze ,csak elég hihetetlen ,hogy pont Alexander mellett fogsz tiszta maradni. -mondtam miközben a vissza pillantóban megláttam ahogy Alexander embere rám nézett .
-Így lesz Nat ,nálatok nincs fontosabb az életemben.
-Egy barom vagy Rio!-motyogtam.
-Tudom.-mondta,majd a leparkolt autóból kipattantam és szinte futottam be a házba .  Poyo épp a konyhából jött kifelé , s tudta kit keresek .
-Emeleten . Jobbra a negyedik ajtó .
-Kösz.-mondtam majd kettesével kezdtem el felfelé lépkedni . Elfordultam a folyosón , s láttam , ahogy ott toporog pár ember az ajtó előtt.                
        Vettem egy mély levegőt ,majd kopogtam , s benyitottam .  Dona az ágyon ült vörös volt az arca , s kapkodta a levegőt . Rosszul nézett ki .
Alexander előtte térdelt ,s mikor beléptem a szobába rám kapta a tekintetét . Végig mért ,majd vissza nézett az anyjára . Láttam a szemébe aggodalmat , bizonytalanságot és azt hogy elvesztette a kontrollt amit annyira szeret .

Continue Reading

You'll Also Like

948K 40.3K 30
Alexander Jack Holder tervéhez csak egy lány kell, aki nem habarodik bele az első percben. És erre a makacs és iskolaelső Tori Ecery tökéletesnek biz...
289K 7.6K 38
,,A szerelem sokkal nagyobb örömet okoz, mint amekkora szenvedést a vágyakozás. "
97.6K 7.1K 29
Ki szereti a zombikat? Nos... Én régen szerettem őket... De aztán megjelentek a valóságban is, és felfalták a tanáraimat, meg az ismerősöket. Hirt...
90.3K 5.3K 32
Mi jut eszedbe legelőször mikor meghallod azt a szót hogy "Maffia"? Valószínűleg a sok vérontás, harc, gyilkosságok, kiképzések, fegyverek, és még s...