Tabăra Pry Hills

By Iss-Isabelle

35.4K 2.5K 1.1K

"Milioane de stele sclipesc pe boltă, parcă întrecându-se în frumuseţe. Una mai strălucitoare că alta şi totu... More

Prolog
Capitolul 1
Capitolul 2
Capitol 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 7
Capitolul 8
ANUNT DUPA... Mda
ANUNT- video facebook cu explicatie
I'm back and so are you. GO to 8.
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Povestea mea
O noua poveste

Capitolul 6

2.1K 151 76
By Iss-Isabelle

Un tunet ma face sa ma trezesc speriata din cosmarul cu Hyacinth pe care l-am avut. Ma sprijin in coate, respirand zgomotos. Picaturi de transpiratie mi se preling pe tample si ma las pe spate, cu un oftat lung. Nu este vina mea ca Cindy este in coma, eu am incercat sa o salvez, daca nu eram acolo era mai rau, imi tot repet, insa constiinta mea nu este de aceasi parere.

Ma dau jos din pat, fiori strabatandu-mi trupul la contactul talpilor cu podeaua rece ca gheata. Imi indrept spatele si casc, apoi trag draperiile in parti, observand cerul plumburiu si furtuna nemiloasa. Fulgere aurii brazdeaza cerul, urmate in de-aproape de alte tunete puternice. La un alt zgomot infiorator, pielea mi se face de gaina si hotarasc sa imi fac un dus fierbinte, menit sa ma dezmorteasca.

Imi perii dintii si rad cand imi amintesc intamplarea cu Aly de aseara. Ma inec cu pasta de dinti, apoi injur in barba si imi clatesc gura cu apa. Urasc pasta de dinti, dar e obligatorie. Revenind la Alyssa, am fost putin infricosata cand mi-a spus ca imi stie secretul, insa problema era ca nu stiam care era acela. Dupa evitarea intrebarilor lui Cole cu niste raspunsuri seci, blonda m-a luat de mana si m-a tarat pana in camera mea, apoi a gesticulat ca o nebuna -- adica exact ca mine -- spre tablourile aflate peste tot prin incapere. Se pare ca acesta era pentru ea marele meu secret. Timp de aproximativ o ora s-a holbat la fiecare panza colorata in parte, adresandu-mi tot felul de intrebari cum ar fi de ce pictez lupi. Sincerul meu raspuns a fost ca nu stiu. Mereu am fost fascinata de infatisarea acestor mamifere blanoase si faptul ca au o oarecare legatura cu luna. Nimic deosebit, insa Alyssa nu parea de aceasi parere, ceea ce mi s-a parut ciudat, insa am lasat-o asa, fara sa pun intrebari cum facea ea. Cu toate astea, intrebarile ei m-au facut sa constientizez ca mereu am un nod ciudat in gat cand pictez lupi si am un presentiment bizar, care uneori ma face sa plang, alteori sa rad. Oricum ar fi, pana acum credeam doar ca ei ma ajuta cel mai mult sa ma descarc.

Limbile ceasului de pe perete arata ora noua si cinci minute dimineata, deci nu am dormit prea mult, avand in vedere sperieturile pe care le-am tras datorita tunetelor succesive. Ma duc dupa paravanul din fata dulapului si ma schimb intr-o pereche de blugi bleu deschis spre alb si o bluza bleumarin din bumbac, cu un decolteu in forma de V. Imi infasor dupa gat o esarfa lunga, de aceasi culoare cu bluza, capetele fiind cusute intre ele si imi fac rapid un spic. Imi aplic mascara si un gloss transparent, apoi ma incalt cu cizmele in carouri albastre si negre din cauciuc si imi pun pe cap o pelerina de ploaie, luandu-mi in mana telefonul.

Cobor scarile in graba, apoi ies pe usa vilei, aceasta trantindu-se cu putere datorita vantului naprasnic, care ar putea sa ma ia pe sus. Cizmele mi se afunda in noroi la fiecare pas efectuat, in timp ce eu strang pelerina din ce in ce mai tare in jurul meu. Simt cum frigul imi patrunde in oase, fiori trecandu-mi prin corp, pe cand picaturi reci ca gheata imi ating fata si pantalonii mi se uda mai rau cu fiecare secunda trecuta. Incep sa tremur si imi ridic privirea de la sol, alergand pana la sala de mese. Vantul aprig imi biciuie pielea prin haine, iar cand ma strecor in incaperea plina cu adolescenti ma proptesc de cel mai apropiat perete, straduindu-ma sa imi calmez bataile inimii. Toti cei aflati aici mananca linistiti, ca si cum afara nu ar fi o furtuna asemanatoare cu o apocalipsa. Imi dau jos pelerina si o agat in cel mai apropiat cuier, apoi imi dau cateva suvite de par dupa ureche si ma indrept spre bufetul suedez, de unde imi aleg o omleta cu sunca si ciuperci, o salata de rosii si un suc de portocale. Cu tava in maini, inaintez spre masa la care prietenii mei infuleca precum oamenii din Africa niste chifle umplute cu Dumnezeu stie ce. Ma asez pe banca, in fata lui Casper si in dreapta verei sale.

--- Neata! Afara parca e Apocalipsa, chicotesc si imi las tava pe masa cu un POC.

Ambii ma privesc oarecum ciudat, iar eu ma incrunt usor.

--- Ce ai facut ieri? Am fost ingrijorati, ma informeaza Casper si realizez ca nu am mai vorbit cu ei de la batalia cu Nutella. Am crezut ca te-ai suparat din cauza lui Annie. Sincer, te inteleg perfect, fiindca uneori e diavolul in persoana, adauga Casper razand.

--- Nu are legatura si nu m-am suparat pe voi, Caspy. Am fost...ocupata, ma fastacesc cand imi reamintesc cele petrecute seara anterioara. Mai ales partile cu cerul si Cole, amintiri pe care nu cred ca le voi uita prea curand. Sau vreodata.

--- Scuipa tot, sateno! exclama Annie, amenintandu-ma cu o furculita.

Chicotesc si imi dau ochii peste cap, apoi ii raspund, luand o imbucatura din omleta.

--- Dupa ce m-am schimbat m-am dus la capita de fan de langa rau sa desenez luna la apus si o fetita blonda m-a speriat de moarte. Am vorbit cu ea si am aflat ca o cheama Clarissa. Zgomote de uimire le parasesc gurile fantomitei si brunetei, dar le ignor si imi continui povestea. M-a intrebat daca vreau sa fiu prietena ei si am acceptat. Mai tarziu am aflat ca este sora lui Cole, dar nu prea m-a interesat acest aspect. Mi-a spus ca ii este foame si m-am oferit sa ii fac de mancare rata cu portocale si clatite. Am gatit pana seara tarziu, apoi au venit toti in casa, inclusiv Auria si dupa o discutie destul de neplacuta cu ea, am sfarsit mancand impreuna cu ei toti la masa, cu exceptia Auriei, care a fost expediata de Cole cand s-a luat de Clary, le relatez, gesticuland ca o nebuna in toata regula. Si sincer, cum sa te comporti asa cu o fetita de sapte ani? Mi se pare de-a dreptul oribil si cel mai ciudat lucru este ca micuta pisicuta ma tot compara cu Auria si asta ma scotea din sarite. Bine, nu ma compara in sensul rau, ci imi spunea ca eu sunt mai draguta decat ea si eu chiar...

Annie ma opreste cu un semn al mainii, apoi luand aer in piept, imi spune pe un ton calm si monoton.

--- Celeste, inspira si expira. Te enervezi singura. Calmeaza-te!

Ma conformez cerintelor ei si cand imi revin, Casper sopteste o intrebare ce imi reactiveaza nervii.

--- Cine e Auria?

Imi pun mainile in cap exasperata si tip soptit numele ei adevarat si mentionez faptul ca este iubita lui Cole.

--- Stai, stai, stai! Tie iti...place cumva de baiatul sefului? sopteste Annie dupa cateva momente in care niciunul dintre noi nu a spus nimic.

Imi mijesc uimita ochii la ea, apoi dau din cap in semn de negatie, ca si cum pisica mi-ar fi manacat limba. Imi place de Cole? NU! Adica mda, e frumos, cu un corp de zeu, parul de aur, ochii ca noaptea, gene dese, nas perfect, parul ca lanul de grau, ochii alba... OH, DOAMNE! Am repetat de doua ori parul si ochii! Trebuie sa incetez,fiindca nu imi place de el. Probabil este doar o atractie fizica, dar nimic mai mult! Oricum, el are o iubita si de ce ar fi interesat de mine?

--- Nu. Nu imi place de el, Dumnezeule. De ce ati crede una ca asta? Nu imi place de Kim, pentru ca se comporta oribil cu Clary. Asta e tot, dar...am si un sentiment ciudat cand e langa mine, le soptesc atat de incet, incat ma mir ca au auzit.

--- Ok, intelegem, ma asigura Casper, stragandu-mi mana intr-a lui. Imi zambeste intelegator si ii copiez gestul, apoi ne terminam micul dejun cu discutii banale.

*  *  *

Deschid usa vilei si ma strecor inauntru, incercand sa tin usa astfel incat sa nu se tranteasca datorita vantului. Clipesc de cateva ori pentru a ma acomoda cu lumina dinauntru, apoi ma uit daca este cineva pe parter. Privirea imi cade pe canapeaua din piele, unde Kim se saruta pasional cu...Cole. Un nod mi se pune fara motiv in gat si simt un junghi in inima, ca si cum cineva mi-a varat un cutit direct in inima. Simt ca nu mai am aer, dar nu vreau sa ma auda, asa ca o iau la goana pe scari, pana la al treilea etaj. Ma opresc in fata usii de culoare mov si scot din buzunarul panatalonilor cheia argintie de la Aly. Descui usa si intru in incaperea slab luminata. Cu pasi lenti, imi arunc pelerina pe un scaun verde si incerc sa ajung pana la canapea, dar ma las in jos langa ea, tinandu-mi mana in dreptul inimii. Incep sa respir sacadat, cu celalta mana tinandu-ma de gat. Iau guri mari de aer, dar fara folos. Imi strang genunchii la piept si ma straduiesc sa ma calmez, dar junghiurile nu se termina. Ce am si de ce am reactionat asa cand i-am vazut impreuna? Eu nu simt nimic pentru el, absolut nimic. Am vorbit de cateva ori si mi se pare dragut, dar nimic mai mult. Si totusi, mainile sale pe soldurile lui Kim, ea cocotata in poala lui, gurile lor lipite... Raman din nou fara aer si ma chinui sa respir dar nu merge. Imi proptesc mainile de podeaua rece din lemn, lacrimi reci inundandu-mi fata. Usa se deschide o silueta cu parul lung, conturandu-se in prag.

--- Celeste? Esti tu? Dumnezeule ce ai patit?

Alyssa alearga pana in dreptul meu, aterizeaza in genunchi pe covorul pufos si ma mangaie pe spate, incercand sa ma priveasca in ochi. Neavand aer, incep sa tusesc. Abdomenul ma doare groaznic, ca si cum mushii mi se vor rupe in orice secunda si, dupa peste o duzina de tusete, scuip sange. Speriata atat eu cat si Aly, incep sa plang si mai tare, tinandu-o strans de mana.

--- Sa vina cineva in atelier! urla blonda, iar eu incep sa tremur. Acum, adauga panicata. Observ cum se straduieste sa nu planga si asta ma face sa plang si mai tare. Nu vreau sa planga nimeni din cauza mea. Celeste, linisteste-te. Totul va fi bine, vei vedea. Sunt langa tine.

Pasi grabiti se aud pe scari, in mai putin de zece secunde, Cole aparand in incapere. Fara Kim. Ma priveste stupefiat si se apropie grabit de mine.

--- Ce naiba se intampla? Celeste, incearca sa nu mai tusesti.

Blondul ia o bucata de material dintr-o rola de pe perete si se asaza in genuchi, punandu-mi-o la gura. O roaga pe Aly sa se dea la o parte, iar fata se conformeaza speriata. Mana sa calda ma atinge pe spate, un fel de electricitate strabatandu-mi corpul. Iau o gura mare de aer, ca si cum plamanii mei au fost umpluti cu aer prin magie si ma opresc din scuipat sange. Cu toate acestea, lacrimile nu se opresc. Il strang de mana pe baiat si soptesc sleita de puteri

--- Mi-e frica.

Cole ofteaza si incepe sa ma mangaie pe spate, eu tremurand vizibil la atingerea sa.

--- Sunt aici, nu trebuie sa iti fie, steluto. Ssst, totul se va rezolva. Mergem jos si iti facem un ceai, bine? Martha va veni imediat.

Incuviintez imperceptibil din cap, iar Cole ma ia cu grija in brate, ca si cum as putea sa ma sparg. Imi pun o mana dupa gatul sau pentru a sta mai bine, iar acesta incepe sa mearga, Alyssa urmandu-l indeaproape, o privire speriata fiind conturata pe fata sa. Blondul coboara incet scarile, pentru a nu ma zgaltai si, ajunsi in living, ma pozitioneaza in alta canapea fata de cea pe care se afla mai devreme cu Kim, slava Domnului. Imi pune o perna sub cap si ma inveleste cu o patura pufoasa alba, pe care o strang in pumni si o pun pana sub barbie, bucurandu-ma de moliciunea sa.

--- De care ceai vrei? Isi trage un scaun langa canapea si se asaza pe el, apoi isi pune o mana pe spatele meu, incepand sa ma mangaie bland.

Inchid ochii cateva secunde pentru a-mi ascunde emotiille, apoi iau o gura mare de aer in piept si spun incet

--- Ceai de sunatoare si tei. Cu doua lingurite de miere si o felie de lamaie, completez cu degetul aratator in sus, facandu-l sa chicoteasca usor.

--- Nu pot sa cred, mormaie Aly. Aveti aceleasi gusturi pretentioase si la pizza si la ceai. Englezii astia, pufaie, punand apa in fierbator.

Rad incet, insa ma opresc cand imi vine sa tusesc.

--- Si tu esti englezoaica. Plus, eu sunt jumatate romanca, jumatate irlandeza.

--- Nu conteaza, se apara. Gena britanica este predominanta. Imi face cu ochiul si zambesc in coltul gurii.

Usa de la intrare se deschide, pe ea facandu-si aparitia doctorita.

--- Buna ziua, Al...Alyssa, Cole, spune cu o inclinare dubioasa a capului. Celeste, romanca mea favorita, glumeste femeia, dezbracandu-si paltonul. Am spus ca glumeste, caci probabil sunt singura romanca pe care o cunoaste. Ma straduiesc sa zambesc larg, insa imi iese ca o grimasa, aceasta provocand rasul doctoritei.

Cole se ridica de pe scaun, asezandu-se in cel mai apropiat fotoliu, iar doctor Millow ii ia locul. Spatele meu devine rece, acum ca nu mai ma atinge si mi se pare al naibii de ciudat ca am un sentiment de...parasire, singuratate, habar nu am, dar e enervant!

Femeia cu ochii negri ma pune sa ma ridic in sezut. Cu greutate, reusesc sa ma supun, proptindu-ma la inceput in coate. Imi spune sa imi dau bluza jos, dar ma opun.

--- De ce sa imi dau bluza jos? intreb suspicioasa, ridicandu-mi o spranceana.

Doctor Millow trage de fermoarul gentii ticsite cu instrumente medicale de tot felul si scoate de acolo unul dintre cei mai mari dusmani ai mei.

Un stetoscop.

Incep sa tip dandu-ma inapoi, cat mai in spate de diavol, spunand cuvinte neinteligibile.

--- O sa ma omoare! E malefic! Sa nu cumva sa indraznesti sa il pui pe mine! E un criminal cu doua fete, tip ca o nebuna, toti privindu-ma ca pe... ei bine, o nebuna. A avut mai multe tentative de ucis, adaug speriata de bombe.

Cole se ridica de pe fotoliu si ajunge in spatele canapelei, acoperindu-mi gura cu mana lui ce miroase a cafea.

--- Este doar un stetoscop, Celeste, nu o sa te omoare, nu are viata, e un obiect, imi sopteste la ureche. Isi departeaza mana de la gura mea cand vede ca nu mai tip si si-o asaza pe spatele meu, exact ca seara trecuta, in mod protectiv.

--- Am fobie pentru...ele. T-te rog, nu ma pune sa fac asta, ma smiorcai ca un copil mic.

--- Dar alfel nu vom stii ce ai, steluto, imi explica pe un ton bland. Ii spune doctoritei sa ne lase cateva secunde si se pune langa mine, pe canapea. Nu iti va face nimic stetoscopul, intelegi?

--- Dar...

--- Voi fii langa tine, nu se va intampla nimic, imi sopteste si il surprind, luandu-l in brate. La naiba, m-am surprins si pe mine! Blondul imi raspunde la imbratisare, strangandu-ma la pieptul sau. II inspir parfumul captivant si ii spun din nou ca imi este frica, el chicotind.

--- Si nu poti sa stai cu mine in camera, adaug serioasa.

Se departeaza putin si ma priveste cu ochii mijiti.

--- De ce nu?

Imi dau ochii peste cap, apoi rad nervos.

--- Trebuie sa imi dau bluza jos, de aia.

Buzele sale formeaza un O perfect, eu zambind. Iau aer in piept si cu o doza de curaj de care nu stiam, il imbratisez din nou si ii spun la ureche

--- Tu te duci undeva si promit ca o las sa foloseasca...diavolul ala argintiu pe mine, dar daca ma omoara, tu esti responsabil de moartea mea.

--- Nu vei pati nimic, ma asigura, privindu-ma in ochi. Ma duc in spatele scarilor, ma informeaza si se ridica de langa mine. Imi zambeste incurajator si se face disparut.

Doctor Millow se reasaza pe scaunul meu, zambindu-mi ciudat, la fel ca si Alyssa. Le arunc o privire incurcata, dar nu imi spun nimic referitor la modul in care se holbeaza la mine, ci ma pun sa ma dezbrac.

Imi apuc partea de jos a bluzei si o dau peste cap odata cu esarfa, apoi arunc o privire asupra sutientului meu albastru inchis cu dantela alba si ma intorc rusinata cu fata la ele.

---  Sfanta Nascatoare de Dumnezeu, sopteste Aly, punandu-si mana la gura.

--- Ce e? intreb speriata.

--- Eu...iti spun dupa. Imi arunca un zambet nevinovat si se asaza in stanga mea, luandu-ma de mana.

Satena pune instrumentul de tortura pe pielea mea, eu tresarind. Injur in romana, facandu-i pe Aly si pe Cole, care aparent m-a auzit desi nu stiu cum, sa rada.

--- Nici macar nu stiti ce inseamna, zic nervoasa.

--- Sssst. Inspira si expira, Celeste.

Ma conformez, insa imi este destul de dificil, avand in vedere ca inima imi bate ca la un maraton din cauza fricii pe care o port in suflet. Doctorita ma roaga sa ma calmez si sa ma linistesc, fiindca nu se va intampla nimic, asa ca strang din ochi cat de tare pot, dorindu-mi ca acest cosmar sa se termine cat mai repede. Dupa ce calvarul se termina, imi verifica gatul cu un betisor plat de lemn ce ma face aprope sa vomit si imi verifica temperatura. Ma imbrac, iar aceasta il cheama pe Cole in incapere, el aparand imediat. Stand in picioare, in spatele canapelei mele, isi pune mainile pe umerii mei, atingerile sale provocandu-mi fluturi in stomac si mici scantei. O ideamna pe femeie sa ii spuna situatia, iar ea isi drege glasul si spune usor nesigura

--- Totul pare normal, nu stiu de ce a scuipat sange. Mi se pare foarte ciudat. Ii voi lua si o mostra de sange, pentru a o analiza, dar la prima vedere pare sanatoasa tun. Probabil s-a panicat sau a avut o cadere de calciu si a scuipat sange pentru ca si-a fortat prea mult muschii sau s-a ranit cand manca fara sa isi dea seama, desi asta este putin probabil. Iti voi da cateva pastile pe care sa le iei la nevoie, totusi, dar nimic mai mult.

Scoate din geanta sa si o seringa si un ac, iar eu fac o grimasa. Imi ridic maneca si intind mana spre ea. Martha imi pune o banda in jurul bratului si o strange pentru a-mi gasi vena, apoi simt cum acul imi patrunde in pielea. Inchid ochii, tinand capul intord spre stanga pentru a nu vedea ce face ea pe acolo si ii multumesc Domnului cand simt vata cu spirt presata de pielea mea. Doctorita ne spune ca ne contacteaza cand afla rezultatele analizelor si isi pune grabita pardesiul, apoi se evapora printre picaturile de ploaie. Alyssa pune pe masa trei cani pline cu ceai. Aleg una dintre ele si o pun in maini pentru a-mi incalzii mainile reci ca gheata. Iau o gura din lichidul fierbinte si inchid ochii pentru a ma bucura de aroma si mirosul imbietor de plante. Cei doi se asaza pe cele mai apropiate fotolii, astfel incat sa fim fata in fata, iar Alyssa imi zambeste dulce.

--- M-ai speriat de moarte, Sissi. Bine ca te-am auzit, altfel... In orice caz, ma bucur ca esti bine.

Dau sa ii multumesc, dar niste tocuri se aud pe scari, imediat aparand Kim, imbrcata in niste blugi rupti rau -- adica mai mult gauri decat material -- si un tricou foarte decoltat. Ma zareste si imi arunca o privire plina de ura, apoi isi face simtita prezenta prin minunata sa voce de privighetoare

--- Buna tuturor. Ce faci aici, iubi?

Cole are o tentativa de a-si da ochii peste cap, dar o fac eu in locul lui.  Sau poate doar mi s-a parut. De ce ar vrea sa isi dea ochii peste cap in fata iubitei lui? Nonsens.

--- Lui Celeste i s-a facut rau si Martha a venit sa o vada, ii explica. Auria se asaza pe manerul fotoliului lui Cole si isi pune o mana pe umarul sau, copitele sale de un roz orbitor, iesindu-i in evidenta. Ba mai mult, Cole ii inconjoara talia.

Simt un junghi in inima din nou si imi presez degetele in dreptul ei, dar imi dispare. Oftez usor si imi sprijin capul de spatar.

--- Esti bine? intreaba la unison Alysa si Cole.

Incuviintez din cap si mai sorb o gura din ceai.

--- Ma voi duce sus sa...

--- Creezi? bate apropo Aly si imi face cu ochiul.

--- Exact, ii zambesc si ma ridic de pe canapea, fericita ca nu mai sunt nevoita sa o vad pe Kim.

* * *

--- Alo? spun, punand telefonul la ureche, in timp ce imi pun inca o culoare pe paleta din lemn.

--- Hei, fotomodelule! exclama unicul Casper, din cealalta parte a firului.

--- Caspy, de ce m-ai sunat daca suntem atat de aproape? Si orice ai manca, nu mai plescai, ok?! E enervant si nepoliticos, il informez cu o fata amuzata, pe care nu o poate vedea.

--- Nu judeca, Celeste. Doar asa ii simt gustul, se justifica, facandu-ma sa chicotesc. Si sunt in Rosedale Abbey, de aia te-am sunat. Ma duc pana in Leeds sa rezolv o problema cu masina. Voi sta cateva zile. Imi pare rau ca nu mi-am luat la revedere, dar decat sa intru in vila mai bine imi iau ramas bun prin telefon, glumeste. Oh, si mananc o chestie extrem de buna, care se numeste Shaorma. Este...

--- Absolut delicioasa, completez, deja curgandu-mi balele. In Bucuresti avem shaormerii la orice colt de strada, de fapt. Cea mai buna shaormerie se numeste Dristor. Imi iei si mie una la intoarcere, te rooooog? il implor.

--- Doar daca ma ajuti cu ceva. Sunt intr-o mare dilema de vreo jumatate de ora. Pe care sa il aleg? Clipeste daca ma vrei sau viata este scurta si asa este si penisul tau?

Imbujorata si dezgustata in acelsi timp, imi dau seama ca se refera la tricouri si mai ca ma incep sa ma rog cu speranta sa nu il fi auzit cineva.

--- In primul rand, ugh. Este cam dezgustator, nu crezi? Stii ce? Nu raspunde la asta, exclam gesticuland cu pensula. Picuri de vopsea imi stropesc bluza si pieptul. Imi dau ochii peste cap, frustrata. Alege-l pe cel cu clipitul, te implor. Nu am chef sa iti ia cineva fundul la tabacit si sa trebuiasca sa te scot de acolo cu un ochi vanat sau mai rau...

--- Da, Luna, sunt baiat cuminte, zice ironic si ma incrunt.

Luna inseamna luna in romana, nu? Stie limba mea?

--- Cum mi-ai zis? intreb confuza. Poate am auzit prost...

Linistea se face simtita cateva secunde bune si verific daca nu s-a intrerupt convorbirea.

--- Casp? sparg linistea, insa vocea mea a sunat probabil destul de slaba.

--- Oh, scuze...Gasisem alt tricou care te va da pe spate. Ti-am zis Da, Celeste, sunt baiat cuminte, dar eram sarcastic. De ce intrebi?

--- Fara motiv. Nu auzise bine, ma scuz jenata.

--- Ok, trebuie sa inchid. Ne vedem.

Ii urez drum bun si inchid telefonul, exact cand pe usa intra Clary, alaturi de Alyssa.

--- Celeste, tipa mica blonda si ma ia prin surprindere, sarindu-mi in brate. O prind la timp, inmanandu-i pensula Alyssei, pentru a o nu murdari pe cea mica. Mi-a fost asa dor de tine si nu am apucat sa te vad. Am auzit ca ti-a fost rau... Te mai doare ceva? intreaba cu o voce subtire, ingrijorata.

O linistesc, spunandu-mi ca nu a fost nimic grav si ca ma simt excelent, apoi pisicuta se asaza la birou, uitandu-se vesela prin lucrurile mele. Alyssa ma trage de o parte, intr-un colt al camerei si, usor nervoasa, imi vorbeste pe un ton joc, incat doar eu sa o pot auzi.

--- Celeste, e posibil sa stii ca mama lor a murit. Incuviintez cu o mica incruntatura. Ei bine, tatal lor, seful tatalui tau, s-a recasatorit cu o femeie ce avea o fiica. Numele ei este Amy si e la parter. Am nevoie de tine.

--- De ce ai avea nevoie de mine? Cu ce te pot ajuta? intreb serioasa.

--- Ea sufera inca datorita pierderii tatalui sau si nu il prea sufera pe Cole. Mai ales pe Kim. Este destul de retrasa si poate fi impulsiva. Este de varsta cu noi si... cred ca e cam nebuna. Si...a auzit ca e o fata noua pe aici, in speta tu, si vrea neaparat sa te cunoasca. Am venit sa te rog sa cobori si sa petreci timp cu mine si cu ea, pentru ca sta numai cu mine si e obositor. A venit de zece minute si mai am sa lesin de oboseala.

Incep sa rad si incuviintez, blonda strangandu-ma in brate.

--- Ai fi atat de perfecta, sopteste doar pentru ea. Curioasa si intrigata, ma straduiesc sa nu o intreb la ce se refera si ii raspund la imbratisare.

 N/A Aaa! Ok, cred ca mi-a luat vreo 7-8 ore sa scriu capitolul si nu il mai verific din nou, pentru ca sigur voi mai sta cateva ore sa rectific diverse lucruri. Sper sa va placa si lucrurile devin interesante, nu? Imi pare rau ca nu postez des, fie ca sunt in vacanta, dar am foarte multe ganduri si probleme. Va iubesc enorm pe toti!

                                 XOXO Iss

Continue Reading

You'll Also Like

34.2K 2.5K 36
Ea o fata destul de rebela, el un baiat poate putin mai sensibil decat ea. Ce se intampla atunci cand el stie mai multe despre ea si trecutul ei deca...
11.7K 501 26
Citiți și veți afla!!
13K 858 47
Bianca a trăit că o adolescentă normală când la 17 ani vata ei ia o întorsătură drastică când află că este vârcolac că părinții ei nu sunt cei adevăr...
942 215 42
Makira este un vârcolac cu o viață diferita față de ceilalți din haita ei. Viața ei e plină de probleme și griji. Toate lucrurile rele se întâmplă...