𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

Door LigethyRebeka

370K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... Meer

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

12.

4.9K 196 0
Door LigethyRebeka

       Láttam ,hogy valamin gondolkozik , egyszer csak  egy gyors pillantásig rám nézett , majd felpattant , s a fürdőbe sétált . Folyamatosan zakatolt a fejem, s zúgott a fülem .Vajon mi a fenét akarhat tőlem ez a férfi?
      Amíg a gondolatok cikáztak előttem kinyílt a fürdőszoba ajtó ,s azonnal kérdéssel rontottam neki .
-Tegyük fel hagyom ,hogy ki fizesd a pénzt . Mit jelentene ez rám nézve?-könyököltem fel az ágyban. Alexander el halvány mosolyt eresztett el ,majd megtörölte a törölközővel a haját. Valamiért ösztönösen végig néztem , s majdnem ,hogy tátott szájjal lestem minden mozdulatát. Nem csak a felső teste volt kigyúrva , de még a lába is tiszta izom volt . A boxer úgy állt rajta ,mint egy modellen , és az ami benne lakozik  eléggé rácsodálkoztatott . Soha nem látott még ekkorát ,ezek szerint nem hiába van úgy elszállva magától.
-Mivel nem te tartozol semmit. -motyogta , miközben elölről is megdörzsölte a haját ,majd lazán bele túrt .
-Mire mondtad azt ,hogy én kellek a pénz cserébe ?-folytattam mikor felültem , s felhúztam a lábam.
-Ha jól tudom orvosnak tanultál.
-Igen,de ez ..-kezdtem bele .
-Be fognád két percre ,hogy elmondhassam ?
-Bocs.-vágtam rá ,miközben lesütöttem a fejemet.
-Igaz ,hogy az idegeimre mész és nálad idegesítőbb nővel nem igen találkoztam , de van egy ötletem .
-Miféle ötlet? -néztem fel rá, majd végig követtem a szememmel ahogy az ágyba sétál.
-Legyél az orvosunk cserébe én megvédelek téged és Fabianát is .
-Alexander ezt te se gondolod komolyan. Hiszen a suli óta nem voltam emberek között .
-Hát itt majd leszel . Aki ennyire jó tanuló volt  ,azt nem gondolnám , hogy nem lenne jó a szakmába .
-Azok csak jegyek ,egy ember élet az más .
-Persze , de nem hiszem , hogy lenne ennél alkalmasabb erre ,mint te !-dőlt el az ágyba.
Vissza feküdtem ugyan abba a pozícióba ahogy eddig feküdtem , s ekkor megcsapott az erős tusfürdő illat. Mélyen beszívtam ezt az illatot amit be  kell ,hogy valljak nagyon is tetszett .
-Mit szólsz leszel a kartell orvosa édes ?
-Az előbb arról beszéltél ,hogy mennyire idegesítelek .-mosolyogtam el.
-Ez tény .-horkant fel.
-Gondolkoznék rajta .
-Holnap este szeretném a választ!-jelentette ki majd ásított egyet.
-Rendben. -csuktam be a szemem,s belül  ismét az érzelmeim és a gondolataim harcoltak egymással. Az érzéseim tiltakoznak , mert  valamiért rossz előérzetem van ezzel kapcsolatban .Viszont ha így haladunk valaki számomra fontos meghal. Jelenleg egyetlen egy esélyt látok ennek elkerülése érdekébe ,az pedig ez .
    ''Futottam , zsibbadt a lábam , s éreztem , hogy kezd elfogyni az erőm ,de tudtam ,hogy ha  megállok talán anya már nem él mire odaérek . Kapkodtam be a levegőt, s olyan érzésem volt ,mintha nem kapnék levegőt , s csak ziháltam mint aki egy maratont futottam le . Egy végtelen hosszúságú folyosón rohantam és a nevelő faterom ordítását hallottam egyre hangosabban . Kiabálni kezdtem.
-Anya ! Anya hol vagy ? Jövök már tarts ki !
Ekkor benyitottam egy ajtón ami csupa kosz és vér volt ,s ott feküdt a nagyszoba kellős közepén vérbe úszva . Oda rohantam , s földre rogytam ,mint egy krumplis zsák.
-Itt vagyok. Itt vagyok.Anya hallasz? -kezdtem el zokogni. Anya szemei nem mordultak. A kezem pedig a nyakára csúszott ,hogy megnézzem a pulzusát.Gyenge ,de még élt .Ekkor megjelent Tomas a kezébe egy övvel , s rám ordított .
-Hát itt vagy te csitri .
-Azt csinálsz velem amit akarsz ,de őt hagyd békén. Elkezdett felém sietni ,majd lendítette a kezét.''
-Natalia ! Hé! Ébredj ! -szólongatott egy hang , s én riadtan néztem fel ,s levegő után kezdtem kapkodni .  Szét néztem a szobába ,majd a két kezemmel a hajamba tudtam ,majd a  tarkómnál fogva a térdemhez húztam a fejem.
-Jól vagy ?
-Igen.-kapkodtam a levegőt,majd éreztem ahogy bizseregni kezd az egész fejem és ver a víz. Remegő kezekkel löktem le magamról a takarót , s próbáltam erőt venni magamon , hogy kiszálljak az ágyból.
-Biztos jól vagy ?
-Érdekel?
-Szerinted miért kérdeztem .
-Fogalmam sincs ,de nem is érdekel .-motyogtam idegesen , majd valahogy kikászálódtam az ágyból és a fürdőbe mentem ,hogy megmossam az arcom. Ott álltam a tükör előtt , s legszívesebben szét vertem volna. Hányni tudtam saját magamtól amiért cserben hagytam anyát . A bűntudatom pedig nem segített azon ,hogy elfelejtsem mit tettem. A tenyeremen támaszkodtam meg miután megmostam hideg vízzel az arcom.
-Natalia..-kezdett volna bele Alexander az ajtó félfának dőlve .
-Ne..-kezdtem bele remegő hanggal. -Csak hagyj békén Alexander . Sajnálom ,hogy felébresztettelek tényleg.
-Befogod?
-Alex..-kezdtem volna bele a mondatomba ,de nem hagyta ,hogy elmondjam amit akarom.
-Gyere feküdjünk vissza .-mondta ,majd ellökte magát a kerettől és vissza ment a szobába . Vettem egy mély levegőt, s  kifújtam , majd vissza sétáltam a szobába ahol várt Alexander az ágyban fekve. Befeküdtem mellé ,de még mindig nagyon dobogott a szívem és remegett minden egyes porcikám.
-Kérhetek valamit ? -kérdeztem halkan.
-Mond.
-Bármi történjen is Fabianát védd meg . Én...
-Édes nem tűnt fel kinek a házába vagy ?
-Alexander ...esküszöm soha többet nem kérek tőled semmit ,csak ezt az egyet . -néztem rá. -Neki ne essen baja .
-Nem fog ,ahogy neked sem.
-Ígérd meg!-kotyogtam.
-Nem vagyok ígérgetős típus ,ha nem esett még le . -fordított hátat .
Bólintottam ,majd megnyaltam a számat , s lefeküdtem neki háttal. Hiába voltam betakarózva úgy remegtem ,mint egy kocsonya . Egyszerűen nem tudtam kontrolálni. Ekkor megmozdult a matrac alattam ,majd megéreztem a meleg leheletét a tarkómon amitől a hideg is kirázott . Egyszer csak lendült az egyik keze ,s a hasam alá dugta ,majd egy laza mozdulattal magához rántott . Nem tudtam mire vélni ezt. Azt hittem ,hogy leveszi rólam ez után a kezét ,ám ez nem történt meg. Az erős kezei masszívan tartottak maga előtt , s a szoba csöndes lett csak az ő szabályos szuszogása volt hallható. Egy kis idő után a testem kontrolálható rángása abba maradt , s nem tudtam mire vélni . Aztán rájöttem. Biztonságban éreztem a karjai között magam. Becsuktam a szemem ,s élveztem ,hogy végre nem a rettegés irányítja a gondolataimat , hanem az üresség , amit egy ölelésével tudott elérni nálam. Én nem tudtam a saját testem kontrolálni ,ő viszont ,mintha tudta volna mire van szükségem . Évek óta nem éreztem ezt a fajta nyugalmat a belsőmben. Egyszer csak egy halk dörmögésre pattant ki a szemem.
-Virág illatod van. -mormogta .
Enyhén hátra fordítottam a fejem,s láttam , hogy csukva van a szemem.
Biztos elaludt ,s álmodik valamit. Vettem egy mély levegőt ,kicsit közelem húzódtam hozzá,hogy a testem hozzá préselődjön az izmos mellkasához.Ekkor váratlanul szorosabbra húzta a kezeit ,s az arcát a hajamba fúrta ,s így aludtunk tovább reggelig.

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

5.3K 269 18
Gyűlölöm, ha megmondják mit tegyek, ő pedig pontosan ezt teszi. Ő sikeres. Engem még a szülővárosomba sem ismernek el. Ő milliárdos üzletber. Én egy...
182K 8.4K 21
𝐝𝐢𝐚𝐧𝐚 𝐦𝐨𝐧𝐞𝐭 - kit mindenki gyengének gondol, miközben erős; 𝐚𝐜𝐞 𝐥𝐨𝐫𝐞𝐧𝐭 - kit mindenki erősnek gondol, de közben gyengének érzi mag...
104K 4.2K 37
Holly átlagos lány. Az anyjával él, iskolába jár, és legtöbb idejét a barátaival tölti. Mint minden gimnazista lány, ő is vágyik a szerelemre, de nem...
14.3K 463 24
Cassie és Jack utálják egymást, Szüleik mégis nagyon jóba vannak. Egy nap minden megváltozik mikor szüleik bejelentik hogy házasodniuk kell, a két f...