YouTube life 2

By mrs_sykees

79.2K 4.5K 452

,,Znovu se setkáváme" řekl s jiskřičkami v očích. ,,Tak se můžeme zase rozloučit" řekla se zamračeným obličej... More

Prolog
Fotka
Ask
Znovu se setkáváme
WYA
J & K
My jsme spolu..
Kamarádi s výhodama
,,Bieber ?"
Oběd
Potřebuju tě tu
PLEASE STOP
»Ask«
Proč mi lžeš?
Dobrý vtip Lucasi
Lukey,Ash,Mikey & Annie
Video a přespání ♡
Starbucks & Riker
Já budu táta?
Jezero
Trailer a nová story
Jdi pryč Kimberly
BAD BLOOD
Jsi jako chodící popelnice
My sweetie Tessie!
M I K E Y
,,Bye Lukey''
To jsi posral brácho
Vezmeš si mě lásko?
Paris
Sbohem princezno
Are u ok?
i miss u
e p i l o g

Oběd

3.2K 165 13
By mrs_sykees

Díl věnuji: @SUSANKAa

JSI ÚŽASNÁ ❤ a i když tu není Jim tak ti to věnuju ❤

Kde bude Jim,je to tvý,lásko ♡♡

Kim's POV

Probudila jsem se na zvonění otravného budíku.Zabručela jsem a vypla ho.Musím do práce.Sedla jsem si na postel a promnula si oči,zívla a vstala.Nejdříve jsem zamířila k šatníku kde jsem si vybrala černý legíny,Nirvana tričko,spodní prádlo a šla do vlastní koupelny.Opláchla jsem si obličej a začala si čistit zuby.

Namalovala jsem se a učesala si vlasy,které odrůstaly tak nabíraly znovu blond barvu.Oblíkla jsem se a ještě si přes sebe hodila šedivý svetřík.Pár střiků mé oblíbené vůňe a jsem téměř hotová.Vzala jsem si kabelku,do které jsem dala mobil a všechny ostatní potřebné věci.

,,Ahoj,mami,taťi,Nicku" usmála jsem se ns všechny.

,,Ahoj,Kim.Zase nebudeš snídat?" zeptal se táta.Zakývala jsem hlavou že ne,mezitím jsem si nazula vansky a vzala si klíčky od auta.Zavřela jsem vchodové dveře a přes garáž šla k mému fialovému autu,do kterého jsem nasedla a zapla si rádio.

Abych vám toho o sobě trošku řekla,co?

No tak že se jmenuju Kim víte,právě mi je 19 a pořád natáčím na youtube.Smazala jsem video končím,který neměl anu jeden dislike a začala od znovu.Dnes mám přes 500000 odběratelů.Jsem na to nesmírně pyšná a jsem vděčná bráškovi,který mě k tomu zase dokopal.

Právě pracuju v baru.Není to žádný strip bar nebo tak něco.Obyčejný bar.Dělám tam za barem a občas i zpívám.Mám kamarádku Annie a kamaráda Michaela se kterýma tam pracuju.Jop a rodiče mi k 19tinám koupili fialový lamborgini. Zastavila jsem před menší budovou a vešla dovnitř.

,,Ahoj,Kim!" vykřikla Annie a zamávala mi.Chudák tu musí uklízet zatímco Michael s rudou hlavou,je se mnou za barem.Ptáte se,proč jsem tu už od 11ti? Dneska je to výjmečně.Je pátek a my máme v plánu jít na oběd.Bar se jinak otevírá až od 6 večer.Mám to tu ráda,nekouřím ani neberu drogy.Prostě jen jsem za barem a obsluhuju.Je za to celkem dost peněz a taky mě to baví jelikož do toho patří i zpěv.

,,Ahoj Annie" zasmála jsem se.

,,Čau Mikey!" křikla jsem na Michaela dozadu.

,,Zdary!!" vykřikl a dál tam něco dělal.

,,Můžeme jít?" zeptala jsem se když jsem si sedala na barovou židly.

,,Jop,už mám hotovo,Michaele!"

Annie odnesla kýbl,mop a všechny ty její prostředky.Mě osobně by nebavilo vytírat a uklízet.

Do místnosti přišel rudohlavec a objal mě.Je to můj nejlepší kamarád.Ale nikdo nenahradí Luka a Ash.Každý večer si s nimi volám.Dokonce spolu začali chodit.Blonďák a fialová hlava.Jop,Ashely se obarvila na fialovo.Ale sluší jim to.

,,Jak se máš,holka?" zeptal se Mike.

,,Super!" usmála jsem se.Když přišla An,zamkli jsme bar a šli do mého auta.Annie šoupla Mika dozadu a posadila se do předu.Zasmála jsem se nad jeho výrazem.

,,Michaele,vždycky ve předu sedíš ty!" řeka Annie.Oh,už zase začíná jejich hádka.

,,Jo,ale ty měříš 155!" vyjekl Mike.Pokroutila jsem hlavou a otevřela okýnko.Po jejich dlouhý nudný hádce jsem zastavila před naší oblíbenou redtaurací a všichni jsme společně šli dovnitř.Všichni nás tam už znali.Byli moc milí.

Sedli jsme si na naše obvyklé místo a objednali si.Já si dala špagety,Annie čínu a Mikey pizzu.Jak jinak.

Všichni jsme se cpali a ignorovali pohledy ostatních.Když hráli nějakou písničku a já si řekla že mi je až podezdřele povědomá,vzpomenula jsem si,je to písnička od Justina.

All that matters..

Ahojdá ✌

Doufám že se první část líbí^^

Opravdu jsem nečekala že tolik lidí bude číst ytl 2 ❤ Jste boží:3!

Miluju vás,mandarinky still ♡♡

Vote,koment a páčko ✌❤

~Sann

Continue Reading

You'll Also Like

131K 12K 32
Když lidstvo zničí svůj svět, je potřeba zázraku. Zázraku, nebo záhadné organizace OOL, která tvrdí, že vyrobila přístroj, který nahradí vytěžená pal...
20.6K 1.8K 24
Hana je mladá dívka žijící se svým otcem na skromném statku. Je tomu deset let, co zbyli pouze dva na celé stavení. Deset let, co zvláštní muž odvedl...
62.6K 3.9K 49
Katherine se narodila se superschopnostmi, ale život ji nijak nezlehčují, právě naopak. Nedokázala si vybavit posledních patnáct let svého života. N...
391K 16.6K 43
Šestnáctiletá Ellie Parkerová musí strávit dlouhé tři týdny na táboře, na který se nechystala dobrovolně. Nikdy předtím totiž na žádném nebyla, takže...