𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

10.

5.2K 201 6
By LigethyRebeka

    Elsőre bólintott a fejével az embereknek ,hogy szálljanak be a kocsiba , akik persze azonnal engedelmeskedtek . Ő a farmerébe dugta a kezeit , majd lenézett rám. Éreztem , hogy azt várja kinyögjem miért kell még itt állnia , így bele kezdtem.
-Köszönöm Alexander .
-Elég érdekes módon oldasz meg dolgokat!-vágta rá cinikusan ,majd elindult a kocsihoz. A válaszát hallva felhorkantam , s én is elindultam gyalog . Épp elhaladtam  a virág ágyás mellett mikor rám kiabált .
-Hova a faszba mész?
-Haza?-horkantam fel cinikusan,miközben felé fordultam.
-Szállj be !
-Alexander..-kezdtem volna bele , de nem tűrte az ellenvetést .
-Szállj be az isten verte kocsiba vagy én tesztek be Natalia !-hörögte , majd bepattant. Nem akartam hadakozni vele , és be kell ,hogy valljam valamiért tartottam is tőle . Beültem mellé , s a táskám a lábamra tettem. Ránéztem Alexander-re és láttam ,hogy ideges . Egész úton nem szólaltunk egymáshoz , csak az embereivel beszélt . Túl sokat mentünk, s tudtam ,hogy nem az otthonomnál szállok ki . Mikor megálltunk az ismerős nagy ház előtt én megálltam kint ,mire Alexander megfordult , s a sötét szemeit rám szegezte szúrós nézés közepedte . Nem szólt egy szót sem ,csak várta a választ miért állok kint .
-Szeretnék haza menni Alexander .-motyogtam karba tett kézzel.
-Nem.-válaszolta lazán.
-Ne csináld ezt ..iszonyat hálás vagyok neked ,de fáradt vagyok és le szeretnék zuhanyozni.
-Oké.-kezdett el felém sétálni. Azt hittem ,hogy haza visz ,de erre csak felkapott mint egy babzsákot és sétálni kezdett velem a házba .
-Alexander tegyél le !-kérleltem ,de semmi nem történt . A házban egyenesen az emeletre sétált , majd elfordult egy folyosón ,ami teli volt képekkel.-Hova viszel?-kérdeztem ismét ,s vártam ,hogy érkezzen válasz,de nem így történt .
Benyitott a szobába ,majd lerakott az ágy elé.Előttem állt meg ,s miközben végig a szemembe nézett megfogta a táskám ,s le vette rólam ,majd a két keze a combomon landolt ,szép lassan elkezdte fel felé húzni a csípőm felé .Mélyen beszívtam a levegőt ,s láttam ,ahogy Alexander szemébe tűz ég . Érzelmek tomboltak bennem . Félelem,dac és vágy. Vágy amit Alexander jelenléte okoz a megismerkedésünk óta .Régóta nem éreztem ezt a vonzalmat ,s ez az elérhetetlen mégis elérhető ,de veszélyt jelentő érzés ami folyton körül lengi nem javít a helyzetemen . Maga Alexander megjelenése be tudja egy nő fantáziását indítani ,főleg egy olyanét ,mint én . Aki régóta nem tapasztalt semmilyen szintű gyengédséget ,vonzalmat,eltökéltséget és vágyat maga iránt egy férfitől .
Alexander megfogta a kezem ,s húzni kezdett a szobából nyíló fürdő felé . Elsőre nem értettem ,mit akar ezért mikor megállt , s megnyitotta a zuhanyt ,majd beállította akkor kérdően néztem rá.
-Hozok be neked törölközőt ,meg egy felsőt .
-Alexander ...-kezdtem volna bele ,de ismetelten közbe szólt.
-Zuhanyozni akartál tessék.-ezzel megfordult ,s kiment . Vettem egy mély levegőt ,mert tudtam , hogy nem jöhetek ki győztesként ebből a vitából .  Levetkőztem , s leraktam minden cuccomat a wc ülőkére ,majd beálltam a zuhany alá , s becsuktam a kabin ajtót .Nagyon kellemesen esett a forró víz , ezért hajat is mostam . Láttam a tej üvegen ,hogy kinyílik az ajtó , s kisé hangosan odaszóltam neki.
-Használhatom a szappant ?
-Felőlem.-vágta rá , majd becsapta az ajtót .
Kisé olyan érzésem volt, mintha haragudna rám ,de nem tudtam miért .Megfürödtem ,majd elhúztam a kabin ajtót ,s ki néztem , hogy a fürdő ajtó be van e csukva . Felkaptam a törölközőt , s magamra tekertem ,majd miután felvettem azt a hatalmas pólót amit Alexander berakott megtörölgettem a hajam . Szerencsére a combom közepéig ért a felső,így ki mertem menni a szobába . Elmondtam azért egy imát ,hogy Alexander ne legyen még mindig a szobában .A kezem a kilincsre tettem ,majd kifújtam az addig bent tartott levegőt .A táskámhoz siettem és kivettem a telefonom . Tárcsáztam a barátnőmet ,hogy beszámoljak neki.
-Komolyan megvédett?-kérdezett vissza .
-Igen ,de azt se engedte ,hogy haza menjek .
-Hát ez elég fura tőle . -motyogta Fabiana a vonal végén.
-Rá a fura szó túl egyszerű. Egyszer rideg , egyszer meg olyan érzésem van ,mintha akarna tőlem valamit .
-Én ebben eddig is biztos voltam .
-Szerintem azon kívül ,hogy meghúzzon semmi extrát, viszont lenne egy ötletem .
-Mivel kapcsolatban?
-A pénz.
-Na mit találtál ki?
-Veszek fel hitelt . Így egyikünk se lesz senkihez se kötve ez végett .
-Ez örültség . A bátyámnak kellene megoldania Nat.
-Fana nem akarok senkinek se az adósa lenni ,és hiába Alfredo adja ,ha Alexanderhez tartozik .
-Ezt mondtad neki is?
-Nem ,semmi köze hozzá.
-Jogos ,viszont azt ügye tudod ,hogy átlátok rajtad . Téged pont annyira érdekel ő ,mint fordítva .-horkant fel .
-Ne láss bele többet Fana .-nyitottam ki a terasz ajtót , s kiléptem a teraszra . Lent a medencénél rengetek fickó élvezte az eszkort lányok kényesztetését. Az egyik nyugágyon hátradőlve pihent félmeztelen testtel Alexander . Az egyik keze a feje alatt volt így tökéletesen kirajzolódott minden izom. Körülötte legyeskedett két lány ,s ő pedig rájuk -rájuk nézett miközben Poyoval beszélgetett .
-A tényeket vázoltam.-nevetett fel .
-És mik azok?-könyököltem a korlátra .
-Az , hogy valamiért foglalkozik veled , te pedig nagyon is élvezed ezt.
Ahogy a barátnőm beszélt ,mintha Alexander megérezte volna ,hogy őt nézem . Össze húzta a szemöldökét ,s hiába beszélt folyamatosan hozzá a jobb keze ő csak engem figyelt a sötét szemeivel .
-Jaj Fana most megyek , s lefekszek aludni , hogy túl legyek ezen a mai napon , holnap délelőtt pedig utánna járok mindennek .
-Rendben . Jó éjt. -bontotta a vonalat. Ellöktem magam a korláttól ,majd vissza mentem a szobába ,s ledobtam a kanapéra a telefonom. Eszembe jutott , hogy ma még alig ettem valamit ,ezért felvettem a rövid gatyámat és halkan elkezdtem lesétálni az emeletről . Két darab őrszemmel találkoztam a földszintig akik csak bólintottak ,majd járkáltak tovább. Épp a lépcsőnél jártam mikor egy kedves női hang szólalt meg a hátam mögöttem .
-Alexandert keresed?-kérdezte a másik folyosóról felém sétálva.
-Nem. Én csak éhes vagyok.-szégyelltem el magam ,mint akit rajta kaptak.
-Gyere .-sétált el mellettem ,s lefele indult a lépcsőn én pedig követtem .Beértünk a konyhába ahol lányok viháncoltak halvány fény mellett .
-Tünés !-rivallt rájuk. -Nincs dolgotok?
-Bocsánat asszonyom!-sütötték le a fejüket .
Miután mindegyik lány megnézett magának elég kellemetlenül éreztem magam ,s azonnal el is felejtettem a korgó hasamat . Bentebb sétáltam ,majd leültem a pulthoz .
-Remélem nem ébresztettem fel . -mentegetőztem.
-Éjjeli bagoly vagyok. Nem nagyon tudok aludni , vagy ha alszok is többször keveset .-nézett rám.-Carnitas jó lesz ?
-Tökéletes .-mosolyogtam halványan .-Köszönöm.
-Ugyan lányom,imádom ,hogy gondoskodhatok a családról , nekem ez semmiség.
-Viszont én nem vagyok a család tagja Dona.
-Hidd el annak oka vagy , hogy itt vagy a házunkban .
-Persze ,mert veszélyes haza mennem.-motyogtam.
-Veszélyesebb,mint itt lenni ?
-Azt hiszem igen .-válaszoltam könnyedén .
-Ez a ház 1856-ban épült .-kezdett mesélni nekem háttal. -Éveken át öröklődött , majd egyszer elbitorolták a családunktól , ám a férjemnek hála újra elfoglalhatták a jogos tulajdonosai . A bátyáim el akarták adni , ám én foggal körömmel harcoltam ellene és sikerült meggyőznöm őket ,hogy ennek a családnak szüksége van rá ,hogy biztonságban élhessünk.
-Mint egy erőd.-suttogtam,ám Dona meghallotta és egy apró mosollyal az arcán felém fordult.
-A szívemből szóltál.-vette fel a pultról a tányér ételt , majd a szószokat és a tortilla-t és elém rakta .-Nem hagyhattam ,hogy ismét rossz kezekbe kerüljön. Tudod az a vágyam ,hogy tovább öröklődjön miután én nem leszek.
      Bólintottam ,majd megéreztem Alexander parfümjét a levegőbe ezért azonnal az ajtó felé kaptam a fejem. Dona egy széles mosollyal üdvözölte fiát ,s megkérdezte eszik e , aki nemmel válaszolt ,majd leült mellém.

Continue Reading

You'll Also Like

73.7K 2.8K 67
A nevemből kiindulva gyanítom nem kell bemutatkoznom. A gyerekkoromat figyelemmel kísérhettétek így arról se kell sokat mesélnem. Arról viszont semmi...
109K 3.4K 37
Rhea Sky vagyok. Már 7 éve egyedül vagyok. 10 éves koromban haltak meg a szüleim. Egy tragikus autóbalesetben. Azóta az árvaházban élem a napjaim. A...
65.7K 1.2K 26
-Gyere menjünk be, hideg van. -De csak akkor ha velem alszol.-húzza huncut mosolyra száját. -Az én ágyam kényelmesebb.-kuncogok fel. -Tehát arra célz...
70.9K 2K 44
"- Ha akarnám megölnélek. - Akkor tedd meg - parancsoltam rá. - Mondom, ha akarnám! - mondta" Folytatás: Ha újrakezdhetném