𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

9.

4.9K 181 0
By LigethyRebeka

Próbáltam kizárni mindent és nem ezen kattogni folyamatosan. A héten délutános voltam így szerdán össze futottunk Fabianaval Bienvenoda piacon , hogy bevásároljunk és átbeszéljük a történéseket .
-Baszus Nat ,ezt az életet akartad elkerülni.
-Ez egy fokkal így is jobb .-fordultunk az egyik pult felé,majd nejlonba kezdtünk zöldségeket szedni.
-Van sejtésed 'A ' mit akarhatott tőled ?
-Gondolom azt .-de néztem rá.-Meg se hallgattam , zúgott a fejem.-néztem vissza az almára .
-Beszéltünk Alfredoval erről . Odaadja a pénzt és én meg ledolgozom nála .
-Fabiana.-szóltam rá szidalmazva .
-Natalia az én bátyám nem neked kell ezt megoldani .
-De...-kezdtem volna bele.
-Natalia Martinez semmivel nem tartozol neki . Tegyük azt ,hogy együtt megoldjuk ,s teljesen kizárjuk az életünkből Riot .
-Fabiana Solis ügye tudod ,hogy mennyire szeretlek?-mosolyogtam felé,mert jól esett a lelki fröccs amit kaptam tőle .
-Hermanos y hermanas!-jelentette ki mosolyogva felém ,majd kifizettük a zöldséget , s tovább kezdtünk el sétálni. Fabiana lovagja a piac előtt várt minket ,majd meglepetésemre Alexandernál kötöttünk ki . Hiába volt egy bűn tanya , valamiért nem éreztem feszéjezve magam , inkább csak az ismeretlen érzése kerített hatalomba. Kint a kertben találtuk meg Alexandert , akinek a szemébe láttam egy fajta tüzet ,hogy ismét lát engem.Nem tudtam , hogy ennek örüljek vagy inkább ne.Ami múlt héten történt köztünk az csak az alkoholnak köszönhető . Bár volt ebben a rossz fiús külsőben valami iszonyat vonzó .
-Szóval mi a tervetek?
-Alfredo felajánlotta,hogy odaadja a pénzt .
-Én is ezt tettem volna édes ,ha nem rohansz el.-nézett rám majd a cimborájára. -Hogy jövök én a képbe ?
-Szeretném ha elengednéd Riot velem , hogy vissza adja a pénzt. -amikor befejeztem Alexander fel nevetett .Fabianara néztem aki ugyan úgy nem tudta ,hogy mi olyan vicces abban amit mondtam.
-Édesem te ennél értelmesebb vagy ,szóval ezt felejtsd is el.
-Egyszer bizonyítottam már neked Alexander ,nem? -kérdeztem vissza ,mire ő rám kapta a tekintetét és a szemembe nézett.
-De..-kezdett volna bele ,se megállítottam.
-Akkor miért nem hiszed el , hogy vissza hozom neked ?
-Ez nem erről szól aranyom. -kortyolt bele a whisky-be.-Szerinted odaengedlek Rioval ,mikor valószínű megölik?!
Fabiana felsóhajtott ,de tudtam mire gondol. Nem tehet mást , ahogy a testvére feláldozta őt ,így Fana is megteszi ezt.
-Alexander megteszem ezt a lépést , ha az kell , hogy befejeződjön ez az egész.
-Nem Natalia . Te nem teheted oda be a lábad !-jelentette ki komolyan .
-Akkor van más ötleted?-kérdezett vissza Fana.
-Persze . -horkant fel ,s a barátjára nézett . -Elküldöm az embereimmel Riot ,ti pedig addig itt maradtok.
-Nem lehet .-vágtam közbe ,majd az órámra néztem . -Dolgoznom kell Alexander , de Fana marad.
-Jelents beteget .
-Nem. Abból nem tudok megélni.-válaszoltam azonnal , mire megint megkaptam a szúrós tekintetet .
-Hagyjatok magunkra !-parancsolta Alfredonak , aki Fanát átkarolva elkezdett befelé sétálni a házba . Mikor tisztes távolságban jártak közelebb lépett Alexander .
-Utálom ha ellent mondanak nekem.-dörmögte miközben le nézett rám.
-Én pedig ha megakarják mondani mit csináljak.
-Hát édes most pedig ez következik .
-Nem tartozok neked semmivel sem ,szóval kösz , de most elmegyek dolgozni , aztán majd értesíts.-néztem fel rá,majd elindultam a házba befelé. Megkértem Alfredot ,hogy dobjon ki a bisztrónál. A kocsiban megkértem Alfredot ,hogy vigyázzon a barátnőmre ,aki bólintott egyet . Aranyos , kedves fickónak tűnt de távolság tartó ,mint a haverja . Elköszöntem ,majd besétáltam a vendéglőbe .
Felkaptam a kötényemet , s leváltottam Miriam-ot ,s beálltam dolgozni . Az egész itt létem alatt egyetlen egy társaság volt akitől undorodtam , azok pedig azok a drogos férfiak akik mindig hárman jöttek és feminista megjegyzést tettek rám. Miért ne a legjobb napon tették volna .  Hat óra volt még a műszakomból ,s az első tíz percben beszóltak . Kivittem a rendelést ,de természetesen bele kötöttek így vissza kellett ,hogy hozzam . Maria-é volt a jobb oldal , így ő teljesítette azokat a rendeléseket és friss kávét is főzött le . Nyílt az ajtó és miután megfogtam újra a tányérokat elindultam  vissza az asztalhoz mikor szembe találtam Alexanderrel és két emberével magam.
-Sziasztok. -mormogtam kisé kedvetlenül.
-Melyik oldalon vagy?-kérdezte Alexander kisé dühösen .
-Bal.Üljetek le mindjárt  megyek .-löktem felé egy apró mosolyt. Alexandernak megenyhült kisé az arca ,majd elfordult oldalra ,hogy el engedjen.Elsétáltam előttük ,majd a nem kedveltek asztalához siettem .
-Na végre .-fröcsögte a fekete sapkás .
-Ha szeretnétek valamit szóljatok.-próbáltam kedves lenni,mint a többi vevővel.
-Téged is kérlek a menü mellé.-lendítette a kezét a derekamra , amit ösztönösen megfogtam és lesöpörtem ,s nyeltem egyet.
-Erre semmi esély !-mondtam komolyan,majd elfordultam Alexander asztalához ,mire a fenekemen csattant a tenyere . Vettem egy mély levegőt ,majd miután éreztem , hogy nem kapok
ideg görcsöt megkérdeztem ,hogy sikerült e választani.
-Szeretnék egy Whisky-t jéggel és amit a fiúk kérnek .-válaszolta könnyedén,majd a szemembe nézett . -Megoldod?
-Igen.-válaszoltam lazán ,majd miután a fiúk is eldöntötték mit kérnek elindultam elkészíteni a menüt. Volt egy bizonyos erősebb gyomor ideg amitől a kezem is remegni kezdett .Kitöltöttem a kért italokat ,majd felszolgáltam a kartell főnöknek ,s vissza mentem mosogatni.
Már a második adag whisky-t vittem ki a négyes asztalhoz mikor hörgött a fekete sapkás.
-Cickó gyere ide .-nyalta meg a szája szélét . Mellettem ülő Alexander morgott egyet ,mire én ránéztem ,ő pedig felpattant,megkérdezte ,hol a mosdó.
-Egyenesen ,majd jobbra és a második ajtónál balra .-motyogtam ,mire ő bólintott és ott hagyott  .Oda sétáltam a drogoshoz , s lenéztem rá . Totál kész volt, s megragadta a kezem ,majd lerántott , hogy üljek le . Ekkor megéreztem egy szúzó valamit az oldalamnál ,mire ő a fülemhez hajolt .
-Legyél jó kislány .-majd a szembe ülő faszira nézett .
-Mennem kell a többi asztalhoz ,szóval.-álltam volna fel ,s a tárgyat erősebben nyomta az oldalamhoz . Alexander sétált vissza ,s kérdően nézett rám ,mire én a szememmel jeleztem az oldalamhoz .Azonnal oda nézett ,s látta a nagy kést . Ránézett az embereire akik azonnal fel pattantak ,s tudtam ,hogy ebből nem fog jó kisülni. Odaálltak az asztalhoz ,s lenéztek ránk gúnyosan. A három srác keményen a kartell főnökre nézett ,majd mikor felismerte kettő lesütötték a fejüket ,csak a sapkás nem .
-Baj van?
-Hát most kezdjem el sorolni ? -vált cinikussá Alexander.
-Most lefoglal a perra!-horkant fel ,mire Alexander hangosan beszívta a mély levegőt ,s rám nézett . Nyeltem egyet ,mire Alexander a tenyerét kínálta fel ,hogy felálljak .Maria-ra néztem aki tátott szájjal nézett rám . Bele helyeztem a meleg puha tenyerembe a kezem ,amire felálltam volna Alexander egy hatalmasat rántott rajtam .A rántás végett eltántorodtam ,s a földön kötöttem ki . Alexander nem nézett hátra, csak leült a fiúk mellé . Maria jött oda kezet nyújtva ,hogy segítsen felállni. Lesöpörtem a kezem és a fenekem ,majd vissza álltunk a pult mögé, s figyeltem a történéseket . A hármas asztalnál a nő rémült arccal közölte , hogy fizetne , így össze adtam a fogyasztást ,s beütöttem a kasszába . További szép napot kívántam ,hogy enyhítsem a benne lévő feszültséget ,mire hangosan kezdett el Alexander beszélni . A hátán feszült az izmoktól a trikó , s jól láttam a tetoválások széleit .
-Az a baj ,hogy tiszteletlen voltál .-fogta meg erő teljesen a srác fejét , majd intett nekem , hogy menjek oda én pedig nem akartam ellenkezni vele ,ezért tettem amit kért. -Vele .-mutatott az ujjaival rám. -Hozzá értél ahhoz ami az enyém ! -mondat végén egy erő teljes mozdulattal bele verte a srác fejét az asztalba. -Senki nem nyúlhat a tulajdonomhoz. Értetted ?
-Mi nem akartunk balhét ember !-rikácsolta a betört orrával fogdosva a sapkás .
-Nem?-nevetett fel Alex ,majd a srác arcához hajolt . -Azért vetted elő a zsebkést ?Tudjátok ki vagyok? -nézett a szembe ülőkre akik bólintottak elfehéredve . -Te ?
-Nem!
-Los Zetas mond valamit?-kérdezte hörögve Alexander ,mire a törött orrú elfehéredett , s elengedte az orrát ,majd sűrűn bólogatni kezdett .
-Bocs, bocsánat ,mi nem ..-kezdett bele .
-Fogd be a szád ,mert elvágom a torkod . Most  szépen kitakarodtok és ide nem teszitek be többet a lábatokat . Világos ? -nézett körbe . Mindenki bólogatni kezdett én pedig kifújtam a szuszt .
       Miután a kábító szeresek elmentek Alexander és az emberei vissza ültek a helyükre ,majd kértek enni . Elég gyorsan eltelt így a műszak , s mikor nem épp Alex-et szolgáltam ki akkor is volt mikor éreztem a pillantását , vagy találkozott is a tekintetünk. Miután bezártunk Maria haza indult én pedig ott álltam Alexander-el szemben ,s megakartam neki köszönni amit tett .

Continue Reading

You'll Also Like

68.7K 4.4K 34
Látszólag Kendra egy átlagos diáklány, tanár szülőkkel, akik megkövetelik a tiszteletet és a fegyelmet, amihez Kendra nehezen alkalmazkodik. Mert az...
366K 12.8K 48
𝑨𝒅𝒆𝒍𝒚𝒏𝒏 𝑭𝒂𝒊𝒕𝒉 𝑾𝒊𝒍𝒔𝒐𝒏, a nagyszájú,makacs lány, aki nehezen viseli, ha valaki megmondja neki mit csináljon.Barátnőjével egy igazán v...
29K 879 65
Lloyd Hansen! Aki hallja ezt a nevet abban egyből meghül a vér, hisz mindenki nagyon is jól ismeri őt. Egy valakit viszont ő nem ismer! Ezt a szemé...
18K 925 13
Adelin White nehéz pillanatokat él meg. Édesanyja halála után, a nevelő apja kapja meg a szülői felügyeletet, aki nem más mint Los Angeles hírhedt Kó...