Ares ASKIN

By Nataliapryor1

978 103 3

" E un tip atât de sobru , mândru , plin de aroganta ,care împraștie cuțite in jurul lui . Sunt sigura ca in... More

Prefața
Capitolul I
Capitolul II
Capitolul III
Capitolul IV
Capitolul V
Capitolul VI
Capitolul VII
Capitolul IX
Capitolul X

Capitolul VIII

65 7 1
By Nataliapryor1


Dormisem ca un bebeluș pe canapeaua aceasta moale . Ma ridic oprind cu greu alarma de la telefon și îmi amintesc unde ma aflu . Imaginea încă in ceata mi se formează clar pe retina câteva secunde mai târziu . Totul e neatins . Se pare ca nu venise aseară acasă . Normal , sunt sigura ca își aduse damele in casa lui in care locuiește . Iar pe mine , precum un câine credincios ma plasase cât mai departe de el .

Găsesc in dulap o fusta neagră de blugi cu pietre si un top alb cu mâneci si cu umerii goi . Le iau cu mine la baie , unde îmi aranjez parul cu ondulatorul folosit ieri , apoi încep sa ma machiez . Reușesc sa îmi fac doua codite pentru a-mi scoate ochii in evidentă , apoi găsesc un ruj închis care merge foarte bine in combinație cu culoarea topului . Sânii încă ma dor îngrozitor așa ca am decis sa îmi aplic niște benzi , in schimbul sutienului .
După ce îmi pregătesc rucsacul , cobor la parter pentru a-mi pregăti o cafea .
Casa este goală , iar afara se pare ca încă stau agenții de paza . Deschid frigiderul , și găsesc mâncărurile de ieri seara care nu s-au consumat . Iau un platou înfoliat și îl așez pe masa cât timp îmi prepar cafeaua .

In următoarele ore sunt escortată pana in fata facultății . Încă de dimineața era nervoasa . In momentul in care șoferul ma întoarse din drum , cerându-mi sa mi pun inelul pe deget , aproape ca îl palmuisem . Desigur , Askin trebuie sa se asigure ca îmi iau zgarda cu mine ... Deja priveam totul din alta perspectiva . Totul pare o piesa de teatru orchestrata de el . Angajase agenți de securitate , pe mine ma șantaja cu o poza . Toți suntem pionii de pe tabla lui pe care ii muta cum îl avantajează . Nu avem dreptul la replica .

Ma întâlnisem la prânz cu Alexa dar nu am făcut prea mult schimb de replici pentru ca imediat urmase sa aibă un curs cu unul dintre cei mai capricioși profesori ai universității .
Din întâmplare ma întâlnisem cu Trevor la biblioteca .Observase inelul  și intr-un mod evident reacționase mult prea alarmant . Părea rănit , dezamăgit .
Vocea lui a atras multe priviri spre noi , iar lumea părea interesată de altfel de noul meu logodnicul . In încercarea de a-i explica ca aveam nevoie de ceva stabil , Trevor începuse sa rada nervos si sa ma întrebe dacă e ceva aranjat . Desigur , era nefast faptul ca am trecut de la un bărbat la altul și mai ales ca m-am și logodit intr-un timp atât de scurt .
Aflase de la Alexa ca ma mutasem , dar prietena mea nu ii spuse cine e de fapt logodnicul meu . Ne invitase sa ieșim toți patru la o cina pentru a se cunoaște . Îl asigurasem ca voi discuta despre asta cu logodnicul meu . Începuse sa îmi pună mult prea multe întrebări despre cum îl cheamă , cu ce se ocupa , unde ma mutasem . Vedeam cu coada ochiului ca toată lumea trăgea cu urechea la conversatia noastră , așa ca m-am scuzat ca trebuie sa ajung la un curs .
Pe lângă faptul ca îl mințisem pe Trevor , la scurt timp ma sunase și Lara pentru a ma întreba dacă s-a întâmplat ceva cu mine . Am mințit-o ca nu ma simt bine și ca vorbisem cu șeful nostru sa rămân câteva zile in concediu medical . Ma simteam îngrozitor când ma întrebase dacă e ceva grav și dacă poate veni sa ma vadă .
Nu știu cum dar programul meu era bine știut de șofer , astfel încât când îmi terminasem ultimul curs ma aștepta .
Alesesem sa o iau pe Alexa cu mine , chiar dacă îl mintisem pe șofer spunându-i ca Ares a fost de acord cu venirea ei . Aveam nevoie de prietena mea cea mi buna in tot haosul asta , chiar dacă însemna sa port încă o cearta cu logodnicul meu . Simteam nevoia sa protestez , sa ii demonstrez ca nu îmi poate pune bariere in propria viața .

Alexa nu se abținuse și aproape ca tipase entuziasmata când intrasem pe poarta casei de vacanța a lui Askin .

- Cum sa vrei sa nu stai aici ? întreabă cu zâmbetul pana la urechi , moment in care o ghiontesc pentru ca șoferul nu avea idee ca relația dintre mine și șeful lui e falsa .

După ce intram in mașina , încui usa de doua ori , asigurându-ma ca nimeni nu va da buzna peste noi . Alexa nu își ascunde deloc entuziasmul luxului și merge prin toate camerele exclamând și aducând compliment majoritatea lucrurilor pe care le vede .
Știu ca are dreptate , mi se oferise o casa mai mult decât nevoile mele . Știu , iadul poate părea perfect la început .
Ne petrecusem restul zilei împreuna . Se simtea atât de bine sa rad după zilele trecute .  Deși voiam sa gătim împreuna , unul din obiceiurile noastre , nu prea aveam multe la îndemâna , așa ca terminasem ce mai era din platourile servite aseară . Urcasem in camera mea și ii prezentasem noua garderoba și mai ca plângea de fericire la cât de frumoase și cu cat de mult gust au fost alese .
Ii povestisem cum decurse petrecerea de aseară și rămase crispată , apoi izbucnise spunând ca degeaba sunt bogați dacă au astfel de caractere . Nu ii povestisem de certurile cu Askin , nu pentru ca îmi era rusine , dar ma simteam inconfortabil sa vorbesc cu ea despre el .
Ne petrecusem ziua , izolate de lume , făcându-ne măști de fata , de par , ne făcusem uneia alteia manichiura .
Nu știu când trecuse atat de mult timpul , dar reușisem sa ne conectam la televizor și începusem sa dansam in living  . Râdeam , țopăiam , țipam .
Dumnezeule ca bine e !
Ma simt atat de bine sa simt ca nu ma prefac . Ca simt viața . Ca îmi pot strange in brațe persoana pe care o iubesc in brațe .
Playlistul Alexei trecuse de la The Weeknd , la Rihanna , apoi la piese latine . Dansam amândouă in ritmurile muzicii zâmbind și țipând versurile pieselor de parca casa ar fi izolata fonic .
După ce soarele apuse , obosite , am deschis televizorul și intrasem pe Netflix . Urmăream mereu Friends in weekend , așa ca ne continuasem serialul , întinse pe canapeaua tripla cât cea de acasă .
Știam ca Alexa are obiceiul sa bea vin seara , așa ca scoasem de la frigider sticla de vin pe care o evitasem .
Terminasem câteva episoade înainte ca afara sa înceapă sa ploua .

- Oare tipii aia au unde sa se ferească de ploaie ? întreabă Alexa întinsa pe burta in timp ce își leagănă in sus picioarele .

- Chiar nu îmi pasa . Nu cred ca au voie . spun captivată de acțiunea de la televizor .

Cât îmi place serialul asta !

- Patrulează non stop ? se interesează prietena mea , ridicându-se pentru a-și lua paharul de pe masa .

Îmi mut privirea de la plasma uriașă la geamuri imense din dreapta mea și văd un bărbat cum ne privește . Imediat ce își da seama ca ma uit la el , se întoarce și dispare din raza mea vizuala .
Oare a stat acolo mult timp ?

- Da , nu îmi dau seama de ce ii mai plătește atât timp cât are o poarta așa înaltă și paznic . murmur , întinzându-mi picioarele .

Nu ma gândisem niciodată ca as putea fi spionata , mai ales de firma de securitate .

- Bogății și rai și prosti ! concluzionează Alexa , luând încă o gura de vin . Ești sigura ca mai vrei sa lucrezi ?

- Normal ca da . Cu ce sa îmi câștig existența ? întreb sorbind din paharul meu cu apa , dat fiind ca nu mai consumasem alcool de multă vreme .

- Nu cred ca mai are rost . Știi ca îți plătește orice . Și in plus , e un motiv de risc ca lumea sa te recunoască .

- Nu îmi plătește orice ! Și in plus stau aici cu forța ! ma apar oprindu-ma din a mai fi atenta la cărțile pe care mi le pun in geanta .

- Ce ? Asta ți se pare locuit cu forța ? Ai un pat unde sa dormi , ai mâncare , ai cu ce sa te speli . Ce e rău in asta ? Trăiai mult mai rău înainte . spune serios sorbind din vin

Tac , meditând asupra cuvintelor rostite de ea.
Da , are dreptate . Askin îmi asigura absolut tot pentru ca banii nu sunt o problema pentru el .

- Ii voi plăti tot .

- Pe bune ? De ce nu vezi asta ca pe o oportunitate ? Focusează-te pe studii pentru a-ți întreține bursa . Ar fi pacat sa iei restante . vorbește pe un ton autoritar de parca si-ar însuma rolul de părinte .

- Dacă as putea sa obțin și ordin de restricție pentru el , ar fi perfect !

Alexa izbucnește in ras și își întoarce tot corpul înspre mine , gata sa înceapă o conversație pe un subiect pe care îl pot ghici foarte ușor .

- Așa de rău e ? Adică rău la modul rău sau la modul sexi de rău ? rade prietena mea amețită , stârnindu-mi și mie rasul .

- E urat din orice punct de vedere , din orice unghi . Îl photoshopeaza in toate pozele . zic razand , făcând-o pe Alexa sa bată din palme cu lacrimi in ochi .

- Nu se poate ! Dumnezeule ... reușește sa spună printre râsete .

Deja nu mai suntem concentrate pe serial și simt cum ma doare burta de la atât de mult ras .

- Dar toată lumea spune ca sexul cu el ...

- Prefer sa ma culc cu întreaga lui firma de paza decât cu el . murmur scârbită doar amintindu-mi ultimele cuvinte pe care mi le-a reproșat .

- Asta e grav !

Radem minute lungi pana când nu mai avem aer . Alexa se oferise sa aduca niște paturi de sus , urmând sa doarmă aici cu mine . Ma bazez pe faptul ca e trecut de ora zece și cum proprietarul casei nu venise aseară , nu va veni nici in seara asta .
Serialul se derulează in continuare , acoperind sunetele scoase de pașii Alexei .
Îmi întind corpul obosit , sprijindu-mi capul de spătarul canapelei . Imi pierdusem pe undeva prin casa telefonul , dar nu aveam in plan sa îmi pun vreo alarma pe mâine , așa ca nu sunt impacientata .

Sunt mult prea concentrata pe episodul din Friends încă nu îmi dau seama cât de repede a găsit Alexa paturile și le-a coborât . Rad și îmi dau capul pe spate , la replica lui Chandler .

- Raine ... sunt strigată de prietena mea , oprindu-ma din ras .

Ma întorc si privirea mea se oprește la bărbatul cu mâinile in buzunar care se uita la mine .
Oh , nu ... nu acum .
Alexa arată caraghios cu paturile in brațe , acoperindu-i bustiera si pantalonii de pijama , privindu-ma de parca nu as fi avertizat-o de ceva .
Imediat ma ridic , încercând sa ma imaginez intr-un sac , nu intr-o bustiera si pantaloni scurți .
Ma bucur ca nu sunt scanata din cap pana in picioare ca data trecută de logodnicul meu si afișez un zâmbet amabil spre prietena mea . Simt nodul uriaș in gât și acel sentiment de reținere mai ales după ultima noastră întrevedere .

- Alexa , el este Ares Askin , logodnicul meu fals . subliniez , o parte din mine inca neprocesand ca santajistul din fata mea e in aceeasi camera cu noi.

O mică unda de șoc se citește pe fata brunetului îmbrăcat intr-un tricou alb si panataloni închiși la culoare . Ca de obicei , parul ii este aranjat , nu ca seara trecută când ii blestemasem numele .
In așteptarea unei mâini întinse din partea bărbatului din fata mea , privirea i se dezlipește de mine pentru a se uita la Alexa .

- Un agent te va conduce acasă . ii ordona practic sa plece din casa lui , fără a încerca sa fie politicos , dat fiind ca e prima conversatie dintre ei doi .

Văd pe chipul prietenei mele ca e rănită de replica lui si vrea sa urce la etaj pentru a se schimba , dar intervin , oprind-o .

- Alexa doarme aici in seara asta . vocea mea remuscata suna mai rau decat credeam in mintea mea .

Neascultare . Încălcarea regulilor . Sancțiuni .
Cuvintele astea se citeau pe buzele lui Askin . Ii susțin privirea care pare amuzata de provocarea care ii este întinsa pe masa . Nu ma lua in serios . Nu reprezentam o persoana cu vreun cuvânt de spus in fata lui .

- Sunteți așteptata , doamna James . își susține alegerea , lăsându-ma atât pe mine , cât și pe prietena mea fără drept la replica .

De unde o cunoaște pe Alexa ?
Dumnezeule , câte știe despre noi ? De cand timp isi planifica pasii?
De câte ori aveam sa uit cine e , rămâne aici sa îmi amintească . Ce lipsită de apărare sunt in fata lui . Și totul dintr-un capriciu . Simt frica cum imi marunteste oscioarele incet .

- Suna-ma când ajungi ! tip la prietena mea , simțindu-ma cu adevărat un animal in captivitate , după ce văd ca ii urmează ordinul deținătorului casei in care ne aflam .

Îmi raspunde la rândul ei cu ,, ai grija de tine " , apoi dispare pe usa . Colivia se închise . Nu puteam merge cu ea acasă , trebuia sa stau aici și sa plătesc pentru greșeală mea . Ma agat de acest moment oportun in care puteam in sfârșit sa ii pun întrebări .

- Vreau sa vorbim despre poza . încerc sa ma comport rațional , știind foarte bine ca nu mai am vesti de la el de mult timp .

- Am contactat paparazzii și am reușit sa șterg orice dovada . îmi raspunde prudent , dar pot jura ca îmi ascunde ceva .

- De ce ... de ce m-ai ajutat ? murmur gata sa primesc toate consecințele . 

- Aveam nevoie de ceva timp de o femeie in dreapta mea . Ma voi tine de promisiune și îți voi tine identitatea necunoscuta atât timp cât tu vei face tot ceea ce îți spun . Am nevoie de un decor , nu de cineva care sa pretindă ca se poate ridica la nivelul meu . Vei fi tăcută și zâmbitoare . Nu vei mai avea voie sa ieși fără acordul meu , nici sa inviți persoane aici . Doamna James e singura excepție . M-am făcut înțeles ?

- Pentru cât timp ? gâtul mi se usca iar cuvintele ieșiseră mai mult ca niște șuierături .

- Jumătate de an .
Al doilea cuțit trece direct in inima . Atât de multe luni de chin pentru câteva poze .
Deschid gura sa neg și sa ii cer sa găsească alta varianta , dar îmi premeditează răspunsul .

- Nu e negociabil . Marshall, ai acceptat un târg ai cărui termeni nici nu i cunoșteai .

Trec pe lângă el cu ochii înlăcrimati , înfrântă .
Nu aștept o secunda in plus sa îmi mai adreseze un cuvânt și urc cu pași grăbiți și încă cu nervii la pământ spre usa camerei mele .
Trântesc usa cu putere și ma las prada emoțiilor . Ma preling ca o picătura de apa de usa căzând pe podeaua rece care îmi atinge aproape fiecare petice de piele de pe picioare .
Nu realizez prea curând ca plâng zgomotos . Cu capul intre picioare și cu mâinile in par tip de durere după ce aud usa de la intrare închizându-se .
Pedeapsa ? Se considera care are puterea sa ma pedepsească ?
Are nevoie de mine , dar nu la fel de mult ca mine . El are nevoie de o fațada curată , o logodnica perfecta , iar eu aveam nevoie sa nu ma mai șantajeze cu fotografia aia .

Continue Reading

You'll Also Like

25.8K 3.5K 43
- Așa sunt basmele. Nu poți săruta personajul negativ. - Putem inventa un basm în care ambele personaje trăiesc fericite până la adânci bătrâneți. ...
1.9K 43 8
🌺 အမှောင်ခွင်း ❤ ခယောင်းဖြူ 🌺
5.9K 136 19
Daca nu-ti place bakudeku nu citi Sunt si apucaturi de inglish imi pare rau pentru greserile de scriere💀 Interzis homofobilor (((Primele 10 capitole...
7.3K 41 4
Această carte nu este recomandată copiilor sub 18+ sau DA CHIAR NU-MI PASĂ DOAR CITEȘTE