𝕍𝕖𝕤𝕫𝕖́𝕝𝕪𝕖𝕤 𝕚𝕕𝕖𝕘�...

By LigethyRebeka

360K 16.5K 801

Natalia egész életében menekült ,hiszem sehol nem lelte meg azt a helyet amit otthonnak hívhatott volna . Kis... More

2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
33.
34.
35.
36.
37.
38.
39.
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66.
67.
68.
69.
70.
71.
72.
73.
74.
75.
76.
77.
78.
79.
80.
81.
82.
83.
84.
85.
86.
Tökéletlen távolság .

1.

12.4K 267 5
By LigethyRebeka

A Brazíliai határ előtt járhattam mikor kisé elfogott a pánik , hogy vajon jól cselekszek e. Egész életemet meghatározhatja ,ha most rossz döntést hozok . Mióta az eszemet tudom próbáltam ésszerűen cselekedni tegnapig .Mikor fogtam magam és búcsúzás nélkül leléptem hátrahagyva az addigi életem . Az a sok rossz ami az elmúlt években történt velem megerősített , s tudtam ,hogy nem szeretnék ilyen jövőt . Mielőtt neki láttam volna az útnak ,próbáltam anyát meggyőzni , hogy tartson velem , de mind hiába . Hajthatatlan volt . Apa halála után nem akart vissza térni Brazíliában . Pedig ő is tudta , hogy a szülővárosomban mindent újra kezdhetnék még ha nehéz is lenne ,de együtt megcsinálnánk ,mert van miért .A szívem darabokra tőrt amiért ott kellett hagynom anyát , de az alkohol befolyása alatt állt ,s félt a pasijától aki kénye kedve szerint veri meg . Ha tehettem volna magammal rángatom, de nem tehettem . Ha ott ért volna Tomas amikor elindulok még lehet én is húztam volna a rövidebbet , így azonnal cselekednem kellett.
Már majdnem ott voltam Sao Paolo-ban mikor megcsörrent a telefonom . Tudtam, hogy a barátnőm fog a hollétemről érdeklődni . Egy lerobbant nem mai darabbal keltem át a határon , hogy meglátogassam a gyerekkori legjobb barátnőmet , s felépítsem az új életem .Fabiana ajánlotta fel a lehetőséget többször is , de mindig magam elé helyeztem édes anyámat ,ezért nem mertem meglépni a nagy lépést . De a mai nap más .
-Merre vagy  ? - kiabált bele spanyol akcentussal a telefonba .
-Most jöttem át a hatéron Fana , hűtsd be azt a piát,mert nemsokára ott vagyok . -nevettem bele a mobilba .
-Remek . Várlak !-vidáman válaszolt ,majd bontotta a vonalat .
Fabiana a gyerekkori legjobb barátnőm volt , aki a kettőnk közti távolság miatt sem hagyott cserben . Volt mikor ő utalt nekem pénzt , hogy kifizessem a hitelt amit a nyakamba varrtak . Ő se keresett jól , de volt egy kis félte tett pénze amiből tudott nekem nélkülözni , persze én ahogy tudtam azonnal vissza utaltam neki és most minden félre tett pénzemet amiről senki nem tudott magammal hoztam . Bekanyarodtam az utcába ahol azóta is él , majd leparkoltam a ház elé . A kocsi hátuljához mentem ,s felpattintottan a csomagtartót . Ekkor hallottam ahogy kivágódik az ajtó , s szinte sikítva rohant a barátnőm felém .Felé fordultam , s kitártam a karjaimat . Hosszú-hosszú évek óta nem láttam már ,de mintha csak két hete történt volna .
-Bienvenidos !-köszönt , majd magához vont , s úgy szorított , hogy még a szuszt is kinyomta belőlem .
-Köszönöm !-nevettem fel ,majd kisé eltoltam magamtól , hogy megnézzem ,hogy is fest . -Semmit nem változtál .-mosolyogtam rá miután felmértem. -A cickó méretedet leszámítva .
Barna göndörke haja fel volt gumizva amitől még nagyobbnak tűntek a barna szemei . Igazi spanyol nő volt még az öltözködéseiben is .
-Alig vártam , hogy kinőjön.-nevettem fel miközben a táskáimért nyúltam ,s egyet Fana kezébe nyomtam .
-Én azóta is azt várom .-nevetett fel hangosan ,majd elindult a házba a cuccaimmal . Elnyúltam a kocsiajtóért és lecsukjam , s beindultam az új otthonomba. A ház egyszerű és takaros volt . Fabiana örökölte a mamájától miután mi elköltöztünk,s apránként berendezte . Miután a vőlegényével szét mentek ide költözött vissza .
-Huh de hiányzott ez a ház . -szólaltam meg mikor letettem a komód mellé a csomagjaim többi részét .
-Emlékszel mikor karton dobozokról csúsztunk le a lépcsőn?
-Persze , nekem kitört egy fogam .-nevettem el magam. Fana is nevetni kezdett ,majd ismét a nyakamba dobta az egyik kezét .
-Úgy hiányoztál.-nézett rám, majd átsétált a konyhába és kinyitotta a hűtőt elővett egy üveg tequilát .-Pont ahogy kérted .-lengette meg , majd elindult poharakért .
-Fabiana fogalmad sincs mennyire hálás vagyok neked . Szerintem soha nem fogom tudni viszonozni mind azt amit tettél értem .
-Ugyan Natalia testvérek vagyunk !-jelent meg előttem poharakkal, majd le vágódott a kanapéra .-Te is megtetted volna .
Bólintottam ,mert igaza volt. Török ülésbe leültem vele szembe , s elkezdtünk beszélgetni . Annyira otthon éreztem magam ,mint New Yorkban sehol. Hiányzott anyu ,de nem ostromolhattam mindig ez végett magam . Ő azt az életet választotta én pedig nem bírtam tovább azt amit végig csináltam vele hosszú éveken át .
-Na és a bátyáddal mi a helyzet ? -kérdeztem miközben a hajammal babrált .
-Banda tag lett . Szoktunk találkozni ,de neki az a családja .
-Hihetetlen és a barátnője akiről meséltél? -kérdeztem félve .
-Meghalt . Túladagolásban , ez után kezdett új életet .
-Sajnálom .
-Én is .-suttogta ,majd a vállamra tette a kezét , s bele nézett a tükörbe .Sikerült úgy begöndörítenie a hajam , hogy nem volt feltűnő a lenőtt festék . Beesteledett , majd miután megalapoztuk a jókedvünket hívtunk egy taxit ,hogy elmenjünk egy szórakozó helyre . Lina rászeretett volna beszélni  egy mini ruhára és egy magas sarkúra , ha már ő is úgy öltözött fel ,de én egy bőrhatású gatya és egy fekete body mellett döntöttem edző cipővel. Szökés barna hajam volt ami már lassan egy fodrászért kiállított ,ezért a barátnőm felajánlotta ,hogy befesti a hajam az eredeti hajszínemhez hasonlóra ,hogyha lenő ne legyen látványos . A klubban rengeteg ember vonaglott ,s miután megálltunk a pultnál egy újabb kört inni kerestünk egy pultot ahol beszélgethetünk mielőtt táncolni térnénk .
-Látod ott fent azt a férfit aki a korlátnál áll a tömeget bámulva ? -kérdezte a fülembe kiabálva .
-Igen ,ki ő?
-Ő a főnököm és szeretnék bevágódni nála .Gyere bemutatlak neki ,hogy lássa nem kamuztam. -fogta meg a kezem , s húzni kezdett magával a tömeg felé , majd felmentünk a lépcsőn , s megálltunk a magas férfi mellett .
-Alexander .-szólította meg Fana nagy lazán, majd a korlátnál álló férfihez fordult .-Alfredo had mutassam be a barátnőmet .
A fickó szinte azonnal felénk kapta a fejét ,majd egy undorító mosollyal végig mért minket .Ám engem nem ez zavart ,hanem ahogy a kanapén ülő férfi nézett engem . Amíg a barátnőm beszélgetett megjelent Fana főnöke mellett Alexander . Nagyon magas volt , talán két méter magas is lehetett , hatalmas izmos kar és hát amelyen csak úgy feszült a fekete ing . A haja frissen fel volt nyírva lépcsőzetesen a forgójáig és ott már hosszabb volt a haja , mely gondosan be volt lőve . Ez a fickó első ránézésre úgy néz ki ,mint aki most lépett ki egy magazinból .Az állát körbe ölelte az ápolt borosta mely kihangsúlyozta széles ,markáns arcát . A fülében lógott egy kereszt , mely sok férfinek nem állna jól .
-Örülök ,hogy megismerhetem . -nyújtottam felé a kezem illedelmesen ,melybe azonnal bele helyezte a zsebéből kihúzott meleg puha kezét , de a szem kontaktust nem szakította meg .
-Én is . Fabiana már mesélt magáról. -mosolyogtam bájosan Alfredo felé.
-Remélem csak jót !-húztam el a kezem ,melyen megpróbáltam megszakítani a bennem lévő feszültséget melyet ő okozott a nézésével .
-Mihez kezd így ,hogy új terepre merészkedett ?-kérdezett hirtelen vissza .
- Dolgozni fogok ,hogy kiépítsek egy új életet.
-Á. Ez a beszéd ! -mért végig ,majd Fabiana-hoz fordult . -Érezzétek jól magatokat . A ma estét én állom nektek.
-Ez igazán nagy lelkű Alfredo ,köszönjük . -mosolygott a főnöke felé.
-Engem be se mutatsz Fabiana?-kérdezte a magas jóképű idegen.
-Bocsánat .Natalia Alexander ,Alexander ő itt mellettem Natalia a legjobb barátnőm , akivel ma szét csapjuk magunkat .
Felnevettem a bemutatás hallatán ,majd a kezemet nyújtottam Alexander felé. -Örülők ,hogy megismerhetem!
-Szint úgy . Jó végre arcot is társítani az elmondottakhoz . Egyetlen egy a bökkenő. -vágta Fana-ra nézve , majd a tekintete vissza siklott rám . A kezem ugyan úgy fogta , s dominánsan szorította is , hogy el ne merjem venni.
-Még pedig? -kérdeztem vissza kíváncsian .
-A Fabiana elfelejtette megemlíteni mennyire ...-nyelt egyet ,majd végig mért ismét . Dagadt a májam a büszkeségtől amiért egy ilyen pasi megnéz magának .Viszont valamiért azt éreztem , hogy el kell tűnnöm a közeléből. Végre megtudtam győzni magam , hogy kihúzzam a kezem a kezeiből ,s ezzel megszakítsam ezt a furcsa érzést .
-Köszönöm a bókot,viszont mi most lemegyünk táncolni.-mosolyogtam felé, majd Fanára néztem , s megfogtam a kezét majd húzni kezdtem . Hiába mentünk a táncparkett közepére
éreztem az égető pillantását a hátamon még ha nem is néztem fel . Ahogy elkezdődött a zene ,nekem a vérem felpezsdült , s átadtam a zenének magam .
    Soha nem láttam még élőben egy olyan fickót aki teljesen megtestesíti az álom pasi határát . Ez a fickó nem a határokat súrolja ,hanem ő maga az álom faszi , akit minden nő meg akar kapni . Ő tipikusan a nőcsábász kategória , s csak remélni mertem ,hogy a barátnőm is távol marad az ilyenektől ,mert nekem egy életre elég volt az ilyenekből .

Continue Reading

You'll Also Like

97.6K 7.1K 29
Ki szereti a zombikat? Nos... Én régen szerettem őket... De aztán megjelentek a valóságban is, és felfalták a tanáraimat, meg az ismerősöket. Hirt...
56.6K 4K 23
Eve Hampton élete nem tökéletes, de nem is borzalmas. Van fedél a feje felett, szerető családja és egy színes baráti társasága, melyben remekül érzi...
109K 3.4K 37
Rhea Sky vagyok. Már 7 éve egyedül vagyok. 10 éves koromban haltak meg a szüleim. Egy tragikus autóbalesetben. Azóta az árvaházban élem a napjaim. A...
225K 11.8K 84
🦋 Az egész világomat felgyújtotta, egy szempillantás alatt 🦋 +18-as részek‼️ Cover made by Abeth98