Kingdom Of The Jeon -Kooktae-

By Minnieee9395

235K 18.7K 8.6K

"Kraliçe Jeon ve Kral Jeon'u o öldürdü Prensim. O omega bir katil." Omegaverse (Semekook) (Uketae) FemTae! More

Giriş
Kral Jeon ve Kraliçe Jeon
Katil Kim?
Sert Çıkışma
Kesik
Kral'ın Kardeşi
Maskeli Balo
Kolye
Kan ve Acı
Komutan Minho
Yemek
Islak
Dövüşmek Mi? Sevişmek Mi?
Her Şeyim Senin
Soo Min'in Sonu
Tutkulu Bir Gece
Soylu Biri
Kraliçem Olacaksın
Neredesin?
Soğuk
İntikam
Romantik Teklif
Düğün Hazırlıkları
Kraliçe Jeon Taehyung
(M)ühür
Hediye?
Bebek Geliyor!
Bizi(m) Gecemiz
O Benim Değil
Özlem
Sevsene Beni
Jeon Chun Hei ve Jeon Hwan
Min Krallığı
Duyuru! Bakarsanız Çok Sevinirimm
Yeni Hizmetli
Taklit
Sadece Sen, Ben ve Bebeklerimiz
Bu Bir Son Değil -Final-

Kavuş(m)a

4.6K 381 115
By Minnieee9395

İyi okumalar💜💜💜

Taehyung'un ağzından;

Odaya girdiğim an karşılaştığım görüntü ile öylece kalakalmıştım. Jung Su üstünde gecelikle Jungkook'un kucağında iken, Jungkook'un eli onun bileğine sarılıyordu.

Kendime geldiğim an ise dolu gözlerimle bağırdım.

"Ne oluyor burada?! Jungkook!"

Jungkook'un kırmızı gözleri benim bağırmam ile siyah olurken şaşkınca kucağındaki Jung Su iyi ittirdi. Jung Su yere düşerken acıyla inledi.

"Senin ne işin var burada? Hemde bu kılıkta nasıl gelirsin?"diyip Jung Su'ya ilerledim.

Sertçe kolunda tutup kaldırırken bağırdım.

"Amacını bilmediğimi  sanıyorsun ha?! Jungkook'a sözde aşık oldun ve şimdi de onun etkisiz halinden yararlanıp bir de benim geceliğimi giyip karşısına çıktın. Ne sandın? Seninle yatağacağını mı?! Bizim mühürlü olduğumuzu bilmiyor musun? Sence onun ne hissettiğini, kurdunun ne hissettiğini ben bilmiyor  muyum? Seni istemediğini senin taklitçi olduğunu çok iyi biliyor!"

"B-ben..." diye kekeledi.

"Sen bundan sonra burada olmayacaksın! Zindana atılacaksın! Kesin kararımı verdiğimde ise emin ol bu saraydan hatta bu topraklardan çok uzakta olacaksın!" kapıyı açıp onu dışarı attım, yere sertçe düşerken muhafızlara seslendim.

"Alın bu sürtüğü!" diye bağırdım. Çok sinirliydim. Muhafızlar hızlıca gelip kollarından tutup kaldırdılar.

"Karanlık zindana atın. Yemek, su yok!" muhafızlar beni onaylayıp Jung Su'yu götürürlerken Jung Su ağlayıp isyan etsede karşı çıkamadı ve gözden kayboldular. Sakinleşmeye çalışıp içeri girdim. Jungkook yatakta oturuyordu. Başı eğikti. Elleriyle oynuyordu.

" Taehyung ben üzgünüm. "dediği zaman bir hıçkırık kaçtı dudaklarından. Ağlıyordu. Oysaki onun bir suçu yoktu.

"Üzgünüm bunu yaşamanı istemezdim. Tam bir şerefsizim. Aptalım. "yanına gidip yatağa oturdum. Başını kaldırıp göz yaşlarını sildim.

Ben onun ne hissettiğini anlıyor, hissediyordum. Bu yüzden ondan yana bir şüphem yoktu. Jungkook o omegaya dair sadece tek bir şey hissetmişti o an. O duygu da tiksinme.

" Senin bir suçun yoktu. Ne hissettiğini biliyorum. Şimdi sakin ol lütfen. Anlatmıştım o omeganın sana karşı bir şeyleri vardı ama bu kadarına da cesaret etmesi..."

Ellerini belime sardı.

"Üzgnüm."

"Üzgün olma. İyi ol." diyip ellerini tuttum. "Zaten iyi durumda değilsin. Kızgınlıktasın. İlk günü ve kendini bile bilmeyecek bir haldesin."

"Onu göremedim bile. Bir anda kucağıma oturdu sonra da sen geldin."

"Evet hissettim merak etme. Jungkook biz eşiz biliyorum sende biliyorsun. Şimdi lütfen öp beni ve bu kötü anıyı unutalım." diyip dudaklarına yaklaştım. Anında dudaklarıma yapışıp öpmeye başlarken bende karşılık verdim. Elleri elbisemin iplerine gitmiş çözdüğü gibi elbisemi üstümden çıkarmıştım. Üstümde sadece dantelli iç çamaşırım kalırken bende pantolonunun fermuarını indirdim ve iç çamaşırı ile beraber çıkardım onun yardımıyla.

Acele ediyorduk. Çünkü o çok zor durumdaydı. Sertleşmiş aletini hissettiğimde zaten rahim girişim yeterince ıslaktı. Beni tek hamleyle yatağa yatırırken dudaklarını boynuma kapatmış, iç çamaşırımı çıakrıp sertliğini içime sokmuştu. Derince inlerken ellerimi sırtına koyup sarıldım.

"J-Jungkook..."

Dudakları sertçe boynumda izler bırakırken hareket etmeye başladı. Gelen zevkle daha çok inlerken Jungkook'un dudakları göğsüme indi ve bir eliyle okşarken diğerine dudaklarını kapatması ile çığlık attım.

"Bebeğim sanırım sütünden içtim." dediğinde ise kahkaha attım. Gerçekten çok komikti.

"Jungkook gerçekten mi ya?"

"Hmm ve güzeldi sanırım biraz da ilgileneceğim onlarla." diyip diğer göğsüme geçip emerken dişlerini geçirip çekiştiriyor. Altında kıvranmamı sağlıyordu.

Zevk noktama vuruş yapması ile hızlanmasını söyledim. Anında hızlanırken göğüslerimden çekilip yüz yüze gelmemizi sağladı. Ellerimi saçlarına çıkarıp alnına gelenleri geriye taradım.

Jungkook'un gözleri siyahtan kırmızıya dönerken dudaklarını emip geri çekildim. Kurdu benliğini ele alırken daha da sertleşti. İçimden çıktığı gibi beni ters çevirirken dizlerim üstünde durmamı sağlayıp sertçe içime girdiğinde ikimizde inledik.

Ellerini kalçalarıma koyup sıkarken dudaklarını sırtımda hissettim. Dişlerini geçirip emerken ellerimi sabit tutmaya çalışıyordum. İnlemekten gözlerimi bile açamıyordum.

Jungkook ise kulağıma inlemelerini bırakırken daha da kendimden geçiyordum. Sanırım bu gece hiç bitmeyecekti.

***

"Zıpla bebeğim hadi."alfa sesiyle konuşan ve daha hızlı zıplamam için belimden tutan Jungkook ile kaçıncı turu attığımızı bile bilmiyordum. Ben beş kere o ise iki kere gelmişti. Gelmeye yakınken içimde çıkıyor. Ya onu çekiyor, ya sürtünüyor ya da dudaklarım arasına alıyordum. İkizler yeni doğmuşken yeni bir bebeğe hazır değildik ikimizde.

Şuan kucağında zıplarken saatin sabaha karşı beş olduğunu görüyordum. Çok yorulmuştum ancak Jungkook durmuyordu. Boşaldığı an tekrar sertleşiyordu. Çok ağır geçiyordu. Tek umudum önümüzdeki iki günün de böyle olmaması idi. Alfaların kızgınlığı üç gün sürerdi çünkü.

Eğer her gün devam ederse ben sağ çıkamazdım. Şuan ile kalçalarım morarmış, rahim girişim acıyordu. Vücudum morluk ve ısırık izleri ile kaplı iken saçlarım dağınık dudaklarım şişti. Bitmiştim.

Daha hızlı gelmesi için kendimi kasarken daha hızlı zıplamaya çalıştım. Eli belimi sıkıca tutuyor. Arada kalçama inip sert şaplaklar atıyordu.

"J-Jungkook geleceğim!"

"B-bende!" dediği anda ise son kez zıplayıp kucağından kalktım. Sertliği sızdırırken bacakları arasına geçip elime aldım ve dudaklarımı ucuna kapattım. Sertçe emerkem dilimi gezdirdim. Bir kaç dakika sonra ise Jungkook gelmişti.

Geri çekilip dudaklarımı sildim ve ağzımdakileri yuttum. Kendimi yatağa attım.

Nefes nefese Jungkook'a baktım. O da nefes nefeseydi. Gözleri kapanıyordu. Sonunda hafiflemiş olmalıydı. Yan dönüp yanağına elimi koydum ve okşadım.

"Daha iyi misin?"

"Hmhm iyiyim." gözleri kendi rengine bırakırken bana döndü ve elini belime koydu. Gözlerini kapatırken bende kapattım. Uykuya dalmam ise kosa sürmüştü çünkü çok yorgundum.

***

Aşağı bölgemde hissettiğim soğuklukla uyandım. Üşüyordum zaten.

Gözlerimi aralayıp baktığımda Jungkook elindeki merhemi rahim girişime sürüyordu.

"Güzelim üzgünüm uyandırdım. Ancak pek iyi durumda değil, sürmem gerekiyordu. Seni yıkadım, çarşaflar da temiz. Saat daha erken uyumalısın." dediğinde başımı salladım. Üstümde onun pijama üstü vardı. Bol ve rahattı.

"Sende gel." uykulu sesimle mırıldandım.

"Geliyorum bi'tanem." merhemi süründe aynalı masama koyup ellerini yıkayıp geldi ve yatağa girdi. Üstümüzü örtüp bana sarıldı. Sıcaklığı ile hemen uykuma yenik düşerken bende ona sarıldım ve huzurla uyumaya devam ettim...

Bir daha gözlerimi araladığımda ise güneş en tepedeydi. Kuş cıvıltıları, denizin sesi vardı kulağıma dolan ha bir de Jungkook saçlarımı okşayan elleri.

"Günaydın." diye seslendi. Ona bakıp gülümsedim.

"Günaydın. Saat kaç?" diye sordum esnerken.

"Saat on iki ama önemi yok."

Yatakta dikeldim hemen. Ikizler? "Jungkook nasıl yok önemi ikizler?"

"Hoseok senin daha önce sağdığın sütlerden içirmiş şuan karınları tok ve çok güzel bakılıyorlar." dediğinde rahat bir nefes verip yatağa geri uzandım.

"Unuttum bi an neyse sen iyi misin? Dün..."

"Şuan çok iyiyim. Çünkü omegam yanımda. Eminim ki iki yarın tamamen geçer. Bugünden bile çok iyiyim. Bana iyi geliyorsun." alnımı öpüp gülümsedi.

"Hmm sende bana." dedim ve gülümsedim bende.

Burunlarımız birbirine değerken dudaklarını öpüp geri çekildim.

"Acın veya ağrın var mı? Merhem sürdüm ama?"

"Hayır şuan yok. Biraz sızı var ama iyiyim."

"Üzgünüm. Çok yordum seni."

"Jungkook ben senin eşinim. Sana elbette yardım edicem. Sende aynısını benim için yapardın, yapacaksın hatta. Böyle söyleme sanki zevk almamışım gibi." diyip güldüm.

Evet gün gece çok yorulmuştum ancak bir o kadar da zevk almıştım. Çünkü biz uzun zamandır yapmıyorduk. Hamile olduğum için. Bu büyük bir kavuşmaydı bizim için.

Ve bundan sonra da kimse bizi ayıramazdı.

*

*

*

Sizi seviyorum.💛

💜💜💜

Continue Reading

You'll Also Like

171K 10.5K 41
Taehyung ablasının sevgilisine aşık oldu. 05122021 21062022
46.7K 4.9K 22
"MİNHO EZ BENİ"
11.1K 870 31
Alfa Jungkook ortaokul'da platonik olduğu Omega Taehyung ile Lisede karşılaşır. Fakat bu kez aşkını içine atmaz, gizlemez. Taehyung ise asla birinin...
28.1K 2.2K 19
-Tamamlandı- Arkadaşının önerisiyle girdiği lüks gazinoda çalışmaya başlamakla birlikte yeraltının en güçlü mafyasına aşık olmak mı? Bu tam benlik bi...