Ares ASKIN

By Nataliapryor1

978 103 3

" E un tip atât de sobru , mândru , plin de aroganta ,care împraștie cuțite in jurul lui . Sunt sigura ca in... More

Prefața
Capitolul I
Capitolul II
Capitolul IV
Capitolul V
Capitolul VI
Capitolul VII
Capitolul VIII
Capitolul IX
Capitolul X

Capitolul III

87 11 0
By Nataliapryor1

Cele doua cafele pe care băusem după ce venisem de la lucru nu ma ținura treaza destul cât sa învăț toată materia pentru examenul de astăzi . Din vina celor doua ore de somn , corpul meu se transformase intr-o leguma . Aveam ochii roșii , iar anticearcănul nu își făcea prea bine treaba . Încerc sa ma aranjez când mai bine cu putința pentru a nu da impresia ca sunt consumată de toate responsabilitățile din jurul meu.
Mi-am luat o pereche de blugi negri , o cămașă albastra deschisă , câteva accesorii care îmi dădeau un aer mai oficial și o pereche de ghetuțe de lac împrumutate desigur de la Alexa .

- Ne duce Trevor ! spune rujandu-se in fata oglinzii din hol .

- Minunat ! Și așa suntem in întârziere ! îmi prind parul intr-un coc dezordonat și deschis usa.

In acel moment lângă trotuar parcase un Porche negru , iar din el coborâse Trevor . Avea o pereche de ochelari de soare , mâinile băgate adânc in buzunarele blugilor și un zâmbet larg.

Iar își schimbase mașina !

- Neața fetelor !

Alexa trece pe lângă mine și ajunge intr-o clipita in brațele lui . Încui usa , o verific și ma grăbesc sa urc in mașina . Drumul spre universitate a fost parțial liniștit . Prin parțial ma refer la primele cinci minute cât Alexa își ținuse gura închisă .
Intr-un timp de zece minute am fost părtașa la dulcegariile lor , sa nu mai pomenesc de felul in care se țineau de mâna pe schimbătorul de viteze .

Când oprise mașina , nu mai așteptasem nicio secunda și ieșisem ca arsa de acolo . Intrasem in universitate mai mult alergând pentru ca examenul meu începuse de câteva minute.
Ajunsă in fata sălii , respir adânc încercând sa inventez o scuza buna , deși singurul lucru la care ma puteam concentra erau genunchii mei care nu se mai opreau din tremurat .

Deschid ușa pregătită sa îmi cer iertare pentru întârziere , dar mi-o inchid repede când văd ca sala e goală . Ies din sala , mai verific încă o data numele ei , apoi orarul .

Unde e toată lumea ?

Ii trimit mesaj unei colege de grupa , iar in câteva minute ma informează ca sunt intr-o sala multimedia de la etajul doi .
Urc in graba , întârziind deja zece minute , apoi bat la usa acum fiind puțin mai liniștita . Teoretic examenul e anulat dacă clasa mea e aici .
Deschid usa și ma scuz , primind o scuturătura lenta de cap din partea profesorul care îmi indica sa ma așez pe un scaun .

Asezandu-ma îmi dau seama ca prezentarea încă nu a început așa ca nu am pierdut ceva important .

- Cu toți va întrebați de ce sunteți aici , și uite aici răspunsul . Un vechi prieten a avut deosebita plăcere sa vina aici și sa va vorbească despre cariera de arhitect .

Toată privirile s-au mutat de pe profesor pe bărbatul in costum albastru închis . Imediat l-am recunoscut , ochii , sprâncenele , maxilarul , parul... Askin !
Un șuvoi de șușoteli curge timp in care cei doi își strâng  mâna respectuos .

- Buna ziua ! Ma numesc Ares Askin și astăzi sunt aici pentru a va prezenta etapele prin care veți trece ca arhitect .

Atmosfera era destul de plictisitoare mai ales ca stăteam prin spate , iar in fata mea se așezase un timp cu un cap mai mare decât mine . Începuse sa explice ca își crease un program specific in care participase la mai multe cursuri din diferite orașe . Cu o mana sprijinita , incerc sa ascult ce spune pana cand pleoapele imi cad . Ii auzeam vocea in surdina pana la un moment dat cand se estompase . Somnul mi-a fost distras de colegele mele care îmi dădeau coate subtil , zâmbind tâmp la tipul in sacou din fata noastră .

- Dacă mai aveți întrebări mi le puteți adresa acum ! își plimba ochii prin sala , uitându-se la câteva zeci de mâini ridicate in aer .

- Întrebări profesionale . accentuează , mâinile retrăgându-se ușor. Doua mâini mai rămân in aer . Nu pot sa ii văd expresia dar sunt sigura ca își da ochii peste cap .

Imediat vocea unei fete răsuna in sala .
-  Cat timp dureaza conceperea unui proiect?

- Depinde de gradul de dificultate al acestuia . Unii clienți îl solicita in câteva săptămâni . Cred insa ca pentru arhitectura de calitate este nevoie de timp. Timp pentru client sa inteleaga ce are nevoie si timp pentru arhitect sa nuanteze si sa materializeze nevoile clientului. Ma gandesc la o casa a lui Alvaro Siza a carei proiectare s-a desfasurat pe parcursul mai multor ani, aproape zece, de discutii intre arhitect si client .

Răspunsul lui complex aproape ca ma făcu sa cred ca in fata mea se afla cu totul persoana , și probabil așa e . Exista o diferența uriașă între bărbatul din cafenea și gentalmenul din fata noastră .

- Ce clădire celebră din lume v-ați fi dorit să proiectați, dacă ați fi avut ocazia? întreabă un bărbat din sala roșcat care stătea cu câteva scaune in dreapta mea .

- „Fallingwater" proiectată de Frank Lloyd Wright în 1935. raspunde prudent , ridicându-se in picioare și încheindu-se la un nasture de la sacou . Dacă nu mai aveți alte întrebări , ar trebui sa ajung in alta parte !

Desigur , profesorul îl conduce afara , lăsând in urma impresiile bune pe care le împărtășeau colegii mei .

- Cum ți s-a părut ? Întreabă Olivia zâmbindu-mi in semn de salut .

- Buna Olivia . A avut o prezentare buna si niște răspunsuri pe măsura . Nu ma pot plânge ! ne continuam noi drumul spre ieșirea din sala , bucurându-ne una de compania celeilalte .

Spre surprinderea mea , Askin nu era genul ei așa ca nu se lasă distrasa ca jumătate din grupa pe parcursul orei . In plus , împărtășeam aceleași păreri .
Terminând cursurile m-am dus la baie pentru a-mi prinde cocul . Voiam sa ma demachez și sa dorm câteva ore bune . Simțeam ca ma prăbușesc pe gresie in următoarele secunde .
Trag aer in piept , îmi adun suvitele după ureche , zâmbesc obosit spre oglinda pentru a-mi forța creierul sa creadă ca sunt fericita , apoi deschid usa și ies .

-Raine , buna ! ii aud vocea lui Trevor din spatele meu.

Ma întorc și ii zâmbesc prietenos .

- Cum se face ca ești aici și nu cu Alexa ?

Începem sa mergem in tandem spre ieșire . Trevor e mai puțin decât pare . Când l-am cunoscut părea un bărbat cu un ego uriaș , bogătaș și cu un mare papagal. Ca mai târziu după ce l-am descoperit mi-am schimbat radical părerea.  Alexa s-a îndrăgostit de sensibilitatea și de modul in care vede el lumea .

- Se pare ca mai are doua cursuri in plus , așa ca am puțin timp pentru mine ! Tu ce mai faci ? Alexa vorbește într-una sa ieșim iar toți trei . o spune pe un glas jenat , apoi îmi deschide usa și ieșim împreuna afara .

- Îmi pare rău , dar majoritatea timpului sunt ocupată cu serviciul . Nu vreau sa para ca nu îmi place relația voastră sau ceva , dar nu prea găsesc portițe.

- E ok , te înțeleg , bineînțeles ! Mi-ai fost ceva timp cea mai buna prietena și știu ca nu ai renunța așa ușor la mine . îmi da un cot prietenește , făcându-ma sa zâmbesc .

Îmi era dor de vremea când eram prieteni buni , desigur pana sa ma angajez pentru ca nu puteam sa profit de situația lui financiară , o situație extrem de buna . A fost o vreme când ieșeam prin oraș toți trei ca prieteni și stăteam pana târziu prin cluburi . Apoi, s-au răcit apele , iar Alexa s-a pus împreuna cu el , neanuntandu-ma desigur. Normal ca ma simțeam pe dinafara , dar măcar nu ii pierdusem pe deplin .

- Îmi pare rău ca nu mai suntem ca înainte , dar sa știi ca te poți baza pe mine .

- Știu Raine , știu . Te pot lasă undeva ? întreabă oprindu-se.

Fără a-mi da seama stăteam in fata mașinii sale , in timp ce el îmi flutura cheia in fata mea .
Îmi deschid telefonul și văd ca e in puțin timp trebuie sa fiu la lucru , așa ca dau din cap .

- Trebuie sa ajung la FoxCafe .

Drumul l-am petrecut in liniște , stânjenită pentru favoarea pe care mi-o face . Încă nu îmi pot scoate din cap momentul in care mi-a spus ca vrea sa fim mai mult decât prieteni , iar eu i-am spus ca nu vreau sa o rănesc pe Alexa , știind ca prietena mea îl plăcea din prima zi de când am făcut cunoștiință .
Normal ca s-a supărat și a doua zi s-a pus cu ea , doar pentru a-mi arată ca trecuse peste mine . Iar in decursul anilor , a început sa dezvolte sentimente pentru ea și sa ma lase pe mine prada trecutului .

Parchează in parcare , cobor și ii mulțumesc , apoi acesta își întoarce mașina in parcare și pleacă.

Am momente când ma gândesc ca poate ar trebui sa ii fi dezvăluit și sentimentele mele și sa trăim o frumoasa poveste de dragoste. Dar asta ar fi însemnat sa îmi pierd cea mai buna prietena , așa ca am luat decizia corecta .

Deschid ușa cafenelei , pregătită pentru cele zece ore de lucru . In timp ce ma îndrept spre debara pentru a mi lua șortul rămân socata când îl văd pe Mike ieșind de acolo . In spatele lui era o roșcata care își aranja rochia scurta albastra . Nu e prima nici ultima data când blondul vrăjește fete și ajunge sa profite de ele in timpul programului .
Când îmi observa prezenta , obrajii roșcatei se înroșesc , rușinată de ce făcuse , in timp ce Mike doar îmi zâmbește .

- Eu mi-am terminat turna ! îmi face cu ochiul , apoi își trece un brat după talia roșcatei și trec pe lângă mine pana ies din cafenea pe ieșirea destinată personalului .

Niciodată nu ma voi obișnui cu obiceiurile lui .
In timp ce îmi iau sorțul de pe raft , observ saci , soluții de spălat pe jos , role de hârtie , doua maturi și mai multe cutii răsturnate pe jos . Pufnesc nervoasa , gata sa nu ii strâng mizeria . Atât timp cât îți faci de cap cu cineva , strange-ți pentru numele lui Dumnezeu mizeria !
Îmi amintesc foarte bine , luna trecută când doua gemene cu ochii verzui au venit aici și s-au asezat la o masa de lângă geam . Precizez ca îmbrăcămintea lor era una perfect decenta : o pereche de blugi și o bluzița înflorată . Normal , Mike se oferise sa le ia comanda , iar după cinci minute , blondul îmi spuse ca a dat lovitura . Nu mi-am dat seama instant la ce se referă , urmând ca după câteva minute in timp ce luam câteva gogoși din bucatarie sa aud gemete venite din debara .
Scârbită de gălăgia pe care o făceau , am bătut puternic in usa , pentru a se opri . Nici nu vreau sa-mi imaginez ce părere aveau clienții despre personalul de aici .

- Iar a agățat ceva , nu ? întreabă Theresa in timp ce face o cafea la aparat .

- Nici nu știu de ce aștept sa se maturizeze .

Astăzi se preconiza sa fie o zi buna , însorita care avea o mare influența asupra persoanelor care veneau in cafenea . Majoritatea cereau cafele și le serveau afara . Aproape nu observasem dacă nu îmi spunea Theresa ca Frank primise câteva seturi de mese și scaune , iar astăzi dimineața le așezase afara in fata cafenelei . Adevarul e ca pe o vreme atât de frumoasa , e păcat sa stai in spatele unor geamuri .
Desigur , era un avantaj și pentru mine . Eram plictisita sa ma învârt in același perimetru , așa ca aceasta mică schimbare atrăgea atât clienții , cât și pe noi , personalul .
După atât de multe ore de stat in picioare , nu îți strica puțin aer curat .

- Doua cafele cu lapte de migdale , va rog !

- Desigur .

Ma întorc in cafenea , lăsându-le pe cele doua femei sa își continue discuția despre aranjamentele de flori pentru nunta uneia dintre ele .
Iau laptele cu migdale din frigider și ma întorc la aparatul de cafea pentru a pregăti comanda .

- Cum de a investit in cafenea ? o întreb pe Theresa in timp ce aceasta oferă restul unei bătrâne .

- Pai pentru o cafenea de dimensiunea asta , scoate un bun profit . De ce nu ar investi ?

- Are una din cele mai mare companii de condus , proiecte internaționale si totuși găsește timp sa crească profitul pentru o cafenea nesemnificativa . Sunt doar ... surprinsă !

- Poate i-a atras cineva atenția de aici și acum e interesat ! Chiar mai mult , poate din cauza asta chiar a cumpărat cafeneaua ! vorbește ea visătoare , imaginându-și desigur ca ea este acel cineva .

Ma abțin sa comentez ceva despre Askin , așa ca iau cafelele pe care le preparasem intre timp și le duc celor doua doamne care își aștepta comanda .
Următoarele ore pana la închidere au fost mult mai plăcute decât majoritatea din săptămâna asta . După ora trei s-au asezat la una din masele de afara un cuplu de bătrâni . In momentul in care au vrut sa se așeze , bărbatul de vârsta a treia a avut grija sa ii tragă scaunul soției sale , ca un adevărat domn . Am insistat sa le iau eu comanda , iar când femeia comandase pentru amândoi doar doua ceauri și doua cornuri cu vanilie , își așezase mâna pe mâna bărbatului care ii zâmbea de partea cealaltă a mesei . Nu mai voiam sa plec de la acea masa , așa ca începusem sa conversez cu ei dar din păcate puțin timp pentru ca Lara ma strigase sa o ajut cu rândul care se formase .
Știu ca îmi doresc poate prea mult , dar vreau sa fiu in locul ei . Vreau sa am o batranete fericita și sa o petrec lângă o persoana care ma iubește .

După câteva zeci de minute terminam de curățat si ne schimbam înapoi in hainele noastre . Theresa ma întreabă dacă sun eu sau suna ea la taxi , dar o refuz spunându-i ca voi sta aici sa-mi termin schița .

După ce ii sosește taxiul ma imbratiseaza si pleacă , urandu-mi noapte buna . Ma întorc spre debara si îmi iau ghiozdanul, apoi îmi instalez lucrurile in biroul lui Frank . Mereu a fost binevoitor și m-a lăsat sa ii folosesc lucrurile .
Deschid lampa neagră de pe birou si îmi așez coala desenata , apoi merg lângă usa și apăs intrerupatorul pentru a inchide becul ce ilumina întreaga camera . Ma așez confortabil in scaunul de piele negru si privesc desenul din fata mea .

Consultasem cateva surse de pe net apoi ma apucasem sa trasez linii , calculând exact pentru a nu face erori majori . Ultima data când proiectasem peretele exterior al unei case profesorul ma amenințase ca e ultima data când îmi primește asemenea teme din cauza erorilor majore pe care le făcuse . Desigur , desenasem seara si nu ma putea focaliza total asupra desenului . Dacă am învățat ceva din lecția aceea , este ca mai bine faci un calcul de trei ori decât sa te bazezi ca e bun din prima .
Minutele trecuseră pe lângă mine si încetul cu încetul ridicam clădirea , ajungând la acoperiș . Simt cum ochii încep sa mi se usuce , iar o durere de cap ma lua prin surprindere .
La naiba , iar migrene !
Nu m-am ridicat pentru a lua vreo pastila din ghiozdan , ci am rămas pe scaun . Ma las pe spătarul scaunului , masandu-mi tâmplele și închizându-mi ochii .
Trebuie sa predau neaparat lucrarea pe mâine , dacă nu , nu trec cursul si îmi pierd bursa .
La naiba cu tot !

Inima îmi ajunse in gat când auzisem usa de la intrare deschizându-se . Inchid lampa , las creionul pe masa si ma ridic silențios in picioare . Cafeneaua este scăldată in bezna , dar pașii hotului se aud apăsat venind spre birou . Aproape ma izbesc de perete , ajungând in dreptul intrerupatorului . In capul meu se instalara doua planuri mari : lupta sau fugi , iar eu niciodată nu am fugit .
Ma lipesc cu spatele de perete , auzindu-mi inima cum îmi saltă in piept , iar picioarele încep sa îmi tremure .
Pașii se auzeau din ce in ce mai tare , semn ca hoțul se apropie . Niciodată nu mi se întâmplase sa vina cineva peste câteva ore dupa închiderea programului . Era exclus ca acea persoana sa fie una din colegii mei sau Frank .

Respirația îmi deveni superficiala când realizez ca persoana care se apropie mai are doar doi sau trei pași pana sa ajungă in dreptul meu .
Când piciorul pășise in biroul șefului meu , îmi făcusem curaj si ma aruncasem asupra hotului . Imediat , ii prinsem mâinile la spate si îl trantisem de perete făcându-l sa scoată un sunet scurt . Ii strâng ambele mâini cu mâna mea stânga si îmi plasez antebrațul pe ceafa lui pentru a-l împiedica sa facă vreo mișcare .
Sunt gata sa îl mint ca poliția e in drum spre noi , dar mâinile lui îmi rotesc mâna stânga , făcându-ma sa tip ascuțit . Imi retrag din reflex mâna dreapta care îl tinuia de perete si in scurt timp ajung sa fiu prinsă de ambele mâini si lipita violent de perete . Imi întoarce mâna drepta la spate si începe sa o strângă intr-un unghi din ce in ce mai mic .
Gem înfundat , lăsându-mi capul pe spate din cauza durerii ce îmi cuprinse mâna . Realizasem ca ii ajung pana la umăr , fapt fiind capul meu ii atinse umărul in trecat. Ii simteam corpul lipit de al meu si mâinile lui reci care ma țineau in loc . Înghit in sec și încep sa respir sacadat . Nu am absolut nicio șansa in fata tipului uriaș din spatele meu .
Tot chipul meu a prins o tenta de roșu arunci când am simțit nenorocitul ăla de parfum . In spatele meu nu se afla niciun hot , ci proprietarul cafenelei .
Ma zbat înecând sa plec cât mai repede de acolo pentru a nu fi recunoscuta . Știam ca se va răzbuna și ma va concendia cât ai clipi .
Greșeală mea a fost ca imediat după ce și-a dat seama ca e o femeie in fata lui a început sa îmi de drumul , dar eu m-am zbătut mai tare , izbindu-mi corpul de al lui . Atunci a început sa îmi strângă mâna din nou mai tare , iar geamătul meu a umplut tot biroul .

- Îți pot da motive mai bune sa gemi așa ! vocea lui groasa si răgușită îmi cauzase spasme prin tot corpul .

Corpul meu renunțase sa impună rezistența asupra lui . Propriu meu trup ma trădase . Dumnezeule , acum imi doream sa ma preling printre parchet si sa dispar fabulos de aici .
Observase ca rămasem împietrită si lipita de peretele rece pe care îl încălzeam cu obrajii mei înflăcărați . Imi simteam sfârcurile tari și o pulsatie rapida mai jos de pantecele meu .Îmi eliberase mâinile , deși mâna mea stânga era încă lipita de perete .

Becul se aprinse imediat , iar corpul meu se întoarse automat spre el , de parca era un magnet , iar eu un cui fără pic de creier .
Ma măsurase din cap pana in picioare , rămânând suprins preț de doua secunde . Sprâncenele lui negre coborâra , iar buzele se strânsera intr-o linie .

- Sper ca ai o explicație plauzibila . roșește pe o voce înghețată , nervoasa .

Îmi deschid gura sa ii spun ceva , orice , dar nu mi-a ieșit nimic . Știam ca indiferent de ce as zice , voi fi data afara și voi rămâne fără servici .
Știam ca trecuse de mult ora închiderii și ca a fost o mișcare extrem de proasta sa vin aici , uitând de schimbările venite la conducere .
Desigur , nu puteam trece cu vederea ca era obosit , probabil terminând ședințele stresante cu alte firme . Poarta o cămașă albă șifonată și pantaloni negri . Totuși are parul ciufulit , fapt ce ma duce la ideea ca o femeie și-a trecut degetele prin firele lui negre curbate . Sau poate nu era obosit din cauza serviciului sau , poate avuse o aventura cu una dintre innebunitele sale angajate .

Cum nu a primit niciun răspuns , bărbatul din fata mea se răsucește și merge spre birou . Se poziționează in spatele biroului cu mâinile pe el și se apleacă . Nu am putut sa nu ii sesizez muschii încordați ce se vedeau prin cămașă lui . Cum de nu se rupe cămașă aceea oare ?
In stomacul meu incepeau sa prindă viața acei fluturași pe care nu ii mai simtitisem de ceva vreme . Omul acela expira tensiune sexuală . Pur și simplu tot corpul meu luase foc .

Nu realizasem ca am rămas lipita de perete decât când și-a ridicat privirea de la schița mea la  mine . Ma privea intens , de parca următorul sau gând era sa ma ridice și sa ma întindă pe biroul din fata lui . Eu urmam sa fiu următoarea lui lucrare . Următorul proiect la care sa muncească zi și noapte și sa nu își ia ochii de la el . Corpul meu devenise atat de rigid incat simteam ca ma transform intr-o denivelare a peretului . Mintea mea o lua razna .
In schimb pe chipul lui o umbra de zâmbet diavolesc apăru . Colțul stâng al gurii urcase ușor , apoi cobori . Știam privirea aceea . Știam ca va urma sa facă ceva rău , dar nu puteam percepe ca următoarele secunde îmi vor da viața peste cap .
Îmi mușc buza cu putere pentru a nu-mi lasă lacrimile sa curgă când mâinile lui apuca colțurile schitei și o rupe violent. Nici măcar nu acorda atenție la ce face . Voia sa ma facă sa sufăr , de aceea ma privea încântat cum urma sa imi pierd controlul . Aștepta o reacție spontana de la mine , probabil sa tip , sa plâng , sa îl palmuiesc .

-- Data viitoare nu mai adormi la cursuri importante . ma mustreaza pastrandu-si zambetul sfidator .

Continui sa imi musc buza , rezistand impulsului de a merge spre el. Nu mai aveam pic de respect pentru el . Trecusem si peste faptul ca ma vazuse dormind si ma recunoscuse acum . Unghiile imi perforeaza palmele imfierbantate , iar privirea lui coboara pe ele . Acum chipul ii radia de satisfacere . Dintii lui albi si drepti se insirau intr-un zambet larg si pacatos . Ma provoca silentios , incercand sa imi scoata latura intunecata la iveala . De parca isi dorea sa isi dovedeasca ca are dreptate intr-o anumita privinta .

-- Aminteste-mi sa tin cont de parerile tale . spun furioasa si ma indrept cu pasi repezi spre birou, intrerupand contactul vizual cu seful meu .

Ma aplec incordata sa imi iau rucsacul de pe jos , neglijand creionul care statea pe birou . Prind materialul de piele neagra al rucsacului meu si dau sa ma ridic dar maxilarul imi e tintuit cu o forta care mi se opune .

Raman in genunchi , ridicandu-mi ochii spre barbatul care are o privire mai rece decat mana lui . Degetele lui lungi mi-au cuprins aproape tot maxilarul , iar daca voia putin sa le stranga mai tare eram sigura ca mi l-ar rupe . Respir sacadat , innebunita , ca un animal capturat , in timp ce ii privesc ochii furiosi , ca doi taciuni aprinsi care imi studiaza fizionomia fetei .

Voiam sa tip si sa i spun sa-mi dea drumul , dar buzele mele au ramas intredeschise tanjind dupa aer . Degetele de pe fata mea au inceput sa se stranga , palpandu-mi maxilarul incordat . Este dureros , dar stiu ca daca ar vrea sa ma duca in agonie ,ar putea foarte usor . Nu cersea scuze pentru vorbele mele , ii sustieam privirea de parca as fi pusa la o proba . Aproape ca ma bucuram de senzatia rece de pe obrajii mei . Nu era nici pe departe prin ce am trecut acum cativa in urma. Poate de aceea nici nu ma temeam de el , pentru ca stiam ca nu ma poate rani mai tare decat au facut-o cei din trecutul meu .

Privirea i se opreste pe buzele mele rosii , iar maxilarul i se incordeaza vizibil . Pare un demon care e gata sa imi ia sufletul fac pic de dificultate . Ma ingrozea faptul ca il lasam sa faca asta din mine . Nici macar nu incercam sa opun rezistenta . Sunt mult prea fascinata de unghiul in care i se vede fata si toate umbrele ce i se incolacesc prin firele de par . Fata lui parea cioplita , iar pometii inalti pareau ca pot taia pana si cea mai groasa roca . Emana a naibii de multa putere incat nu iti puteai lua ochii de la el .

In secunda urmatoare sunt trasa brutal in sus de aceeasi mana infasurata pe maxilarul meu. Ma ridic repede , trezindu-ma din transa si realizand ce tocmai se intampla . Desi abia ii ajung pana la barbie , incerc sa ma eliberez , smucindu-ma fara rezultat . Parfumul lui de menta si fum imi intra in fiecare por , naucindu-ma . Ma incrunt , punandu-mi mana pe antebratul lui si tragandu-l . O umbra de zambet ii pare pe chip, moment in care strange mai tare prinsatura , avertizandu-ma sa imi iau mana de pe el .

-- Ai grija cum imi vorbesti ! Data viitoare comportamentul tau va fi sanctionat , vrabiuta . ma amentinta aplecandu-se pana ajune la acelasi nivel cu fata mea .

Inghit in sec cand cele doua discuri innegrite de razbunari ma privesc mult prea aproape . Imi aud perfect pulsul bubuindu-mi in urechi . Toata ratiunea mea imi tipa ca e un om periculos si mult prea violent . Un adevarat pradator care se joaca cu umatoarea sa victima .

Promisuni nerostite i se citesc in privire in momentul cand imi elibereaza pielea inrosita si trece pe langa mine cu lejeritate , de parca nu s-ar fi intamplat nimic .

Astept sa iasa din camera si iau o gura mare de aer , sprijinindu-ma de marginea biroului . Privesc usa cu vigilenta , asigurandu-ma ca nu se va intoarce . Un tremurat incontrolabil imi poseda corpul , eliberandu-se de toata tensiunea acumulata in ultimele minute .

Continue Reading

You'll Also Like

318K 9.2K 21
◄ Publicat electronic și finalizat ► ❞Niciodată n-ai să-l înțelegi, Lanea. Nu poți iubi până la capăt un mister care-și păstrează enigma. Va fi mereu...
866 19 11
Este vorba despre o fata care are 18 ani le nume Beti care sta in Coreea de Sud impreuna cu mama ei dupa ce tata ei a decedat în urma cu un an.Nu dup...
25 0 30
as sicheng and yeri continue to plan what is supposed to be the perfect wedding, they get to know more about eachother and their struggles to reach t...
35.7K 1.5K 41
Tristețea e înțeleaptă, când vine e pentru că are să-ți dea un mesaj important, și nu pleacă până când nu e ascultată și până când nu faci ceva în l...