Love me like you do (Swedish)...

By Zenderilla

3.6K 142 72

TRIGGER WARNING - ÄTSTÖRNINGAR, DEPRESSION OCH SJÄLVDESTRUKTIVA TANKAR Uppföljare till In a war I'll fight fo... More

Prolog
Hace spellista
Kapitel 2
Kapitel 3
Kapitel 4
Kapitel 5
Kapitel 6
Kapitel 7
Kapitel 8
Kapitel 9
Kapitel 10
Kapitel 11
Kapitel 12
God jul!
Julspecial!
Kapitel 13
Kapitel 14
Kapitel 15
Kapitel 16
Kapitel 17
Kapitel 18

Kapitel 1

352 9 4
By Zenderilla

Jag sitter i soffan, hemma, med Darcy i min famn och Harry på sidan om mig. Jag strycker sitt finger över Darcys kind medan hon gör något pruttljud med munnen så att spott bubblar ut. Jag skrattar lågt, och Harry kysser min kind.

"Hon är så underbar", säger han lågt. "Vi har verkligen fått en underbar dotter."

Jag nickar, och håller verkligen med. En finare bebis har jag aldrig sätt i hela mitt liv. Och det är mitt barn. 

"Får jag hålla henne?" frågar Harry försiktigt. Jag nickar, utan att rikitgt veta varför han frågar om det, och räcker över Darcy så att hon är i Harrys famn. Hon ser upp på honom, med stora ögon (som är blåa för tillfället).

"Jag undrar vem hon kommer vara mest lik", säger Harry lågt, nästan som att han är rädd för att vara högljudd.

"Mig såklart, jag är ju snyggast." Jag flinar svagt mot Harry, och han fnyser.

"Jag är snyggast. Det vet du."

Jag skrattar lågt, innan jag lutar mig fram mot honom och ger honom en lätt kyss på munnen. Samtidigt ger Darcy ifrån sig ett litet ljud.

"Vad är det?" Jag vänder min blick till henne, och börjar klappa henne försiktigt på huvudet. Genast stänger hon munnen och börjar se på mig.

"Hon kanske också vill ha lite uppmärksamhet", flinar Harry svagt.

"Hon får ju det", skrattar jag lågt, och böjer mig fram för att kyssa hennes kind.

"Men mer", skrattar han.

Jag skrattar lågt och pussar hennes kind snabbt några gånger. Hon ger ifrån sig ett litet ljud igen, och det låter ungefär som ett skratt.

Jag lutar mig bak igen, och bara ser på henne.

"Jag har knappt förstått att hon faktiskt finns än ..." viskar Harry.

"Ja ... Hon har gett ifrån sig något som faktiskt finns, så du kan ju lista ut det när du fixar det", flinar jag och håller för näsan. Harry lyfter upp henne, luktar på hennes blöja och rynkar på näsan när han känner doften.

"Jag fixar inte det där! Det är ditt jobb", säger han.

"Mitt jobb var att pressa ut henne, och det var tusen gånger värre än det där. Gå nu."

Han ger mig en lite irriterad blick, och jag bara flinar mot honom medan han går upp med Darcy för att fixa med hennes blöja.

Jag lutar mig bak i soffan, och njuter av att få några minuter ensam. Det är ganska svårt nu. Antingen är det Harry som ska tillfredsställas eller så är det Darcy som skriker. Det är inte så att jag inte gillar detta, jag älskar Darcy och jag älskar Harry, men jag älskar ensamtid också.

Efter bara några minuter kommer Harry ner igen, med ett äcklat ansiktsuttryck.

"Du är lycklig att jag älskar dig", säger han och jag skrattar lågt.

Jag tar Darcy från honom, och kysser hennes kind.

"När fick hon mat senast?" frågar jag, och Harry ser på sin handled, där han har glömt att sätta på en klocka. Han suckar lågt, och lite irriterat, innan han går ut till köket för att kolla på köksklockan istället.

"För typ fem timmar sen ungefär", säger han när han är tillbaka i vardagsrummet. Jag nickar långsamt och börjar fixa lite i min tröja så att jag kan amma Darcy, för jag ammar. Jag lägger Darcy mot min arm, och hjälper henne få till rätt innan hon kan börja äta (eller dricka ...)

Harry sätter sig bredvid mig, och kysser min kind.

"Går det bra?"

Jag nickar långsamt, och koncentrerar mig på Darcy tills hon blir färdig. Jag fixar min tröja så att den sitter rätt igen, innan jag lutar henne lite över min axel och börjar stryka henne över ryggen. Jag märker hur Harry ser bort från mig, till sin telefon som surrade till på bordet.

"Åh, Louis undrar om han och resten av killarna får komma hit?" säger han, och jag nickar medan jag biter i min läpp, och Harry svarar på smset. Egentligen vet jag inte om det är så bra för Darcy att ha så många högljudda personer runt sig, speciellt inte nu när hon precis har ätit och snart kommer vilja sova. Men å andra sidan så kanske de kan vara tysta, eller vara i ett annat rum. Alltså utomhus. Jag behöver inte mer skrik än nödvändigt.

"Ska jag ta henne ett tag? Du kanske vill fixa dig lite innan de kommer, typ sätta på dig en bh och sånt ..." säger Harry, och jag nickar långsamt innan jag räcker över Darcy, som redan är trött och gäspar, till Harry. Jag reser mig upp från soffan och går upp till mitt och Harrys sovrum. Där sätter jag på mig en bh, för vem har egentligen på sig det när de bara sitter hemma? Jag lägger också på lite smink, för att se en aning levande ut, innan jag går ner igen.

Harry sitter i soffan, med en sovande Darcy bredvid sig. Jag kysser honom snabbt på munnen och sätter mig bredvid honom. Han lägger sin arm runt mig, och jag lutar mig in mot hans kropp.

"Hur länge har hon sovit?" viskar jag.

"Hon somnade för bara någon minut sen", svarar Harry lågt, och kysser mig.

"Okej." Jag nickar långsamt, och ytterdörren öppnas och stängs hårt. Så hårt att det låter så högt att Darcy vaknar. Och börjar skrika. Jag suckar lågt och lutar mig över Harry för att ta upp henne, och vaggar henne lite tills hon lugnar ner sig. Vi har några nappar, men hon verkar inte gilla dem så mycket. Och så klarar vi oss ganska bra utan dom också. 

Harry reser sig upp, och kommer tillbaka med killarna bakom sig. Vid det här laget har Darcy nästan somnat igen, så jag hoppas att de är tysta.

Louis går direkt fram till mig, och ser på Darcy. När han öppnar munnen för att prata, sätter jag mitt pekfinger framför min mun, och han stänger den snabbt.

"Ska hon sova?" viskar han och jag nickar. Han nickar efter mig och fortsätter att tyst se på Darcy.

"Jag kan vara tyst", viskar han efter ett tag, när Darcy har somnat helt. Jag nickar, för att inte väcka henne, och reser mig försiktigt upp.

"Jag ska gå upp med henne, så gå till de andra i köket", viskar jag. Louis nickar kort och jag vänder mig om för att gå upp.

Jag går till Darcys rum, vars väggar är i en gräddfärg, och en spjälsäng i mörkt trä i mitten av rummet. Några leksaker här och där, samt lite tavlor på väggarna. Över sängen hänger det några bokstäver i trä, och de bildar namnet 'Darcy' i rosa och lila färger.

Jag lägger Darcy i spjälsängen, och drar en filt över hennes ben. Jag ler svagt, och glider upp min telefon från byxfickan och tar ett snabbt kort på henne. När en har ett tillfälle måste ju en ta tillvara på det, antar jag. Hon ger ifrån sig en lätt snarkning, och jag håller mig från att skrika och skratta. Hon snarkade, på det mest gulliga sätt någonsin (och då sover jag ändå i samma säng som Harry), och det lät ganska kul också. Jag antar att jag blir den ända här som inte snarkar.

Jag går tyst ut från rummet, ner till köket, där Harry och resten av killarna sitter och pratar om livet. Eller jag antar det, då Harry babblar på om Darcy.

"Grace!" Louis skiner upp när han ser mig, och Harry ger honom en mörk 'rör inte min flickvän'-blick.

Jag vinkar långsamt till Louis medan jag går till Harry och kysser honom lätt på munnen. Han drar ner mig med ett flin, så att jag sitter i hans knä med hans armar runt min midja. Då och då, medan killarna pratar med varandra, kysser Harry mig lätt i nacken.

Efter en halvtimma ungefär, hör jag skrik från Darcys rum. Jag reser mig upp från Harrys knä och, även om Harry sa att han kunde, går jag till Darcy.

"Hej", ler jag, med en lite ljusare och lugnare röst än vanligt, medan jag går mot Darcys spjälsäng. Jag sträcker ner mina händer och tar upp henne.

"Ska vi gå ner till pappa och hans vänner?" fortsätter jag, och Darcy blir tyst igen. Jag sa ju att vi inte behöver nappar. Jag börjar gå ner med henne och när jag är nere i köket reser sig Harry upp, och sträcker ut armarna. Jag lägger Darcy i hans famn och han sätter sig ner igen.

Liam lutar sig lite över bordet för att se på Darcy.

"Ni har verkligen gjort ett bra jobb", säger han och jag skrattar lågt.

"Ja, det var verkligen ett svårt jobb att få Grace att ha sex med mig", fakegråter Harry, och ser på mig med ett flin. Jag gapar lite, och Louis och Niall börjar båda skratta högt.

"Ja, det är för att hon är mycket sexigare än dig!" skrattar Louis.

"Precis!" säger Niall efter, och jag rodnar svagt medan de fortsätter skratta. Harry skakar långsamt på huvudet och fortsätter att se på Darcy. Hon har fortfarande filten, som hon sov under, över sin lilla kropp och Harry klappar henne långsamt och försiktigt över huvudet.

"Jag kanske ska gå och byta blöja", mumlar han efter ett tag. "Jag vet inte om hon har gjort något, men lika bra att vara säker."

Jag skrattar lågt, och säger att jag kan byta hennes blöja så att Harry kan vara lite mer med killarna innan de ska gå. Det är egentligen inte så sent, och vi ska inte göra något, men jag vill bara vara ensam med Harry och Darcy ett tag, innan vi ska sova. Dock kommer det ta ett tag, eftersom att Darcy precis sov. Men jag bryr mig inte, jag behöver bara få vara själv. Jag vill inte behöva dela Harry med någon annan än Darcy.

Jag går upp till Darcys rum igen, och lägger henne på en såndär skötgrej där man kan byta blöja och sånt. Jag tar av henne blöjan, och ser att hon inte gjorde likadant som när jag tvingade Harry att byta på henne. Jag sätter på henne en ny blöja och knäpper hennes jumpsuit och tar upp henne. Men istället för att gå ner till de andra går jag till mitt och Harrys rum och lägger Darcy på sängen. Jag strycker henne över magen och ler svagt när hon ligger och tittar på mig med stora ögon, och med hennes mun format som ett o. Jag skrattar lågt, och böjer mig ner för att kyssa hennes kind.

En stund efter hör jag ytterdörren som stängs, och kort efter kommer Harry in i rummet. Han sätter sig tyst bredvid mig, och ser på Darcy han också. Jag ser kort på Harrys profil, innan jag kysser hans kind. Han ler svagt, och vänder sin blick till mig och kysser mina läppar kort.

"Jag är så lycklig med dig, Grace." Han kysser mig igen, med handen bakom min nacke.

"Jag är lycklig med dig också", skrattar jag lågt.

"Och Darcy", säger han och lägger sig bredvid henne.

"Ska du också vara en bebis nu?"

Han nickar och jag himlar med ögonen.

"En trött bebis." Han flinar mot mig, vilket får mig att himla med ögonen igen.

"Det räcker med en bebis. Vi får henne att somna först, och sen så nattar jag dig."

Han nickar snabbt och blir tyst, antagligen för att Darcy ska somna.

"Dock kommer hon vakna och vilja ha mat sen ..." Jag suckar lågt. "Vi kan väl vara uppe i fyra timmar till?"

"Nej! Då är klockan typ tio!"

"Åtta."

"Sak samma. Hon får väcka oss, jag är trött och vill sova."

Jag himlar med ögonen, men nickar. Fyra timmars sömn är bättre än ingen alls.

Det tog ett tag, men Darcy somnade tillslut. Nu ligger jag med Harry mot mitt bröst och han snarkar lätt, och jag vet att det blir värre sen när han faller djupare in i sömnen. Själv ligger jag spänd, och det är väl för att jag är rädd att Darcy ska vakna. Jag suckar lågt och blundar, samtidigt som jag räknar Harrys snarkningar (som att räkna får), och somnar tillslut.

Tills jag behöver gå upp och mata Darcy.

---------

Försa kapitlet, yeey! (Märkte ni hår långt det var? 1000 ord mer än det var i förra boken.) Hoppas att ni gillar det i alla fall.

Och jag försökte skriva 'en' istället för 'man' (vet inte om ni fattar haha).

Och, let's take a moment för allt detta Hace jag orkar inte.

Och jag kanske kommer sluta skriva authors note efter varje kapitel, för ibland har jag inget att säga så det är bara tråkigt för er att läsa. (Om det ens är någon som läser detta.)

Well, hoppas att ni alla mår bra, för det gör jag, och om jag inte lägger ut något annat innan påsk så hoppas jag att ni får världens bästa påsk! xx

Continue Reading

You'll Also Like

35K 436 88
Om jag bara hade följt mina egna regler som vanligt hade det här inte hänt. Hade jag bara lämnat dig den där julen, innan saker skulle gjort ont, had...
150K 3.7K 44
Varje gymnasie har sina traditioner när det gäller de nya ettorna, även kallade lammen. Sandagårds gymnasieskola har en speciell tradition för nykoml...
475K 9K 45
sext2 /sɛkst/ INFORMAL verb gerund or present participle: sexting send (someone) sexually explicit photographs or messages via mobile phone. "older t...
89.2K 882 100
instagrambok