Bunny ✵ JJK ✓

By Vennusiaa

92K 9.3K 10.3K

[Tamamlandı] Ağzını elleri ile kapatıp sırtını kapalı kapıya deydiren Haneul'ın başından aşağı soğuk sular dö... More

✵1✵
✵2✵
✵3✵
✵4✵
✵5✵
✵6✵
✵7✵
✵8✵
✵9✵
✵10✵
✵11✵
✵12✵
✵13✵
✵14✵
✵15✵
✵16✵
✵17✵
✵18✵
✵19✵
✵20✵
✵21✵
✵22✵
✵23✵
✵24✵
✵25✵
✵26✵
✵27✵
✵28✵
✵30✵
✵31✵
✵32✵
✵33✵
✵34✵
✵35✵
✵36✵
✵37✵
✵38✵
✵39✵
✵40✵
✵41✵
✵42✵
✵43✵
✵44✵
✵45✵
✵46✵
✵47✵
✵48✵
✵49✵
✵50✵
✵51✵
✵52✵ | FİNAL
✵ Bunny 2 ✵

✵29✵

1.4K 169 80
By Vennusiaa

Haneul ıslak pamuğu Jungkook'un dudağına sürttüğünde yüzünü buruşturup iç çekmişti Jungkook. Haneul ise geri çekilip "Ah, acıdı mı?" diye sormuştu.

"Evet, acıdı... Öpersen geçer ama"

Haneul kaşlarını çatıp Jungkook'un omzuna vurduğunda "Bir şey yok Haneul abartma. Alt tarafı birkaç yumruk yedi" demişti Hyun Woo. Haneul ise "Ne diye gittin ki? Saçma salak işler" demişti.

"Geldi ve kazanan Haneul'ı alır dedi salak."

Young Ae "Jungkook da gel ve dene demiş sonra" dediğinde "Sen nereden biliyorsun?" diye sormuştu Jungkook. Haneul ise "Hyun Woo anlatmıştır her şeyi." demişti Young Ae'ye bakıp. Young Ae de sırıtıp olumlu anlamda kafa sallamıştı.

"Ne yani Jungkook kazandı ve bitti... Öyle mi? Bir daha bulaşmayacak değil mi size? En son ben geldim ve bir şey anlamadım."

Haneul "Benim için kavga ettiğinize inanamıyorum. Hele ki Sanghyuk'la. Bari karşı sınıftaki sarışın çocukla kavga etseydin" dediğinde "O çocuğa daha gelmedim ben. Ne konuşmuştunuz siz onunla okul çıkışı?" demişti Jungkook kaşlarını çatıp. Hyun Woo ise "Jungkook'un içtiği gün mü?" diye sormuştu.

Haneul Young Ae'ye dönüp "Her şeyi anlattın değil mi?" dediğinde yine sırıtıp olumlu anlamda kafa sallamıştı Young Ae. Ardından da omuzlarını silkip "Yabancı birine anlatmıyorum ki... Öyle bakma bana" demişti.

Jungkook Haneul'a yaklaşıp "Söyle hadi, merak ettim" dediğinde "Beden hocası beni seçmişti ya liste yapmak için... Onu verdim. Ayriyetten de iki isim daha yazdım. Numara falan vermedim yani" demişti. Jungkook da olumlu anlamda kafa sallamıştı.

Haneul'ın kulağına yaklaşan Jungkook "Pelerini yıkayalım mı sende? Aradan çıksın, rahatsız ediyor beni öyle durması." dediğinde Jungkook'a dönüp "Annem evde" diye fısıldamıştı Haneul. Jungkook ise "Çaktırmadan atarız bence. Hem... Ders çalışırız. Geleyim mi seninle?" diye sormuştu.

"Orada ne fısıldışıyorsunuz?" diye soran Hyun Woo'nun koluna vuran Young Ae "Sana ne?" dediğinde "Ohoo~ Böyle dışlanacağımızı bilmiyordum ki ben" demişti Hyun Woo kollarını göğüsünde birleştirip. Haneul ise "Sen de Young Ae ile fısıldaş" demişti kıkırdayıp.

"Hyun Woo karışma bize"

Çantasını sırtına takan Hyun Woo "Benim sevgilim olsun ben de böyle yapacağım" dediğinde "Sana bakmazlar ki" demişti Young Ae kıkırdayıp. Hyun Woo ise "Sana sanki çok bakarlar" demişti.

"Pşşt, bunlar yine başladı. Biz gidelim mi?"

Haneul olumlu anlamda kafa salladığında Haneul'ın elini tutup ayağa kalkmıştı Jungkook. Ardından da "Ben Haneul'ı kaçırıyorum, size iyi didişmeler" demişti.

...

Haneul kendi yatak odasına geçip "Makineye attım." dediğinde olumlu anlamda kafa sallayan Jungkook "Hadi gel bakalım" demişti kolunu yanındaki sandalyenin başına atıp. Haneul da Jungkook'un yanına oturmuş ve "Annem birkaç saate gelirmiş. O zamana kadar çalışabiliriz" demişti.

"O zaman... Matematik" diyerek önündeki defteri açan Jungkook elini Haneul'ın sandalyesinin altına atmış ve kendine doğru çekerek yaklaştırmıştı onu. Ardından da kalemi eline alıp "Buradan başlayalım" demişti.

Haneul Jungkook'un nefesi onun yüzüne değerken odaklanamamış ve kaskatı kesilmişti. Jungkook ise anlatmaya oldukça odaklanmıştı.

Konunun ortalarında Haneul'a bakan Jungkook "Kaç oluyordu peki?" diye sorunca gözlerini Jungkook'un gözlerine sabitlemişti Haneul. Ardından da "Ne?" diye sormuştu.

"Sen beni dinlemiyor musun?"

"Çok yakınsın Jungkook, nasıl dinleyeyim?"

Haneul mahcup bir şekilde gülümsediğinde burnundan gülmüştü Jungkook. Ardından da "Baştan başlıyorum, iyi dinle" diyerek konuyu anlatmaya baştan başlamıştı. Haneul da başını Jungkook'un omzuna yaslamış ve Jungkook'un anlattıklarını dinlemeye başlamıştı.

...

Haneul Jungkook'un pelerinini getirip poşete yerleştirdiğinde "Teşekklürler" demişti Jungkook ve poşeti alıp çantasına koymuştu.

"Hadi devam edelim"

Haneul sandalyesine oturduğunda yanına gelmişti Jungkook hızlı adımlarla Haneul'ın. Ardından da kendi sandalyesine oturmuş ve Masaya doğru yaklaşmıştı.

Haneul kalemini eline alıp önündeki soruya baktığında Haneul'a doğru yaklaşmıştı Jungkook yavaşça. Ardından da burnunu onun boynuna sürtüp "Yoruldun mu?" diye sormuştu.

"Ne? H-hayır, yorulmadım. İyiyim ben"

Haneul kendini geri çektiğinde elini onun beline atan Jungkook Haneul'ı kendine doğru yaklaştırmış ve "Kokunu özledim~" demişti.

"Jungkook ders çalışıyoruz ayrıca... Dur, sen aegyo mu yaptın?"

Haneul Jungkook'a doğru döndüğünde gülümsemiş ve gözlerinin içine bakmaya başlamıştı. Jungkook da dudaklarına yaklaşmıştı Haneul'ın.

Onu öpecekken gelen tıkırtılar yüzünden duraksamıştı Jungkook. Ardından da inen kapı kolu yüzünden hızlıca geri çekilmiş ve giren kişiye bakmıştı.

"Haneul neden mutfaktaki tabakları maki-"

Haneul'ın annesi Jungkook'la göz göze geldiğinde "Anne ne oldu?" demişti Haneul ayağa kalkıp. Haneul'ın annesi ise gözlerini Haneul'a çevirip "Bana neden söylemedin. Bilsem markete sonra giderdim." dedikten sonra Jungkook'a gülümseyip "Hoşgeldin canım" demişti.

Onun önünde hafifçe eğilen Jungkook "Hoşbuldum efendim" dediğinde "Çıkışta karar verdik de o yüzden... Ders çalışıyorduk." demişti Haneul. Annesi de "Tamam... Aa, Jungkook? Senin dudağına ne oldu?" diye sormuştu.

"Yere düştüm de... Yanlışlıkla ısırmışım ve bu hale geldi."

Haneul'ın annesi olumlu anlamda kafa sallayıp "Dikkat et kendine" dediğinde "Ederim" demişti Jungkook gülümseyip. Haneul'ın annesi de bunun üstüne odadan çıkmıştı.

Jungkook Haneul'ın beline elini atıp "Hadi devam edelim" dediğinde Jungkook'a dönmüştü Haneul yavaşça. Jungkook da elini onun yanağına yerleştirip dudaklarına yaklaşmıştı. Haneul da itmişti onu.

"Jungkook derse devam edeceğiz, buna değil"

Jungkook'u ittiren Haneul sandalyeye oturduğunda dilini yanağına bastırıp gülmüştü Jungkook. Ardından da sandalyeye oturan Haneul yanındaki yerini almış ve derin bir nefes alıp derse dönmüştü.

...

Çantasını sırtına takan Jungkook "Hoşçakal" dediğinde kollarını onun beline sarıp kendisine yaklaştırmış ve sıkıca sarılmıştı Haneul'a. Haneul da "Hoşçakal" demişti sarılarak karşılık verip.

Jungkook Haneul'ın kulağına "Annen bizi izliyor" diye fısıldadığında geri çekilmiş ve arkasına bakmıştı Haneul. Ardından da annesine "Ne?" diyip Jungkook'u ittirmiş ve evden çıkmasını sağlamıştı.

Jungkook evin kapısında Haneul'a bakarken "Yarın okulda görüşürüz" demiş ve kapıyı kapatmıştı yavaşça Haneul. Ardından da annesine bakmış ve bir şey demeden hızlı adımlarla kendi odasına geçmişti.

Şüphelenmiş miydi peki annesi bundan?

Büyük ihtimalle evet...

Haneul telefonuna gelen bildirimle telefonuna baktığında Jungkook'un "Korktun mu annen anlayacak diye?" mesajını görmüş ve gözlerini devirmişti. Ardından da ona "Anladı zaten" yazmıştı.

[Jungkook]

Jungkook:
Beni öyle kapının önüne koyarsan anlar.
Bari hoşçakal deseydim ona

Haneul:
Ne yapayım panikledim

Jungkook:
Daha gerginsin
Genel olarak

Haneul:
Nasıl yani?

Jungkook:
Birlikte olduğumuzdan beri böylesin
Biri duyacak diye korkuyorsun

Haneul:
Nedenini söylemiştim Jungkook

Jungkook:
Ne yani sadece annen mi?
Ondan bu kadar korkmanı anlamıyorum
İyi bir kadın bence.

Haneul:
Nasıl tepki vereceğini de bilmiyorum
O benim annem Jungkook arkadaşım değil.

Jungkook:
Beni seviyor

Haneul:
Yani?

Jungkook:
Bence söyleyelim
Ayrıca biz liseliyiz Haneul
Sevgilin olması normal değil mi?

Haneul:
Üstelemesen olmaz mı?
Daha çok geriliyorum

Jungkook:
Tamam bir şey demeyeceğim
Ne zaman hazır hissedersen o zaman söyleriz.

Haneul:
Söyleriz derken?

Jungkook:
Birlikte söyleriz

Haneul:
Olmaz
Neden birlikte söyleyelim ki?
Evlenmek istediğimizi söylemicez Jungkook.
Alt tarafı sevgiliyiz

Jungkook:
Alt tarafı mı?
Benim ilk sevgilim sensin Haneul
Ayrıca benim söyleyebileceğim bir ailem yok
Yanında olmak istiyorum

Haneul:
İlk sevgilin ha?
Cidden mi?

Jungkook:
Benden önce kaç sevgilin oldu?

Haneul:
İki

Jungkook:
Annen onlara bir şey demedi mi yani

Haneul:
İlk okuldaydım Jungkook
Yedi ya da sekiz yaşında
Zaten 1 tenefüs çıkmıştık ilkiyle. Diğeri de 1 hafta

Jungkook:
Sana dayanamamışlardır

Haneul:
Pardon?
Bu onların kabahati benim değil

Jungkook:
Tamam, tamam inandım

Haneul kıkırdadığında telefonunu kenara bırakıp sehpanın üstündeki tabakları tezgaha götürmüştü Jungkook. Ardından da süngeri eline alıp üstüne birkaç damla bulaşık sabunu damlatmıştı.

Haneul ise "Neyse, daha sonra konuşuruz. Seni seviyorum" yazmıştı Jungkook'a. Ardından da elini çenesinin üstüne koymuş ve ekrana bakmaya başlamıştı.

Mesajını görmüştü ama cevap vermemişti Jungkook.

Haneul ekrana bakmaya devam ederken yıkadığı tabakları elindeki bezle güzelce kurulamıştı Jungkook. Ardından da yerlerine yerleştirmeye başlamıştı.

Haneul:
Hey?
Orda mısın?

Jungkook mutfak çekmecesini kapattığında televizyonun karşısına oturmuş ve sehpanın üstündeki telefonunu eline almıştı.

Jungkook:
Pardon bulaşık yıkadım da
Ekranı kapattım sanmıştım
Ben de seni seviyorum bebeğim
Görüşürüz.

Haneul gülümseyip gözlerini ekrandan kaçırdığında telefonunun ekranını kapatmıştı Jungkook. Ardından da arkasına yaslanıp televizyonunu açmıştı.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

✵~Oy vermeyi unutmayın~✵

.
.
.
.
.
.
.

Continue Reading

You'll Also Like

21.7K 817 20
Üşüyorum... Çok soğuk... Sen üşüyor musun ?
791 84 17
Hara ÖLÜM TARİHİMİN DÜĞÜN GÜNÜM OLACAĞINI BİLSEM SENİ SEVER MİYDİM? MALIM BEN! SEVERDİM KESİN!
225K 22.1K 32
Ülkesine dönen delta ve kendi halinde takılan sessiz bir omega bir gece birlikte olur.
238K 14.9K 34
yyujin_: Aniden neden böyle davranmaya başladın Taehyung? thyungx: Senden hoşlanıyorum -yarı texting yarı hikaye- 080617 boyxgirl