Lise

By KaraPanter8

319 25 6

O seni bulmadan sen onu bul More

1-) YENİ OKUL
2-) KANLI NOT
3-) GİZEMLİ KORİDORDA BİR GECE
4-) KARANLIKTAKİ VAMPİR
5-) ARDA'YI KİM ÖLDÜRDÜ?
6-) CESET
7-) GÖLGELER...
8-) ORMANDAKİ AVCI
9-) KURBAN
10-) KURTLAR VARİSİ
11-) İNTİKAM
12-) VİDEO KAYDI
13-) KARANLIK ANILAR
14-)İNTİKAM ARZUSU
16-) GÖZ
17-) ORMAN

15-) KARAKTER GÜNCELLEMESİ

9 3 0
By KaraPanter8

Abel:

Yaş: 17

Tür: muhafız

Abel'in dilinden;
"Çoğunlukla arkadaş çevrem yok derecede azdır. Çok fazla konuşmam ve biri ile kavga ettiğimde genellikle susarım ve kavgadan kurtulmayı isterim.
Daha önce sevgilim olmadı ve olmasını da istemem.

Aklımda her adımımı sorgulayan bir iç sesim vardır ve kimse ile konuşmadan da ara ara onun ile konuşmaya çalışırım. Lise hayatım sakindir lakin bu okula gelene kadar. Ailem gözlerimin önünde katledildi ve Mia yenge beni beş yaşlarının ortalarında yetimhaneye bıraktı bir daha ondan bir haber alamadık.
Yahut zamanın birinde annemin beni emanet ettiği Mia teyze bir ormanda parçalanarak öldürüldüğü ortaya çıktı. Ailemi özlüyorum ara ara onların yüzlerini unutuyorum .

Furkan:


Furkan:

Yaş: 18'e basmak üzere

Tür; alaca vampiri . Muhafız avcısı Koun'tun oğlu.

Furkan'ın dilinden;

Alaca bölgesinde yaşıyordum normalde. Aslında bu bölgede yaşamam herkes için büyük bir sorundu. Kontrol edemediğim öfkem, birden fazla ceza almama neden olmuştu.
Babam her dakika evde olmazdı bazen aylar bazen günler hatta yıllarca bölgede olmazdı.
Benim okuduğum okulda bir yangına sebep olunca benim insanlar bölgesindeki vampir okulunda okumam kararlaştırıldı.
Bir çok kişini canını yakmış biriyim . Annem bir insan ile kaçtı ve evlendiler . Ki bu annemin sonu oldu. Evlendiği insan onu öldürdü ve ben de o kişiyi yani üvey babamı öldürdüm.
Annemin o adam ile birlikteliği sonucu dünyaya gelen üvey kardeşi ise daha 10 yaşlarının başındaymış. İyi ki o an orada değilmiş yoksa o öfke ile onun da canını okurdum.
Kendisi o zaman okuldaymış ve bu nedenden de ölümden döndü diyebilirim. İnsanların bölgesine geldiğimde bir çok insanı öldürüp kanını içtim. Bu öfkem arkadaşlarım ile tanıştıktan sonra kayboldu ama kavga,ya da dövüş esnasında sık sık gün yüzüne çıkıyor."

Ozkan:

Yaş : 17

Tür:Atlantis ejder komutanının oğlu.

Özkan'ın dilinden;

"Ben Özkan, bir su ejderi olmam ile birlikte insanlara oldukça iyi bir düşmanım. Genellikle insanlar bizleri avlamak için tonca altın kullanırlar ki bu hiç bir işe yaramaz. Su ejderleri hem karada hem de su da dönüşebilirler bu da bizim için altın bir fırsattır. İnsanlardan beslenebilir iş ama bu kurallarımız da çok katı bir şekilde yer almaktadır. Daha önce yüzlerce insan avlayıp yedim ama bunu sadece zorunlu şartlarda yaptım. Babam bir insana aşık oldu yani anneme. Annem de bizim gibi su ejderlerini avlayan bir avcıydı. Annem pek babamı istemiyordu ve bu nedenden dolayı hem denizden uzak dururdu. Çünkü babam annemi yakaladığın da onu tekrar serbest bırakmış . Annem de babam ile karşılaşmamak uğruna denize girmez olmuş. Artık babamın onun peşini bıraktığını kavramış ki babamın onun her anını gözlediği sen habersizmiş .
Annemin denize girdiği an babam onu oracıkta yakalamış. Annemin çığlıkları üzerine gelen kişiler onu kumların üzerinde baygın halde bulmuşlar. Babam annem ile konuşmak istemiş lakin annem korkudan bayılınca onu sessizce kumların üzerinde bırakıp bir kenarda onu izlemeye koyulmuş. Her ne kadar annem onu sevmese de artık bu karşılaşmalar sıklaşında annem de onu tanımaya ve ona karşı bir şeyler hissetmeye başlamış.
Ve evlenmişler . Ben dünyaya geldiğinde ise hem insan hem de ejder olarak görülmüşüm.
İstediğim zaman ejdere dönüşebiliyorum lakin gerçek vücudum bir insan. Bu okula geldiğim zaman gitmek kararındaydım yahut tanıştığım arkadaşlarıma o kadar alıştım ki bu karar anında uçup gitti."

Samet;

Yaş; 17

Tür; Asran kurdu.

Samet'in dilinden.

" Doğduğum ovada pek çok macera yaşadım. Küçüklüğümden beridir her belaya bulaşıyor ,ortalığı karıştırıyordum.
Asran kurtları normal şartlarda çok asil ve sakindirler.
Ancak savaş ya da dövüş esnasında bu yönlerinden eser kalmaz .
Ben de bir Asran kurdu olaraktan bu yönleri taşırım.
Ovamızı basan vampirler ölüm belgelerini kendileri imzalamıştı.
Kadın çocuk demeden saldırdılar . Yakaladıkları güçsüz(yaşlı ve çocuk) kurtları esir alıp kendi bölgelerinde kanlarını sömüreceklerdi. Bu kişiler vampir efendilerinin savaşçılarıydı. Bu efendileri için verilen bir festival için ovamızı basarak bizi öldürmek ve kanımızı ise o lanet olası krallarına sunucaklardı.
Biz Asran kurtları uzun zamandır sessiz kaldığımız için bizim savaş yeteneğimizi olmadığını sanıyorlardı ki bu bir yanılmacada dan başkası değildi.
Vampir savaşçıları bir bir parçaladık. Etlerini ziyafet yaptık .
Vampirler ile düşman olmuştuk artık. Ama bunu onlar başlatmıştı.
Sürümüzün gençleri istemeye istemeye ovadan ayrılmak zorunda kaldı. Alınan karar, genç kurtların dağılıp Asran kurtlarının soyunu farklı bölgelerde devam ettirmesiydi.
Ve ben de bu okula geldim . Vampirler ile hâlâ düşmanız.
Şimdi sorucaksınız Furkan da bir vampir diye.
Evet Furkan bir Alaca vampiri yani güçlü bir vampir soyundan gelmekte .
Bunu da belirtmek isterim ki Furkan'ın annesini aslında bir Asran kurdu öldürdü. İntikam içindi bu. Grup şu anlık benim bir Pegasus olduğumu sanıyorlar. Furkan,benim bir kurt olduğumdan habersiz . Furkan'ın annesi için pek üzüldüğümü söyliyemem. Furkan ile iyi dostuz ve onu abim olarak görüyorum . Annesi Furkan'ı terk ettiği için cezasını almış olmalı. "

Ozan;

Yaş: 17

Tür: Katran Elfi.

Ozan 'ın dilinden;

"Doğduğum ormanda pek çok bela ile karşılaştım. Öncelikle bir yetimhaneye bırakılmıştım. İnsan olduğumu sanıyordum ama bunda yanılıyordum. On iki yaşlarının ortalarına gelince bende gariplikler meydana gelmeye başladı. En dikkat çekici yanım,asla et yememem di. Ağzıma bir tane et parçası koysam onun ile birlikte midem de ne varsa kusardım. Çok zekiydim . Okulumda ucube ünvanını kazanmış tek kişi bendim. Bu bana nedense hiç rahatsızlık vermiyordu .
Geceleri hep kabuslar ile yarım uykulu geziyordum.
Hiç kız arkadaşım olmadı. Bırak kız arkadaşı ,bir tane bile arkadaşım yoktu.
Rüyalarıma gelen Katran ormanı hep beni meraklandırır dı.
Bir gün o ormana gitmeyi karar kıldım.
Gizlice yetimhaneden ayrıldım ve ormana gittim. Ormanda bir çok insan vardı ve her birinin kulağı birbirinden uzundu. Tenleri farklıydı. Çoğunun mavi ve yeşil bir karışımdı. Bir tanesinin omzuna dokunarak"burada bir çeşit köstüm partisi mı var?"
Diye sordum. Gerçi dünyanın en tehlikeli ormanlarından bir tanesinde kostüm partisi ne arardı ki?
Bana şaşkınlık ile baktı ve"sen beni görebiliyor musun?"
Diye sordu. Ben ona evet deyince kafama geçirilen sert bir cisim ile karanlığa gömüldüm.
Uyandığımda etrafını saran yaratıklar ile şaşkınlığımı gizleyemedim.
Elf olduğumu öğrendim. Bu benim sindiremediğim bir şeydi ama zamanla kabullendim.
Zamanı geldiğinde ise bu koleje geldim. Yine zamanı geldiğinde buraya geldiğim gibi buradan ayrılıcam."

Özge:

Yaş:18

Tür: Şahmeran

Özge'nin ağzından;

Kopuk bir ailede doğdum. Annem ve babam beni on iki yaşında terk etti. Kendi karnımı tabikide öbür Şahmeranlar gibi et ile doyurdum .

İnsanların arasında yaşamak benim en büyük zevkimdir.
Çoğunlukla avlarını güzelliğim ile kandırıp parçalayarak mideye indiririm.
Ara ara şahmeranlar arasında yapılan yer altı toplantılarına katılır ve bu toplantılar sayesinde bilgiler kazanırım .
Yapılan bir toplantıda bir okuldan bahsettiler. Bu okulda eskiden vampirlerin okuduğunu ama artık dağılan vampir nüfusu nedeni ile artık her türden genç yaratıkları kabul ettiklerini tartıştılar .
Yani oraya gitmek için tek yapmam gereken şey ,insanlara pek bir şey belli etmemekdi.
Hem toplantıda da belirtildiği gibi insanlar şu anlık bu okuldan habersiz .
Ama çok geçmeden onların da haberi olacaktır. Haber aldıklarında kesinlikle öğrenci yollamaya karar vereceklerdir.
Eğer öğrenci yollarlar da okula kurban kazandırırlarsa o zaman karnımı kesinlikle doyururum ve bu benim için güzel bir ziyaret olur.
Hem geceleri gizliden o öğrencilerin odalarına girebilirim ve onlara acı bir ölüm tattırabilirim.
Toplantı sona erdiğinde ilk işim o vampir okulunu aramak oldu .
Bu okula geldiğimde bir çok yaratık ile arkadaş oldum. Ara ara küçük bir yılana dönüşerek arkadaşlarıma saldırdığım doğrudur ve bunuda belirtmek isterim ki galiba Furkan'dan hoşlanıyorum .
Kendisi bir Alaca vampiri ve çok yakışıklı.
Bir çok kız ona hayran ama o hiç birine bakmıyor .
O kızlarda en fazla onu uzaktan izliyor ki ben grubun yani Furkan'ın da içinde bulunduğu grubun bir üyesiyim ve çok şanslıyım ."

Continue Reading

You'll Also Like

3.1M 7.2K 1
'Umudun gece ise, ay'a tutun.' ∞ (15/08/2018; Başlama tarihi.)
112K 6.3K 22
aile kurgusudur klasik bir şey yazıyorum umarım beğenirsiniz
319K 32.1K 35
2022 WATTYS KAZANANI Lale lise son sınıfa geçtiğinde düşünmesi gereken tek şey üniversite sınavı değildi. Uğraşması gereken, yeni bir cici annesi ve...
272K 7.2K 37
soğuk ve acımasız mafyanın bir kıza aşık olup onu takıntı haline getirmesi ve piskopatlaşması ama bunu kıza yansıtmamaya çalışarak unutulmaz bir aşk...