Vaktöltény •𝑏𝑒𝑓𝑒𝑗𝑒𝑧𝑒�...

By FortunaMatina

39.1K 1.7K 180

Vaktöltény (főnév) ~Csak durranó töltet; riasztásra, díszlövésre vagy gyakorlatozásra használható, fegyverbe... More

Előszó
Első fejezet
Második fejezet
Harmadik fejezet
Negyedik fejezet
Ötödik fejezet
Hatodik fejezet
Hetedik fejezet
Nyolcadik fejezet
Kilencedik fejezet
Tizedik fejezet
Tizenegyedik fejezet
Tizenkettedik fejezet
Tizenharmadik fejezet
Tizennegyedik fejezet
Tizenötödik fejezet
Tizenhatodik fejezet
Tizenhetedik fejezet
Tizennyolcadik fejezet
Huszadik fejezet
Huszonegyedik fejezet
Huszonkettedik fejezet
Huszonharmadik fejezet
Huszonnegyedik fejezet
Huszonötödik fejezet
Huszonhatodik fejezet
Huszonhetedik fejezet
Huszonnyolcadik fejezet
Huszonkilencedik fejezet
Harmincadik fejezet
Harmincegyedik fejezet
Harminckettedik fejezet
Harmincharmadik fejezet
Harmincnegyedik fejezet
Harmincötödik fejezet
Harminchatodik fejezet
Harminchetedik fejezet
Harmincnyolcadik fejezet
Epilógus
Köszönetnyilvánítás + jövő

Tizenkilencedik fejezet

756 33 3
By FortunaMatina

-Szóval mindenki készen áll? - szólt bele az adóvevőbe Sanchez.

-Mi meg vagyunk. - mondta Jimmy és a kocsiban mellette ülő Nadiára pillantott, aki már most elkezdett valamit nyomkodni új laptopján.

-Mi is. - mormogta Káin. Christiannel a hátsó bejárat közelében bújtak meg és várták a megfelelő alkalmat, hogy bejuthassanak.

-Mi mindjárt sorra kerülünk. - Summer és Aiden a kocsma előtt araszaltok az óriási sorban. Legalább 30 ember várt rá, hogy bejuthasson William Benette barlangjába.

-Akkor akció indul. - dünnyögte az öreg. - Ha bármi gáz van, nekem jelezzétek. Én innen figyelek. - a férfi az egyik szemben lévő elhagyatott épületben talált magának menedéket. Hála Nadiának, aki meghackelte neki a kocsmában lévő kamerarendszert, a legtöbb helyiséget nyugodtan tudta kémlelni.

-Vettük. - szólt bele Carter utoljára, majd mindenki bontotta a vonalat.

-Van már valami terved? - fordult a fiúhoz Elizabeth, miközben még mindig a tömegben álltak.

-Ami azt illeti van. - bólintott Aiden. - Az emberek az illegális box meccsekért vannak itt. Hát adjunk nekik egy kis boxot.

-És szerinted ez elég figyelemelterelés lesz? - vonta fel Summer szemöldökét cinikusan.

-Ha az eddig veretlen bajnokot hívom ki, akkor igen.

-Te bolond vagy. - csóválta meg fejét a lány hitetlenül.

-Inkább kreatív. - helyesbített Carter.

-Nem, csak szimplán bolond. - húzta el a száját Liz. - De remélem most már mindjárt bejutunk, mert megsülök ebben a cuccban. - dünnyögte unottan és végig tekintett magán. Egy hatalmas nagy bunda kabát volt rajta, hosszú szárú bőrcsizmával párosítva. Haját egy kócos kontyba fogta, szemeit vastagon kihúzta és egy nagy arany karika fülbevalót is magára aggatott. Hogy tökéletes legyen az összhatás, még pár darab rágót is bevett, hogy azzal hangosan csámcsoghasson. - Úgy nézek ki, mint egy prosti. De a rosszabbik fajta.

-Mert most úgy is kell kinézned, mint egy prosti. - suttogta Aiden a lány fülébe. - Ez az álcánk.

-Hát ennél találhattunk volna ki valami jobbat. - felelte Summer indulatosan. - Bár tény és való, nem hittem volna, hogy hozzád ennyire illik a strici stílus.

-Kösz, kedves vagy. - mormogta Carter szarkasztikusan.

-Nincs mit aranyom. - mosolyodott el Elizabeth gúnyosan. - Csak még egy utolsó igazítást engedj meg. - lépett hirtelen a fiú elé. Narancssárga mintás ingét jobban kigombolta, majdhogynem a köldökéig, mire a fiú csak értetlenül pillantott a lányra.

-Nem lesz ez egy picit sok? - vonta fel szemöldökét és aggódóan nézett végig csupasz mellkasán.

-Nem. - felelte Liz könnyelműen. Nyakából kiakasztotta nyakláncát, amin egy kereszt alakú medál pihent és azt is Aiden nyakába biggyesztette. Ujjait egy picit benyálazta, hogy megigazítsa a fiú belőtt frizuráját. - És kész is. - lépett el végül tőle és büszkén mérte végig alkotását.

-Inkább menjünk. - mormogta Carter és óvatosan átölelte a lány derekát, majd az előttük álló biztonsági őrhöz vezette őt.

-Neve? - kérdezte a nagydarab kopasz alak, fel sem nézve listájából. Beszédéből lerítt, hogy szláv.

-Ivan Vaszijev. - felelte a fiú orosz akcentussal. - Ő velem van. - biccentett Summer felé.

-A barátnője?  - pillantott végig a lányon az őr.

-Valami olyasmi. - mormogta Carter, még mindig külföldinek kiadva magát. Az alak csillogó szemekkel mérte végig a lányt és alig észrevehetően még ajkait is benyalta.

-Sajnálom, de meg kell néznem mi van a bunda alatt. - mondta és egy kaján vigyorra húzta száját, elől kivillant két arany foga. - Rutin vizsgálat.- Aiden hirtelen rántott kést és szegezte a férfi nyakának, a körülöttük lévő embereknek idejük sem volt reagálni a történésekre.

-Nem szeretem, ha mások is szemet vetnek a nőmre. - sziszegte fenyegetően, szemei villámokat szórtak. - Kérj bocsánatot, különben Benette haverommal foglak karóba húzatni.

-Mne zhal. - felelte végül az őr oroszul és kétségbeesetten nézett fel Aidenre. A fiún egy pillanatra pánik futott végig és tanácstalanul tekintett ki Sumerre. Fogalma sem volt róla, mit mondhatott az alak. Ha most nem reagál erre, akkor le fognak bukni, hogy nem oroszok, hanem amerikaiak és az álcájuknak annyi lesz.

-Spokoystviye. Nyugalom.- lépett közbe Liz és gyengéden ragadta meg Carter vállát, majd húzta el az őrtől. A fiú próbálta leplezni meglepettségét, mikor Summer elkezdett folyékonyan oroszul beszélni. - Izvrashchenets svin'ya. - meredt rá egyenesen az őrre, majd indulatosan kapta le magáról a bundát és nyomta a kezébe. - Idi k chertu! - sziszegte fogai között, majd karon ragadta Cartert és behúzta őt a kocsmába.

-Nem tudtam, hogy tudsz oroszul. - nézett végig a lányon lenyűgözve, mikor már biztosabb helyre értek.

-És spanyolul, olaszul, franciául, németül, latinul és ógörögül is egy nagyon picit. - sorolta fel Summer büszkén.

-Hű. - motyogta maga elé Aiden döbbenten. - Hogy volt ennyi időt ennyi nyelvet megtanulni?

-Egész gyerekkoromban se családom, se barátaim, se játékaim nem voltak. - felelte Elizabeth érzelemmentes hangon. - Általában mindig büntiben voltam és egész délután az árvaház könyvtárában kellet poshadnom, ahol körülbelül nyolc darab könyv volt, amik igazából szótárak voltak. Ráadásul a spanyol az alap volt, mert az otthonokban általában több a spanyol ajkú gyerek. - mesélte Elizabeth, miközben szemükkel mindketten a lejáratot keresték, ami elvezette őket a meccsek helyszínéhez. - Ráadásul ezek a latin nyelvek tök ugyan olyanok, csak a szavakat kell tudnod jól hozzájuk. Jó, az oroszt a suliban tanultam, az egy kicsit nehezebb.

-És mit mondtál kint a csávónak? - érdeklődött tovább a fiú.

-Azt, hogy egy perverz disznó és húzzon a pokolba.

-Hát...-pillantott végig Carter mosolyogva Summeren. - Azt hiszem le vagyok nyűgözve.

-Köszönöm. - hajolt meg a lány színpadiasan. Már is kényelmesebb volt léteznie a nagy bunda nélkül, testét csak egy mini fekete ruha fedte. Persze alatta combjához volt szíjazva egy stukker és egy kés is. Csak a biztonság kedvéért. - Akkor most már ideje lenne megkeresni, hol vannak a box meccsek. - mondta és bekapcsolta adóvevőjét. - Nadia, hallasz? - szólt bele Elizabeth.

-Igen, itt vagyok. - felelte  déli.

-Aidennel itt vagyunk közvetlen szembe. Merre kell mennünk, hogy lejussunk a ringhez? - kérdezte Summer.

-Egy pillanat. - motyogta Nadia, majd laptopja képernyőjére tapadt. - Ha minden igaz, akkor tőletek balra van egy ajtó, ami mögött egy lépcső van. Ha azon lementek, akkor jók vagytok.

-Rendben, köszi. - mondta a lány lelkesen és tekintetét az említett ajtó felé kapta. - Indulás. - nézett végig Carteren elszántan és a lejárat felé biccentett.

Pár pillanat múlva elértek a lépcső aljára, ahol egy újabb ajtó fogadta őket. Tanácstalanul néztek egymásra, majd végül beléptek rajta. Az aréna ahova csöppentek hatalmas volt. Középen egy óriási ring volt található, amit egy emberekkel teli nézőtér vett körül. Fent az ajtóval szemben lévő falon egy hosszú ablaksor húzódott, ami mögül pár öltönyös alak figyelte az előttük elterülő banzájt. Az volt William Benette irodája.

Summer oldalra pillantott, ahol egy hosszú folyosó előtt állt két őr, előttük egy íróasztal pihent.

-Szerintem ott kell feliratkoznod a meccsre. - pillantott fel a lány Aidenre. A fiú átkarolta őt, úgy sétáltak oda a két férfihoz.

-Neve? - kérdezte a jobb oldalt ülő. Úgy látszik itt minden biztonsági szűkszavú és lényegretörő volt.

-Ivan. - mondta Carter újra az orosz akcentusán. - Szeretnék beszállni a következő menetre.

-És meg van már kivel szeretne menni? - szólt közbe most a másik őr.

-Jelenleg ki itt a bajnok? 

-Butler. - felelte a jobb oldali. - Két méter magas, 110 kilós ír fiatal ember. Mi itt csak mészárosnak hívjuk, olyan gyorsan kaszabolja le az embereket.

-Remek. - csapta össze kezeit Aiden izgatottan. - Őt akarom kihívni. - jelentette ki, mire a két férfi egymásra nézett, majd óriási nevetésben törtek ki.

-Figyelj öregem, mi megértjük, hogy vodka folyik még az ereidben is, de Butler elég kemény dió. - mondta most a bal oldalon ülő. - Ma már nem nagyon szeretnénk hullazsákot szállítani az óceánhoz, ha érted mire gondolunk.

-Értékelem az aggodalmatokat fiúk, de higgyétek el, meg leszek. - pillantott rajtuk végül Aiden, míg Summer némán állt mellette. - Írjatok fel.

-Ahogy akarod öregem. - mormogta a bal oldali és már papírra is vetette Aiden álnevét. - A folyosó végén jobbra vannak az öltözők.

-Kösz. - mormogta a fiú. - A meccs után itt találkozunk. - nézett rá Elizabethre, majd már indult volna el, mikor az egyik őr útját állta.

-Látom nem voltál itt még öreg. - dünnyögte leereszkedően. - A bige veled megy kabalának.

-Minek? - szólt közbe Summer is orosz akcentussal.

-Minden részvevőnek van egy kijelölt nője, akik a menetek közben hurcibálják a táblákat. Itt ez a szokás.

-Nos, én nem akarok kirakatbaba lenni, szóval ezt kihagyom. - mondta Liz és már elkezdett kihátrálni a helyzetből.

-Akkor a fiúcskád nem versenyezik. - fenyegetőzött a másik alak. Carter és Summer tanácstalanul néztek egymásra.

-Jó, rendben. - egyezett bele végül a lány. - Csak engedjetek tovább.

-Helyes. - mosolyodott el végül az őr és elállt a fiatalok útjából. - Ruhát találsz majd a gardróbban. - szólt még utoljára Elizabeth után.

-Milyen ruhát? - ráncolta össze  homlokát.

-Amit hordanod kell. Itt mindenkinek egyenruhája van.









Mikor beléptek az öltözőbe, mindenki felfigyelt rájuk. A térség apró volt, tele emberekkel. A bent lévő lányokon vagy köntös vagy egy fekete bikini felső volt, aminek az alja egy ugyan olyan színű bőr rövid nadrág volt. Summer próbálta leplezni fintorgását, amit az a tudat váltott ki benne, hogy neki is ebben az öltözékben kell majd flangálnia.

Orosz akcentussal köszöntek a többieknek és az egyik eldugott kis zugba telepedtek le. Elizabeth halászott magának a szekrényből egy felsőt és egy alsót, azon töprengve, hogy pisztolyát és kését hova tudná elrejteni.

Aiden némán meredt maga elé, miközben lekapta magáról ingét és cipőjét.

-Ne haragudj, bocsi. - lépett oda Liz egy fiatal lányhoz. - A női öltöző merre van? - kérdezte, mire az ismeretlen alak csak nevetni kezdett.

-Drágám, itt mi mind együtt öltözünk. - mondta, mire Summer szemöldöke homlokáig szaladt. - Ha nem akarod, hogy meglássanak, akkor kérd meg a pasidat, hogy takarjon téged. Itt ez a szokás.

-Oké, köszi. - mormogta  Elizabeth, majd visszament Aidenhez. Kezdtek neki nagyon nem tetszeni a helyi szokások.

-Na? - vonta fel szemöldökét Carter kíváncsian.

-Takarj. - dünnyögte a lány frusztráltan, majd beállt a sarokba és maga elé pozicionálta a fiút. Az volt a szerencséje, hogy Aid elég nagynak és izmosnak bizonyult, hogy sokat elfedjen belőle, - Ha lesni mersz, én foglak állon vágni a ringben. - motyogta, miközben minél gyorsabban próbált átvedleni.

-Eszembe se jutott. - felelte a fiú somolyogva.

-Na jó, nézhetsz. - mondta Summer, mikor sikerült mini nadrágja alá begyömöszölni stukkerét és kését is. - Már most utálom ezt az akciót. - fújtatott egyet dühösen és kibontotta hosszú hullámos haját, hogy legalább annyi takarja mélyen dekoltált fölsőjét. Carter alaposan mérte őt végig, majd egy vidám vigyorra húzta ajkait.

-Most már értem, miért számítotok kabalának ebben a szetben.

-Bunkó! - Summer reflexszerűen boxolt bele a fiú vállába, aki csak jóízűen felnevetett. - Nem egy kibaszott tárgy vagyok.

-Nyugi, csak vicceltem. - emelte fel Aiden védekezően kezeit. - Úgy értettem, hogy gyönyörű vagy.

-Ez egy fokkal jobb. - felelte Elizabeth. - De bárcsak már azt a jelzőt használnád rám, hogy ,,gazdag". - mondta és kihangsúlyozta mondata utolsó szavát. - Szóval menjünk, mert szeretnék nagyot kaszálni. - jelentette ki szigorúan és feltüzelve ragadta meg Aiden karját.





Meglepi, újabb rész ma😍
De csak azért, mert kezdenek felpörögni az események😏❤🔥
A következő pár fejezetben lesz itt minden, higgyétek el🤭😉








Continue Reading

You'll Also Like

254K 7.8K 33
ᴇᴍᴍᴀ ʀᴇᴇᴅ - szabadszájú, csökönyös és vad. ᴇᴀꜱᴛᴏɴ ᴍɪʟʟᴇʀ - Erős, védelmező és magabiztos. Emma Reed új helyre költözik az édesanyjával. Egészen pon...
126K 4.8K 51
Vajon mi történik, ha két ellentétes személy, ellentétes véleménye szembe találkozik?Vajon kinek lesz igaza? Ennek a két személynek lehet közös jövőj...
168K 5.7K 41
Van egy bizonyos pont, ami után a legtürelmesebb embernél is betelik a pohár... Charity James kifejezetten türelmes lány és hihetetlenül szenvedélyes...
58.8K 2.5K 25
.· 𝙬𝙚 𝙖𝙡𝙡 𝙣𝙚𝙚𝙙 𝙨𝙤𝙢𝙚𝙤𝙣𝙚 𝙩𝙤 𝙨𝙩𝙖𝙮 ·. Amelia Solane több mint két éve tartó kapcsolata egy pillanat alatt ér véget, miután a lány t...