Bunny ✵ JJK ✓

By Vennusiaa

92.1K 9.3K 10.3K

[Tamamlandı] Ağzını elleri ile kapatıp sırtını kapalı kapıya deydiren Haneul'ın başından aşağı soğuk sular dö... More

✵1✵
✵2✵
✵3✵
✵4✵
✵5✵
✵6✵
✵7✵
✵8✵
✵9✵
✵10✵
✵11✵
✵12✵
✵13✵
✵14✵
✵15✵
✵16✵
✵17✵
✵18✵
✵20✵
✵21✵
✵22✵
✵23✵
✵24✵
✵25✵
✵26✵
✵27✵
✵28✵
✵29✵
✵30✵
✵31✵
✵32✵
✵33✵
✵34✵
✵35✵
✵36✵
✵37✵
✵38✵
✵39✵
✵40✵
✵41✵
✵42✵
✵43✵
✵44✵
✵45✵
✵46✵
✵47✵
✵48✵
✵49✵
✵50✵
✵51✵
✵52✵ | FİNAL
✵ Bunny 2 ✵

✵19✵

1.9K 217 89
By Vennusiaa

Jungkook ve Haneul AVM'ye girdiklerinde gözlerini Jungkook'a çevirmişti Haneul. Telefonu ile ilgilenen Jungkook "Korku filmi bileti almışlar" diyerek Haneul'a döndüğünde ds ona bakıp gülümseyen Haneul'la göz göze gelmiş ve gülümsemişti.

"Söylemiştim ama almışlar bile. Sorun olmaz değil mi?"

"Hm?"

Haneul Jungkook'a bakmaya davam ettiğinde kıkırdamıştı Jungkook ve "Korku filmi bileti almışlar" demişti.

"Söylemedin mi onlara ya?"

"Söyledim ama almışlar çoktan. Geç kalmışım söylemek için"

Haneul omuz silkip "Peki" dediğinde adımlarını hızlandırmışlardı.

...

"Ne demek en arkaya aldım? Oğlum mal mısın? Siz neden öndesiniz ayrıca?"

Jungkook Hyun Woo'yu kenara sıkıştırmış sorular sorarken "Pedin var mı?" diye sormuştu Haneul Young Ae'nin kulağına fısıldayıp. Young Ae ise "Ne? Hayır yok" demişti.

"Ne yapacağım o zaman ben? Unuttum yanıma almayı."

"Marketten alsana"

Haneul "Ne zaman alıcam ya? Şimdi sinemaya gireceğiz." dediğinde "Koşarsak yetişiriz. Hadi" demişti Young Ae Haneul'ın elini tutup. Ardından da onu çekiştirmiş ve "Birazdan geliriz~" diyerek Jungkook ve Hyun Woo'nun yanından geçmişti.

"Haneul! Birazdan gireceğiz ama, nereye?!"

"Geleceğiz şimdi Jungkook~"

Haneul ve Young Ae onların yanlarından uzaklaştığında "Young Ae'nin fikriydi" demişti Hyun Woo sırıtıp. Jungkook ise hızlıca ona dönmüş ve "Bir de korku filminde!? Kız yanlış anlayacak Hyun Woo" demişti çatık kaşlarıyla.

"Ya elektriklenme olur diy-"

"O yapacağın elektriği sana veririm Hyun Woo. Seninle ben oturacağım. Haneul da Young Ae ile oturur."

Hyun Woo olumsuz anlamda kafa sallayıp "Young Ae kafamı kırar!" dediğinde "Ben size bir şeye karışmayacaksınız dememiş miydim?" diye sormuştu.

Hyun Woo Jungkook'a göz devirdiğinde Jungkook Hyun Woo'nun arkasından geçen adama çevirmişti gözlerini ve "Bekle" demişti Hyun Woo'ya. Ardından da hızlıca yanından geçip yürümeye başlamıştı.

Hyun Woo "Lan, Jungkook! Jungkook!" diye seslendiğinde onu takmayıp adımlarını hızlandırmıştı Jungkook. Young Ae ve Haneul da tuvaletten çıkmış ve Avm'nin sinema kısmına doğru yürümeye başlamışlardı.

Haneul gözlerini yanındaki Young Ae'den çekip önüne döndüğünde hızlı adımlarla sinema alanından çıkan Jungkook'u görmüş ve kaşlarını çatmıştı.

"Bak yetiştik. Sana telaşlanmamanı söylemişti-"

"Young sen git, ben geleceğim tamam mı?"

Haneul Young Ae'nin yanından ayrıldığında "Ne?! Nereye ya!?" demişti Young Ae ama Haneul onu duymamazlıktan gelip adımlarını hızlandırmıştı.

Derin bir nefes veren Young Ae sinema alanına girip Hyun Woo'nun yanına geldiğinde "Haneul nerde?" demişti Hyun Woo. Young Ae ise "Bilmiyorum. Tam geliyorduk, bir anda dümdüz gitmeye başladı. Hem... Jungkook nerde?" diye sormuştu.

"O da çekip gitti."

Young Ae ve Hyun Woo biraz duraksadığında sırıtmaya başlamıştı Young Ae Hyun Woo'ya. Hyun Woo ise "Ne sırıtıyorsun ya?" demişti ona.

"Bunlar beraber olmasın?"

Hyun Woo "Saçmalama Young Ae. Ayrıca senin yüzünden Jungkook beni köşeye sıkıştırdı. Ne diye en arkaya aldın onların biletlerini? Hele ki korku filmi!?" demişti çatık kaşlarıyla. Young Ae ise gözlerini devirip "Korku filminde sıkıca sarılırlar işte. Hem biliyorsun, Haneul böyle şeylerden korkar. Hem de ruhlu, öcülü!" demiş ve Hyun Woo'ya göz kırpmıştı.

"Kızım, senin yüzünden Jungkook kafamı kıracak benim. Böyle... Kanımı yere akıtacak"

Young Ae kıkırdadığında gülümsemişti Hyun Woo Young Ae'ye. Ardından da "Gülme, gülme. Jungkook sana değil bana kızacak." demişti.

Jungkook lavabo önündeki iki adamı duvarın arkasından seyrederken Haneul elini Jungkook'un omzuna koymuştu. Jungkook da Haneul'ın bileğinden tutup arkasını döndürmüş ve bir polisin hırsızı kenara sıkıştırdığı gibi kenara sıkıştırmıştı onu.

"J-jungkook, Jungkook benim!"

Jungkook Haneul'ın bileğini bırakıp geri doğru bir adım attığında "Ne işin var burda?" demişti kızgın çıkan sesiyle. Haneul ise "Asıl senin ne işin var? Lavaboya duvarın arkasında saklanamak için mi geliyorsun sen?" demişti.

"Young Ae'nin yanına dön."

"Hayır. Ne yapıyorsun sen burda? Kimi gözetliyor-"

Haneul çatık kaşlarıyla Jungkook'a bakarken elini onun ağzına koymuş ve susmasını sağlamıştı Jungkook. Ardından da onun arkasını çevirmiş ve elini ağzından çekip "Şu şerefsizi görüyor musun?" diye sormuştu.

Haneul kaşlarını çatıp adama bakmaya başladığında lavabodan Haneul ve Jungkook'un yaşlarında bir erkek çıkmıştı.

Saçı başı dağınık olan gencin göz altları mosmordu ve yürüyüşü tıpkı bir sarhoş gibiydi.

Adamın yanına giden çocuk etrafa bakındığında duvarın arkasına çekmişti Jungkook Haneul'ı. Birkaç saniye bekledikten sonra da tekrar onları seyretmeye başlamışlardı.

Adam cebinden çıkarttığı cüzdanı çocuğa verdiğinde "O ne?" diye sormuştu Haneul ciddiyetle. Jungkook ise "Uyuşturucu" demişti.

"Ne? Polisi çağıralım Jungkook."

Jungkook Haneul'ın kulağına yaklaşıp "İki kez yakaladı polis ama bu işlere devam ettiler. Adamları yakalanınca kendisi geldi teslim etmeye. Gece onu sıkıştırdım kenara ama elimden kaçtı. Bu sefer kaçamayacak" dediğinde gözlerini Jungkook'a çevirmişti Haneul ve endişeyle bakmaya başlamıştı ona.

"Jungkook ben sana bırak bu işi diyorum, sen bana ne diyor-"

"Çocuğa bak Haneul. Oradaki çocuğun haline bak."

Jungkook Haneul'ın çenesinden tutup kafasını onlara çevirdiğinde "O çocuk bizimle yaşıt. Hayalleri, geleceği, sağlığı... Hepsi bu adam yüzünden yok oluyor, yavaş yavaş. Buna izin veremem" demişti sakince. Haneul ise o çocuğa bakmaya devam etmişti.

"Hadi gel. Hyun Woo ve Young Ae bizi bekliyor."

Jungkook Haneul'ın elinden tuttuğunda ilerlemeye başlamıştı hızlı adımlarla. Haneul ise Jungkook'un onu götürmesine izin vermiş, gözlerini yere dikerek Jungkook'un dediklerini hazmetmeye çalışmıştı.

...

"Nerdesiniz siz ya? Film başlayaca-" derken gözlerini Haneul ve Jungkook'un ellerine kaydırmıştı Young Ae ve duraksamıştı.

Ardından da Hyun Woo'yu dürtmüş ve gülümseyerek Jungkook ve Haneul'ın ellerini işaret etmişti gözleriyle.

Jungkook "Tamam, tamam geldik." diyip Hyun Woo ve Young Ae'nin yanında geldiğinde "Biletler?" demişti Jungkook'un elini bırakıp Haneul. Young Ae ise elindeki iki bileti Haneul'ın eline bırakmış ve "Bunlar sizin" diyip Hyun Woo'yu çekiştirmiş ve Jungkook'la Haneul'ı geride bırakıp sinama salonuna gitmişlerdi.

Haneul elindeki bilete baktığında "Arkadan almış. İyi, iyi... Karekterlere ne kadar uzaktan bakarsak o kadar korkmayız. " demiş ve bir tanesini Jungkook'a uzatmıştı.

Bileti eline alan Jungkook "Hadi o zaman" dediğinde de sinema salonuna girmişti ikisi. Ardından da kağıtta yazan koltuk numarasından oturacakları yeri bulmuştu.

Haneul dört sıra öndeki Young Ae ve Hyun Woo'ya bakıp "Ne alaka ya?" dediğimde elini alnına koyup olumsuz anlamda kafa sallamıştı sinirle Jungkook. Young Ae ve Hyun Woo da önüne dönmüştü.

Jungkook Haneul'ın kulağına yaklaşıp "İkisi ayrı izlemek istedi filmi. Romantiklik olsun diye. Sanırım birbirlerinden hoşlanıyorlar" dediğinde "Ne?!" demişti Haneul Jungkook'a dönüp. Ardından da "Bir de bana diyor" diyip kıkırdamış ve Jungkook'a bakmıştı.

"Neyse... Hadi gel."

Jungkook Haneul'ın elinden tutup yürümeye başladığında yolu açmış ve oturacakları yere gelmişlerdi. Haneul koltuğundaki içecekleri eline aldığında kendi koltuğundaki mısır kovasını almıştı eline Jungkook. Ardından da yerlerine oturmuşlardı.

"Korku filmi nasıl romantik olacak merak ediyorum"

Jungkook omuzlarını silkip "Bilmiyorum" dediğinde Jungkook'a uzatmıştı Haneul onun içeceğini. Jungkook da "Sağol" diyip almış ve patlamış mısırı ona doğru uzatmıştı.

Haneul elini mısır kovasına sokup bir avuç mısır aldığında gülümsemişti Jungkook. Ardından da gözlerini açılan sinema perdesine çevirmişti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

✵~Oy vermeyi unutmayın~✵
.
.
.
.
.
.
.

Continue Reading

You'll Also Like

226K 22.2K 32
Ülkesine dönen delta ve kendi halinde takılan sessiz bir omega bir gece birlikte olur.
399K 36.6K 33
Kore'nin nesillerdir düşman olan iki sürüsü; Kim'ler ve Jeon'lar aynı davete katılır. Beklemedikleri şey ise attığı yumruk ile ruh eşi oldukları orta...
13.8K 1K 40
Hala seninle kalabilme şansını bana verebilir misin? /BİTTİ/ DÜZENLENİYOR... (30.04.2021) /21.07.2020/
57K 3.4K 24
Ve Lalisa Manoban geri döndü. Kırdığı kalpleri iyileştirmek için mi ? Yoksa yeni yaralar açmak için mi ? Welcome to my world .