Real me /Jikook ff./

By _WingsOfMind_

57.6K 4.7K 463

"Az előítélet a legfőbb ellenségünk. Mert láthatatlanná teszi a láthatót is." -Higasino Keigo Jungkook soha n... More

1. Rész
2. Rész
3. Rész
4. Rész
5. Rész
6. Rész
7. Rész
8. Rész
9. Rész
10. Rész
11. Rész
12. Rész
13. Rész.
14. Rész
15. Rész
16. Rész
17. Rész
18. Rész
19. Rész
20. Rész
21. Rész
22. Rész
23. Rész
24. Rész
25. Rész
26. Rész
27. Rész
28. Rész
29. Rész
30. Rész
31. Rész
32. Rész
33. Rész
34. Rész
35. Rész
36. Rész
38. Rész
39. Rész
40. Rész

37. Rész

1.1K 92 7
By _WingsOfMind_

Jungkook szemszöge.

Úgy érzem, hogy az idő vas lábakon jár, és mintha egy örökkévalóság eltelne mire Jimin végre reagál az elhangzottakra. Eddig csak elveszetten pillogott rám, bár végül korántsem olyan a válasza, mint amire számítok.

- Neked elment az eszed? - robban rám mérgesen, amitől döbbenten nyílnak el az ajkaim egymástól. Tátogok, mint hal vízben, miközben Jimin keresztbe fonja a karjait a mellkasa előtt, amit alapesetben édesnek találnék, de most túl sokkos vagyok hozzá. Szinte nyoma sincs már a könnyes szemeknek és a szomorú baba arcnak, helyette inkább majdnem hogy felnyársal a tekintete.

Mivel nem tudom mivel is váltottam ki ezt a reakciót, segélykérő pillantást vetek végül az öcsém felé, akinek könnyes a szeme, mintha elérzékenyült volna, de közben Ő is meglepett tekintettel nézi hol Jimint, hol engem. Így mivel tőle nem várhatók biztatást, igyekszem megemberelni magam hogy kinyögjek valamiféle választ, de ez baromi nehezen megy. Az előbb még majdnem a szakításunkat éltem meg, erre most úgy állok itt életem szerelme előtt mint egy megszidott gyerek, akit rosszaságon kapott az anyja. Túl intenzív érzelmi hullámvasút ez nekem.

- Miért? - kérdezem végül kissé félszegen csendülve. Jimin megemeli egyik szemöldökét, mintha valami hülyeséget mondtam volna, de amikor látja, hogy össz-vissz ennyi a reakcióm, mérgesen szuszant egyet.

- Mi az Istenért akarnálak elhagyni? - csattan fel frusztráltan és tudom hogy választ vár, de én képtelen vagyok megadni ezt neki, mert csak az ismétlődik a fejemben, ami elhagyta csodás ajkait. Azt sugallják ezek a szavak, hogy nem szeretne szakítani velem, és még a feltételezést is sértőnek találja, így megkönnyebbülten szuszanok fel, de persze csak magamban. Kívülről még mindig úgy festek, mint akit a kivégzésére visznek.
Mivel Jimin láthatólag várja a válaszom, vetek egy kósza pillantást Yoongi irányába, mielőtt ismét a mérges kis picurom szemeibe néznék, amik dühösen és hitetlenül csillognak.

- Hisz megcsókolt. - magyarázom az álláspontom, jobb kezemmel Yoongi felé intve, mintha ez mindent megmagyarázna és folytatnám is az eszme futtatásom, ha Jimin nem vágna a szavamba ismét.

- Akkor kérdezd meg mit kapott érte cserébe, miután ott hagytál minket.

Ha lehetséges még sokkosabb leszek, mint az imént, de közben teljesítem Jimin kérését. Kérdő tekintetem Yoongira emelem, aki így jobban megnézve már nem tűnik olyan elszántnak és mérgesnek, mint odalent. Helyette ő is inkább hallgatag, amit nem igen tudok hova tenni. Amikor Yoongi érzékeli a tekintetem, egy nyűgös sóhajt hallat, mintha nagyon nem akarna válaszolni, de végül még is megteszi.

- Pofon vágott, majd elzavart. - mondja a fejét lehajtva, mintha szégyelné magát az eseményekért. A fejem hátsó szegletében felszólal egy gonosz kis hang, hogy miért van még mindig itt, ha a picurom elzavarta, de végül elnyomom ezt magamba és helyette arra koncentrálok hogy ez mit is jelent számomra.

- Akkor velem maradsz? - emelem vissza kérdő, de egyben végletekig reménykedő tekintetem Jiminre, aki úgy tűnik megtörik ettől. Látom rajta, hogy tartaná még a mérges kifejezését, de ehelyett végül arca megenyhül és közelebb lépve hozzám, felsimít a két karomon egészen a vállaimig.

- Igen, Kook. - mondja halkan egy kis vigyorral, ami az én arcomra is varázsol egy apró, boldog kis somolyt, bár még mindig tele vagyok kérdésekkel. - Szeretlek téged. Nem érdekel mi volt már régen köztünk, nekem csak az számít aki most vagy. És én úgy érzem te vagy az igazi számomra.

A boldog, csupa fog vigyor megállíthatatlanul szalad fel az arcomra a szavai hallatán, miközben a szívem újra visszatöltödik boldogsággal. Mintha arra pár pillanatra összetört bolond kis szerelmes szívem újra összeállna hogy csak ezért a csodás srácért dobogjon. Nem is tudom megakadályozni a reakcióm, ami nem kicsit lepi meg kis társaságunk minden tagját, de főleg Jimint, amikor felkapom a vállamra és a szobám felé fordulok felé.

- Kook! - sikkant meglepetten, pici kacsóival erősen kapaszkodva a pólómba a hátamon. Dobok rajta egy kicsit, hogy stabilan tartsam, bár terveim szerint hamarosan az ágyamon fog kikötni. Hisz nincs is jobb a békülős szexnél, nem igaz?

Kinyitom magunk előtt az ajtóm, de még mielőtt beléphetnék rajta Yoongi hangja megállít ebben. Amúgy sem a szívem csücske, de a mai nap után meg pláne nem, főleg hogy éppen a csodás élvezeteinket késlelteti, így nem is tudom palástolni az arcomra telepedő türelmetlenséget amikor visszafordulók feléjük. Érzem hogy a Picurom is fészkelődik a vállamon hogy rájuk nézhessen, oda pillantva pedig látom is, hogy a felső testét kicsit megemelve és a fejét elfordítva igyekszik az akcióját sikerre vinni. Így viszont érzékelem hogy mindenki telibe láthatja a harapni való popsiját, ezért "jobb mint semmi" alapon odateszem a tenyerem hogy takarjam azt, az érintésemre azonban Jimin is szuszan egyet, ami jelzi számomra hogy Ő is vágyik már az érintésemre.

- Csak szeretnék bocsánatot kérni. - kezd bele Yoongi, aki leplezni sem tudja mennyire nincs ínyére ez az egész, de ha őszinte akarok lenni, teljesen megértem. Sőt, igazából én csodálom is kicsit, hogy így fejezzem ki magam, mert én nem viselném ilyen jól ha Jimin kvázi ejtene. - Most már tényleg látom hogy nincs esélyem nálad Minnie. - fájó mosolyától egy kicsit nekem is rossz érzésem lesz, erre pedig csak tesz egy lapáttal amikor rám emeli azokat a most már színtelennek tűnő szemeit. Egyenesen látszik hogy valami megtört most nála, pedig ez nekem végül is jó hír, mert azt jelzi hogy végre tényleg megértette. Mégis rossz érzés így látni őt. - És te se haragudj, Jungkook.

Ejtek egy apró fél mosolyt egy biccentés kíséretében, mert vigasztalásban nem vagyok túl jó, plusz kétlem hogy bármit is tudnék mondani ami megnyugtagja őt. Vagy hogy éppen én lennék az akinek ezt meg kell tennie. Yoongi is bólint, majd további reakciót meg sem várva, elfordul tőlünk és lefelé indul. TaeTae vet felém egy kicsit esetlen pillantást, amit úgy értelmezek hogy aggódik Yoongiért, így a srác után bökök a fejemmel, Ő pedig szó nélkül megiramodik utána.

Egy ideig szótlanul állok, vállamon még mindig az ott pihenő Jiminnel, akinek végül édes, halk hangja ránt vissza.

- Kook? - szólít meg, én meg hümmögve fordulók a hang irányába, csak ott éppen a popsija szemez velem, igencsak közelről. Egyből visszatér belém az élet, és még Jimin arról érdeklődik, hogy minden rendben e, én már el is fordulok hogy a szobámba baktassak a kis csomagommal.

- Minden oké, Kicsim. - válaszolom vidoran.

Rácsapok egy apróbbat a fenekére, majd leteszem az ágyra, és gyorsan vissza sietek az ajtóhoz hogy becsukjam magunk után, illetve kulcsra is zárjam azt.

- Mire készülsz? - érdeklődik félszegen, de ahogy vissza fordulók felé, egy ravasz kis somollyal a szám sarkában, azt hiszem szavak nélkül is megválaszolom a kérdését. Ragadózó léptekkel közelítem meg Őt, aki látványosan nagyot nyel, aztán ahogy elé érek, megtámaszkodik a háta mögött a tenyerein és úgy dől hátrébb, mintha elakarná kerülni az ajkaim, pedig az arcán már most a vágy dominál. A várttal ellentétben nem hajolok én is utána, helyette kihúzom magam hogy még magasabbról nézzek le a szerelmemre.

- Mit gondolsz? - kérdezem búgó hangon, magamban jót derülve Jimin pírban úszó arcán. Úgy festhet most első látásra mint egy szende, szűz kis srác, akinek életében nem volt még dolga semmilyen szexuális dologgal, pedig Ő az egyik legbújább akivel valaha is dolgom volt. Életünk első szeretkezése is éppen ennek a bizonyítéka, és ha valaki jobban megvizsgálná most kipirult pofija mellett, miképpen szorítja maga mellett türelmetlenül a takaróm, mintha valami mást markolnának piciny ujjai, vagy enyhén elnyílt vastag ajkait, melyeken végig-végig siklik sikamlós nyelve tudná, hogy közel sincs most a nyugodt állapothoz. A fejem elborul a vonzó látképtől, de mielőtt rávetném magam életem értelmére gyorsan elfordulok és a laptopomon a zene lejátszó programba lépek, majd rányomok egy random listára, ami pop zenéket összesít. Egyelőre nem állítom túl hangosra, de később tervezem kellően feltekerni a hangerőt, ugyanis nem szeretném ha bárki is fültanúja lenne Jimin csodás hangjainak, viszont eszemben sincs arra kérni hogy fogja vissza magát. Sőt, a maximumot szeretném kihozni belőle.

Ahogy visszafordulok az ágyamon félig már fekvő srác felé, lekapom magamról a pólómat, és magam mellé ejtem. Kibújok a nadrágból is, majd az alsómtól is megválok, mígnem már teljesen meztelenül állok Jimin előtt. Az volt az első tervem, hogy egy durva, vad szexben részesítem csak, helyette azonban most ahogy elnézem ahogy szinte felfal a szemeivel, az van csak eszembe hogy mennyire szeretném megmutatni neki hogy mi is az övé. Hogy minden, ami csak én vagyok, minden amit csak adni tudok az az Övé, és úgy rendelkezik felette ahogy neki szimpatikus. Hiába vagyok én a domináns a kapcsolatunkba, teljesen Jimin rabja vagyok és kérdés nélkül állíthatom, hogy csak az Ő boldogságát akarom szolgálni minden eszközzel ami csak rendelkezésemre áll. Azt hiszem, ezt jelentheti igazán szerelmesnek lenni valakibe.

- Kook. - rebegi Jimin halkan, és nem kerüli el a figyelmem ahogy egyre hevesebben veszi a levegőt. Szemei szigorúan a már szinte harcra kész péniszemre fókuszálnak, ami kellemesen megrándul az éhes tekintet hatására. Úgy döntők hát, hogy még inkább jól lakatom a szemeit, és lassan a farkam köré kulcsolom az ujjaim, és bár nem tervezem de annyira jól esik még a saját érintésem is, hogy jóleső nyögést hallattok. Lassan kezdem mozgatni a markomat magamon végig Jiminen tartva közben a szemem, aki szinte kétségbeesetten pillog rám. Olyan mintha valami visszatartaná Őt, miközben látom rajta hogy alig várja hogy lecsapjon rám vagy én őrá.

- Mire vársz Kicsim? - búgom neki, majd akaratlanul is a farkamat érő jóleső érzésre egy morgást is hallatok.- A tiéd.

És ennyi kell neki, Jimin úgy pattan fel az ágyról, mintha égetné a fenekét a bútor. Egy pillanat kell csak neki hogy előttem teremjen, majd két apró tenyerét az arcomra tapassza, hogy aztán éhes vadként lecsapjon az ajkaimra. Meglepett nyögés hagyja el a számat, amit Jiminé tompít el, de aztán hamar kapcsolok és a farkamat elengedve karcsú derekára fogok, hogy még közelebb vonjam magamhoz. Nyelveink szenvedélyes táncot járnak egymással, miközben a csókunk egyre állatiasabb lesz. Nem tudnám megmondani hogy a vágy alapból is ezt hozná e ki belőlünk, vagy a mai nap eseményeinek hatására vagyunk ennyire önzőek a másik felünkre, de mindenesetre nagyon élvezem ezt. El nem tudom mondani micsoda öröm hogy az enyém marad ez a csodás srác, és bele sem merek gondolni mi lenne velem ha Yoongi sikerrel járt volna most. Egy pillanatra megrezgett alattam a léc, és félő volt hogy elvesztem ezt a boldogságot, amit néha úgy érzek még sem érdemlek.

De persze Jimin, mint mindig, most sem enged nekem egy szemernyi esélyt sem a kétségre. Úgy simogat apró ujjaival, úgy csókol mézédes ajkaival és úgy bújik hozzám mintha a legértékesebb lennék számára a világon; és talán ez így is van, ez pedig a legboldogabb emberré tesz a Földön. Arra gondolok hogy kényeztetem Őt, de mire elhatározom magam, Jimin hirtelen elválik tőlem, majd hevesen emelkedő mellkassal hátrébb lép, aztán egy pillanattal később már megkerül engem és a gépemhez lép. Érdeklődve fordulok utána mi is a célja, de mire megkérdezném, már hallom is ahogy szinte maxra tekeri a zene hangerejét. Ragadozó somoly ül ki az arcomra ahogy fel fogom mit is jelent ez, Jimin pedig tükörképként utánoz le.
A mellkasomra támasztja a jobb tenyerét, majd egészen az ágyamig tol, amire le is nyom, hogy aztán továbbra sem engedve a tekintetem hátra lépjen párat. Csábosan kezdi ringatni a csípőjét az éppen aktuális dalra, miközben a pólója alját fel-fel húzza, megvillantva ezzel tejfehér bőrét, amit alig várok hogy ellepjek a csókjaimmal. A vérem száguldani kezd az ereimben, pusztán a tudattól hogy Jimin egy rögtönzött sztriptízzel kíván elkápráztatni, az meg csak ráadás ahogyan türelmetlen tekintete folyton végig járja a testem, mintha nem tudna betelni a látvánnyal.
Egymás után, izgató mozdulatok kíséretében kerülnek le róla a ruhadarabjai, mígnem már teljesen meztelenül áll előttem a világ legcsodálatosabb sráca. Mellkasom hevesen jár fel és le csakúgy mint az övé a visszafojtott vágytól, amit alig bírok kordában tartani. A hangos zene mellett nem kísérlem meg, hogy megszólítsam helyette egyértelmű pillantást küldök az ágyékom felé, majd visszanézek Jimin barna szembogaraira melyek csillognak. Szerelmem természetesen érti a néma kérésem, s pár pillanattal később elém is lépdel, hogy aztán letérdeljen és így a megfelelő magasságba kerüljön. Pici ujjai kérés nélkül fonódnak az érintése után esdeklő péniszem köré, ami egyből kienged magából egy adag előváladékot, míg én egy jól esőt sóhajtok. Jimin először a saját nedvem keni el hosszomon, miközben még egy kicsit dolgozik rajtam, majd mikor elégnek találja a szenvedésem, belekezd az igazi kényeztetésbe. Először finom csókot lehel csak a csúcsára, majd fokozatosan kezd először csak a nyelvével incselkedni, míg végül teljesen csodás ajkai közé fogad és egy kellemes gyors tempóra beállva kezdi el mozgatni a fejét. Eleinte hagyom csak hogy a maga úra lehessen, de ahogy az élvezet egyre csak sürget, hátul támaszkodó kezeim közül az egyikkel belemarok a puha, szőke tincsek közé hogy magam szabjam a mélységet és a sebességet, amit Jimin készségesen hagy is nekem.
Amikor elégnek érzem elhúzom a buksiját, Jimin pedig cuppanva válik el a farkamtól. Az alapesetben is pufi ajkai, most még dúsabbnak hatnak, erre pedig csak ráadás ahogy még élénkebb pirosnak tűnek, hála a szorgos mozgásnak. Észvesztő látványt nyújt, így pedig nem is tudom tűrtöztetni magam és gyorsan mozdulva először felállok, majd Jimin vállaira fogva fordítók a felálláson, majd az ágyra is fektetem hogy aztán rögtön utána is másszak. A könyökeimen támaszkodok meg, aztán ahogy stabil a tartásom egyből lehajolok hogy egy vad csókba invitáljam. Jimin a nyakam köré fonná a karjait, de én ehelyett egy kézzel a feje felé szorítom őket, miközben áttérek a nyakára, amit vadul csókolni kezdek, néha-néha megharapva hibátlan bőrét. 

Jimin nem fogja vissza a nyögéseit, hála annak hogy a zene miatt csak én hallhatom őket, így én sem vagyok rest dícséreteket mormolni a fülébe, mennyire is imádom az angyali hangját hallani. Csípője türelmetlenül löködik fel egyre többször, ami miatt a farkaink össze-össze simulnak, még inkább növelve a vágyainkat, ami miatt már így is szabálytalan a légzésünk. Csókjaimmal lefelé kezdek haladni, továbbra is egy kézzel tartva vékony csúklóit, míg elveszek a látványban, ahogy hátra feszített fejjel nyög nekem. Nyaka gyönyörű ívben tárul fel előttem, egyre inkább hívva, hogy térjek vissza hozzá, ami eléggé csábító, főleg hogy már piros foltokként látom megjelenni az előbbi támadásom nyomait. 

Azonban mielőtt ennek engedhetnék leérek Jimin már előváladéktól gyöngyöző farkához, amit gondolkodás nélkül, váratlanul azonnal elnyelek. Szerelmem kiengedi az eddigi leghangosabb nyögését, miközben a mellkasa teljesen kidomborodik közben. Hevesen kezdem szopni Őt, másik, szabad kezemmel pedig egyre leljebb simogatom csodás testét, míg el nem érek a fenekéhez. Feltolom a jobb lábát, és annyira kiengedem a tagját a számból, hogy bőséges nyálat csorgassak az ujjaimra, amik aztán vissza is találnak csodás popsijához. Ahogy az első ujjammal körözni kezdek a bejáratánál, újra kényeztetni kezdem a számmal, és amikor éppen mélyen a torkomra engedem, azzal egy időben feltolom neki egyből két ujjaim is. Jimin ismét hangosan nyög, és megrángatja a kezeit, de én szilárdan tartom, miközben sebesen készítem fel arra, hogy mielőbb a lényegre térhessünk. Természetesen nem sietnék, ha tudnám, hogy ez kellemetlenséget okoz neki, de jóleső, élvezkedő nyögései is már alapból megnyugtatnak, hogy erről szó sincs, plusz tisztában vagyok azzal, hogy Jimin azért nem olyan törékeny, hogy csakúgy egy kis durvaság az ellenére legyen. 

Jimin nyügősen nyűszít, amikor kihúzom az ujjaim a popsijából, ezért nem is váratom sokáig; a tenyerembe is csorgatok a nyálamból, majd szét kenem azt a péniszemen, hogy aztán oda helyezkedhessek a gyönyör kapujához. Elengedem Jimin kezeit, lábait pedig a derekam köré csavarom, miközben kissé feljebb is emelem azokat, hogy tökéletes pózítúrába helyezzem Őt, a maximális élvezet érdekében. Szerelmem ki is használja az újonnan visszanyert szabadságát, apró körbeit ugyanis egyből a vállaimba vájja, ahogy belé vezetem a férfiasságom. Mindegyikünk hangosan nyög, ami szinte elveszik az éppen dübörgő zene mellett, mégis én tökéletesen kihallom saját szimfóniánkat. Egyből ütemes mozgásba kezdek megkapaszkodva Jimin vékony derekába, így Őt stabilan tarthatom vagy ha néha mélyebben elmerülök, akkor elentétesen húzhatom Őt a még nagyobb élvezetért. 

Nem kell sok, s Jimin szakadozott, nehezen érthető szavakkal tájékoztat, hogy a végét járja, így még feljebb tornázom a lábait, és még gyorsabb fokozatra kapcsolok. Ujjaim a farka köré fonom és sebesen kezdem mozgatni a markom, Jiminnek pedig ez éppen elég, hogy pillanatokkal később hátát ívbe feszítve hangosan a nevemet nyögve elélvezzen. Nekem sem kell több, látva gyönyörűen élvezkedő alakját, a nyakába harapva én is elmegyek, egyenesen a forró fenekébe, mely kínzóan pulzál a tagom körül. Jimin a harapásom miatt erősen végig szántja a hátam, ami megfeszül a bódító fájdalom miatt, és valamilyen beteges elégtétel miatt úgy érzem csak dob az orgazmusomon ez az alapból kellemetlen érzés. 

Ahogy befejezem az utolsó mozdulatokat is, lassan kihúzodom belőle, majd mellé dőlök az ágyon. Percek telnek el, mire mindegyikünk hevesen emelkedő légzése kicsit csillapodik, legalábbis annyira hogy feltápászkodjak és kikapcsoljam a zenét. Ezután visszalépdelek az ágyhoz és leülök a szélére, pont Jimin mellé, aki még mindig széttárt karokkal és lehunyt szemekkel pihenget. 

- Rendben vagy, Kicsim? - érdeklődöm óvatosan, megsimogatva arca felém eső oldalát. Jimin lassan nyitja fel gyönyörű szemeit, hogy aztán pillantását rám helyezze és pofijára lusta, elégedett mosoly üljön ki. 

- Aham. - bólogat édesen - Csak életem első békülős szexe jobb volt mint képzeltem.

Cinkos megjegyzése kuncogásra késztet, ami kiszélesíti a vigyorát. 

- Nagyon igyekeztem. - jegyzem meg huncutul, csókot nyomva kipirosodott, dús ajkaira. - Szent a béke akkor, babám? 

- Nem is kérdés. - vigyorog fel rám, majd nyakamba akasztva a karjait, egy lassú, szerelmes csókba invitál. Derekára simítva viszonzom ajkai finom érintéseit, miközben a fejemben csak egyetlen gondolat világít tisztán; hogy én vagyok a világ legszerencsésebb és egyben legboldogabb férfija jelenleg. 

Bocsánat mindenkitől, aki még itt van ❤❤

Continue Reading

You'll Also Like

1.8K 289 65
Bucky élete fenekestül felfordul, amikor a második csettintés által új életbe kezd. Nem tudja mihez kezdjen, amikor gyerekkori legjobb barátja a sajá...
3.1K 179 26
Elkezdve: 2024. Április 07. Ice ff. #1 Ice #1 kelemendavid
4.7K 382 22
,,Enyém vagy, és nem osztozom rajtad senkivel!" Ha tippelhetnél, mit csinál egy milliomos sztárorvos mikor unatkozik, mire gondolnál? Biztosíthatlak...
91.1K 5.5K 119
A Szent Johanna Gimi, szinte mindenki ismeri ezt a könyvet. De mi lenne akkor, ha nem Reni lenne a főszereplő, hanem én, Szabó Regina. Ez egy Szjg f...