Abducted [Z.M.]

By D4RYL1NK4

156K 6K 1.8K

Vždycky jsem milovala noční procházky. Procházet se opuštěnou Londýnskou ulicí, ničím a nikým nerušená. Vždy... More

the beginning of the nightmare
first meeting
it's getting worse
humiliation
the worst day of my life [15+]
did he come to save me?
he's getting on my nerves
i feel comfortable with him
i am too young for this
his touches
it all went bad
i told you once i can't do this again [15+]
attempt to escape
it didn't go as planned
he didn't deserve it, he was a child
butterflies in the stomach
night i will never forget
the truth
i made it, i am back home
oh no... here we go again
he hurt me... again
my heart is bleeding
look what you made me do
you tricked me
i fucked up
look how the tables have turned
am i dying?
may she rest in peace
conversation with dad
he shouldn't have said that
it's time to welcome you between us
you are like my brother
getting drunk [15+]
have a hangover
my birthday
it's not nightmare unfortunately, but reality
i thought i will never see them again
double surprise [15+]
i think you broke my heart again
it's time to fight for him
i don't wanna lose you
pregnancy control
an eye for an eye, a tooth for a tooth
we almost lost him
this revenge will make him jealous
nice to meet you
the letter
i love you
i missed that feeling
demanding night
a beautiful soul left us this day
visiting cemetery
date night
he won my body, soul and heart [15+]
miss hell
i didn't expect this
i need your help, i need you
i love you too
promise
i can't do this anymore, i am done
she's gone
it's impossible to love you
panic attack
body shot
it's destroying me
pick a quarrel
i hate you
second pregnancy control
we are expecting a baby girl
last ,,i love you"
you are my everything (first version of end)
i have to go (first version of epilogue)

you are my angel [15+]

1.6K 80 42
By D4RYL1NK4

Beatrice's point of view
,,Tvoříme spolu pár nebo ne?" zašeptám do Zaynových rtů po pár minutách vyplněné líbáním. ,,Ne." zamumle. ,,Ne?" odtrhnu se od jeho rtů, přerušujíc polibek, a věnuju mu svůj zamračený pohled. ,,Možná." odpoví provokativně a přitiskne své plné rty na můj krk, tvoříc malé modřinky.

,,Chci jasnou odpověď, Zee." vydechnu namáhavě, protože mě jeho polibky rozptylují. ,,Možná ano, možná ne." odpoví neurčitě. ,,Zayne, jestli si se mnou zase jenom hraješ a motáš mi hlavu, aby ses pobavil, tak mě okamžitě pusť." pronesu pevným hlasem, ačkoliv se mi chce plakat. Silně zatlačím do jeho ramen, abych odtrhla jeho rty od mého krku. Mohlo mě napadnout ihned, že tohle je pouze další jeho hloupá hra.

,,Nikdy jsem neměl vztah, protože jsem neměl zájem o takovou píčovinu." promluví klidným hlasem. Jeho slova mě raní. Na poslední chvíli potlačím svůj ublížený pohled, ale horké slzy hrnoucí se do mých očí potlačit nedokážu. Slané slzy stekly po mých tvářích dříve, než jsem stačila mrknout.

Dlaněmi se zapřu o Zaynova ramena, pokoušejíc se vymanit z jeho náruče, což se mi, bohužel, nepodaří. Zayn naopak zesílí své sevření kolem mého těla a natiskne mě na své tělo ještě více.

,,Pusť mě." vzlyknu tiše, přičemž uhýbám pohledem na stranu, vyhýbajíc se očnímu kontaktu. Stále tlačím do jeho ramen, snažíc se vymanit z jeho náruče.

Zayn uvolní své sevření kolem mého těla a opatrně mě položí zády do měkké postele. Dlaněmi se zapřu o matraci a posunu se blíže k čelu postelu, abych unikla Zaynovi. Ovšem můj pokus je zbytečný.

Zaynovy potetované paže se ocitly po stranách mé hlavy, načež se jeho tělo vytáhlo nad mé, čímž mě uvěznil pod sebou. Raději jsem odvrátila svůj pohled na stranu, abych nemusela pohlížet do jeho tváře. Matrace po stranách mých nohou se prohla pod vahou Zaynových kolen.

,,Beatrice-" ,,Ne, Zayne, nemluv. Pusť mě a přestaň s tímhle." přeruším jej svým uplakaným hlasem a přiložím své dlaně na jeho hrudník, do kterého zatlačím, ,,Pusť mě a nech mě být. Nemám sílu na další tvoje hry. Prostě mě nech být, když o mě nemáš zájem, ale nehraj si se mnou. Ani nevíš, jak moc mi ty tvoje hry ubližují. Já tě miluju, chápeš to? Moje city k tobě jsou reálný, nemůžež si s nimi jen tak hrát." vzlyknu, stále tlačíc do jeho hrudníku.

,,Jsi takovej sobec." pronesu plačtivě, když se mi nedaří jej od sebe dostat, ,,Okam-" ,,Chci to zkusit." přeruší mě, ,,Chci zkusit vztah. Chci být tvůj přítel a chci, abys ty byla má přítelkyně." upřesní svá slova. Nevěřícně pohlédnu do jeho tváře, hledajíc jakýkoli stopy po lži. Ovšem v jeho tmavě hnědých očích se neodráží nic jiného, než upřímnost. I přesto nevěřícně zavrtím hlavou a smutně se uchechtnu.

,,Nevěřím ti to." pronesu, vrtíc nesouhlasně hlavou, ,,Vím, že lžeš. Říkáš to jen proto, abys ze mě udělal ještě větší naivní krávu, než jsem teď. Nevěřím ti to." zopakuju svá slova a uchechtnu se, zatímco se horké slzy třpytí v mých očích. ,,Beatrice-" ,,Ne, Zayne." přeruším jej, ,,Já už tvoje další hry hrát nebudu. Slez ze mě." přikážu mu. ,,Beatrice-" ,,Ne! Žádný Beatrice!" opět přeruším jeho snahu něco pronést, ,,A slez už konečně ze mě." vzlyknu hystericky a udeřím jej svou sevřenou pěstí do hrudníku. Překvapeně zamrkám, když se Zaynova dlaň náhle ocitne na mém týlu hlavu, zvedajíc mou tvář blíž k té jeho.

,,Ještě jedno zkurvený slovo o tom, že z tebe mám slézt, tak ti seřežu zadek tak, že si týden nesedneš. Přestaň mi skákat do řeči. Zavři konečně tu svou sladkou pusinku a poslouchej mě." pronese výhružně. Mezi námi je opravdu minimální vzdálenost, kterou Zayn ještě více zkrátí, když se svou tváří skloní blíže k té mé, až se špičky našich nosů dotékají.

,,Vím, že mi nevěříš, protože jsem zmrd, kterej ti kurevsky ublížil, ale teď mi musíš věřit, ano?" přestane se zapírat svou pravou paží o matraci vedle mé hlavy a přiloží svou dlaň na mou tvář, ,,Miluju tě, Bee. Myslím to kurevsky vážně, nevymýšlím si - přísahám. Miluju tě, Beatrice..." věnuje jemný polibek na špičku mého nosu.

,,Miluju celou tvojí maličkost do detailů. Miluju tvoje nádherný, hnědý oči, který vždycky překypují láskou a štěstím. Miluju tvůj nádhernej úsměv, kterej mi dokáže zlepšit náladu. Miluju tvoje škodolibé uculování, když se někomu stane úraz." usměje se pobaveně,

,,Miluju tvoje maličké, roztomilé pihy na nose. Miluju tvoje dlouhý vlasy, který mě pokaždý lehtaly na hrudníku, zatímco si vedle mě spala. Miluju, jak něžně vyslovuješ zdrobnělinu mého jména. Miluju pocit, když tě můžu držet ve své náručí a cítit tlukot tvého srdce." zašeptá, pohlížejíc do mé tváře,

,,Miluju chvíle, kdy tě držím ve své náručí, protože v ten okamžik držím ve své náručí celej svůj život. Miluju tvoje polibky, které jsou vždy tak láskyplné, což si ani nezasloužím. Nezasloužím si tvou lásku. Tolikrát jsem tě donutil k slzám a nebyly to slzy štěstí. Ale i přesto všechno špatný seš pořád tady a dáváš mi svou lásku. Jsi můj anděl, kterýho jsem si nikdy nevážil..." opře se svým čelem o mé.

Při jeho slovech; ,,Miluju tě, Bee." jsem se rozplakala štěstím. Po celou dobu jeho proslovu jsem plakala štěstím a nevěřícně se usmívala. Mé srdce plesalo radostí. Na tento okamžik jsem čekala zatraceně dlouho - to dlouhé čekání se přece jen vyplatilo. Veškerá bolest z neopětované lásky rázem opustila mé tělo.

,,Svoje předchozí slova jsem myslel vážně. Chci, abys byla má přítelkyně. Nevím, kolik nám zbývá času, než nás najde tvůj fotr a zabije nás... Zkrátka mám pocit, že se můj čas krátí a já brzo chcípnu. Proto chci poslední chvíle svýho života strávit s někým, kdo o mně usilovně bojoval - s někým, kdo tu pro mě vždycky byl. Chci tebe. Chci, aby jsi byla oficiálně moje." zašeptá, přičemž přejede svým palcem po mé lícní kosti.

,,Prosím, štípni mě. Chci se ujistit, že se mi to nezdá." zasměju se tiše, přičemž slzy štěstí stečou po mých spáncích. Zayn se potutelně usměje, načež svou dlaň, jenž mě hřála na mém týlu hlavy, přemístí pod bílou minisukni na můj zadek. Prsty mě štípne do pokožky mého zadku a tiše se zasměje mému vypísknutí.

,,Miluju tě, Zee. Miluju tě. Miluju tě." opakuju svá slova, zatímco se šťastně usmívám. Přiložím své drobné dlaně na Zaynovu tvář, načež přitisknu své rty na jeho, věnujíc mu láskyplný polibek.

,,A teď mě nech tě ošukat." zasměje se Zayn do mých rtů. ,,Usmiřovací sex?" odtáhnu se od jeho rtů, přerušujíc náš polibek a smějíc se. ,,Ano." zašeptá, ,,Není totiž nic lepšího, než usmiřovací sex. Zamiluješ si ho." zakření se a skloní se blíže k mému krku. Přemístím své dlaně z jeho tváří do jeho havraních vlasů, ve kterých jej začnu vískat.

Na mém krku mě náhle zahřejí Zaynovy měkké rty, které následně vystřídá jeho teplý jazyk. Jemné olíznutí pokožky mého krku je nahrazeno kousnutím, načež Zayn začne sát pokožku mého krku, tvoříc modřinky.

Překvapeně zasténám, přičemž ve své dlani stisknu jeho havraní vlasy, tahajíc jej za ně. Ze Zaynových rtů unikne drobné zavzdychání. Miluju jeho projevy, když je vzrušený. Jeho slastné vzdechy jsou jako orgasmus pro mé uši. Hlavou mi náhle probleskla nemravná myšlenka.

,,Pusť mě nahoru, prosím." zašeptám a něžně jej pohladím po zádech. ,,Ne." zamručí a i nadále se věnuje svému vytváření modřinek na mém krku. ,,Prosím." zakňourám, jakmile se jeho sání mé pokožky krku změní na bolestivé. ,,Řekl jsem ne." odtáhne svou tvář od mého krku a přemístí svá ústa na mou čelist, do které mě následně něžně kousne.

Ačkoliv je to krapet obtížnější, tak vysvobodím své nohy, které byly uvězněné mezi Zaynovými koleny. Následně své nohy omotám kolem Zaynových boků a své dlaně přiložím na jeho vypracovaný hrudník. Využiju své veškeré síly a pokusím se nás přetočit, což se mi také kupodivu podaří.

Zayn se nezmůže na nic jiného, než na překvapené zamrkání, jakmile jeho záda skončí zabořená v měkké matraci. Spokojeně se uculím, sedíc obkročmo na jeho klíně.

,,Tohle jsme si nedomluvili." pronese Zayn, jakmile se probere z prvotního šoku, a přimhouří na mě své hnědé oči. Nevinně pokrčím rameny a slezu z jeho klínu, přemisťujíc se na samotný konec postele, ze které následně vstanu.

,,Co se děje?" zeptá se zmateně a posadí se. Nijak nereaguju na jeho zmatený dotaz a pouze na něj pohlížím. ,,Bee?" přesune se na kraj postele - přesně podle mých představ. Skousnu svůj spodní ret a kleknu si na zem mezi jeho roztažené nohy.

,,Bee-" ,,Chci ti udělat dobře." zašeptám stydlivě, nervózně kousajíc můj spodní ret. Mé tváře se zbarví do světlého odstínu červené, jakmile ta slova vyslovím. Sklopím svůj pohled k zemi, načež věnuju Zaynovi svůj pohled skrze své chvějící se řasy.

,,Víš, moc holek to neuznává... Nemusíš-" ,,Ale já chci." přeruším jej a vzpřímeně pohlédnu do jeho tváře, ,,Sice jsem to nikdy nedělala, ale chci to zkusit." pronesu přesvědčivě, ,,Nebo ty nechceš, abych... Ti udělala dobře?" zeptám se váhavě. ,,Chci, ale-" ,,Tak vidíš." opět jej přeruším - o poznání uvolněněji, ,,Zavři konečně tu svou sladkou pusinku a nech mě ti udělat dobře." použiju jeho vlastní slova, která pronesl předtím, než vyznal své city ke mně. Nemohu si pomoct, ale musím se pobaveně ušklíbnout nad jeho překvapeným výrazem, jenž se mu usadil ve tváři.

,,Seš kurevsky drzá." zasyčí. ,,Já vím. Máš na mě špatný vliv." zasměju se tiše a mezi své prsty uchopím lem jeho černého trika. Se Zaynovou pomocí přetáhnu jeho černé triko přes jeho hlavu a odhodím jej na zem. Spokojeně se uculím nad výhledem, který se mi právě naskyl. Nikdy v životě jsem nespatřila hezčí tělo, než Zaynovo.

,,Miluju tě, Zee." zašeptám a vytáhnu se výš, abych jej mohla políbit na hrudník. Zaynovy rty se zvlní do spokojeného úsměvu. Jeho velká dlaň spočine na mém temenu hlavy, hladíc mě po vlasech.

Svými chvějícími prsty odepnu knoflík a poté rozepnu zip jeho kalhot. Zayn zvedne své boky do vzduchu, pomáhajíc mi stáhnout černé kalhoty z jeho těla. Mé tváře se opět zbarví do světlého odstínu červené, jakmile pohlédnu na jeho boxerky, pod kterými se ukrývá jeho tvrdá délka. Fascinuje mě, jak Zayn dokáže ztvrdnout z pouhého líbání.

Nejistě přiložím svou dlaň na jeho tvrdou délku ukrytou pod boxerkami a začnu jej dráždit nevinným hlazením. Nervózně skousnu svůj spodní ret a pohlédnu do jeho tváře.

,,N-Nemusíš se bát." vydechne Zayn ztěžka. ,,Co když to pokazím?" zašeptám pochybovačně. ,,Nemusíš to dělat, pokud se bojíš. Jen mě, prosím, neprovokuj, jinak se neudržím." vydechne, přičemž mezi jeho třesoucími se rty unikne drobné zasténání. Jeho slova a spokojené projevy mi dodají odvahu.

Přestanu se svým nevinným hlazením jeho tvrdé délky ukryté pod boxerkami a vsunu svou ruku přímo pod jeho boxerky, vysvobozujíc jeho délku. Mé tváře se zbarvily do tmavšího odstínu červené, zda je to vůbec možné.

Cítím vlnu vzrušení, která se rozlévá z mého podbřišku do mého celého těla. Při pohledu na Zaynovu chloubu se ve mně probouzí obavy, zda se mi vůbec vejde do úst. Váhavě se skloním k jeho tvrdé delce a olíznu jeho špičku.

,,Bee." hlesne Zayn. Jeho dlouhé prsty se zapletou do mých vlasů, které něžně stiskne ve svém sevření. ,,Pokračuj, prosím." vzdychne slabě. Spokojeně se uculím nad jeho reakcí.

Posunu své prsty omotané kolem jeho délky níže a následně kolem ní obemknu své plné rty. Použiju svůj jazyk a své sliny, abych zjednodušila svou práci, a sjedu svými rty dolů po jeho délce. Jakmile se dostaví můj dávicí reflex, tak se zastavím a vyjedu svými rty zpět nahoru. Jazykem obkroužím špičku jeho chlouby, zatímco svou rukou pohybuju na zbylé části, jenž se nevešla do mých úst.

Zvednu svůj pohled k Zaynovi, navazujíc oční kontakt. Jeho tmavé oči září vzrušením, zatímco jeho hrudník se zběsile nadzvedává. Při našem očním kontaktu slastně protočí očima, načež tiše zavzdychá a v dlani stiskne mé vlasy.

Opět sjedu svými rty dolů po jeho délce, kterou vlhčím svým jazykem a svými sliny. Zayn náhle přirazí svými boky proti mé tváři, zatímco stále pohlížím do jeho tváře. Rázem zrychlím své tempo, čímž zapříčiním Zaynovo zoufalé zasténání.

Dle jeho slastného výrazu ve tváři poznám, že je pár minut před svým vrcholem. Proto začnu svou rukou kolem jeho délky pohybovat rychleji a opatrně zesílím intenzitu svého stisku. Od stěn hotelového pokoje se odráží Zaynovy tiché vzdechy a prudký dech.

V jeho chloubě začalo po pár minutách cukat. Stačilo jedno poslední olíznutí jeho délky k tomu, aby Zayn s hlasitým zasténáním mého jména naplnil má ústa svým orgasmem. V mých ústech se rázem rozlila hořko-slaná chuť - byla to zvláštní chuť, kterou jsem doposud nezažila.

Polknu veškerý obsah, jenž mám v ústech, a olíznu své vlhké rty, zatímco Zayn se svými dlaněmi zapírá o matraci za sebou a vydýchává právě prožitý zážitek.

,,Bylo to dobré?" zeptám se tichým, chraplavým hlasem, přičemž mu natáhnu zpět jeho boxerky. ,,Lepší kuřbu jsem nezažil." vydechne a věnuje mi svůj pohled. Jeho tváře, jenž jsou zbarvené do světlého odstínu červené, a pootevřené rty mě utvrzují v tom, že jsem mu svým činem ,,vyrazila dech" (obrazně myšleno). Stydlivě, ale přesto spokojeně, se uculím. Díky jeho lichotce se mé ego zhouplo ve výšinách.

Pomalu se postavím na své nohy s úmyslem se posadit na postel vedle Zayna. Dříve, než tak učiním, mě Zayn uchopí za mé boky a stáhne na svůj klín. Slabě zasténám a koleny stisknu jeho boky, jakmile se jeho ztopořená chlouba dostane do kontaktu s mým zahaleným klínem.

Jeho teplá dlaň se náhle ocitne na mých zádech. Jeho konečky prstů přejíždí po linii mé páteře, než jeho hbité prsty zavadí o mou černou, krajkovou podprsenku, kterou během okamžiku rozepne. Pomalým tempem stáhne ramínka podprsenky z mých ramen a podprsenku následně odhodí na zem. Poté své teplé rty přitiskne na pokožku mých prsou. Spokojeně vydechnu a zavřu své oči, užívajíc si jeho polibky.

Hotelovým pokojem se náhle rozlehne mé vyděšené vypísknutí. Když jsem to nejméně čekala, protože jsem si užívala Zaynovy polibky, tak nás Zayn přetočil. Zaynovo tělo se tyčilo nad mým, zatímco jsem pod ním bezbranně ležela.

Zayn se skloní svou tváří blíže k mému hrudníku, načež svým jazykem obkrouží mou pravou bradavku - mezi mými rty unikne tiché zasténání. Přiložím své dlaně na Zaynova ramena, která vzrušením stisknu, a své nohy omotám kolem jeho boků.

Jeho levá ruka se náhle ocitla pod mou bílou minisukní, jenž mám propůjčenou od Aniky. Konečky prstů zachytil lem mých kalhotek a drze je stáhl z mého těla. Mé kalhotky následovaly mou podprsenku a skončily odhozené někde na zemi. Bílá minisukně nevydržela na mém těle o nic déle.

Stydlivě se usměju, jakmile se pod Zaynem ocitnu nahá a mé tělo již nezakrývá žádný kus látky. Cítím se poněkud nesvá.

,,Jsi krásná." zašeptá Zayn, jakmile zaregistruje můj stydlivý úsměv. Se svou postavou jsem byla vždy spokojená, ale pokaždé, kdy jsem se ocitla před Zaynem nahá, jsem se styděla a cítila se nesvá. Jeho slova mi dodala kus sebevědomí.

Jeho klouby pravé ruky se náhle otřou o vnitřní stranu mého levého stehna, čímž mě donutí mírně rozkročit mé nohy. Pomalým tempem posouvá svou výše - směrem k mému klínu. Mé tělo, které je zaplavené příjemným teplem, se chvěje vzrušením. V mém břiše poletuje hejno motýlů a můj tlukot srdce se rapidně zrychlil.

,,A taky kurevsky mokrá." zachrčí Zayn, jakmile se jeho konečky prstů dotknou mého vchodu. Tiše zasténám nad jeho slovy a letmým dotekem. ,,Hádám, že ta kuřba nevzrušila jenom mě. Že, koťátko?" ušklíbne se, věnujíc vlhký polibek na mou tvář. Mé tváře se opět zbarví do světlého odstínu červené - již po několikáté za dnešní večer.

Zayn mě přestane trápit letmými doteky mého klínu a přemístí svou ruku na lem svých boxerek, které následně stáhne ze svého těla. Na svém stehně náhle ucítím jeho ztopořenou chloubu, nad čímž tiše zasténám. Zaynovy štíhlé prsty se omotaly kolem jeho délky, načež její špičkou poškádlil můj klitoris, což mě donutilo nedočkavě zakňučet.

Konečně mým tělem projela slast, na kterou jsem celou dobu čekala. Zaynova délka mě po dlouhé době opět naplnila.

Omotám své nohy kolem jeho boků, které opatrně stisknu svými stehny, a přiložím svou dlaň na jeho zátylek hlavy, ,,Miluju tě." vydechnu vzrušeně. Přitáhnu jeho tvář blíže k té své, načež přitisknu své rty na jeho. ,,Miluju tě." zopakuje má slova, šeptajíc do mých rtů.

Šťastně se usměju a následně slastně zasténám, jakmile se ve mně pohne. Zvolil opravdu pomalé tempo, které mě mučilo. Jeho pomalé přirážení boky proti mým bylo vyplněné něžnými polibky a hlazením. Tento okamžik mi připomněl naše první milování.

,,Prosím, rychleji." zakňučím nedočkavě. Zayn se odtáhne od mých rtů, načež pouze tiše vydechne do mé tváře, jakmile do mě pronikne rychleji a hlouběji. Hlasitě zasténám a spokojeně zakloním svou hlavu.

Do mých hnědých očí, jenž ztmavly vzrušením, se nahrnou horké slzy, díky té slasti, kterou mi Zayn způsobuje. Jeho boky rychle a tvrdě přiráží proti mým. Mohu se z té veškeré slasti zbláznit.

Naše společné projevy a prudké dechy se odráží od stěn hotelového pokoje. Chvílemi jsou naše projevy, které se střídají se sladkými slovy, utlumeny rty toho druhého.

Mé nehty přejíždí po Zaynových zádech, vytvářejíc jizvy v podobě půlměsíce. Aby mi Zayn oplatil bolest, kterou mu způsobují mé nehty, tak mě kouše do mého krku. Občas se na můj krk přitiskne svými rty a začne vytvářet malé modřinky.

Zayn náhle hlasitě zasténá, jakmile se začnu stahovat kolem jeho délky, což znamená, že se blíží můj orgasmus. Poslední přírazy jeho boků proti mým byly opravdu rychlé a tvrdé. Ve stejný okamžik, kdy jsem dosáhla svého vrcholu, mě Zayn naplnil svým orgasmem. Poté se ze mě vysunul a unaveně položil svou hlavu na má prsa. Naše hrudníky se zběsile nadzvedávaly - oba jsme se snažili uklidnit naše splašené dechy.

Konečky prstů vjedu do Zaynových havraních vlasů a začnu jej vískat, zatímco se můj hrudník stále zběsile nadzvedává. Svou druhou ruku natáhnu po peřině, kterou ledabyle přehodím přes naše těla - tedy spíše pouze přes Zaynovo, protože mě zakrývá jeho tělo.

Zaynovy štíhlé prsty se omotají kolem mého zápěstí volné ruky. Přisune mou ruku blíže k svým rtům a věnuje něžný polibek na můj hřbet ruky, což mě donutí se spokojeně usmát. Svou ruku, kterou jsem jej vískala ve vlasech, přemístím pod peřinu na jeho záda a konečky prstů jej začnu něžně hladit.

,,Zee?" zašeptám po několika minutách ticha, kreslíc obrazce na jeho nahých zádech. ,,Mhm?" zabručí tiše. ,,Slib mi, že mě nikdy neopustíš." hlesnu sotva slyšitelně, zatímco se do mých očí hrnou horké slzy. Zayn zvedne svou hlavu z mých prsou a pohlédne do mé tváře. Překvapeně zamrká, jakmile spatří slzy v mých očích.

,,Slibuju." zašeptá a vytáhne se výše, přičemž se svými dlaněmi zapře o matraci vedle mé hlavy. Pomalu se skloní blíže k mé tváři, věnujíc láskyplný polibek na mé čelo. ,,Bojím se, že mi tě Scott vezme." přiznám své obavy nahlas. Ačkoliv jsem se snažila své vzlyky potlačit, tak mezi mými rty unikl tichý vzlyk.

Jeho slova; ,,Nevím, kolik nám zbývá, než nás najde tvůj fotr a zabije nás... Zkrátka mám pocit, že se můj čas krátí a já brzo chcípnu." ve mně vyvolávají strach, že o něj brzy přijdu, protože jej zabije můj otec.

,,Nevezme. Slibuju, že nás dva nic nerozdělí. Ani zkurvenej McKyle." pronese konějšivě a pohladí mě po mé tváři. Překryju jeho ruku na mé tváři svou dlaní a smutně se usměju.

Ačkoliv to vypadalo nadějně, tak Zayn svůj slib nedodržel.

při psaní té dirty scény jsem se cítila šíleně trapně, takže doufám, že to stojí aspoň za to😖
a už se pomalu, ale jistě, blížíme ke konci🙁

Continue Reading

You'll Also Like

746K 39.3K 55
Drogy, zbraně, vraždy, to je jeho svět. Bere si co chce, bez ohledu na ostatní. Touží po ní, rozhodl se ji vlastnit a udělá pro to cokoli. Prodaná v...
58K 3K 107
jmenuju se Kathrine Natasha Stark, ale nikdo neví že jsem Tonyho dcera, chodím na Midtown School of Science and Technology. A čirou náhodou nejsem ja...
31.6K 3.1K 26
Kývla jsem na to jen kvůli finančním problémům mé rodiny a kvůli tomu, abych mohla zaplatit léčbu mé babičky. Je mi úplně jedno, jak vidí veřejnost...
3.9K 261 30
aneb příběh ve kterém se sestra jednoho ze stoupajících labelu náhodně seznámí s nik tendem dominik citta x oc milion+...