M-am indragostit de o vedeta

By KatharinaK

17.5K 520 169

Megan Slash este la facultatea de arte .Este o fata obisnuita care are un mare talent in arta desenului dar e... More

Capitolul 1 - Dusul cu sarutul
Capitolul 2 - Detentia cu Hitler
Capitolul 3 - Invitatul neasteptat
Capitolul 4 - Intalnirea ?
Capitolul 5 - Vestea proasta
Capitolul 6 - Mintea o ia razna
Capitolul 7- Ups treaba se incurca !
Capitolul 8 - O noapte de neuitat
Capitolul 9 - Dureri de cap
Capitolul 10 - Adevarul iese la suprafata -part. 1
Capitolul 11 - Adevarul iese la suprafata - part. 2
Capitolul 12 - Alta vedeta si o surpriza
Capitolul 13 - O vodka numai buna de baut
Capitolul 14 - Ooops valuri
Capitolul 15 - Reuniunea de familie
Capitolul 16 - Primul ,, Te iubesc "
Capitolul 17 - O lovitura neasteptata
Capitolul 18 - " Iti va parea rau ! "
ANUNT !

Capitolul 19 - Petale intristate

150 11 3
By KatharinaK

Era dimineata iar usile de la terasa erau deschise aerul proaspat de pin ajungea pana in camera , cand ma intorc sa-l imbeatisez pe Alexander observ ca el nu mai era , doar ca era un biletel :

,, Urmareste petalele ! " 

Cobor jos din pat si vad petale rosii si albe de trandafir pe podeaua lucioasa , observand ca petalele continua imi pun o camasa de a lui Alexander si urmez petalele ce duc in afara camerei , petalele continua si pe scari in jos pana in bucatarie . Acolo era Alexander care se agita incercand sa faca un mic de juns presupun , am inceput sa rad amuzata de el , purta doar o pereche de pantaloni albi si patratelele i se vedeau asa bine , mai ales spatele lucrat . Statea cu un prosop pe umar si tot amesteca ceva , ridica privirea spre mine iar colturile gurii se ridicara formand acel zambet perfect :

-Neata somnoroaso ! spune in timp ce ma aproprii de el si il sarut .

-Ce pregatesti acolo ? il intreb si bag un deget in crema pe care o prepara , dupa gust , era o crema de ciocolata , dar una asa buna . Mmmm...

-Iti place ? intreba surprins si isi dadu prosopul jos de pe umar stergandu-si mainile .

-Da, nu stiam ca te pricepi in bucatarie .

-Draga , eu ma pricep la orice , in special sa te satisfac pe tine .

Se aproprie de fata mea si ma saruta iar intr-o secunda imi dadu cu crema de ciocolata pe nas .

-Heeey ! Serios ? incep sa rad .

-Offf saracuta , spuna si imi saruta nasul luand crema . 

-Continuati treaba , imi este foame , ii spun in timp ce iau telecomanda si aprind televizorul pe MTV . 

Pe MTV se auzea Of Monsters and Men - Mountain Sound , una dintre melodiile mele preferate . Cand deodata apare sus in coltul din dreapta al ecreanului ,, La ora 15:00 concert LIVE " . UPS ! Tocmai atunci mi-a revenit memoria si mi-aduc aminte de acel tip hot care se presupune ca este vocea Romaniei si cu care m-am sarutat . Okay , partea cu sarutatul a fost o mica chestie , nu cred ca Alexander avea sa stie de ea ... defapt si el m-a tradat cu bomba sexy . 

-Esti bine ? flutura Alexander lingura de lemn prin fata mea si imi da un mic pupic pe nas .

-Daa ! Sunt... aa... ok ! incep eu sa ma balbai si ma ridic de pe scaun . Sti .. a... eu trebuie sa plec pana undeva ... deci .. acum eu .. sus , gesticulam ca idioata incercand sa fug cat mai repede din bucatarie dar Alexander se apropria de mine curios ce se intampla cu schimbarea mea .

-Esti bine Megan ? m-a intreaba ingrijorat .

-Perfect ! Stai linistit , doar ca trebuie sa ajung undeva , ii spun repede , il sarut si urc repede scarile .

Ajung in camera lui si ma imbrac repede , imi cautam sutienul dar nu'l gaseam , unde Dumnezeu era ? Caut langa pat si am dat in sfarsit de sutienul meu ! M-am imbracat repede am coborat jos luand cheile de la masina care erau pe masa din bucatarie alaturi de telefon . Era 12:00 ... cum Dumnezeu ajungeam sa dorm asa mult ? Alexander era cu spatele la mine , nu m-a auzit cand am venit deci puteam pleca pe furis desi era urat ... 

M-am apropriat de el si mi-am inconjurat bratele in jurul mijlocului lui si l-am sarutat pe gat :

-Am plecat ! Ne mai auzim , il sarut inca o data iar in timp ce i-am dat drumul am auzit un raset si am plecat . 

***

Ajung acasa , acasa la mine . Intru pe usa si simt miros de cafea proaspata , intru in bucatarie si dau de femeia caruia i-am spus ,, mama " atata timp , imi dau ochii peste cap si ma aproprii de ea , avea o fata de parca vazuse o fantoma iar mainile ii tremurau , pentru prima oara am vazut-o in starea asta , dar nu aveam sa fiu buna cu ea , asa ca aveam de gand sa o dau afara din casa :

-Ce cauti inca in casa mea ? o intreb dandu-mi parul pe spate si prinzandu-l intr-un elastic pe care-l gasisem in bucatarie .

-Nu spui un ,, Buna dimineata ! " , si tu ? intreaba o voce cunoscuta .

Am ramas blocata iar cand ma intorc il vad pe acel rocker nebun care era tatal meu , palaria lui de cowboy era asezata pe masa , tata era la mine in casa cu scorpia de ,, mama " iar ea tocmai ii punea cafeaua pe masa .

-Multumesc Stephanie ! spune calm si ii arunca un zambet . Stai jos Megan ! Pari obosita , spune si scoate un ras sanatos pe care il aud mereu de la el .

Tata intotdeauna a fost un om care i-a placut sa-si traiasca viata , iar pentru asta l-am apreciat mereu in ciuda tuturor . Stephanie se aseza inaintea mea iar eu dupa ea , amandoua inghitiram in sec , era ceva ciudat , pentru ca stateam toti trei la aceasi masa , intr-o dimineata , in liniste . Ceva nu era in regula !

-Si ce mai face Skarlatalu ala al tau ? intreaba tata sorbind din cafea .

-TATA !!! dau eu ochii peste cap amuzata . Este Skarsgård ! Si este bine ... defapt pregatea o prajitura sau un tort , nu stiu mai exact , incep sa rad si imi amintesc cat de foame imi era . 

M-a ridic de la masa , deschid frigiderul si scot un sandwich , cred ca era de trei zile acolo dar pe stomacul gol era perfect . M-a asez din dou la masa :

-Deci , cu ce ocazie va am pe amandoi in casa mea ? iau eu o muscatura din sandwich si imi dau seama ca era extrem de bun .

-Am venit sa te vizitez iar Stephanie era aici , spune tata aruncand acum mingea la ea .

-Ok draga ,, Stephanie " ! Tu ce cauti in casa mea ? o intreb amuzata.

-Sunt in vizita ! 

-Te-am invitat eu cumva ? pufnesc dezgustata.

-Nu intrece masura ! m-a ameninta ea .

-Esti in casa mea si fac ce vreau ! m-a ridic in picioare si o privesc in ochi .

-Ooo se incinge treaba , incepe tata sa rada .

-Cum poti rade Lemmy ? Copila asta pe care am crescut-o m-a jigneste aici fara nerusinare , eu sunt mama ei iar...

-Nu ! incep sa tip . Tu nu esti mama mea ! Mama mea , este cea moarta care ai omorat-o femeie ! Tu esti o rusine ! Esti o mancatoare de bani ! Lipitoare ce esti , iesi afara din casa mea si sa nu te mai vad ! tip la ea iar tata radea fara oprire .

Stephanie imi arunca o privire sinucigasa si iesi din bucatarie cu ultimele cuvinte :

-Nu s-a terminat acum ! 

Dupa ce Stephanie a plecat tata in sfarsit respira si el dupa atata ras , amandoi am stat un timp tacuti si dupa ne apucara rasul , eram fericita ca in sfarsit ii spusesem ce gandeam de atata timp si ca in sfarsit erau toate lucrurile clare . 

Se auzi usa trantindu-se dar pentru a 2-a oara , eu si tata ne uitaseram unul la altul socati , oare nebuna se intoarse din nou ? Dar dintr-o data se vede corpul subtire al lui Laura care trecu repede prin fata bucatariei fara sa salute . Atunci mi-am adus aminte de mesajul ei , acel mesaj ... 

-Ce a patit ? intreba tata . Ieri si azi de dimineata a fost nervoasa ...

-Nici eu nu stiu ce are ... iar asta nu e in firea ei , ea intotdeauna e radioasa si Laura , dar acum ... este opusul lui Laura .

-Ar trebui sa vorbesti cu ea .

-Stiu .

Ii zambesc scurt si iesc din bucaratie , urc treptele de lemn vechi si ajung sus , intru in camera lui Laura , ea era acolo si isi scotea hainele din dulapt , presupun ca facea curat , ea de obicei facea asta .

-Heey ! inchid usa in urma mea si ma aproprii de ea , ma arunc in pat si o privesc curioasa .

-Ce vrei ? intreaba fara sa se uite la mine .

-In primul rand , ce a fost cu mesajul ala ? 

-Ar trebui sa intelegi bine ! isi ridica privirea furioasa spre mine iar atunci parca m-ar fi ucis pe loc .

-Nu Laura , chiar nu inteleg , daca este o problema ca am fost cu Alexander atunci imi poti spune .

 Continua sa ma priveasca cu aceasi privire demonica :

-Tu esti ! Tu esti problema mea ! Nu intelegi ? Mereu tu ! MEREU !!! De cand erai mica mi l-ai furat , intotdeauna l-am vrut eu dar el nu ma observa din cauza ta , numai din cauza ta , il iubesc si l-am iubit mereu dar numai tu existai pentru el ! Nu iti dai seama ?! El pe tine te vrea si te iubeste dar tu mereu ii frangi inima si ii tot dai sperante dupa , hotaraste-te !!! tipa la mine si isi arunca hainele intr-o valiza .

-Cum ? am ramas muta de uimire , dar reusesem sa scot o mica intrebare banala , nu intelegeam ce se petrece poate eram eu prea batuta'n sfecla dar chiar nu imi dadeam seama . 

-Ian !!! Ian ! Si iarasi Ian dulcea mea Megan ! Nu iti dai seama ? Asa de oarba esti ? isi inchide valiza si o arunca jos dupa care ia alta si incepe sa arunce haine in ea .

Dar pe mine incepe sa ma bufneasca un ras copios , clar era 1 aprielie si eu nu mai stiam , trebuie sa-mi vizitez doctorasul ... oare ce mai face ? 

-Laura , serios este 1 aprilie si am pierdut notiunea timpului sau s-a inventat o noua zi de farse ?

-Ti se pare ca eu glumesc ? tipa la mine extrem de furioasa .

In acel moment am observat cat de nervoasa era si mi-am dar seama ca vorbea serios , ea il iubise in tot acest timp iar mie nu mi-a spus , iar eu ca o oarba ce am fost nu am observat , cum am putut fi atat de oarba , in momentul ala mi-au venit toate amintirile in care Laura si Ian discutau iar eu o luam pe Laura cu forta pentru ca eu si Ian ne dusmaneam , am fost asa de proasta , cum oare a putut tine in ea atata timp ? 

-Laura ... eu nu mi-am dat seama , trebuia sa-mi spui ! 

-Trebuia sa-ti dai seama ! isi inchide a doua valiza , ia alta si isi baga toate fardurile accesoriile si tot ce mai avea , iar eu fugeam dupa ea in camera .

-Laura intre mine si Ian nu exista absolut nimic , decat ura reciproca . Laura te implor opreste-te ! tip la ea si o trag de brat in asa fel incat sa ma priveasca in ochi , ea avea lacrimi ce ii curgeau fara oprire .

-Tu chiar  nu observi ? Cat de oarba poti fi Megan ? Ian este lesinat dupa tine inca de la gradinita si de asemenea eu sunt dupa el dar tu niciodata nu ai observat asta ! 

-De ce nu ai spus nimic ? 

-Pentru ca mereu vorbesti numai despre tine !!! Esti o egoista ! isi ia valizele si pleaca .

Nu am oprit-o , am lasat-o sa plece cuvintele ei m-au durut , chiar avea dreptate , tot timpul asta am fost o egoista m-am gandit numia si numai la mine , cum de nu am putut sa observ ? Dupa ce am vazut pe geam ca Laura a plecat un un taxi am hotarat sa ies afara . Posibil ca Laura sa fi plecat la familia ei , sau cine stie . Telefonul meu tot vibra , hotarasc sa raspund , era numar privat : 

-Alo ? Cine este ? intreb inca nervoasa in timp ce ma urcam in masina . 

-Megan Slash ?  intreaba o voce sexy pe care am recunoscut'o imediat . Sunt eu Stefan Stan , sper ca-ti mai aduci minte de mine .

-Oo aaa da imi aduc , normal . 

-

 -----------------------------------------------------------------------------------------

Abia acum continuarea ! STIU ! Va implor nu vreau sa fiu judecata, am gresit enorm, dar chiar vreau s-o termin, voi incerca s-o termin p-asta prima data dupa voi continua cu urmatoarele pentru ca nu este drept fata de voi , eu disper cand n-am partea a 2-a la o carte. Deci dragilor chiar sper sa ma fi iertat si sa-mi cititi in continuare povestea, astept parerea voastra. PEACE <3 

Continue Reading