Dream.

By KatarnaKadkov0

2.7K 156 38

Volám sa Melissa . Mám 16. Milujem knihy. Môj sen je byť baletkou. Po tom ako mi zomrela mama ..mám len otca... More

Čo sa deje ?
Konečne!
Žeby láska?
Iba on.
Ľúbim ho.
Všetko zlé je na niečo dobré.
Balet.
Prečo otec?.
Nová životná kapitula.
Stanovačka.
Nová časť)

Mami, ostaň.

586 19 3
By KatarnaKadkov0

         Ráno som sa zobudila na to že nám pred domom stojí sanitka. Rýchlo som na seba hodila župan a bežala čo najrýchlejšie dolu po schodoch. Mama ležala na posteli a otec ju držal za ruku. Robili jej nejaké vyštrenia začala som sa naozaj báť.

         Ozval sa doktor "Musíme ju previesť do nemocnice je na tom zle." rozplakala som sa , bežala do izby , prezliekla som sa do teplákov, mikiny a nasadla do sanitky. Vyložili ju na nosidlách zo sanitky a bežali s ňou rýchlo rovno na operačnú sálu . Doktori nám nepovedali čo sa s ňou deje. Bežali sme s otcom za sanitármi ale oni nám pred nosom zabuchli dvere.

    Prišla za nami sestrička "Tam ísť  nemôžete idú ju operovať ,posaďte sa a musíte čakať . Hlavne sa ukludnite." povedala sestrička s náznakom úsmevu.

Prešla hodina ja som tam nedokázala len tak sedieť! Chcela som jej pomôcť. Nemala som ako.Bolo to márne. "Otec ? Nemám ti priniesť kávu alebo čaj?" opýtala som sa. On iba prikývol.

Išla som teda ku najbližšiemu automatu s kávou , vytiahla pár drobných z vrecka a vhodila do automatu . Zobrala som poháriky s kávou a čajom a išla späť za otcom. A vtedy do mňa on narazil. Spadla som na zem a obliala som seba a aj jeho.."Sakra!!!" zašomrala som si popod nos.

  Pozrela som sa na neho a on sa usmial a ostal zarazený.

"Prepáč mi , veľmi ma to mrzí" povedal koktavo.

"No čo už , dnes to už horšie byť nemôže" odpovedala som.

"Som Mathew a ty?" popritom mi podal ruku a zdvihol zo zeme.

"Melissa" odfrkla som.

"Nádherné meno" usmial sa.

Bol veľmi sympatický , vysoký , modré oči, hnedé vlasy. Klasika. Ale ten úsmev. Nič krajšie som nevidela .

"Musím isť , maj sa." rozbehla som sa za otcom .

Keď som prišla otec tam nebol. Kde je? On ma tu nechal samú?

Obzrela som sa a uvidela som ho ako sa rozpráva s doktorom. A ako mu steká slza. Pohárky som odhodila do koša a išla za nimi a už som začula "Je nám to veľmi ľúto pán Johnshn" ozval sa doktor. Pribehla som "Čo je s mamou? Je v poriadku? Prečo ste ticho? Otec prečo plačeš? " rozplakala som sa. " Mamina to..nezvládla ." povedal so žiaľom v hlase. "Zomrela." povedal.

"Nie otec , prestaň , to nemôže byť pravda, mamina je poriadku uvidiš " spadla som na zem . Otec ma zdvihol zo zeme a posadil na stoličku. Oprela som sa o jeho hruď a spustila nával sĺz. Upokojoval ma . To som plakala ešte viac . Zaspala som.


Takže Ahojte ❤. Dúfam že sa vám prvá časť páči . Veľmi ma poteší keď to budete čítať . Ďakujem ešte raz a príjemné čítanie. Prepáčte že je táto prvá taká krátka ale musím vedieť či vás to baví a či sa to oplatí písať. Tak dajte mi vedieť .

Ketrin❤

Continue Reading

You'll Also Like

684K 42.3K 79
,,Holder, prosím, prestaň plakať." Bolelo ma z toho srdce. Nikdy by mi nenapadlo, že uvidím a budem počuť Holdera plakať. Ale to je presne to. Nikdy...
55.6K 1.5K 38
Volám sa Ava a mám tri najlepšie kamarátky, s ktorými aj pracujem. Žijem len s mamou, lebo otec nás opustil, keď som mala 13. Lepšie povedané zabili...
212K 7.1K 44
Fallon Whiteová je študentka posledného ročníka Ekonomickej Univerzity. Nie je na nej nič výnimočné možno len jej podrezaný jazyk a schopnosť biť sa...
54.8K 5.7K 61
Lexi je zlomená. A čo to znamená? Že potrebuje niekoho, aby jej zahojil srdce. To ale nemôže byť Finn, že? Pretože aj on je zlomený, takmer na tých...