Iba on.

242 17 5
                                    

Sedeli sme , rozprávali , smiali sa.

Mathowa mamina varila priam úžasne!

Bola som veľmi rada že som tam išla. Pomohla som pooupratovať riady a Math ma zobral k nemu do izby. Sedeli sme na posteli a rozprávali sme sa...Jeho rodičia mali spálňu na dolnom poschodí. Čiže sme boli na poschodí sami.

Bola jasná noc. Obloha bola posiata hviezdami. Sedeli sme a pozerali hviezdy. Cítila som ako sa pozerá a skúma moje telo. Nedalo mi to tak som sa na neho pozrela. On zdvihol zrak na mňa , usmial sa a naklonil sa ku mne a pobozkal ma. Tak silno že som ho objala a pripojila sa k nemu. Začal mi zdvíhať tričko .

"Math.." povedala som.

"Áno?" pokračoval ..

Stiahla som si trčko naspäť ,objala som ho a pobozkala na čelo ..aby nemal pocit že sa na neho hnevám. Keď som bola malá otec mi vždy dával pusu na čelo. Cítila som sa vždy v bezpečí ..mala pocit lásky..aj keď to bola rodičkovská láska. Ale aj tak. Teraz to bolo iné .....cítila som že mu na mne naozaj záleží..Ležali sme spolu na posteli , rozprávali o všetkom, čo by chcel a tak.. Zase ma pobozkal . Tento krát oveľa úprimnejšie a ten bozk bol plný lásky a vzrušenia. V posteli mi vyznal lásku ..nie nie..nevyspali sme sa spolu. Len to bolo také, vyznanie. Zaspala som mu v náruči . Cítila som ako ma hladká po vlasoch , chrbáte a zadku. Ale potom som tak tvrdo zaspala že som už nevnímala nič. Ráno som sa zobudila...ale on spinkal .Bol taký milý. Postavila som sa z postele a pozerala sa na knižnicu v jeho izbe. Boli tam krásne knihy. Skoro všetky mám prečítane. Ale jedna na konci v kúte ma zaujala. Bola bez názvu. Biely obal. Žiaden autor. Boli tam básne. Začítala som sa do nich. A ani som si neuvedomila že Math prišiel za mnou.

"Krásne ránko princezná. Prečo si odomňa odišla ?" usmial sa.

"Neodišla len ma zaujala tá knižnica. A hlavne táto kniha."čitala som ju .

"Ah..tá..to otec napísal mame. Stále jej písal básne. " zosmutnel.

"Sú krásne. Veľmi sa mi páčia. Math ale čo sa deje?" chytila som ho za ruku.

Pri tom som si neuvedomila že som pred ním v spodnom prádle.

Tak dnešná časť . Čo poviete?:) Myslíte že budú spolu? Ďakujem vám za presiahnutie 250 pozretí. Vážim si to. Ďakujem ..love my bae❤

Dream.Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα