Balet.

228 15 1
                                    

Keď v tom prišla Elis za mnou na vecká. Držal ma Kayle v jeho objatí že som nemohla dýchať.
"Mell, veľmi ma to mrzí. Nevedela som že s ním niečo máš." ospravedlňovala sa El.
"Bež preč a nechaj ma tak." hovorila som s plačom.
Kayle ma chytil za ruku , zaviedol do triedy , zbalil tašku a zobral zo školy. Bolo nám jedno kto si bude čo myslieť,čo bude učiteľka hovoriť. Neriešili sme.

Obliekla som si kabát a išli sme von do zasnežených ulíc Londýna.
Prechádzali sme sa. Len tak som sa zamyslela že aké je skvelé mať najlepšieho kamaráta, ktorý ťa podrží keď to najviac potrebuješ, ktorý spravý všetko pre to aby mohol byť s tebou .
"Mell?" opýtal sa odvážne.
"Áno?"
"Ideme ťa prihlásiť na balet! Plánujem to už dosť dlho. Budeš to mať vianočný darček odomňa" usmial sa.
"Čožee? To nemôžem. Dobre vieš že nemám na to peniaze."
"Ale ja mám, vieš že som bol na brigáde a zárobil si. A chcem to predsa spraviť pre teba lebo si najúžasnejšie dievča aké poznám a si moja ."
"Bože Kayle...neviem čo ti mám povedať. Si neskutočný." objala som ho.
Prišli sme ku tanečnej škole. Zhlboka som sa nadýchla kráčali sme ku dverám. Silno ma držal za ruku. Jeho ruky boli vždy také , teplé. Pričom moje stále studené. Keď som potrebovala zohriať , ona sa hlásil do pozície môjho osobného ohrievača. Objal ma silno. Dal pusu na čelo, a už som odchádzala na skúšky. Tancovala som základne pozície baletky. Pozerala som sa na tváre poroty a vyzerali že sa im to páči. Bola som tam asi 3 hodiny. Necítila som si nohy. Výsledky vraj budú na ďalši deň. Vyšla som zo sály a Kayle tam jediný sedel a čakal ma. 3 hodiny sedel len tak. Keď ma zazrel , rozbehol sa za mnou. Samozrejme objal a sadli sme si. Všetko som mu povedala. Obliekol mi kabát. Odprevadil domov. Smiali sme sa , ohadzovali snehom, hodil som ho do snehu a on ma pritiahol k sebe . Naše pery sa dotkli. Ja som sa rýchlo postavila.
Prišli sme k mojmu domu rozlúčili sa. Vbehla som do izby , lahla si na postel a rozmýšlala.
Do denníku som si napísala o dnešnom dni a o Kaylovi.

"Ľubim ho. Nikdy sa to nedozvie, pretože by ti zničilo naše priateľstvo. Ostáva len v mojom srdci".
Zalepila som to papierikom od lízatka čo mi kúpil.

Juuuuj:3 no čo poviete? Zistí Kayle jej tajomstvo? Budú spolu? Počkajte si na ďalšiu časť:3 ... Ďakujem za 1100+ prečítaní ..och ..vážim si to:3 Ďakujem!!!

×Ketrin×

Dream.Where stories live. Discover now