Konečne!

226 11 2
                                    

Zaspala som až ráno okolo 3. Stále som premýšlala nad tým čo sa stalo..Mathew, otec, mamina.

Keď som sa zobudila začala som čítať knihu ..stará, ošúchana kniha. Ale predsa mala niečo do seba.

Prečítala som asi 50 strán ale potom som sa na to už nesústredila. Stále som mala v hlave jeho.

"Och , spamätaj sa Mell, určite si zo mňa Math robil iba srandu ...pochybujem že by som sa mu mohla ja páčiť. Proste tomu neverím!" povedala som si sama pre seba..

Zaliala som si čaj.. (zelený môj obľúbený) a sadla si na kreslo. A premýšľala som. Po pol hodine som sa spamätala a vrátila sa do reality. Otec nebol doma . Napísal mi na lístok že príde až večer lebo niečo vybavuje. Pobrala som sa do izby , ustlala postel , umyla zuby , poobliekala a išla som nabrať trochu vianočnej nálady.

Všade som videla zamilované páriky . Ach . Až mi z toho bolo zle.

Uvidela som zase ten výklad bol nádherný!!! A tie baletky! Ako ich ja veľmi chcem! Išla som sa pozrieť dovnútra obchodu a obzerala som si ich a prišla ku mne milá pani predavačka .

"Sú krásne však?" usmiala sa a povedala.

"Nádherné! Tak veľmi by som ich chcela ale nemám na to peniaze"povedala som so sklonenou hlavou .

"Vieš čo? Keď sú tie Vianoce , mali by sa plniť želania tak tu máš! Zober si ich . Poď ku pokladni , zabalím ti ich" išla ku pokladni.

"To nemôžem."išla som za ňou.

" Tu máš ! Zabalené baletky a usmievaj sa moja milá. Krásne Vianoce !" podala mi tašku s baletkami.

"Ďakujem vám strašne moc, vážim si to." naznačila som úsmev.

Vyšla som z obchodu natešená z nových baletiek. Len ako mám chodiť na balet, keď to nemáme z čoho zaplatiť. Asi si budem tancovať len pre seba na záhrade. Potom ma napadlo že by mi mohli pomôcť babička a dedko. Oni majú peňazí dosť. Len už pred pár rokmi si mamina s otcom chceli od nich požičiať peniaze . Nikdy som babku takú rozčúlenú nevidela. Neviem čo sa jej tak dotklo. Išla som pomaly domov . Keď som bola už doma tak som sa vyzliekla a dala si župan a skúšala si baletky. Bola som z nich strašne natešená. Zazvonil zvonček . Pozrela som do kukátka a bol tam Mathew. Bola som šťastná a zároveň som sa strašne roztriasla . Otvorila som a on ma silno objal a pobozkal ma. Zavolala som ho k nám domov. A potom...

Dúfam že sa páčila dnešná časť. Je kratšia ale dúfam že vám to nevadí .Budú bývať také.❤ Dlho som nepísala lebo som nevedela či to je zaujímavé :) ale dostala som veľa pozitívnych ohlasov. Tak snáď budú teraz vychádzať častejšie. Čo myslíte že sa stane medzi nimi?
Tešte sa ❤

Ketrin

Dream.Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt