Şeytanın Kızı -Tamamlandı-

Door reginamortis

383K 20.2K 3.3K

Sıradan bir yaşamı olan garson kız Alyssa 'nın tek isteği, küçükken yangında kaybettiği ailesinin ölümüne kim... Meer

the devil's daughter (BÖLÜM 1: ÖLÜM SİYAHI)
the devil's daughter (BÖLÜM 2:AZAZİL)
the devil's daughter (BÖLÜM 3: İŞARETLİLER)
the devil's daughter (BÖLÜM 4: MELEK)
the devil's daughter (BÖLÜM 5: ASİL KANI)
the devil's daughter (BÖLÜM 6: NAAMAH)
the devil's daughter (BÖLÜM 7: İTİRAF)
the devil's daughter (BÖLÜM 8: GERİ DÖNÜŞ)
the devil's daughter (BÖLÜM 9: ZİNDAN)
the devil's daughter (BÖLÜM 10: BEDEN)
the devil's daughter (BÖLÜM 11: CEHENNEM)
the devil's daughter (BÖLÜM 12: LUCIFER 'İN BEDENİ)
the devil's daughter (BÖLÜM 13: KATLİAM)
the devil's daughter (BÖLÜM 14: KALİ)
the devil's daughter (BÖLÜM 15: HATIRA)
the devil's daughter (BÖLÜM 16: MELEKTEN ŞEYTANA)
the devil's daughter (BÖLÜM 17: YENİ YIL -Part 1-)
the devil's daughter (BÖLÜM 18: YENİ YIL -Part 2-)
the devil's daughter (BÖLÜM 19: TUTSAK)
the devil's daughter (BÖLÜM 20: CEHENNEM ATEŞİ)
the devil's daughter (BÖLÜM 21: KATİL)
the devil's daughter (BÖLÜM 22: ANLAŞMA)
the devil's daughter (BÖLÜM 23: DAVET)
the devil's daughter (BÖLÜM 25: HATIRALAR)
the devil's daughter (BÖLÜM 26: BEBEK)
the devil's daughter (BÖLÜM 27: YAKARIŞ)
the devil's daughter (BÖLÜM 28: DOĞUM)
the devil's daughter (BÖLÜM 29: SONUN BAŞLANGICI -FİNAL-)
DUYURU!
Yeni hikaye tanıtımı (Karanlığın Tutsağı)

the devil's daughter (BÖLÜM 24: DUYGULAR)

9.3K 518 53
Door reginamortis

BÖLÜM 23: DUYGULAR

“Bu üzücü…”

     Lucifer ‘ın ağzından sadece bu iki kelime dökülmüştü duygusuzca. Alyssa ‘nın duyguları bu cümle sonucunda altüst olmuştu. Az önce hissettiği o tutkulu duygu sanki bir anda kanatlanıp uçuvermişti. Ona bunu söylemekle hata yaptığını biliyordu. Kalbi olmayan büyük bir şeytana sevgisini itiraf etmişti. ‘Delilik’ diye düşündü. Lucifer ‘ın onun bedenine sarmış olduğu ellerinden sıyrılıp birkaç adım geriye gitti.

“Neden üzücü olsun ki?”

     Büyük bir ciddiyetle gözlerini Alyssa ‘nın yüzüne dikti Lucifer.

“Herkes beni sever Alyssa. En azından öyle sanırlar…”

     Lucifer ‘ın bu sözlerinde çaresizlik hissetmişti Alyssa.

“Anlayamıyorum…”

     Lucifer mekânın oldukça uzağına park etmiş olduğu arabasına doğru yürümeye başladı. Alyssa da onu yaklaşık bir metre arkasından takip ediyordu.

“Şu şeytan hayatımda sayısını bilmediğim kadar şeytan gelip bana âşık olduğunu söyledi.” Bir süre durup acı acı gülümsedikten sözlerine devam etti Lucifer. “Ancak hiçbirinin aşkı gerçek değildi. Onlar için sadece bir merdiven görevi görüyordum. Beni bir basamak olarak kullanıp makamımı ele geçirmeye çalışacaklardı. Hepsi böyleydi Alyssa. O yüzden tek çarem içlerinden en büyük şeytanı seçip kendime eş yapmaktı. Böylece çocuğumuz olacaktı ve benim görevim ona geçecekti. Hem bu sayede dünyayı da rahatça ele geçirebilecektim.”

     Alyssa ‘nın içinde Lucifer ‘a karşı bir acıma duygusu oluşmuştu. Aynı kendisi gibi Lucifer ‘da hiç gerçek aşkı tatmamıştı.

“Bence Lilith seni gerçekten seviyor.”

     Hala önden yavaş adımlarla yürümeye devam ediyordu Lucifer.

“Onun da sevmediğine eminim.”

     Arabanın yanına geldiğinde kapıyı açmak için hamle yaptı Lucifer ancak bir anda durup bakışlarını tekrar Alyssa ‘ya çevirdi.

“Şeytanlar sevemez Alyssa ve sende beni sevmiyorsun. Seni böyle düşünmeye iten Lilith.”

     Alyssa Lucifer ‘a yaklaşıp elinden sıkıca kavradı. Soğuk elleri Lucifer ‘ın sıcak tenine değince hafifçe titredi Alyssa.

“Şeytanlar sevemez belki… Ama sen melek olarak yaratıldın Lucifer. Sen busun… Bende aslında bir insanım. Duygularımı kontrol edebilirim. Lilith ile duygularımı ayırt edebilirim. Ve şunda eminim; seni seviyorum.”

     Tepki vermemişti Lucifer. Ne kızmıştı, ne bağırmıştı, ne de yumuşamıştı… Hiçbir şey. Öylece arabaya bindiler ve eve gidene kadar sessizliklerini korudular. Alyssa eve vardıkları an hızlı adımlarda odasına girdi. Daha fazla konuşmak istemiyordu. Söyleyeceklerini söylemişti, elinden gelen buydu. Yavaşça elbisesini çıkardı ve dolabına yerleştirdi. Vücuduna oturan siyah iç çamaşırları beyaz teninin üstünde fazlasıyla güzel duruyordu. Dizinin üstünde duran lacivert geceliğini giydikten sonra umutsuzca yatağına yattı. Onu sevdiğini söyleyecek cesareti kendinde nasıl bulduğunu anlayamamıştı. Ama iyi bir şey yaptığını biliyordu. Hissettiği şeyleri daha fazla içinde saklayamazdı. Derin düşünceler ile yavaşça gözleri kapandı ve tatlı bir uykuya daldı.

     Güzel ve güneşli bir sabaha uyandı Lucifer. Bu sabahı böylesine güzel yapan neydi? Alyssa ‘nın ona karşı yaptığı aşk itirafı mı? Hayır, olamazdı. Çünkü o her zaman böyle şeyler duyardı. Yataktan kalktı ve ellerini dağılmış saçlarının arasında gezdirdikten sonra günlük kıyafetlerini giyip odasından çıktı. Yine Alyssa ‘dan önce uyanmıştı.  Her gün yaptığı gibi dışarı çıkmak için kapıya yöneldiği sırada çıkmaktan vazgeçti. Bugün evde kalacaktı. İçinde bir korku vardı. Kocaman şeytan kalbinin aşkla çarpmasından korkuyordu. Peki ya neden? Neden âşık olmaktan korkuyordu? Korku muydu bu, yoksa bir yenilgi mi? Âşık olmak bir zayıf noktaydı. İşte cevabı buydu. Ve büyük bir şeytanın asla zayıf noktası olmamalıydı. Ellerinin arasına aldığı kafasını hafifçe kaşıdı. Beyni çatlayacak gibiydi.

“Günaydın.”

     Alyssa ‘nın pürüzsüz sesi Lucifer ‘ın kulaklarını aydınlattı. Hafifçe dönüp arkasına baktı ve gülümsedi.

“Günaydın.”

“Nasılsın?” dedi Alyssa. Sesi tedirgindi. Dünkü söylediklerinden sonra Lucifer ‘ın ona karşı tavrının değişmesinden korkuyordu. Ancak korktuğu gibi olmamıştı. Aksine Lucifer ‘ın sesi eskiye göre bir hayli daha sevecen çıkıyordu.

“Sanırım iyiyim.”

     Bakışlarını Alyssa ‘ya doğrulttu Lucifer. Bir heykelinki kadar düzgün bedenine baktı. Üzerine yapışan askılı geceliği dolgun göğüslerini belli ediyordu. Hınzır bakışlarını Alyssa ‘nın bedeninden ayırıp gözlerine dikti. Bakışları her zamankinden farklıydı Alyssa ‘nın. Lucifer ayağa kalktı ve elinin dış kısmını Alyssa ‘nın yanağında gezdirdi.

“Seni ilk defa altı yaşında gördüm. Ailen ile beraberken… O gördüğüm Alyssa; asi, korkusuz ve cesaretli bakardı.” Lucifer ‘ın dudağı yukarıya doğru kıvrıldı ve sözlerine devam etti. “Bakışların hiç değişmemiş.”

     Alyssa gözyaşı ile dolan bakışlarını yere indirdi.

“Onları özledim.”

     Lucifer kafasını salladı.

“Biliyorum.”

     Elleriyle Alyssa ‘yı kendine çekti ve ona sarıldı. Artık kendini serbest bırakmıştı. Duyguları ile hareket edecekti. Melek olduğu zamanlardaki gibi davranacaktı. Bu yenilgiyi kabul ediyordu. Birkaç dakika sonra sarılmayı bırakıp Alyssa ‘nın yaşlar süzülen gözlerine baktı. Çenesinden hızla akan gözyaşını eliyle sildi.

“Artık özgürsün Alyssa.”

     Alyssa ‘nın meraklı bakışları Lucifer ‘ın keskin yüz hatlarını inceledi. Lucifer ‘ın ne demek istediğini anlayamamıştı.

“Ne demek bu?”

     Lucifer ‘ın üzgün yüzü içler acısıydı. Zorlukla konuştu.

“Her şeyden vazgeçiyorum.”

“Ben anlayamadım… Nasıl?” dedi çok kısık bir sesle Alyssa. Asıl istediği buydu. Amacı buydu. Lucifer ‘dan kurtulmak, onu bu işten vazgeçirmekti. Ama içinden bir ses ise buna engel oluyordu.  “Bunca şeyden sonra vaz mı geçeceksin?” diye devam etti sözlerine.

“Zorundayım…”

“Değilsin.”

     Alyssa, Lucifer ‘a doğru yaklaşacağı sırada Lucifer elini ileriye doğru kaldırdı.

“Şimdi içinden Lilith ‘i çıkaracağım, tamam mı?”

     Alyssa cevap vermedi, öylece olduğu yerde bekledi. Gözyaşları birer birer yere düşüyordu. İşte son gelmişti. Oyunun sonu buydu demek ki… Acıyarak baktı Lucifer ‘a. Bunu onun için yapıyordu. Bütün makamından her şeyinden vazgeçmişti. Onu gerçekten sevdiğine inanıyor olmalıydı. Lucifer iki metre uzağındaki Alyssa ‘ya baktı ve sol gözünden bir damla yaş döküldü. Bir kan değildi. Normal şeytanlar ağladığında gözlerinden kan akardı ancak Lucifer ‘ın gözünden akan normal bir gözyaşıydı.

“Isti sunt animae de corpore peccatum diaboli. Lamia !” dedi Lucifer sol gözünden akan damlayı elinin tersiyle silerek. Sözlerine devam edeceği sırada Alyssa koşarak Lucifer ‘ın boynuna sıkıca sarıldı. Hiç bırakmak istemiyordu. Büyük bir şeytanın içinde yaşadığı aciz bedeni muhteşem bir aşk duygusu ile insanlık kazanmıştı.

“Bunu istemiyorum Lucifer. Seninle kalmak istiyorum. Senin yanında olmak istiyorum.”

     Alyssa sözlerini tamamladıktan sonra Lucifer büyük bir şehvet ile Alyssa ‘nın dolgun dudaklarını öptü. Alyssa da gözleri kapalı bir şekilde karşılık veriyordu. İşte hayatında ilk defa biriyle öpüşmenin zevkini yaşıyordu. Üstelik bir şeytan ile! Lucifer Alyssa ‘nın kafasını ellerinin arasına aldı ve öpmeye devam ederken ellerini yavaşça onun bedeninde gezdirmeye devam ediyordu. Pürüzsüz teninde yavaşça kaydırdı ve ardından kucağına aldı. Kendi odasına götürüp yumuşak yatağının üstüne yavaşça bıraktı. Uzun bir aradan sonra dudaklarını Alyssa ‘nın dudaklarından ayırdı ve yüzüne baktı. Kıpkırmızı olmuştu. Bu kırmızılığı yaratan utanç mıydı?  Yoksa aşkın büyük tutkusu mu? Alyssa titrek ellerini Lucifer ‘ın ekoseli gömleğine götürüp düğmelerini açtı. Lucifer ise boşta kalmış ellerini götürüp Alyssa ‘nın bir süt kadar beyaz bedeninden lacivert geceliğini sıyırdı. Dudaklarını kızın boynuna hafifçe değdirdikten sonra tekrar gözlerine baktı. Alyssa ‘nın deli gibi çarpan kalbinin sesini duyabiliyordu. Lucifer üzerindeki kıyafetlerden tamamen kurtulduktan sonra Alyssa ‘nın sutyeninin kopçalarını birbirinden ayırdı. İşte o zaman durdu.

“Bunu istediğinden emin misin?”

     Alyssa kafasını küçük hareketlerde salladıktan sonra yatağa uzandı ve kendini teslim etti. Lucifer seri bir hareketle Alyssa ‘nın bakireliğini bozduğunda Alyssa inledi. Canı yanmıştı. Lucifer Alyssa ‘nın bağışı sonucunda durdu, buruşmuş yüzüne baktı.

“Devam et…” dedi Alyssa. İkisi de büyük bir tutku ve zevk ile kendilerinden geçmişlerdi. Yaklaşık on dakika boyunca devam ettiler. Ancak bir anda Alyssa durdu ve bağırmaya başladı.

“Hayır!”

     Lucifer ne olduğunu anlayamadan ayağa kalkıp pantolonunu giydi. Alyssa ‘nın çıplak bedeni sanki kendi iradesinde değilmiş gibi ayağa kalktı ve garip bir şekilde hareketler yapmaya başladı. Gözlerinin akları gittiğinde Lucifer anlamıştı…

“Lilith?”

     Lilith hırıltılı bir kahkaha attı ve aniden ciddileşti. Elini Lucifer ‘ın üstünde gezdirdi.

“Ah Lucifer… Keşke Alyssa ile değil de benimle sevişmiş olsaydın. Seni aşağılık herif!” diye bağırdı ve Lucifer ‘ı sertçe ittirdi.

“Sözlerine dikkat etmelisin Lilith yoksa…”

“Yoksa ne?” dedi ve tekrardan yüksek sesli bir kahkaha attıktan sonra sözlerine devam etti. “Bir insanoğluna âşık oldun Lucifer. Şeytanların yüz karası!”

     Lucifer sert bir hareketle Lilith ‘in boynundan kavradı. Lilith hafifçe öksürdü.

“Artık burada durmaktansa cehennemde yanmayı tercih ederim.Sürtüğün ile sana iyi eğlenceler Lucifer. Bir daha beni asla göremeyeceksin.”

“Ne demek bu?”

     Lucifer sözünü tamamlayamadan Alyssa ‘nın ağzı oval bir şekilde kocaman açıldı. Ardından siyah yoğun bir duman tavandan geçip gitti. Lucifer sinirle ve çaresizlik ile bağırmaya başladı.

“Gel buraya Lilith! Hemen gel buraya, sana emrediyorum!”

     Ancak Lucifer ‘ın yakarışları boşunaydı. Siyah duman tamamen çıktıktan sonra Alyssa olduğu yere yığıldı. Lucifer Alyssa ‘nın çıplak bedenini bir pike ile örttükten sonra yanına çömüp elini tuttu. Lilith gitmişti. Ne olacağını bilmiyordu. Şu anda tek yapacağı şey beklemekti. Yaklaşık yarım saat sonra Alyssa masmavi gözlerini açmıştı. Artık içinde Lilith yaşamadığı için gözleri siyahtan kurtulmuş, kendi rengine dönmüştü. Sanki yüzüne güneş vuruşmuş gibi gözlerini kısmış etrafa bakınıyordu. Dikkatlice etrafı inceledikten sonra kurumuş dudaklarını yalayıp üstüne baktı. Üzerinde kıyafetlerini göremeyince korkuyla ayaklanıp bakışlarını Lucifer ‘a çevirdi. Eliyle onu ittirdi ve solunda duran elbise askısını Lucifer ‘a doğrulttu. Derince soluk alıp veriyordu. Titrek bir sesle konuşmaya başladı.

“Sen de kimsin?” 


...


Merhaba arkadaşlar! Evet, artık fark ettiğiniz üzere sona yaklaşıyoruz. Ama şunu söylemek istiyorum; büyük bir istek olursa devam ettiririm. Ancak gelen yorum sayısına ve votelere bakarsak gerçekten bu kişi sayısı az görünüyor... Her neyse sağlık olsun ^^  Bu arada Lucifer 'ın söylediği sözü alta yazacağım ne demek olduğunu öpüldünüz:*

("Isti sunt animae de corpore peccatum diaboli. Lamia !" (Latince) - "Bu günahsız bedenin içinden çık kötü ruh, şeytan. Lilith!")

Ga verder met lezen

Dit interesseert je vast

94.9K 7.1K 13
18 yaşında hayattan zevk almayan felix intihar etmeye kalkıştığı günün sonunda gözlerini hastanede açar. Gözlerini açtığında ilk gördüğü şey nefesi n...
205K 20K 42
Benim için son adımı attığımda artık çıkış yoktu. Yakalamıştı beni.. Hapsolduğum bir çift siyah göz artık doğrudan bana bakıyordu. - Ne istiyorsun be...
587K 28.4K 49
Lidya bakıcılık için gittiği evde beklenmedik olaylar yaşar.. 2 KİTAP BİR ARADA. Lucas ilk kitap bölüm sayısı. - 36 bölüm. Tamamlandı. Lucas"Yeniden...
10.5K 1.5K 52
[çeviri]→@stayofmemories Başlangıç tarihi: 4 şubat 2022 Bitiş tarihi: 22 haziran 2022 "bazen olabileceğiniz en kötü yer kendi kafanızın içidir" Minho...