the devil's daughter (BÖLÜM 29: SONUN BAŞLANGICI -FİNAL-)

12.2K 644 112
                                    

BÖLÜM 29: SONUN BAŞLANGICI -FİNAL-

Alyssa 'nın ebediyete gidişi Lucifer 'ın canını çok yakmıştı. Kalbi, sanki binlerce parçalara bölünmüşçesine acırken ruhu kaybolmuşçasına yalnızlık çekiyordu. Ona insanlığı öğreten ve daha önceden hiç tatmadığı mükemmel duyguları hissetmesine sebep olan kişiydi Alyssa. Lucifer, Bunun için ona minnettardı. Üzüldüğünde kendini avuttuğu tek şey Alyssa 'nın cennette, ailesi ile beraber olduğunu düşünmekti. Mutlu bir şekilde...

Alyssa 'dan geriye kalan tek güzel şey, tıpkı ona benzeyen Adilyn 'di. Normal insanlardan daha hızlı büyüdüğü için altı yaşında gibi görünüyordu. Saçları tıpkı annesininki gibi uzun ve turuncu, gözleri de gökyüzü kadar maviydi. Lucifer kucağında oturan Adilyn 'e sevecenlikle baktı. Çocuğunun, dünyanın en güçlü şeytanı olması onu ürpertiyordu. Çünkü Adilyn 'in doğumuna kadar tüm şeytanların tek ve en güçlü hükümdarıydı ve ondan daha güçlü birinin olması Lucifer 'ı tedirgin etmişti. Bu endişesine rağmen kızını tüm kalbiyle ve içtenlikle seviyordu.

"Baba, beni anneme götürür müsün?" dedi Adilyn kocaman gözlerini Lucifer 'ın gözlerine dikerek. Lucifer derin düşüncelerden sıyrıldı ve Adilyn ' gülümsedi.

"Elbette."

Beraber oturdukları sandalyeden kalktılar ve Alyssa 'nın gömülü olduğu yere doğru yürümeye başladılar. Beyaz çiçeklerle kaplanmış mezarlığın başına geldiklerinde Adilyn şaşkın bakışlarını Lucifer 'a çevirdi.

"Annem yanımıza hiç gelmeyecek mi baba?"

Lucifer kafasını 'hayır' anlamında salladı. Adilyn annesini hiç görmemişti ve göremeyecekti de... Gözyaşları ile dolmuş gözlerini hafifçe yumdu. Kızının yanında ağlamak istemiyordu, güçlü kalması gerekliydi.

"Beni sevmediği için mi gelmiyor?"

Kaşlarını çattı ve Adilyn 'i kucağına aldı Lucifer.

"Annen seni her şeyden çok seviyordu Adilyn. Hem de öylesine seviyordu ki, senin için ölmeyi göze aldı."

Adilyn sessiz kalarak kollarının Lucifer 'ın boynuna sıkıca doladı.

"Seni seviyorum benim küçük kızım." Dedi Lucifer titrek bir sesle. Adilyn 2in beline doladığı ellerini yavaşça geri çekti ve gülümseyerek kızına baktı.

"Haydi, içeri girelim."

Beyaz dişlerini gösteren büyük bir gülümsemeyle babasına baktı Adilyn. Parmağı ile tepesinden sıkıca toplanmış atkuyruğu ile oynadı.

"Ormandan biraz papatya toplayabilir miyim?"

Tedirginlikle küçük kızına baktı ve başını salladı Lucifer.

"Hayır, tek başına dolaşmak için çok küçüksün."

Adilyn az önceki gülümsemesini biraz daha sevimlileştirdi.

"Aslına bakarsan babacığım ben daha dört günlüğüm ama altı yaşımda gösteriyorum. Yani fazlasıyla büyüğüm." Dedi ve kıkırdadı Adilyn. Lucifer, Adilyn 'in bu sözleri karşısında gülümseyerek yüzünü buruşturdu.

"Ve altı yaşında bir kıza göre fazla şey biliyorsun." Dedi ve sol eliyle hafifçe alnını kaşıdı.

"Yani gidebilir miyim?"

Lucifer derin bir iç geçirdi. Küçük kızını hapisteymiş gibi evde tutmak istemiyordu.

"Pekâlâ, ancak burada bekliyor olacağım. Bir şey olursa hemen bana bağır."

Şeytanın Kızı -Tamamlandı-Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin