Abducted [Z.M.]

By D4RYL1NK4

156K 6K 1.8K

Vždycky jsem milovala noční procházky. Procházet se opuštěnou Londýnskou ulicí, ničím a nikým nerušená. Vždy... More

the beginning of the nightmare
first meeting
it's getting worse
humiliation
the worst day of my life [15+]
did he come to save me?
he's getting on my nerves
i feel comfortable with him
i am too young for this
his touches
it all went bad
i told you once i can't do this again [15+]
attempt to escape
it didn't go as planned
he didn't deserve it, he was a child
butterflies in the stomach
night i will never forget
the truth
i made it, i am back home
oh no... here we go again
he hurt me... again
my heart is bleeding
look what you made me do
you tricked me
i fucked up
look how the tables have turned
am i dying?
may she rest in peace
conversation with dad
he shouldn't have said that
it's time to welcome you between us
you are like my brother
getting drunk [15+]
have a hangover
my birthday
it's not nightmare unfortunately, but reality
i thought i will never see them again
double surprise [15+]
i think you broke my heart again
i don't wanna lose you
pregnancy control
an eye for an eye, a tooth for a tooth
we almost lost him
this revenge will make him jealous
nice to meet you
the letter
i love you
i missed that feeling
demanding night
a beautiful soul left us this day
visiting cemetery
date night
he won my body, soul and heart [15+]
miss hell
i didn't expect this
i need your help, i need you
i love you too
promise
i can't do this anymore, i am done
she's gone
it's impossible to love you
panic attack
body shot
it's destroying me
you are my angel [15+]
pick a quarrel
i hate you
second pregnancy control
we are expecting a baby girl
last ,,i love you"
you are my everything (first version of end)
i have to go (first version of epilogue)

it's time to fight for him

1.8K 79 22
By D4RYL1NK4

Beatrice's point of view
S Louisovým návrhem jsem nesouhlasila, proto jsem z obýváku odešla a nechala kluky o samotě. Harry říkal, že o Zayna mám bojovat, nikoli se zbavovat jeho přítelkyně - tak proč souhlasil s Louisovým návrhem - zbavit se Zaynovi přítelkyně? Louisův nápad je úplně na hlavu. Nechci nikomu ubližovat.

Jelikož se v této vile nevyznám, tak jsem zamířila nahoru do patra, ve kterém jsem již byla. Zvědavost byla větší a přemohla mě - prozkoumala jsem každou část horního patra. Nakoukla jsem do všech pokojů a v jednom z nich se následně zastavila. Narazila jsem totiž na dětský pokojíček, který očividně patří dvojčatům. Již zmíněná dvojčata seděla uprostřed pokojíčku a hrála si, přičemž jim Liam dělal společnost.

I přesto, že jsem byla tichá jako myška, se na mě upřela veškerá pozornost přítomných, jakmile jsem vkročila do pokojíčku. Následně se ozval radostný jekot dvojčat. Během mrknutí oka jsem měla Katie a Sammyho omotané kolem mých nohou. Jejich radostný jekot se proměnil v radostný pláč. Samotnou mě tlačily horké slzy v očích, když jsem byla skrčená a objímala dvojčata. Opět je držet ve své náruči po dlouhém měsíci bylo něco neuvěřitelného.

Jakmile se dvojčata uklidnila a vymanila se z našeho společného objetí, tak jsem se přivítala s Liamem, jelikož jsem se s ním předtím pořádně nepřivítala. Liam odešel pár minut poté, co jsem přišla. Uznal za vhodné, aby mě s dvojčaty nechal samotnou, protože jsme se dlouho neviděli. Dvojčata byla nekompromisní - odmítala se ode mě hnout na krok. Proto jsem s nimi strávila v pokojíčku téměř tři hodiny hraním.

Vysvobodilo mě až zaklepání na dveře pokojíčku, mezi kterými se náhle objevila Louisova hlava s oznámením, že dole v obýváku na mě čeká návštěva. Samozřejmě jsem od dvojčat nemohla odejít jen tak - nenechala mě, za každou cenu nutně musela jít se mnou. Ověšená dvojčaty jsem opustila dětský pokojíček a došla dolů do obýváku. Louis šel celou dobu za námi a neustále měl narážky, jak se těší, až se zbavíme Zaynovi přítelkyně.

Najednou bylo v obýváku tolik lidí. Thea, Alex, Harry a Liam. Dvojčata se ode mě odtrhla a utíkala za Harrym. Jakmile mě Thea spatřila, tak vstala ze sedačky, stoupajíc na své nohy, a pospíchala mě obejmout. Její následné objetí jsem jí láskyplně oplatila. Sotva jsem se od ní odtáhla, přerušujíc objetí, tak mě Thea uchopila za mé zápěstí a zatáhla za roh obýváku.

Jakmile si byla jistá, že jsme samy a nikdo nás neposlouchá, tak mě začala bombardovat zvídavými dotazy. Zajímal ji každý sebemenší detail. Kluci ji a Alex obeznámili se situací. Tudíž obě dvě věděly, že jsem zamilovaná do Zayna - což prohlásil Harry, protože já jsem nic takového nahlas nevyslovila - a čekám jeho dítě. Problémem je, že Zayn to dítě nechce a ještě ke všemu má přítelkyni.

Popsala jsem Thee dopodrobna, co vše se stalo a jak se cítím. Dětinská Thea byla ta tam, nyní z ní byla starostlivá Thea. Slíbila mi, že mi bude se vším pomáhat - že se na ní mohu s čímkoli spolehnout, protože ona zde vždy bude pro mě. Sice mě pokárala za mé těhotenství, že jsem se, dle jejich slov, nechala napustit, když mi je teprve osmnáct let, ale svou radost z mého těhotenství popřít nedokázala. Tvrdila, že pokud se na mě Zayn vykašle, tak my dvě budeme skvělými rodiči.

Společně s Theou jsme se vrátily do obýváku. Tentokrát jsem se přivítala s Alex, zatímco se Thea seznamovala s dvojčaty. Alex byla doslova na větvi z mého těhotenství. Rozplývala se nad představou, jak bude úžasná teta. Její radost z mého těhotenství byla až dětinská. Nemůže se dočkat, až ta fazolka, jak nazvala mé miminko, ve mně bude konečně na světě.

Alexina slova šla jedním mým uchem dovnitř a druhým ven. Místo toho, abych jí poslouchala, jsem svým pohledem hypnotizovala malou modřinku na jejím krku. Hned jsem měla svou hlavu plnou myšlenek, že má Alex přítele a ani jej nepřivede, aby nám jej představila.

Takové myšlenky se vypařily v okamžiku, kdy jsem periferním viděním zahlédla Harryho. Celou dobu mě sledoval, tudíž věděl, kam směřuje můj pohled - na modřinku na krku Alex. Jeho tváře byly zbarvené do světlého odstínu červené. Jakmile zaregistroval můj pohled, tak svůj pohled odvrátil na stranu a následně se vyhýbal očnímu kontaktu se mnou. Netrvalo příliš dlouho, abych si dala dvě a dvě dohromady - došlo mi to téměř okamžitě.

V obýváku panovala pohodová atmosféra - každý se bavil s každým. Alex se již stihla seznámit s Theou a řekla bych, že si padly do oka. Nyní již nejspíše nebudeme duo nejlepších kamarádek, ale trio.

Celou dobu, co všichni společně trávíme náš čas v obýváku, se na Harryho provokativně usmívám. Ne, nemohla jsem si své škodolibé usmívání odpustit. Jakmile se objevila příležitost, kdy jsem já, ani Harry, nebyli zapojováni do konverzace, tak jsem jí využila a odtáhla Harryho pryč z obýváku.

Nechodila jsem kolem horké kaše a hned navázala konverzaci na téma; Alex. To by nebyl Harry, kdyby konverzaci zbytečně neprodlužoval a nesnažil se z ní vykroutit, aby nemusel odpovídat. Stačilo pouhé zmínění, čeho jsem si stihla již všimnout, a Harry začal vyprávět - ačkoliv nuceně.

Prý jsou s Alex pouze přátelé - jen jednou se nechali unést a skončili u vášnivého líbání. Pouze jsem se škodolibě culila a rádoby chápavě přikyvovala hlavou na souhlas. Jsem upřímně zvědavá, jak dlouho jim toto "přátelství" vydrží. Dávám tomu pár týdnů, než se jejich "přátelství" promění v milostný vztah.

Harry nadále nevydržel mé škodolibé uculování a raději zbaběle utekl zpět do obýváku za ostatními. Abych nezůstala stát sama na chodbě, tak jsem se do obýváku za ostatními také vrátila. Sotva jsem vkročila do obýváku, tak jsem byla Alex a Theou odtažena s komentářem, že jedeme na nákupy.

Nijak jsem jejich náhlý nápad neřešila - brala jsem jej tak, že se holky chtějí lépe poznat. Ovšem jejich "nenápadné" culení a mrkání mě vyvedlo z omylu. Měly něco za lubem a po několika mých dotazích, které zprvu odmítaly zodpovědět, jsem zjistila co. Bohužel, jsem jejich úmysl zjistila až příliš pozdě, tudíž jsem se z této situace nemohla již vykroutit.

Mezitím, co jsem vysléchala Harryho na chodbě, tak kluci (Louis a Liam) a holky (Thea a Alex) vymysleli plán. Jaký plán? Dnes večer se bude konat oslava, na kterou kluci pozvou i Zaynovu přítelkyni, aby se již dnes večer mohla odstartovat akce; ,,Zbavit se Zaynovi přítelkyně".

Společné nákupy s holkami byly šílené, ale nezapomenutelné. Thea neustále vyhledávala obchody s erotickým prádlem, kterým bych, dle jejich slov, mohla provokovat Zayna, zatímco Alex vyhledávala obchody s dětským oblečením. Alex se každou chvíli zastavovala u vitrín dětských obchodů a rozplývala se nad vystavenými, miniaturními oblečky. Thea vedle mě zase nahlas rozmýšlela, co vše bych mohla učinit, abych Zayna řádně vyprovokovala. Šla mi z těch dvou hlava kolem. Akorát jsem začínala být hladová a podrážděná.

Konečně jsme navštívily normální obchod, načež se každá z nás rozešla jiným směrem, vybírajíc outfity na dnešní večer. Během pěti minut jsem měla vybrané šaty, ovšem Thea můj výběr šatů zkritizovala. Můj druhý výběr šatů zkritizovala tentokrát Alex. A můj třetí výběr šatů pro změnu zkritizovaly obě.

Přestávaly mě tyto nákupy bavit. Dala jsem jim ještě jednu, poslední šanci, která ovšem netrvala příliš dlouho. Poté jsem výběr mého outfitu nechala čistě na holkách. Čas se vlekl nesnesitelně pomalu. Umírala jsem hlady i nudou.

Po několika dlouhých minutách pro mě holky našly to "pravé ořechové". Rudé šaty na tenkých ramínkách s vykrojenými boky, které byly sešněrované stejně barevným provázkem, a výstřih šatů byl střižen do ,,V". Na můj vkus byly tyto šaty až příliš odvážné. Ovšem mé námitky, že jsou tyto šaty až příliš odvážné a nevezmu si je na sebe, nebrala ani jedna v potaz a šly je zaplatit společně se svými vybranými šaty.

Byla jsem za jejich přístup naštvaná. Ovšem má naštvanost mě opustila, jakmile jsme zastavily u KFC. Po naplnění mého žaludku tortillou a střední porcí hranolek jsem byla maximálně spokojená. Nechala jsem holky mě táhnout, kam se jim zlíbí. Jedinou mou podmínkou bylo, ať jsme co nejdříve zpět ve vile.

Následoval obchod s obuví, hned poté obchod s kosmetikou a na závěr obchod s erotickým prádlem. Jednalo se pouze o spodní prádlo, ale i přesto jsem byla rudá až na zadku - ještě k tomu, když obě měly hloupé poznámky. Před placením vybraného zboží se na mě ty dvě mrchy vybodly a vypařily se neznámokam, tudíž jsem musela platit já. Myslela jsem, že se propadnu hanbou do země, když ta mladá prodavačka markovala kusy spodního, erotického prádla - bylo mi šíleně trapně. Zatímco se holky pobaveně smály, tak já byla uražená. Cestou do vily jsem s nimi neprohodila jediné slovo - ani ve vile.

Harry mě informoval, že dvojčata budou dnešní noc strávit u Liamovi přítelkyně - Mayi. Ani v nejmenším jsem neměla nic proti, ba naopak - byla jsem ráda, že dvojčata nebudou muset poslouchat kravál, který se zde bude odehrávat.

Alex a Thea se chtěly společně připravovat na večerní oslavu, ale já je z uraženosti odmítla a začala se připravovat sama. Dle náhodného návodu na telefonu, který jsem si vypůjčila od Harryho, jsem se nalíčila. Nejednalo se o nenápadné líčení, ale také moc nápadné - bylo to něco mezi. Své vlasy jsem nechala volně rozpuštěné - jelikož jsem je neměla vyfoukané, ani vyžehlené, tak byly zvlněné.

S kyselým obličejem jsem si oblékla spodní prádlo, které vybírala Thea. Následně jsem si oblékla holkami vybrané šaty - po jejich obléknutí jsem usoudila, že se pod ně nehodí podprsenka, tudíž jsem jí musela svléknout. Necítila jsem se příliš komfortně, proto jsem měla tendenci cpát své vlasy do svého výstřihu, abych se alespoň trochu zahalila. Ale abych svým šatům pouze nekřivdila, tak jsem musela uznat, že krásně zvýrazňují mé ženské křivky. Na závěr jsem si obula černé sandálky na jehlovém podpatku. Věděla jsem, že udržení rovnováhy na těchto jehlách bude nadlidský úkol.

Takto probíhal můj den. Oslava začínala až v devět večer - do té doby jsem byla zavřená v pokoji pro hosty, ve kterém jsem se připravovala. Před pár minutami přišli první hosté. Zezdola se ozývala hlasitá hudba a hlasy lidí.

A co nyní dělám? Zamkla jsem se v koupelně v patře, protože mě popadla úzkost. Bojím se. Bojím se čelit pohledu na šťastného Zayna s jeho přítelkyní.

,,Beo? Jsi tam?" za dveřmi koupelny, na které se ozvalo tiché zaklepání, promluvil starostlivý hlas. Harry. ,,Žádná Bea tady není." odvětím, přičemž svůj pohled přemístím na zamčené dveře koupelny. ,,Bee, co se děje? Udělalo se ti špatně?" ptá se Harry starostlivě. ,,Jo." odseknu. ,,Jak špatně? Od žaludku? Bolí tě něco? Otevři, prosím." vydechne zoufale - jeho hlas je protkaný strachem.

,,Udělalo se mi špatně při pomyšlení na šťastnýho Zayna s tou jeho cuchtou." odfrknu si, přičemž vstanu z okraje vany, na kterém jsem doteď seděla, a zamířím ke dveřím koupelny. Nemá cenu zde trucovat, protože mě stejně někdo z mých přátel odsud dostane. Ať už po dobrým či po zlým.

Sotva odemknu dveře koupelny, tak je Harry rozrazí tak prudce, div mi nevyrazí zuby. ,,Promiň." omluví se. ,,V pohodě. Třeba bych se Zaynovi líbila víc bez zubů." zkonstatuju suše. ,,Někdy zapomínám, že jsi ještě pořád puberťák, a očekávám od tebe, že budeš mít více rozumu. Schovávat se v koupelně? Jen kvůli Zaynovi? Vážně, Beo?" zavrtí nevěřícně hlavou.

,,Hele, nech mě bejt. Aspoň dokážu přiznat, že se mi Zayn líbí, ne jak ty. Místo toho, abys na férovku řekl, že se ti Lexie líbí, tak tvrdíš, že je jen kamarádka. Kamarádi se spolu nelíbaj, Harolde." věnuju mu svůj pohoršený pohled. ,,Najednou máš rozumu na rozdávání." zabrblá Harry a uchopí mou ruku. Nahodím utrápený výraz, aby pochopil, že opravdu nechci jít dolů mezi ostatní. Ale jako naschvál Harry na mě ani nepohlédne.

,,Nechápu, proč se bojíš. Sluší ti to," ,,Děkuju." přeruším jej, ,,Ale jsem si jistá, že Lexie to sluší víc." popíchnu jej. ,,Ty mě nenecháš bejt, co?" přimhouří na mě své zelené oči. ,,Tak přiznej, že se ti Lexie líbí." vybídnu jej. ,,Okej, řeknu ti to takhle. Kdyby se mi nelíbila, tak na ní furt nemyslím. A teď už mě nech bejt." vztyčí svou bradu.

,,Harry, víš, že tohle popichování nemyslím vůbec nijak zle. Já jsem za tebe moc šťastná, přeju ti jen to nejlepší. Jsem ráda, že sis našel někoho, s kým jsi očividně šťastný. A vztah s Lexie bych ti moc přála." usměju se. ,,Jsme jen přátelé. Prozatím." upřesní. ,,Prozatím." zopakuju po něm tichým hlasem. Po tom všem, čím si Harry musel projít, si zaslouží pouze to nejlepší.

,,No, včeličko!" vyjekne Thea, rozhazujíc rukama, jakmile k nim - klukům a holkám dojdeme, ,,Kde jsi byla? Už jsem se bála, že si na nás s Alex naštvaná. A moc ti to sluší mimochodem." uculí se, sjíždějíc mě svým pohledem od hlavy až k patě, načež mé tělo vtáhne do svého objetí.

,,Nejsem naštvaná. Udělalo se mi nevolno." odpovím jednoduše, oplácejíc jí její objetí, ,,A děkuju. Vám dvěma to také sluší." dodám s menším úsměvem na mé tváři. ,,Děkujeme." usměje se Alex. ,,Kde je Louis?" zeptá se Harry. ,,Šel pro chlast. Jakobys ho neznal." zodpoví jeho dotaz Liam. Rozhlédnu se kolem nás - je tu na můj vkus až příliš lidí. Ale nikde mezi nimi nemohu zahlédnout Zayna.

,,Zayn tady ještě není." promluví Liam. Umí snad číst mé myšlenky? ,,Stejně mě nezajímá." zalžu, krčíc laxně rameny. ,,Jo, jasně." vysměje se mi. Věnuju mu svůj zamračený pohled. Dříve, než stihnu cokoli pronést, se vrátí Louis s tácem, na kterém jsou položeny červené kelímky, obsahujíc alkohol.

,,Hej, hej." pronese Louis, uhýbajíc tácem na stranu, jakmile každý natáhl svou paži pro kelímek, ,,Nepředbíhejte. Copak nemáte žádný vychování? Těhotná první." natáhce tác mým směrem. ,,Jsi milej, ale já bych správně pít neměla." pronesu. ,,V tom kelímku, ve kterým je růžový pití, je dětský šampaňský. Neboj, myslel jsem na tebe." věnuje mi mrknutí. ,,Děkuju." usměju se a převezmu si zmíněný kelímek.

,,Mimochodem, přemýšlel jsem a... Co kdybysme si zahráli flašku? Až tady bude i Zayn? Abysme líp poznali tu jeho přítelkyni." zašklebí se Louis. ,,To nezní špatně." zamumle Harry, načež si převezme kelímek, obsahujíc alkohol, což po něm zopakují i ostatní. ,,Okej. Takže na co si připijeme?" pozvedne Louis své obočí. ,,Na Harryho a Alex." vyhrknu. ,,Beatrice!" zasyčí Harry na půl pusy a probodne mě svým vražedným pohledem. Pohlédnu na Alex, přičemž na poslední chvíli potlačím svůj škodolibý úsměv. Její tváře se totiž zbarvily do světlého odstínu červené.

,,Já myslel, že si připijeme na Beatrice." promluví Liam. ,,Ne, na mě si připíjet nebudeme." zamračím se lehce. ,,Aha. A na mě s Alex si připíjet můžeme?" zeptá se Harry, přičemž se na jeho tváři objeví ironický úsměv. ,,A co takhle si připít na dnešní večer, ať si ho všichni pořádně užijeme?" navrhne Thea. ,,Moje slova!" zahuláká Louis a omotá svou potetovanou paži kolem Theiných ramen. Theiny tváře se zbarví do světlého odstínu červené. Ale, ale... Pročpak se červenáš, Theo?

,,Takže, miláčci... Na pořádnou kocovinu!" prohlásí Louis, usmívajíc se od ucha k uchu, a pozvedne svůj kelímek do vzduchu. Všichni, až na mě, jeho slova zopakují a společně si přiťukneme.

Všichni se baví mezi sebou, zatímco já upíjím obsah svého kelímku, rohlížejíc se kolem sebe. Najednou mou veškerou pozornost zaujme vysoká žena s blonďatými vlasy, která ve své náruči nese psa, abych byla přesnější - čivavu. Náhle se po jejím boku objeví mužská postava. Ačkoliv vidím pouze záda dotyčné osoby, tak ihned poznávám, že se jedná o Zayna.

Čekala jsem cokoli, ale že si nabrnkne již od pohledu namyšlenou dívku, která bude nosit ve své náruči čivavu, jsem opravdu nečekala. Než stačím pořádně zauvažovat, tak se mé nohy dají do pohybu a já se rozejdu jejich směrem. Jelikož se ostatní baví mezi sebou, tak ani nezaregistrují, že jsem je opustila.

Snažím se kráčit sebejistou chůzí, což se mi kupodivu také daří - připadám si jako modelka na přehlídce. Čím blíže jsem u nich, tím více cítím odhodlání. Jakmile k nim dojdu, tak nahodím svůj svůdný úsměv. Nadešel čas bojovat o Zayna.

,,Ahoj, Zayne." promluvím za jeho zády.

vyzkouším sílu wattpadu... znáte někdo knihu Dirty Styles? Jméno autorky, bohužel, neznám. Autorka a její veškerá díla náhle zmizela z wattpadu, ačkoliv je to už delší dobu... nevíte o ní někdo něco?👀

Continue Reading

You'll Also Like

67.2K 1.5K 21
Barča a Týna jsou nejhezčí holky na škole, Barča je ta chytrá a Týna ta perverzní. V prvním měsíci jim odejde ze třídy jejich třídní učitelka a přich...
11.3K 770 38
Mladá Leontine měla vždycky velké cíle. Život ji neustále háže klacky pod nohy, ale ona pořád dokazuje, že důležité je se nevzdat. Když ji ale postav...
84.6K 6.4K 36
'i made a mistake which i deeply regret...' Cover by: BluBlaBlu
138K 4.9K 77
Isabela je dcera krále andělů.Právě nastoupila do prváku.Škola kde musí andělé i démoni spolu vycházat.Škola kde na Isabel číhá spoustu nebezpečí a t...