KARA AĞA |Mardin SERİSİ 1,2|...

By onur_rr

3.2M 122K 60.1K

Bir kadını ağlatmak çok zor degildir aslında. Kadınlar her şeye ağlayabilir; bir filme, bir şarkıya, bir yazı... More

𝑷𝑹𝑶𝑳𝑶𝑮 |𝑲𝒂𝒍𝒃𝒊 𝑮𝒊𝒃𝒊 𝑲𝒂𝒓𝒂 𝑨𝒅𝒂𝒎 |
1. |𝔸Ğ𝕀𝕋 |
2.| ℕ𝕀𝕂𝔸ℍ |
3.| 𝔹𝔸𝕊 𝔹𝔼𝕃𝔸𝕊𝕀|
4.|𝕐𝕆𝕃|
5|𝕊𝔼ℕ𝕀 𝕌𝕐𝔸ℝ𝔻𝕀𝔾𝕀𝕄𝕀 ℍ𝔸𝕋𝕀ℝ𝕃𝕀𝕐𝕆ℝ𝕌𝕄|
6 |𝔸ℕ𝕃𝔸𝕋𝔸ℂ𝔸𝕂 𝕄𝕀𝕊𝕀ℕ?|
7 |𝔾𝔼ℂ 𝕐𝔸𝕋𝔸𝔾𝔸|
8 |𝕊𝕀ℤ𝕀|
9 | 𝕄𝕌𝕄 𝕀𝕊𝕀𝔾𝕀𝕐𝕃𝔸 𝔸𝕃𝕃𝔸ℍ'𝔸 𝕐𝔸𝕃𝕍𝔸ℝ𝔸 𝕐𝔸𝕃𝕍𝔸ℝ𝔸|
9 .Bölüm
10. Bölüm
11. Bölüm
12.Bölüm
13.Bölüm
14.BÖLÜM
15.BÖLÜM
16.BÖLÜM
17.BÖLÜM
18.BÖLÜM
19.BÖLÜM
20.BÖLÜM
21.BÖLÜM
Hangi kapak güzel sizce?
22.BÖLÜM
23.BÖLÜM
24.BÖLÜM
Canlarım
25.Bölüm
26.Bölüm
27.Bölüm
28.Bölüm
29.Bölüm
30.Bölüm
31.Bölüm
32.Bölüm
33.Bölüm
34.Bölüm
35.Bölüm
36. BÖLÜM
37.Bölüm
38.Bölüm
39.Bölüm
40.Bölüm
41.Bölüm
42. Bölüm
43.Bölüm
44.Bölüm
45.Bölüm
46.Bölüm
47.BÖLÜM
48.Bölüm
49.Bölüm
50.Bölüm
51.Bölüm I.SERİ FİNAL
2.SERININ IZCIK UCUNDAN KESİTLER
Duyuru
52.Bölüm II.SERİ DEVAMKEE𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚"
53.Bölüm 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚"
54.Bölüm 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚"
🤩Yeni Kapak🤩
KARA AĞA'DAN.. ZAMANINDA FAYDA ETMEDİĞİ ZAMANLAR OLUYOR.꧁♡❤♡꧂
55. BÖLÜM "𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚"
56.BÖLÜM𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚"
57.BÖLÜM𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚"
58.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
59.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
60.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
61.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
62.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
63.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
64.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
66.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
67.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
68.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
69.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
70.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
71.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
72. BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
73.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
74.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚
75.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚 FİNAL
꧁♡❤♡꧂ÖZEL BÖLÜM꧁♡❤♡꧂
DUYURU
🌬Yeni Yıl ❄
𝕐𝔼ℕ𝕀 𝕐𝕀𝕃 𝐎𝐙𝐄𝐋 𝐁𝐎𝐋𝐔𝐌 𝟚𝟘𝟚𝟛!

65.BÖLÜM 𝓑 ꧁♡❤♡꧂𝓚

20.8K 965 73
By onur_rr

KARA'DAN..

Çiftliğe geldiğim an arabadan inerek kapının ziline bastım. Cenk kapıyı açtı.

"Gül nerede?", dedim kapıya bakarak konuştu.

"Abi çıktı, akşam geldi sonra gitti konakta karşılaşmadınız mı?", dedi kaşlarımı çatarak bıkkınlıkla konuştum.

"Yok Cenk, karşılaşsak sana niye sorayım demi hani?", dedim bu aralar Cenk aptala bağlamıştı. Gelişen ani olaylar benim devrelerimi tamamen yakmıştı zaten.

"Cenk ben hastaneye geçiyorum, sende adamlardan birine ara görev ver. Acil Gül'ü bulun bana.", dedim kafasını salladı cebinden çıkardığı telefon ile uğraşırken bir kaç adım atıp  salon da kanepenin üstünde oturan gıkı çıkmayan Devran'a baktım. Başı yerde yüzünde ki üzüntü hali ile bir şeyler düşündüğü  belliydi.

"Ne oldu buna? Gül ne dedi de bu susmuş bülbüle döndü.", dedim Cenk mesaj atma işini bitirip benimle beraber Devran'a baktı.

"Hiç bir şey söylemedi. İsmini bile telaffuz etmedi. Geldi ayakta dikilip sadece anlat dedi. Devran'ın sesi çıkmadı halini görecektin abi, zar zor konuştu Gül'ün karşısında. Sonra konuşmasını bitirince Gül kalkıp gitti bir saat belki durmuştur burada", dedi nefesimi dışarı üfürerek çiftlikten çıktım. Bu kız gece konağa gelmemişti nereye  gitmişti.

"Bunun hali yok abi bende geleyim mi?", dedi Cenk. Durup bakışlarımı ona çevirdim.

"Yok senin de kafan aptala bağlamış, bana şu anlık benimki yeter Cenk. Sen şu içerideki şerefsizden gözlerini çekme. Gül'ü bulunduğun an beni ara", dedim arabaya binip hastaneye doğru gittim.

Beni asla affetmeyecekti, biliyordum . Haklıydı da onu da biliyordum. Direksiyonun sapını sinirden sıkarak hastaneye ulaştım. Devrim dışarda ki banka oturmuş sigarasını içiyordu. Onun yanına doğru gittim.

"Amcam nasıl oldu?", dedim bakışlarını bana çevirdi tekrar önüne döndü, daha bitmemiş sigarasını yere atıp söndürdü. Ayağa kalkıp bana bir şey demeden hastaneye doğru yürüdü.

Bir sen kalmıştım trip atmayan sende at tam olsun Devrim! Hastaneden çıkıp Devrim'in yanından geçerek yanıma gelen Mirto ile sorumu ona sordum.

"Amcamın durumu nasıl?", dedim Devrim'in kalktığı banka oturdum.

"İyi abi ya geceyi atlattı ya normal odaya aldılar.", dedi kafamı iyi anlamında salladım.

"Ne oluyor bir şeyler ters mi gidiyor, halin kötü duruyor. Amcama bu kadar üzülmedin herhalde.", dedi bakışlarımı ona çevirip omzuna vurdum.

"Bir şey yok. Kalk içeri girelim.", dedim Mirto ile yana yana hastanenin içine girdik. Gül konağa geçse şuan Mirto ayak üstü on soru sorması gerekiyordu. Demek ki Gül konakta da değildi. Amcamın olduğu kata çıkınca gördüğüm kalabalık ile  ağızımın içinde söylendim. Aşiret büyükleri ile tokalaşarak babamın yanına geçerek oturdum.

"Neredesin oğlum sen?", dedi ah bilseydi başımda ki belaları bakmazdı bana öyle.

"İşlerim vardı Baba.", dedim tüm gece konağın bahçesinde oturmak nasıl bir işti bilmiyordum. Amcamın eve çıkmasının da sakınca olmadığını söyleyen doktor ile kalabalık yavaş yavaş dağıldı. Amca'mın arabaya binmeden gözlerimin içine bakarak söylediği kelime ile başımı salladım.

"Aşireti topla onu da getir. Bu yaptığı şeyin hesabını vermek zorunda.", dedi ,babam ve kardeşlerim bana anlamsız bakışlar ile bakarken çalan telefonum ile amcamdan çektiğim bakışları erkana çevirdim. Cenk arıyordu, kafamı sallayarak arabama geçtim.

"Söyle Cenk?", dedim işittiğim kelimeler ile arabayı çalıştırdım.

"Tamam ben geliyorum.", dedim telefonu kapatarak yan koltuğa attım.

Gül akşam niye hastaneye gitmişti. Cenk'in adını söylediği Mardin'in diğer tarafında olan hastaneye doğru arabayı çalıştırdım. O hastane çiftliğe de yakın oluyordu.

Dakikalar sonra geldiğim hastane avlusunda arabayı çekerek indim. Cenk'in Gül'ü bulması konusunda sorumlu ettiği adam yanıma geldi.

"Ağam hoş geldin. Gül hanımımın kullandığı arabayı burada bulduk. İçeri girip sordum, akşam acilden giriş yapmış, Nefes alamıyorum şikayeti ile hava vermişler ilaçları yazmışlar sonra çıkıp gitmiş. Arabayı burada bırakmış.", dedi koruma kafamı salladım, bakışlarım ile etrafa baktım.

"Şuan nerede onu biliyor muyuz?", dedim kendisine bir şey yapmasından korkuyordum. Koruma başını yere eğdi.

"Maalesef ağam.. Bundan sonra nereye gittiği gözükmüyor.", dedi acaba eve mi gitmişti. Eve gitse Beyaz mutlaka bana yazardı. Bu kız neredeydi..

"Neredesin abim ya..", dedim ellerimi belime koyarak etrafa baktım.

"Gül'ü bulun bana yanına bir kaç adam daha al. Mardin'in altını üstüne getrin ne yapıyorsanız yapın ama Gül'ü bulun.", dedim.

*********

GÜL'DEN...

Gözümden akan yaşları silerek cama yasladım. Yaşadıklarımı kabul etmiyordu aklım. Yıllardır boşa mı göz yaşı dökmüştüm ben..

"Kızım bak buradan o dediği adres baya bir yazar. Uçakla yada otobüsle gitsen cebine kar.", dedi yaşlı amca. Burnumu çekerek iç çeke çeke konuştum.

"Ö.. Önemli.. Değil.. Amca.. Sen.. Beni.. Oraya götür olur mu?", dedim 

"Eh peki kızım sen bilirsin.", dedi yaşlı amcadan çektiğim bakışları dışarıya çevirdim.. Dışarıda ki zifiri karanlık beni korkutmuyordu. Eskiden ne çok korkardım karanlıktan.. Ağlamaktan gene nefes alamaz oldum. Hemen cebime koyduğum astım ilacını çıkardım. Ucunu ağzıma koydum. Eczanede ki kızın anlattığı gibi derin nefesler çekerek on saniye nefesimi tuttum. Sonra aldığım nefesler ile kafamı arkaya doğru yasladım.

Güneşin doğuşuna baktım benim hiç bir anlam ifade etmiyordu. Radyoda çalan müzik ile bakışlarımı yavaşça radyoya çevirdim. Devran'ın benim için söylediği 'Gül pembe', şarkısı çaldı.. Ağlarken gülmeye başladım. Gül pembe değildi artık Gül'ü hiç bir bir kalıba girip renk alamayacak şekile getirmişti..

"Radyoyu kapatayım mı kızım?", dedi yaşlı adam görüş açım puslu puslu kafamı iki yana salladım.

"Dinleyeceğim.", dedim yanaklarımdan akan sıvı artık benim bir uzvum kadar bana aitti. Yutkunarak çalan şarkıyı dinledim, eski güzel gülen kızı hatırlamaya çalıştım..

Sen gülünce güller açar, gülpembe..

Sözleri ile gözlerimi yumdum. Gözümde biriken yaşlar yanaklarımdan süzüldü.

"Bana  dört senedir gülmeyi  unutturdun artık ne önemi var..", dedim yumruk yaptığım ellerim ile dizimi sıktım.

Ağlamakla geçen yolculuğum gece yarısı dediğim adresin önünde durdu. Gözlerimi silerek arabadan indim. Kapının yanında duran korumalardan birine yaşlı amcaya parasını ödemesini söyledim. Açtığım kapıdan girdim. Korumaların garip bakışları üstümde gezdi. Merdivenleri çıkıp villanın ziline bastım. Burnumu çekerek dudaklarımı kemirdim.

Açılan kapı ile bakışlarımı kaldırdım.

"Gül bu ne hal!?", dedi dostum.

"Hamza Mahir yaşıyormuş...", dedim ağlayarak ona sarıldım.

"Kim arkadaşım?", dedi burnumu çekerek ağlamaya devam ettim. Şu dünyada ki tek dostumdu Hamza Mahir.

"Kim gelmiş sen koşarak panikle nereye çıktın? Ooo arkadaşın gelmiş demek, valla sizin şu aranızdaki bağı kıskanıyorum", dedi Mine benim perişan halimi görünce şaşkınca bana baktı. Yanımıza gelerek sordu.

"Gül iyi misin sen?", dedi panikle.

"Yaşıyormuş... Bana neden böyle yaptı.. Ben sadece sevmiştim onu oysa.", diyerek ağlamaya devam ettim. Mine'de benimle ağlamaya başladı.

Bölüm sonu..



Yıldıza basmayı unutmayın canlar yorumlarınızı bekliyorum

Continue Reading

You'll Also Like

398K 19.3K 61
İki Kitap Bir Arada! Hangisini isterseniz onu okuyun! İki kız düşünün, biri korktuğu aşktan kaçarken diğeri birlikte büyüdüğü adamın her bir cümlesi...
127K 2.3K 13
Kalbime söz geçirebilseydim eğer, onu sever miydim sanıyorsunuz? Sevmezdim. Kalbimi yerinden sökerdim, yine de sevmezdim.
22.5K 1.1K 37
O gece çığlık çığlığa bağırmıştı kız. Delicesine kurtarılmaya beklemişti. Fakat kimselere duyuramamıştı sesini. Sevdiği adam bile bu çığlığı, yalvarı...
4.7M 179K 43
Acımasız Töre... Sana ölürüm dediğin gün geber demeliydim bilemedim. HER KIZIN GÖNLÜNDE BİR AĞA VARDIR. TELİF HAKLARI ŞAHSIMA AİT OLUP ÇALINTI DURUMU...