Abducted [Z.M.]

By D4RYL1NK4

153K 5.9K 1.8K

Vždycky jsem milovala noční procházky. Procházet se opuštěnou Londýnskou ulicí, ničím a nikým nerušená. Vždy... More

the beginning of the nightmare
first meeting
it's getting worse
humiliation
the worst day of my life [15+]
did he come to save me?
he's getting on my nerves
i feel comfortable with him
i am too young for this
his touches
it all went bad
i told you once i can't do this again [15+]
attempt to escape
it didn't go as planned
he didn't deserve it, he was a child
butterflies in the stomach
night i will never forget
the truth
i made it, i am back home
oh no... here we go again
he hurt me... again
my heart is bleeding
look what you made me do
you tricked me
i fucked up
look how the tables have turned
am i dying?
may she rest in peace
conversation with dad
he shouldn't have said that
it's time to welcome you between us
you are like my brother
getting drunk [15+]
have a hangover
my birthday
it's not nightmare unfortunately, but reality
i thought i will never see them again
double surprise [15+]
it's time to fight for him
i don't wanna lose you
pregnancy control
an eye for an eye, a tooth for a tooth
we almost lost him
this revenge will make him jealous
nice to meet you
the letter
i love you
i missed that feeling
demanding night
a beautiful soul left us this day
visiting cemetery
date night
he won my body, soul and heart [15+]
miss hell
i didn't expect this
i need your help, i need you
i love you too
promise
i can't do this anymore, i am done
she's gone
it's impossible to love you
panic attack
body shot
it's destroying me
you are my angel [15+]
pick a quarrel
i hate you
second pregnancy control
we are expecting a baby girl
last ,,i love you"
you are my everything (first version of end)
i have to go (first version of epilogue)

i think you broke my heart again

1.8K 82 42
By D4RYL1NK4

Beatrice's point of view
,,Děláš si srandu, že jo?" zatnu svou čelist, přičemž jeho ruce srazím ze svého těla. Otočím se k němu čelem, abych mohla pohlížet do jeho tváře, a odstrčím jej od sebe. Nechci jej mít ve své těsné blízkosti. Nemohu jej ani cítit.

Co si o sobě vůbec myslí? Využil mé tělo pro své potěšení, dal mi falešné naděje, s naprostým klidem mi oznámil, že má přítelkyni, a nyní se tváří, jakoby se nic nedělo? A pomyslnou třešničkou na dortu je fakt, že neche mít dítě, což je vcelku problém, vzhledem k tomu, že jedno bude mít za pár měsíců na světě.

Měl se mnou sex i přesto, že moc dobře ví, že je zadaný? Ačkoliv jeho přítelkyni neznám - a vlastně znát ani nechci, tak mám chuť jí vyškubat její veškeré vlasy a následně jí je nacpat do krku, aby se udusila. Ne, že bych žárlila, ale já zde byla dříve, než ona. Z jakého důvodu si Zayn našel přítelkyni, zrovna když jsme od sebe odděleni? Není to fér!

,,Nedělám." odpoví na můj dotaz naprosto vážným hlasem. Jedná se pouze o akci a reakci. Bez mrknutí oka jsem napřáhla svou paži, načež se má dlaň setkala s jeho tváří. Zaynova hlava se otočila o devadesát stupňu, přičemž jeho velká dlaň překryla obtisk mé dlaně na jeho tváři. Má ruka kvůli té facce brní, ale to je to nejmenší, co nyní vnímám.

,,To máš za to, že mi dáváš falešný naděje, idiote!" vyprsknu. Během okamžiku vylezu ze sprchového koutu, zatímco Zayn se stále vzpamatovává z toho šoku. Nezdržuju se s osušováním mého mokrého těla a rovnou si obléknu své spodní prádlo a šaty.

,,Čím jsem ti dal falešný naděje, mhm? Tím, že jsem tě ošukal?! Byl to jen bezvýznamnej sex!" vyjekne jeho naštvaný hlas, nutíc mě zastavit v pohybu, zrovna když jsem se chystala opustit koupelnu. Otočím se k němu zpět čelem. Kolem jeho boků je omotaná osuška, zatímco v jeho tváři je usazen naštvaný výraz.

,,Pro tebe možná, ale pro mě ne. Pouhej polibek od tebe mi dává naději, že bys mě mohl mít rád a-" zaseknu se ve své řeči. Mám vyslovit to, po čem tajně toužím? ,,Pouhej polibek od tebe mi dává naději, že bys mě mohl mít rád a chtěl mě za svou přítelkyni.". Co by na má slova odpověděl? Akorát by se mi vysmál, že jsem naivní pipka.

Nedokážu se vyznat sama v sobě. Nemám nejmenší ponětí, co k Zaynovi skutečně cítím. Je možné, že jej miluju, ale nedokážu tyto silné city přiznat sama sobě. Stále dokola si namlouvám, že jej mám pouze ráda a nic víc.

Ovšem, kdybychom spolu tvořili pár, tak bychom spolu trávili spoustu času, tudíž bych zjistila, zda Zayn skutečně miluju či ne. Alespoň bych si udělala ve své hlavě pořádek, protože v ní mám ze svých citů k němu akorát guláš. Netuším, na čem nyní jsem - zda má má snaha smysl či ne, zda se mám i nadále snažit nebo na Zayna zkrátka zapomenout.

,,Nemám, Beatrice! Nemám tě rád! Jednou pro vždy a už to, kurva, pochop!" vykřikne Zayn, vyrušujíc mě z mého zamyšlení. Jeho slova byla dostačující na to, abych beze slov z koupelny utekla. Nechtěla jsem, aby měl možnost spatřit, jak moc mi jeho slova ublížila.

V mých očích se třpytí slzy bolesti. Tak moc mě jeho slova ranila - mé srdce se rozpadlo na milion kousků. Proč tvrdil, že jsem mu chyběla, když mě nemá rád? Bože, já jsem opravdu naivní husa. Je jasné, že svá předešlá slova pronesl pouze proto, abych mu roztáhla své nohy a posloužila jako děvka.

Schodiště seběhnu takovým způsobem, že z něj málem sletím hlavou napřed. S mokrými tvářemi od horkých slz a rozmazaným viděním vkročím do obýváku. Nachází se zde pouze Louis a Liam, kteří o něčem spolu hořlivě diskutují.

,,Kde je Harry?" zavzlykám tiše. Jejich veškerá pozornost se ihned přesune na mou maličkost. ,,Proč brečíš?" zeptá se Liam, načež vstane ze sedačky. ,,Kde je Harry?" zeptám se znovu, ignorujíc jeho dotaz. ,,Na zahradě. Beo, co se děje?" pronese starostlivě tentokrát Louis. Dříve, než ke mně stihnou dojít, se rozběhnu pryč z obýváku, míříc na zahradu. Za sebou pouze slyším jejich volání mého jména s dotěrným dotazem; ,,proč brečíš?".

,,Harry." zavzlykám jeho jméno, sotva doběhnu na zahradu. Harry je ke mně otočený zády, ale jakmile zaslechne mé zavzlykání, tak se prudce otočí. Na nic nečekám a vběhnu do jeho náruče.

,,Co se děje, Bee?" zašeptá Harry. I přesto, že jsme se předtím nepohodli, kolem mého těla omotá své paže a sevře mou maličkost ve svém pevném objetí. ,,Zase mi ublížil, Harry. Sprostě mě využil. Jen si se mnou užil a odhodil mě jako kus hadru. Podvedl se mnou svou přítelkyni. Jsem obyčejná děvka, která mu nastaví pokaždý, když se na ní roztomile usměje. Tak moc mě to bolí, Harry. Tak moc. Že on mě nemá rád, ale já jeho ano. Ani nechce to miminko. Až se dozví o mým těhotenství, tak mě bude nesnášet ještě víc." rozbrečím se naplno. Slova jsem hrozně drmolila, tudíž se budu velmi divit, zda jim Harry rozumněl.

,,Shhhht, Beo. Prvně se uklidni a pak mluv, ano? Plácáš pátý přes devátý." pronese, načež začne něžně hladit má záda, snažíc se mě utěšit. Nijak na jeho slova neodpovím - pouze zůstanu schoulená v jeho náruči, zatímco se má ramena chvějí pod náporem hysterického pláče.

Trvá několik minut, než se víceméně uklidním a můj dech se vrátí do normální frekvence. Harry mezitím nic neříkal - v naprosté tichosti mě konějšivě hladil po zádech. Měl pro mě pochopení.

,,M-Měli jsme sex..." dostanu ze sebe tichým hlasem. Snažím se svá slova zformulovat co nejvíce slušně. Příčí se mi oznámení typu; ,,Zase jsme si to spolu rozdali." nebo ,,Zayn mě zase ošukal." - je to velmi sprosté a neslušné.

,,Dobrovolně nebo tě Zayn donutil?" vydechne Harry. ,,Dobrovolně." popotáhnu tiše, ,,Nevím, co se stalo. Prostě... Nevím. Celý to začal on a já se nebránila. Byl ke mně... Něžný. V rámci možností. A ještě mi řekl, že jsem mu chyběla. Dokážeš si představit, jak moc velkou naději tím ve mně vzbudil?" zamrkám, snažíc se rozmrkat horké slzy, které se opět hrnou do mých očí.

,,Dokážu si to představit, Bee. A víš proč? Protože jsem byl taky zamilovanej." zatváří se lítostivě. ,,Nejsem-" ,,Jsi, jen to nechceš přiznat sama sobě." přeruší mě. Zvednu k němu svůj pohled - jeho výraz ve tváři mi napoví, že svá slova myslí naprosto vážně.

Raději se k jeho slovům nijak nevyjádřím a zvolím jiné téma. ,,Nechce to miminko... Během sexu jsem se ho zeptala, co kdyby mi udělal miminko, a on řekl, že potrat to jistí." zašeptám, přičemž se svým čelem opřu o jeho hrudník. ,,Fajn, takže Zayn se nedozví o tom, že je otcem dítěte. Dál? Cos' tam měla dalšího?" odpoví klidně. Nepatrně se od něj odtáhnu, abych mohla pohlédnout do jeho tváře.

,,A jak to chceš udělat? Jemu to dojde, Harry. Zayn ví, že je jedinej, se kterým jsem dobrovolně spala, teď už podruhý... S nikým jiným jsem nic neměla." vydechnu. ,,Nech to na mně, Beatrice. Cos' říkala dalšího?" pozvedne své obočí. ,,Nemá mě rád." hlesnu smutným tónem.

,,Beo, oba víme, že tohle je největší sračka, kterou ti Zayn mohl říct. Řekl to jen proto, aby ti ublížil. Má tě rád. Znám ho dlouhou dobu a poznám, když mu na někom záleží. Se Zaynem jsem dost často na nože a s jistotou můžu prohlásit, že mě má rád a bere mě jako bráchu - stejně jako já jeho." mrkne. Harryho slova mě poněkud uklidnila. Věřím mu - nemá důvod si vymýšlet. Opět ve mně svitl malý plamínek naděje, že by mě Zayn mohl mít rád.

,,Má přítelkyni." zašeptám. Pomyšlení, jak se Zayn mazlí se svou přítelkyní - cizí holkou, mě ničí. Je bolestivé přijmout fakt, že někdo žije váš sen. V tomto případě je mým snem myšlen vztah se Zaynem.

,,Pokud ti na Zaynovi tolik záleží a nechceš ho ztratit, tak ti přece nikdo nebrání v tom, abys o něj bojovala. Sice má přítelkyni, ale to neznamená, že o něj nemůžeš bojovat. Být zadanej není nemoc. Je čistě na Zaynovi, jestli se rozhodne pro tebe nebo pro ni. Pokud ti řekne do očí, že chce radši ji, než tebe, tak se na něj vyser." pokrčí ledabyle rameny. ,,Jak mám o něj bojovat? Vždyť jsem malá, pitomá holka... Vsadím se, že si našel nějakou hezkou, vysokou blondýnu." fňuknu tiše. Má vůbec cenu o Zayna bojovat, pokud jeho přítelkyně vypadá přesně tak, jak jsem ji popsala? Již nyní je jasné, že bych ten boj prohrála.

,,S tím ti asi úplně neporadím." přizná Harry lítostivě. ,,Tak vidíš." povzdechnu zoufale. ,,Ale vím o někom, kdo by mohl." pronese nadějně. ,,Kdo?" ,,Alex. A taky Thea, tvoje kamarádka. No- A- Vlastně už jsou obě na cestě..." hlesne. ,,Cože? Proč?" zamračím se nechápavě. ,,Protože si mě naštvala. Nevěděl jsem, koho jinýho zavolat, než Alex. Chtěl jsem, aby přijela a domluvila ti, abys tu zůstala. A tu tvou kamarádku Theu kontaktoval Louis, aby ti když tak domluvila ona, pokud by neuspěla Alex." vysvětlí.

,,Harry, to nemůžeš myslet vážně!" zaúpím nevěřícně, ,,Mám zůstat v tomhle baráku a dívat se na to, jak se Zayn v obýváku cucá se svou přítelkyní?!" zavrčím, přičemž rozhodím svýma rukama. Plně doufám, že Thea bude stát při mně a bude proti návrhu, abych tu s dvojčaty zůstala.

,,Pane Bože, Beatrice! Já ti snad už jednu fláknu. Ty se snažíš najít i tu sebemenší píčovinu, abys to použila jako záminku, proč tu nebydlet." zamračí se Harry. ,,Kdybys prostě respektoval fakt, že tu nechci bydlet, tak bych si nemusela vymejšlet dalších milion výmluv. Nevím, jestli jsi blbej nebo si jenom sedíš na uších, ale já tu prostě nechci bydlet!" vyjeknu. Pohlížím na Harryho se vztekem v očích.

,,Uklidni se, Beatrice. Chápu, že s tebou hází hormony, ale měla by ses řídit heslem; Treat people with kindness nebo za chvíli začneš být nesnesitelná jako Zayn a uděláš si plno nepřátel. Jen taková přátelská rada." mrkne. Můj předešlý výlev jej vůbec nerozhodil.

,,Promiň... To jsem nebyla já, ale to dítě ve mně... Má potřebu se s každým hádat." zafuním zoufale, načež Harrymu věnuju svůj omluvný pohled. ,,Vím, jaký to je. Přece jen jsem měl těhotnou přítelkyni." pousměje se. V jeho očích se zablýskne smutek.

I přesto, že jasně vidím a zřetelně slyším, přestávám vnímat. Nacházím se zde pouze já a mé myšlenky. Je jasné, že na roli matky jsem příliš mladá, tudíž své dítě vychovávat nemohu a už vůbec ne sama. Každé dítě potřebuje oba rodiče - matku a otce.

Tudíž co z toho vyplývá? Že své dítě dám pryč. Jsou dvě možnosti; interrupce nebo adopce. Interrupce je vražda - i když jsem zabila již tři muže, tak se mi příčí. Nedokázala bych zabít nevinného tvorečka. Ještě ke všemu svoje vlastní dítě.

Ale co adopce? Ta není špatný nápad. Mohu své dítě svěřit do péče rodině, kterou bych si prověřila, abych se ujistila, že se jedná o slušnou rodinu. To není špatný nápad, ne?

,,Haló? Beatrice? Jsi v pohodě?" zatřepe mým tělem Harry. Zaostřím svůj pohled na jeho starostlivou tvář a nepřítomně přikývnu hlavou na souhlas. Asi mě nyní napadla totální šílenost, ale co kdyby mé dítě adoptoval zrovna Harry? Přece jen o svou dcerku, bohužel, přišel. Takže by mohl být rád za tento můj nápad.

,,Hazz?" zašeptám náhle. ,,Co je? Beatrice, je ti špatně? Jsi úplně mimo, vůbec se mnou nekomunikuješ. Musíš-" ,,Nenene. Nic mi není." přeruším jej, ,,Jen mě něco napadlo, víš? Nevím, jestli to není blbej nápad, ale třeba bys byl rád." nervózně skousnu svůj spodní ret. ,,Tak už to vyklop." vybídne mě. ,,Nechtěl bys..." odmlčím se, abych se mohla zhluboka nadechnout a dodat si odvahu, ,,Adoptovatmojedítě?" vychrlím ze sebe. Svůj pohled mám sklopený k zemi, zkoumajíc špičky svých bot, které mi nyní přijdou velice zajímavé.

,,Okej a teď to řekni anglicky a ne japonsky, prosím." uchechtne se Harry. ,,Jestli... Jestli bys nechtěl to... No..." ,,Co?" zeptá se netrpělivě. ,,Prostě jestli bys nechtěl adoptovat moje dítě. Jestli by sis nechtěl vzít to miminko, až se narodí." zvednu k němu svůj pohled, ale jakmile spatřím jeho překvapený výraz ve tváři, tak svůj pohled zase sklopím k zemi. Nervózně koušu svůj spodní ret a pohledem zkoumám naše boty.

,,Já... Uh, moc rád, Beo." vykoktá Harry. ,,Vážně?" zeptám se udiveně, přičemž k němu zvednu svůj pohled. ,,Jo, myslím to vážně, nevadilo by mi to. Ale ty ještě nejsi plně rozhodnutá, Beo. Věř mi, že během těhotenství svůj názor změníš a budeš si to dítě chtít nechat." ,,A co když ne?" nepatrně pozvednu své obočí. ,,Věř, že až to miminko poprvý uvidíš na ultrazvuku, tak se všechno změní. Zamiluješ se do něj a nebudeš se ho chtít vzdát." usměje se. Tiše povzdechnu. Možná má Harry pravdu - ale stejně se cítím příliš mladá na roli matky.

,,Budu hrozná máma. Budu muset zvládat celý těhotenství sama. Bude to tak těžký." povzdechnu zoufale. ,,Uvidíš, že to bude snažší, než si získat srdce Zayna. A navíc na těhotenství sama nebudeš, máš nás všechny." mrkne, načež omotá svou paži kolem mých ramen. Pomalou chůzí se společně vydáme zpět do vily. Jak, sakra, myslel svá slova; ,,získat si srdce Zayna"?

,,Tím si myslel, že ho mám přebrat jeho přítelkyni?" zamumlu, ujišťujíc se, zda jsem jej správně pochopila. ,,To není žádný přebírání, jen o Zayna budeš bojovat. Je čistě na něm, jak se rozhodne, jestli pro tebe nebo pro ni." mykne ramenem. ,,A není to ode mě sviňárna? Že budu vrkat do zadanýho chlapa?" nakrčím své obočí. ,,Byla by to sviňárna, kdyby ti Zayn neudělal dítě. Tady nejde jen o to, že Zayna miluješ, ale taky o to, aby to miminko mělo úplnou rodinu." svým palcem mě něžně pohladí po mém rameni. Dojdeme až do obýváku, ve kterém se již nachází pouze Louis. Zmíněný upírá svůj pohled na jakýsi územní plán, jenž je rozložený na stole.

,,Co to děláš?" zeptá se Harry, přičemž propustil mé tělo ze svého letmého objetí, a rozejde se blíže k Louisovi. ,,Sám nevím. Kretén Zayn to po mně hodil, abych zakroužkoval nějaký opuštěný místa, kde bysme mohli předávat zboží." zabručí Louis, aniž by odtrhl svůj zrak od onoho plánu. Pomalým krokem se rozejdu blíže k nim.

,,Něco bych od tebe potřeboval, Louisi." pronese Harry, načež se posadí na sedačku vedle Louise. ,,Co tentokrát?" zvedne Louis svůj pohled od územního plánu. Ovšem jakmile si všimne mé maličkosti, tak svou veškerou pozornost přesune na mě.

,,Už mi vysvětlíš, co se předtím stalo? Proč si brečela?" pozvedne své obočí. ,,Kvůli Zaynovi." odpoví Harry místo mě, ,,Proto tě chci o něco požádat, Louisi." vydechne. ,,Počkat, počkat. Uniklo mi něco?" pohlédne Louis na Harryho a poté zpět na mě. Věnuju Harrymu svůj zoufalý pohled - nechce se mi znovu vysvětlovat předchozí situace mezi mnou a Zaynem. Louis by měl nekonečno dotazů.

,,Beatrice se zamilovala do Zayna," zpraží mě Harry svým varovným pohledem, jakmile spatřil, že se nadechuju k námitkám, ,,jen si to ještě nechce přiznat. Jenže je tu menší problém. Zayn má přítelkyni a-" ,,Cože?" přeruší jej Louis svým zalapáním po dechu. ,,Jo, slyšel si dobře - Zayn si našel přítelkyni. Ale, jedno velké ale, naše malá Beatrice je do něj zamilovaná a ke všemu čeká jeho dítě. Takže hádej, kdo je tu navíc?" pozvedne Harry své obočí.

,,Malikova přítelkyně." zamumle Louis. Na mé tváři se objeví menší úsměv. Nemohu si pomoct, ale připadám si, jakoby přede mnou seděli mí dva bratři, kteří cítí hroznou potřebu mě chránit a pomáhat mi.

,,Správně. Takže co budeme dělat?" zeptá se Harry zvědavě. Louis přimhouří své modré oči, načež se jeho rty zkřiví do ďábelského ušklebku. ,,Zbavíme se jí." odpoví Louis. Náhle se můj úsměv vytratí. O tom, že bychom se někoho zbavovali, jsme nemluvili!

,,Jak jako zbavíme se jí?!" zapojím se do jejich konverzace, přičemž hystericky rozhodím svýma rukama, ,,Nic takovýho se předtím neřeklo a navíc, jak byste se jí chtěli zbavit?" zeptám se nechápavě. Louis mi věnuje pohled typu, jako bych jej právě urazila. ,,Je na čase, abys poznala pravou tvář Louise Williama Tomlinsona." pronese Louis, přičemž se postaví na své nohy, ,,We will do it in Tommo way." usměje se zákeřně.

omlouvám se za ty anglické fráze, ale kdybych to přeložila do češtiny, tak to nezní tak hezky - ta čeština by to celé zkazila👀
je tu někdo, kdo se nabízí, že by šel pomoc Harrymu a Louisovi zbavit se Zaynovi přítelkyně?😎

Continue Reading

You'll Also Like

2.4K 62 16
„Slibuješ?" „Ano..."
14.7K 965 40
Rozálie. Svět plnej drog, chlapů na jednu noc a snahy vydělat si trochu peněz na rohlíky. Zato Lukáš, ten má srdce plný lásky, našlápnutou kariéru a...
35.2K 1.3K 48
,,Jsou příběhy, které dokáže napsat jenom sám život."
14.9K 663 71
Příběh se odehrává roku 2016 v Bratislavě, ale pokračuje až do součastnosti. Netuším co napsat, jestli chceš, tak čti🎀 {ff Stein27}