Κάνε με δική σου!

By AngelAlejader

577K 27.6K 3.3K

Τι γίνεται όταν η γονείς σου, σου ετοιμάζουν έναν γάμο, πίσω από την πλάτη σου? Τι γίνεται όταν φτάνεις στα σ... More

Στην δουλειά του μπαμπάκα!
Η γιορτή της εταιρίας
Κυριακάτικο τραπέζι
Στην πισίνα μαζί
Πριν το γάμο
Ο γάμος
Ας το διασκεδάσουμε!
Η πρώτη φορά
Η συμφωνία
Μαλδίβες
Αχ Τζονάκο!
πρωϊνό μαζί
Σε ευχαριστώ
Λίζα!!!
Χειροπέδες
Η σκυλίτσα μου
Δεν πρέπει!
Jet ski
Ταινία
Καληνύχτα
Τι γλυκός!
Τωρα ξεκιναει το παιχνιδι!
Συνεδρίαση
Στο γραφείο
Επιδόρπιο
Δεν θα τα πάμε καλά!
Τώρα θα δεις...!
Ώραίο το φιλαράκι μου?
Τώρα αρχίζουν όλα!
Μόνοι μας
Μια ζεστή σοκολάτα
Νύχτα εξομολογήσεως
Όλοι είμαστε ξένοι
Φίλιπ!
Παραδομένη στο ελέος του!
Το βίντεο
Νέα δουλειά
Η Πρόσληψη
Το νέο αφεντικό
Εκδίκηση
Κυρία Γούοραλαντ
Αυτό θα το δούμε!
Τις βέρες!
Υπέρηχος...
Ο γητευτής των ονείρων
Λίζα...Είμαι εδώ...
Μπαμπάς
Το χάος της διασημότητας
Θα μείνεις μαζί μου
Κορίτσι μου!
Απρόσμενη αλλαγή
Πονηροί λογισμοί
Αγάπη μου?
Τα χείλη του στα χείλη μου
Ακόμα ερωτευμένη
Κτητικός
Ήρθε η ώρα σου...
Αναμένα κορμιά
Όσο εγώ θα τρώω εσένα...
Θα τα πούμε στο σπίτι!
Ερωτική αποπλάνηση
Έντονος πόνος
Ήρθε η ώρα
Γεννάμε?
Επιτέλους γονείς!
Εντελώς μόνοι!
Παντρεμένοι εραστές
Κάνε με δική σου (Τέλος)

Ζηλιάρης σύζυγος

5.8K 292 19
By AngelAlejader

Πρέπει να κοιμόμουν πάρα πολλές ώρες, γιατί το στόμα μου είχε ξεραθεί. Ο ύπνος μετά την γέννα ήταν ότι καλύτερο για να πάρω όσο περισσότερη δύναμη μπορούσα. Βέβαια τα ματάκια του μπέμπη ήταν αυτά που έδιναν μια σπίθα ενέργειας, δύναμης και ευτυχείας. Δεν είχα ακούσει καθόλου το κλάμα του, όσο κοιμόμουν και ανησύχησα. Άνοιξα αμέσως τα μάτια μου και κοίταξα δίπλα στην κούνια, όμως το μωρό έλειπε. Πήγα να σηκωθώ αμέσως από το κρεβάτι, όμως το χέρι του Τζον με σταμάτησε και τον άκουσα να μου ψιθυρίζει τι έπαθα και ταράχτηκα. 

Γύρισα προς την πλευρά του και τον είδα να κρατάει με το ένα χέρι το μωρό και να εκείνο να κοιμάται πάνω στο στήθος του. Αμέσως η καρδιά μου πήγε στην θέση της και τότε ένιωσα τον πόνο από την απότομη κίνηση που είχα κάνει να σηκωθώ. Τα ράμματα με ενόχλησαν, αλλά ξάπλωσα πάλι στην θέση μου ήρεμα και πλησίασα τον Τζον. Χώθηκα στην αγκαλιά του και ξάπλωσα στο στήθος του έχοντας απέναντι μου τον μπέμπη να κοιμάται γαλήνια. Ο Τζον πέρασε το χέρι του γύρω μου και αφού με έσφιξε πάνω του ξεκίνησε να χαιδεύει τις άκρες των μαλλιών μου και την πλάτη μου. 

<Δεν πόσο πως κοιμάται> Χάιδεψα ελαφρά το χεράκι του που ήταν μπουνίτσα.

<Τόση ώρα αυτό κάνω. Κοντεύει να πάθει αγκύλωση το χέρι μου. Αν δεν έχει πάθει δηλαδή>Ψιθύρισε χιουμοριστικά, αλλά δεν του έδωσα σημασία. 

<Δες πόσο όμορφα και ήρεμα κοιμάται Τζον> Έτριχα την πλατούλα του και ένιωσα τα πνευμόνια του να γεμίζουν με οξυγόνο και να αδειάζουν.

<Είναι φανερό ότι δεν πήρε καθόλου από εσένα, που κοιμάσαι διαγώνια και συνέχεια κλωτσάς>

<Καλά μην νομίζεις ότι εσύ κοιμάσαι σαν πουλάκι!> Ειρωνεύτηκα.

<Που σε ενόχλησα δηλαδή όταν κοιμόμασταν?> Με ρώτησε και εγώ τον κοίταξα στα μάτια.

<Δεν με ενοχλούσες εσύ, αλλά ένας μικρός σου φίλος που πίεζε συνεχώς τα οπίσθια μου και με ξυπνούσε> Παραπονέθηκα και μετά γύρισα πάλι στον μπέμπη. 

<Αααα δεν φταίω εγώ για αυτό> Έκανε παύση και συνέχισε να με χαιδεύει. <Άμα μια όμορφη 'εξαλλη Κυρία Γούοραλντ με κυνηγάει μέχρι και στα όνειρα μου δεν μπορώ να κρατηθώ> Προσπάθησε να δικαιολογηθεί, αλλά εκείνη την στιγμή τα χειλάκια του μωρού που έβγαζαν σάλια ήταν πολύ πιο ενδιαφέρον. 

<Ετοιμάσου σε λίγο να νιώσεις υγρός> Είπα βλέποντας το σαλάκι του μωρού να πέφτει σιγά σιγά προς το στήθος του Τζον.

<Οοο... μωρό μου! Ο γιατρός είπε ότι πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να με δροσίσεις με τα υγρά σου...> 

<Τι λές ρε Τζον!> Του ψιθύρισα έντονα μαλώνοντας τον.

<Εσύ είπε ότι θα...> Πήγε να πεί, όμως το σαλάκι του μωρού έβρεξε την μπλούζα του και το στήθος του αντιλήφθηκε αμέσως το εξωτερικό αυτό ερέθισμα. 

<Αυτό εννοούσα μωρό μου> Του έδειξα την μπλούζα του με το σάλιο ακόμα να τρέχει. <Αλλά εσύ εννοείται αμέσως το μυαλό σου στο πονηρό!> 

<Σε ικετεύω Λίζα μην γίνεις σαν τις μανάδες που δεν κάνει να τα ακούει αυτά το παιδί, δεν κάνει να βλέπει τέτοιες ταινίες και μου το κάνεις κανένα μυξιάρικο> Σταμάτησε να με χαιδεύει και άρχισε να κάνει νευρικές κινήσεις με το χέρι του. 

<Τα παιδιά δικαιούνται την καλύτερη φροντίδα και αυτήν θα δώσουμε κι εμείς στο δικό μας. Ότι λέμε από την στιγμή που βρίσκεται στην κοιλιά τα ακούει. Αυτό θα έπρεπε να το ξες Τζον!> Τόνισα την τελευταία φράση θεωρόντας αδιανόητο να μην γνώριζε αυτήν την πληροφορία. 

<Με συγχωρείς, αλλά ούτε ήμουν προετοιμασμένος για μωρό και ο φίλος σου ο Φίλιπ τα είχε φορτώσει όλα σε εμένα για να μπορεί να διαβάζει αυτές τις βλακείες. Επίσης σαν να θυμίθηκα γιατί αντιπαθούσα τα μωρά> Είπε κοιτάζοντας την σαλιομένη του μπλούζα και το μωρό κουνήθηκε από το στήθος του, με αποτέλεσμα εμείς να τρομάξουμε να το πιάσουμε και οι δύο μην πέσει και εκείνο να βάλει τα κλάματα.

<Άμα διάβαζες αυτές τις βλακείες θα ήξερες ότι το μωρό το κρατάμε γερά!> Είπα ενώ ακόμα ήμουν ταραγμένη και πήρα τον μικρό στην αγκαλά μου. <Ήσυχα μωρ'ακι μου τώρα είναι εδώ η μανούλα!> Τον κουνούσα ρυθμικά στην αγκαλιά μου για να ηρεμήσει και να μπορέσει να ξανακοιμηθεί. 

Ο Τζον σηκώθηκε από το κρεβάτι ξεφυσώντας και έβγαλε γρήγορα την μπλούζα του πετώντας την πάνω στο κρεβάτι νευριασμένος. Μου γύρισε πλάτη και χάιδεψε προς τα πίσω τα μαλλιά του ξεσπώντας σ' αυτά. Συνέχισα να κουνάω το μωρό και να του σιγοτραγουδάω για να ηρεμήσει παρακολουθώντας τον Τζον να βγαίνει από το δωμάτιο και να κλείνει ήσυχα την πόρτα του δωματίου. 

<Πόσο όμορφος είσαι καρδούλα μου?!> Τον ρώτησα χαμογελώντας του, χωρίς να περιμένω κάποια απάντηση. <Που έχεις πάρει και τα ματάκια μου> Χάιδεψα μαλακά και προσεκτικά την περιοχή πάνω από τα μάτια του. <Τα μεγάλα σου ρουθούνια!> Ακούμπησα με την μύτη μου την μυτούλα του. <Τα  στρουμπουλά σου μάγουλα> Του τα φίλησα και τα δύο και μετά με το δάχτυλό μου έπαιξα με τα χειλάκια του. <Κι αυτά τα μικρά χειλάκια!> Έβγαζαν περίεργους ήχους καθώς τον πείραζα και όταν γκρίνιαξε λίγο γέλασε με την αντίδραση του. <Ίδιος γκρινιάρης με τον πατέρα σου!> Χάιδεψα τα λιγοστά μαλλάκια που είχε και του έδωσα ένα φιλί στο μέτωπο. <Τώρα που ηρέμησες ας κοιμηθούμε ξανά> Τον έβαλα να ακουμπήσει το κεφαλάκι του πάνω στο στήθος μου ακριβώς εκεί που ήταν η καρδιά μου και του χάιδευα απαλά το πρόσωπο. 

Τα μάτια του δεν έμεναν και πολλές ώρες ανοιχτά και ο ύπνος τον πήρε αμέσως. Μα πόσο θα ήθελα να βρισκόμουν στην θέση του. Να μην με ένοιαζε τίποτα και να κοιμόμουν τόσο γρήγορα και ήρεμα, χωρίς να έχω κάτι να με βασανίζει ή να με απασχολεί και να μου κόβει τον ύπνο.  

Ο Τζον πρέπει να ήρθε μετά από μισή ώρα στο δωμάτιο ξανά κουβαλώντας μαζί του μία κούπα που  άχνιζε από την υψηλή θερμοκρασία του περιεχομένου. Έκανε τον κύκλο του κρεβατιού και άφησε την κούπα στο κομοδίνο. Τελικά ήταν ζεστό γάλα. Έσκυψε και μου έκανε νόημα να του δώσω τον μικρό και αφού του έδωσα ένα φιλάκι προσεκτικά τον έδωσα στα πελώρια χέρια του Τζον σε σχέση με το σωματάκι του μωρού. 

Ο  Τζον με τον Φίλιπ είχαν μεταφέρει το κρεβατάκι του μωρού που είχαμε πάρει σε ουδέτερο χρώμα στο υπνοδωμάτιο μας, για να το έχουμε μαζί μας σε περίπτωση που κλάψει και πάθει οτιδήποτε. Τον είδα να σκίβει ολόκληρο μέσα στην κούνια και να αφήνει απαλά τον μικρό μπρούμυτα μέσα στο απαλό στρώμα, χωρίς να τον ξυπνήσει. Του έδωσε και εκείνος ένα φιλί στο μέτωπο και τον σκέπασε με την μικρή κουβερτούλα του. 

<Πιες το γάλα προσεκτικά. Το ζέστανα πολύ και καίει> Έλεγα προχωρώντας προς την μεριά που κοιμόταν. 

<Μπορείς να μου πεις τι σε ενόχλησε> Τον ρώτησα ψιθυριστά και πήρα στα χέρια μου την ζεστή κούπα με το γάλα. 

<Δεν ήμουν ποτέ ξανά πατέρας Λίζα για να ξέρω τι να κάνω και με το παραμικρό κάνεις παρατήρηση> Έκανε στην άκρη τα σκεπάσματα και κάθισε στο κρεβάτι. <Γνωρίζω ότι τα μωρά ακούνε όταν βρίσκονται στην κοιλιά, αλλά δεν το βρίσκω τραγικό αν πούμε τίποτα σκανδαλώδη μπροστά το> Τόνισε την λέξη "σκανδαλώδη" και άφου σκεπάστηκε βόλεψε το κεφάλι του στο μαξιλάρι. < Επίσης!> Είπε έντονα αλλά ψιθυριστά. <Μην μου ξαναπεις για τον Φίλιπ> Κούνησε το δάχτυλο του απαγορεύοντας μου. <Μην μου ξαναπεις ότι διάβασε ότι βιβλίο υπάρχει για την εγκυμοσύνη και εγώ όχι!> Τέλειωσε και μου γύρισε πλευρό. 

<Ποιος να το ήξερε ότι εκτός από το κλάμα του μωρού θα είχα να αντιμετωπίσω και έναν ζηλιάρη σύζυγο!> Ξεφύσιξα και ήπια γάλα μιας και είχε κρυώσει σε σχέση με πριν. 

<Καληνύχτα!> Πήγε στην άλλη άκρη του κρεβατιού και χουχούλιασε μέσα στα σκεπάσματα. 

<Καληνύχτα σου μωρό μου> Είπα και τον φίλησα στον γυμνό του ώμο. 


Continue Reading

You'll Also Like

270K 15.4K 70
Η καρδιά μου επουλώνεται. Η ψυχή του είναι κατεστραμμένη. Η χημεία μας είναι αδιαμφισβήτητη. Η έλξη μας είναι μαγνητική. Και παρόλο που δεν θα με αφή...
50.2K 7.1K 38
"Ειλικρινά τι υπέροχο έχω δεσποινίς Ντέιζι? Πάντα καταλήγετε να ξεστομίζετε ανοησίες!"
767K 33.5K 55
Απόσπασμα: Σου έλειψα;» Ειπε διακόπτοντας την ησυχία «Τι;» Ρώτησα μπερδεμένη «Με άκουσες γατακι» ειπε παιχνιδιάρικα «Εγω σου έλειψα;» Αντιστρεψα τ...
382K 16.5K 77
[ 1° Book of series Different] Ο Γκαμπριέλ και η Κάνα γνωρίζονται κάτω υπό περίπλοκες συνθήκες. Δεν έχουν τίποτα κείνο που θα μπορούσε να τους δένει...