Chapter 3

185 11 7
                                    

POV Rein

Het doet me echt pijn om te horen dat ze het gewend is. Ik wil haar echt graag helpen maar hoe? "Rein... Rein hoor je me wel? Aarde aan Rein." Hoor ik naast me. "Oh oops" zeg ik. Ik hoor Anne lachen, ze is echt mooi als ze lacht. "Zullen we een ijsje eten?" Vraag ik. "Maar het is koud" zegt Anne. "Nou en ik trakteer!" "Dan moet je me eerst kunnen vangen!" Schreeuwt Anne terwijl ze weg rent. Ik lach en ren d'r achterna. Als ik d'r eindelijk heb gevangen lopen we naar de ijswinkel. "Welke smaak wil je?" Vraag ik aan Anne. "Euhm doe maar chocola" "oke is goed". "2 ijsjes met chocolade smaak graag" zeg ik tegen de vrouw achter de kassa.

POV Anne

Als we de ijsjes op hebben bedank ik Rein. "Geen probleem" zeg hij. We lopen door de winkel straat "als je ergens heen wil moet je het zeggen he?" Zegt Rein. "Ja is goed, ik zie gewoon niets waar ik heen wil" ze ik. "We hoeven ook niet perse ergens heen, we kunnen ook gewoon rond lopen" zegt Rein. "Is goed" zeg ik, ik glimlach.

POV Rein

"HEY REIN!" Hoor ik iemand schreeuwen. Ik draai me om daar staan Owen, Daan en Nils. "We kunnen wel even naar ze toe gaan hoor" zegt Anne. "Euhm oke" zeg ik terug. We lopen naar ze toe. "En wie is die mooie dame?" Vraagt Owen. Oh nee daar gaan we weer. "Dat is Anne" zeg ik droog.

POV Daan

"Hi, ik ben Daan" zeg ik. "Anne" zegt ze terug. "dat hoorde ik" zeg ik ongemakkelijk. "Ik ben Nils" hoor ik naast me. Ik kijk naar Anne, ze heeft bruin krullend haar tot iets over haar schouders, blauwe ogen en een bril. Ze is anders dan wat Rein normaal kiest, mooi, maar anders.

POV Owen

"Hey Bruh" zeg ik terwijl ik Rein een brohug geef. "Hey" zegt hij terug. "Rein, waddup?" Vraag ik. "Je blijft van d'r af oke? Je hebt zelf een vriendin." Zegt Rein licht geïrriteerd. "Oehhh, Reintje is verliefd." Zeg ik. Rein kijkt me boos aan en loopt dan richting Nils.

POV Rein

Als we zijn uitgepraat lopen Anne en ik richting Anne's huis. Anne verteld over dat ze nu bijna een jaar alleen woont omdat het huis van haar ouders ver van school was. Ze zit op een normale school maar iedere dinsdag (en soms donderdag) gaat ze naar een speciale dans school voor mensen met danstalent. Na veel gesprekken en afspraken met school, haar ouders etc. hebben ze besloten dat ze een appartement in Eindhoven zou krijgen. Ik luister aandachtig naar haar verhaal terwijl ik haar ondertussen van top tot teen bekijk. Ze is zo mooi en haar lach is zo schattig. Ik droom weg. "Rein? We zijn er bijna" zegt Anne. Een zachte "oh" verlaat mijn mond. Het liefst vroeg ik haar of ze kwam slapen, maar ik ga bij Owen slapen samen met de jongens dus dat kan sowieso al niet. "Hier is het" zegt Anne terwijl ze stopt met lopen. "Wacht, voordat je naar binnen gaat, mag ik je nummer?" Vraag ik voorzichtig. "Tuurlijk" zegt ze met een lach. Ik geef haar m'n mobiel terwijl zij die van haar aan mij geeft. "Rein💕 06********" zet ik in haar telefoon. Ik geef hem aan haar terug. "Kan je morgen afspreken?" Vraagt ze een beetje onzeker. "Ja hoor" zeg ik lachend. Ze glimlacht. Ik geeft d'r een knuffel "tot morgen!" Zeg ik. "Tot morgen". Ik wacht totdat ze het gebouw in is en loop dan terug naar de Starbucks om m'n fiets op te halen. Ik fiets naar huis, pak m'n spullen voor vanavond en stap dan op de fiets naar Owen.

___________________________

Hey hey😏

Laat even in de comments weten wat je van het verhaal vind en wat ik eraan kan verbeteren😊

Merci beaucoup 🌚

Toedels 🐩🐩

brOKenWhere stories live. Discover now