11. Proč jen chci Luciho tak moc!?

45 5 0
                                    

Další bny už byli normální, jakože furt krapet trhlý ale co čekat když už teď žiju třetím rokem s 9 démony, 2 anděly a jedním člověkem. Dnes hned po škole Diavolo svolal schůzku a mě tam nepotřebují, takže si asi pudu dát šlofíka do planetária. A budu přemýšlet nad něčím.

Hned po škole co jsem se se všemi rozloučila, tak jsem tam vyrazila a začala jsem přemýšlet a otázka kterou jsem si položila? :

" Proč chci Lucifera tak moc? „

První co mě napadlo bylo to, že ho chci protože má vlastnost kterou já spíše nemám" pýchu" nemám nic s čím bych se mohla chlubit a vždy když něco udělám tak mám strach, že jsem to udělala špatně. Tohle u Luciho nexistuje, teda pokud zrovna nežárlí a nebo se nejedná o něco co se týká mě. Jasně ráda si hraju na dominantní osobu a konečně jsem se k tomu i párkrát odhodlala ale jen tady, protože můj život na zemi stál za nic. A po tom co jsem měla svého prvního přítele tak mě přepadává najednou tolik chtíče po líbání a objímání atd. To mi sedí ale proč ze všech chci zrovna Luciho? Protože pokud jsem tolik hladová po dotecích a objímání a pusinek tak to mi sice Luci nabídne jistě rád ale vzdá se, že v tomhle by byl lepší Asmo!

Potom mi hlavou i prošlo, že přítele chci už jen staršího než já (tak 1,2,3 roky ode mě) ale tohle pravidlo splňují vlastně všichni až na Solomona možná, nevím kolik mu je ale pokud bych chtěla toho nejstaršího, tak to bude definitivně Diavolo. Takže pořádně furt nevím proč tak moc chci Lucifera ale nedalo mi to a přez D.D.D( název telefonu tady v podzemí co mi byl dán) A Luci po půl hoďce přišel za mnou a posadil se vedle mě.

Já si lehla a použila jeho klín jako polštář. Luci mi začal cuchat vlásky a díval se na mě s tím jeho zrelaxovaným pohledem, musela jsem se zvednout otočit si Luciho na sebe a nohy mu obkroužila oklo jeho pasu a s polibkem jsem se přitahovala blíže a blíže. Luci si mě najednou postavil spolu s ním vedle lavičky na nohy  přimáčkl mi boky jeho rukama.
Po asi tak 10 min řekl „ kašlu na to“ a v tu ránu si mě ořitlačil na zeď a zvedl mi nohy kolem jeho boků a já je jen stiskla a pokračovaly jsme v líbání. Tentokrát toho ale už nebylo víc, protože jsem byla celkem unavená a nakonec jsem usnulas hlavou na Lusiho klíně. Ale i když bylo moje tělo unaveně, tak moje mysl chtěla víc! Aspoň ty jeho rty...

Moji Démoni (obey me)Kde žijí příběhy. Začni objevovat